Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canım seni çok iyi anlıyorum . .Ben tam bir aburcubur canavarıydım ama asla kaçamak yapacak kadar zayıf iradeli biri olmadım bir hafta içinde yaptığım tek kaçamak kısacık bir tane kızarmış patates parçasıydı o da dışarda yemeğin yanına getirilmişti nefsim körelsin istedim çiğnedikten sonra yutmasam mı acaba bile dedim ben kac gr verdim diye düşünürken hayatımı artık tamamen değiştirmişken çinenip yutulacak bir şeker ve kalori yumağıyla kaçamak yapacak kadar aklımı yitirmedim
Ben tüm sayfalarınızı tek tek okuyorumm tavrınızı desteğinizi görüyorum
Yalnız başıma doğruyu yanlışı ayırd edemiyorum malesef ve destek kimse bulamayınca hevesim kursağımda kalıyor açıkcası. .
Eğer mümkünse ben de sizinle paylaşım yapmak hatta ''bunalmak,kırılmak'' istiyorum yeterki artık hayatımı değiştirmeye adım atığım bu aralar yalnız olmadığımı görüp güçlü kalabileyim. .

Soya bugün 200gram daha gitti şükürler olsunki gitmeye başladı artık. Çok mutluyum 6li rakamlara az kaldı. 7senedir görmedim 6li rakamları ağlamak istiyorum;-(

Süpersin Kate ))
Bak metabolizmanda bir problem yok, problem sendeymiş ))))
biraz yürüyüş yapmak seni kendine getirdi,
hadi bakalım önümüzdeki haftaya kadar 69 kilo olmanı bekliyorum tatlım
başarırsın seeeeeeennnn ))

Canım,

günlüğünü okudum şimdi ))
o kadar çok hata yakaladım ki kulaklarından asıcam seni az sonra )))))))
şaka şaka ))
bu sefer seninle ilgili kararı ben vermeyeceğim,
seninle ilgili kararı gruptaki arkadaşlara bırakacağım, onlar kabul ederse grubumuza girebilirsin...
Sevgilerimle ))

Arkadaşlar,
Paphia'nın günlüğünü okuyup, hatalarını yazın buraya ve kararınızı verin
Grubumuza dahil olsun mu olmasın mı?
Bu kararı size bırakıyorum,
Bakalım şimdiye kadar neler öğrenmişsiniz ))
Sevgilerimle ))

AHH yüreğim ağzıma geldi soyacım
Hadi arkadaşlar tutun benim de elimden =)))
Bakalım ne gibi yanlışlar yapmışım bu zavallı bünyeme :)
Eğer isterseniz ben gelmeye hazırım ..
Ama elinizi çabuk tutun çünkü her an daha da zayıflıyorum ehehhe
Bu yanlış yolda gitmeyeyim :)
sevgilerrrrrr

Evet ya sonunda gitmeye başladı. Yürüyüş yapıyorum evdeki sporumuda yapıcam daha hızlı gider inşallah. 71i görmekten midem bulanmişti artık. Bende sizi merak ediyorum ama benim face sayfam yok o yüzden meraktan çatlamaya devam:-(

e aç bi tane face, o kadar zor mu ))

Evet canım haklısın en kısa sürede acıcam. Ama siz çok güzelmişsiniz ben çirkinim sonra görüp atmayın beni gruptan)))

Evet canım haklısın en kısa sürede acıcam. Ama siz çok güzelmişsiniz ben çirkinim sonra görüp atmayın beni gruptan)))

Ben hiç bir insanın yüzüne bakmam güzelliğini görmek için,
Önce gözlerine bakarım, insanın güzelliğini gösteren gözleridir
Orda yatar tüm masumiyeti, dürüstlüğü, insanlığı...
Yüz güzelliği gelip geçici... Boşuna dememişler bir sivilceye bakar diye ))))
Ayrıca istersen aliye rona ol gene de kimse guruptan atmaz seni,
buranın safiye aylası benim bi kere ))))))))))))))

Ben geldim

yemeğimi yedim

500 ml su içtim

salata
cacık
tavuk haşlama

soya sakın bana kızma işyerinde sana menülerim sölemiştim burda bana uygun olan yemek sadece bu

evde sebze yemeğe çalışıyorum

birde kırmızı et pek sevmediğim için tercih etmiyom
bilgilerine

canım niye kızayım yaw,
işyerinde ne varsa uygun olan, onu ye tabi ki
kırmızı et sevmiyorsan beyaz et ye bol bol, netice de protein al, farketmez benim için ))
öğlen et yediysen akşam sebze yersin sende önemli değil tatlım ))

Şaka yaptım kız ama orta halli bir kadınim ışte ne gören çok güzelmiş der nede çok çirkinmiş der idare ediyoruz ışte))) allah yaratmış bu halimede şükürler olsun He bu arada iyiki çoktan kabul edildim buraya şanslıyım yine güzel olmasamda çirkin şansı diyelim)))) yoksa belkide kabul edilmezdim

Paphia selam

soyadan sonra bende sana yazayım bakalım şu an sayfana baktım

bu ilk gördüğüm hataların
1.kahvaltı sataatın geç
2.biz diyet süresnce zeytin tüketmiyoruz
3.sosis buyuüğü küçüğü veya 1 lokma fark etmez hiç yemiyoruz .
4.hazır gıdalar kesinlik yok aktivya yoğurt falan ara öğün yapmışsın arkasında pastayı götürmüşsün
5.nar ekşi değil limon kullanıyoruz

gerçekleri yazdığım için kusura bakmazsın inşallaha ama yanlışları yaparak öğreneceğiz soya sosum seni kabul ederse eğer sanırım bu kaçamaklar burda sıfır olur bence

soya sosu bence 1 şans verelim tabi ki diğer arkadaşlarımın fikride öndeml

paphia ama bursı nazi kampı komutandanda soya

Son düzenleme:
Paphia zeytin yiyorsun sosis yiyorsun pasta yiyorsun bunları yememen gerekiyor canım. Aramıza katılmak istersen bunlara veda etmen gerekecek birde kahvaltın 11:30 geç daha erken kahvaltı yapman lazım.

Paphia zeytin yiyorsun sosis yiyorsun pasta yiyorsun bunları yememen gerekiyor canım. Aramıza katılmak istersen bunlara veda etmen gerekecek birde kahvaltın 11:30 geç daha erken kahvaltı yapman lazım.

çünkü 11 veya 11,30 gibi ara öğün yapıyoruz

sanrım fazla sebze tüketmiyorsun
meyvede tüketmiyosun

hiç bir öğün atlanmıyacak

akşam yemeğimizi en geç 19,00 veya 19,30 bitecek

Son düzenleme:

Malesef uyku düzenim çok kötü ama nazi kampında saatimi kurup erkenden kalkarım söz!! :)
geceleri uyuyamıyorum ama erken kalkarsam bunu da yapabilirim erken uyurum canım.
Zeytin umrumda değil attım gitti bugünden itibaren . .
sosis sucuk salam dışında 7 yıldır kırmızı et tüketmiyorum gerçi bunlarında kırmızı et olduu söylenemez ya belki bana biraz faydası dokunur dedım serçe parmağım kadar şey yoluma taş koyamaz bugünden itibaren azıma sürmem !
soyanın lor tukettiğini gördüm peynirimi lora çeviriyorum ayrıca :)
kahvaltımı birgün nesfit bir gün normal olarak yapıyorum bunda bir problem var mı canım ?
daha yeniyim 1hafta oldu zararın neresinden dönsem kar :)
activiam sondu bugün ara öğünde onu yicektim bilmiyordum yasak olduğunu onu da başka bir aile ferdine feda ediyorum bugün :)
Pasta olayı daha ilk günümdü diyet pskolojisine kendimi sokup sokmamak arasında yapmıştım sadece bir çatal ama o artık eskide kaldı öyle psikoloji falan uyduruk şeylere girmeyeceğim söz :)))
limon iyidir nar ekşisi çok lezzetli ama madem öyle limon kullanırım sadece hem tansiyonumu düşürür(yüksek tansiyonum var da iyi geliyor :) )

Bana şans verip okuduğun için teşekkürler komutandan giriş izni bekliyrum ben de diğer arkadaşların kararıyla :)

bizim formda psikolog varmıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aramızada oğlumla ilgili bilgi almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizim formda psikolog varmıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aramızada oğlumla ilgili bilgi almam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sor canım, psikolog yok bildiğim kadarıyla,
ama herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur
netice de çocuğu olan bir sürü kişi var
mutlaka benzer deneyimler yaşamışlardır

ben yeni arkadas konusunda kararsız kaldım olumsuz yönüm daha agır basıo ben 11,5 12 gibi öğle yemeği yiyorum sosisler kalper peynirler pastalar falanda falan

haklısın arkadaşım hem bilinçsizim hem de düzensiz ama ne demiş atalarımız emek olmadan yemek olmaz .(yemekli atasözü uygun olmadı ama )

çünkü 11 veya 11,30 gibi ara öğün yapıyoruz

sanrım fazla sebze tüketmiyorsun
meyvede tüketmiyosun

hiç bir öğün atlanmıyacak

akşam yemeğimizi en geç 19,00 veya 19,30 bitecek

sebzenin her türlüsünü severim aslında meyvenin de meyveleri genelde ara öğünde alıyorum . .akşam yemeği kısmı beni de üzüyor geçe kalıyor akşam yemeğim farkındayım gece çok geç yattığım için erken yenen akşam yemeği gece acıkmamı sağlıyor tabiki yemiyorum 1 haftadır aç uyuyorum ama bu da beni yoruyor düzene girmeliyim haklısın sizlerle olabilirsem bunu yapabilecek gücü görüyorum kendimde yalnız çok zor oluyor . .
bir de 3litreyi geçiyorum bazen su tüketiminde isteyerek endimi zorlayarak değil ama bir zararı olur mu diye aklımı kurcalıyor?

kızlar benim oğlum 3 yasında söleneni sölüo ve işaret dili iiii ama tam konuşamıo şarkı falan ezberlio ama derdini anlatamıo o kadar bu durum beni çok sıkıo sorun varmı anlayamıom yasıtları şakır şakır konuşuo neden konuşmuo die soruolar çocuklar sıkılıo hemen bi aktivite falan yapmak istesek korkuom bişi mi var die burda yurt dışından katılan bi ark var o psikolog sanırım ya ona ben olmassam gören sölesin nolurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…