Selam canım ))
Öncelikle bir günlük açmış olman çok güzel, kimse gelmemiş olmasa da yazmaya devam et bence...
Çok güzel kilo vermişsin... 1 hafta da 3,5 kilo çok güzel bir başarı... Bir ara gelip günlüğüne bakacağım mutlaka ))
Bizim günlüğümüzü okuduysan fazla sert olduğumuz durumlar söz konusu, bazıları bizi nazi kampına benzetiyor ))
Yani burda kilo verirken çok bunalabilirsin, ben fazla titiz davranıyorum ve gerektiği durumlarda kimsenin gözünün yaşına bakmıyor çok sert ve kırıcı olabiliyorum...
Zaten diyet döneminde hassas olan kişiler bu durumları kaldıramıyabiliyorlar... O sebepten artık kimseye aramıza katıl diyemiyorum...
Ama şöyle yapabiliriz, kendi günlüğünde yazmaya devam edebilirsin, aklına takılan durumlar olursa gelip istediğini sorabilirsin
Ben ve burdaki arkadaşlarım herzaman yardımcı olacaktır sana...
Ama buraya gelmek istersen burda asla kaçamaklara izin vermeyeceğiz, kaçamak yaptığın anda direkt gruptan atılacak ve sert bir dille eleştirileceksin...
Bu konuda kimseye ayrıcalık tanımıyorum/tanımıyoruz...
Ben ve arkadaşlarım bu kadar istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsak bunu, bu şekilde devam etmemize borçluyuz
Yoksa diğer arkadaşlar gibi 2 ileri 1 geri sürekli kilo alıp verir, metabolizmamızı tamamen bozardık...
sevgilerimle ))
Soya bugün 200gram daha gitti şükürler olsunki gitmeye başladı artık. Çok mutluyum 6li rakamlara az kaldı. 7senedir görmedim 6li rakamları ağlamak istiyorum;-(
Canım seni çok iyi anlıyorum . .Ben tam bir aburcubur canavarıydım ama asla kaçamak yapacak kadar zayıf iradeli biri olmadım bir hafta içinde yaptığım tek kaçamak kısacık bir tane kızarmış patates parçasıydı o da dışarda yemeğin yanına getirilmişti nefsim körelsin istedim çiğnedikten sonra yutmasam mı acaba bile dedimben kac gr verdim diye düşünürken hayatımı artık tamamen değiştirmişken çinenip yutulacak bir şeker ve kalori yumağıyla kaçamak yapacak kadar aklımı yitirmedim
Ben tüm sayfalarınızı tek tek okuyorumm tavrınızı desteğinizi görüyorum
Yalnız başıma doğruyu yanlışı ayırd edemiyorum malesef ve destek kimse bulamayınca hevesim kursağımda kalıyor açıkcası. .
Eğer mümkünse ben de sizinle paylaşım yapmak hatta ''bunalmak,kırılmak'' istiyorum yeterki artık hayatımı değiştirmeye adım atığım bu aralar yalnız olmadığımı görüp güçlü kalabileyim. .
Canım,
günlüğünü okudum şimdi ))
o kadar çok hata yakaladım ki kulaklarından asıcam seni az sonra )))))))
şaka şaka ))
bu sefer seninle ilgili kararı ben vermeyeceğim,
seninle ilgili kararı gruptaki arkadaşlara bırakacağım, onlar kabul ederse grubumuza girebilirsin...
Sevgilerimle ))
Arkadaşlar,
Paphia'nın günlüğünü okuyup, hatalarını yazın buraya ve kararınızı verin
Grubumuza dahil olsun mu olmasın mı?
Bu kararı size bırakıyorum,
Bakalım şimdiye kadar neler öğrenmişsiniz ))
Sevgilerimle ))
Evet ya sonunda gitmeye başladı. Yürüyüş yapıyorum evdeki sporumuda yapıcam daha hızlı gider inşallah. 71i görmekten midem bulanmişti artık. Bende sizi merak ediyorum ama benim face sayfam yok o yüzden meraktan çatlamaya devam:-(
Evet canım haklısın en kısa sürede acıcam. Ama siz çok güzelmişsiniz ben çirkinim sonra görüp atmayın beni gruptan)))
Ben geldim
yemeğimi yedim
500 ml su içtim
salata
cacık
tavuk haşlama
soya sakın bana kızma işyerinde sana menülerim sölemiştim burda bana uygun olan yemek sadece bu
evde sebze yemeğe çalışıyorum
birde kırmızı et pek sevmediğim için tercih etmiyom
bilgilerine
Paphia zeytin yiyorsun sosis yiyorsun pasta yiyorsun bunları yememen gerekiyor canım. Aramıza katılmak istersen bunlara veda etmen gerekecek birde kahvaltın 11:30 geç daha erken kahvaltı yapman lazım.
Paphia selam
soyadan sonra bende sana yazayım bakalım şu an sayfana baktım
bu ilk gördüğüm hataların
1.kahvaltı sataatın geç
2.biz diyet süresnce zeytin tüketmiyoruz
3.sosis buyuüğü küçüğü veya 1 lokma fark etmez hiç yemiyoruz .
4.hazır gıdalar kesinlik yok aktivya yoğurt falan ara öğün yapmışsın arkasında pastayı götürmüşsün
5.nar ekşi değil limon kullanıyoruz
gerçekleri yazdığım için kusura bakmazsın inşallaha ama yanlışları yaparak öğreneceğiz soya sosum seni kabul ederse eğer sanırım bu kaçamaklar burda sıfır olur bence
soya sosu bence 1 şans verelim tabi ki diğer arkadaşlarımın fikride öndeml
paphia ama bursı nazi kampı komutandanda soya
bizim formda psikolog varmıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aramızada oğlumla ilgili bilgi almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Paphia zeytin yiyorsun sosis yiyorsun pasta yiyorsun bunları yememen gerekiyor canım. Aramıza katılmak istersen bunlara veda etmen gerekecek birde kahvaltın 11:30 geç daha erken kahvaltı yapman lazım.
çünkü 11 veya 11,30 gibi ara öğün yapıyoruz
sanrım fazla sebze tüketmiyorsun
meyvede tüketmiyosun
hiç bir öğün atlanmıyacak
akşam yemeğimizi en geç 19,00 veya 19,30 bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?