kızlar benim oğlum 3 yasında söleneni sölüo ve işaret dili iiii ama tam konuşamıo şarkı falan ezberlio ama derdini anlatamıo o kadar bu durum beni çok sıkıo sorun varmı anlayamıom yasıtları şakır şakır konuşuo neden konuşmuo die soruolar çocuklar sıkılıo hemen bi aktivite falan yapmak istesek korkuom bişi mi var die burda yurt dışından katılan bi ark var o psikolog sanırım ya ona ben olmassam gören sölesin nolurrrrrrrrrr
Paphia,
şu ana kadar kate ve yasemin senin için olabilir izni verdiler ama esraanneden olumlu yanıt çıkmadı ))
Bakalım onu ikna edebilecek misin ))
herkesi inandırman lazım kaçamak yapmayacağına, düzenli besleneceğine, uyku saatlerine bile uyacağına...
Burda sağlıklı beslenmen çok önemli çünkü..
Sağlıksız olan herşey senin kilo vermeni engeller, kilo alırsın...
Hadi bakalım, onları ikna edersen bende kabul edeceğim seni
Zaten onları ikna ederken harcadığın efor bile sana kalori yaktıracaktır ))
Sevgilerimle ))
Canım,
Kuzenimin oğlu 4 yaşına kadar konuşamadı, hemde hiç...
Çocuk derdini anlatamıyordu bile sadece aaaaa diye bağırıyordu
doktorlara, psikologlara götürdüler hiç bir sonuç alamadılar
çocuk derdini anlatamadığında sinirden kafasını duvarlara vuruyordu o derece yani...
sonra birden konuşmaya başladı, şimdi susturabilene aşkolsun ))
bu konuda bilgi sahibi insanlar daha iyi yönlendirirler seni tahminimce ama bir doktora götürdünüz mü?
İstersen bir götür en azından senin için rahatlar, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum...
Netice de söyleneni söylediğini, işaret dilinin iyi olduğunu, şarkı ezberlediğini söylemişsin...
Sadece tam konuşamadığını belirtmişsin, benim 3,5 yaşına yeğenim var, onunda kelimeleri tam çıkmıyordu
Bizde konuşması nedne bu böyle, söylediklerini anlamıyoruz diyorduk, doktora götürdük, geniz eti çok büyümüş
o sebepten kelimeleri anlaşılmıyormuş, şimdi tedavi görüyor
Bu sadece bir örnek, böyle bir şey olmayabilir ama farklı bir durum olabilir yada 3-6 yaş arası taklit yaşıdır çocukların
gördükleri herşeyi taklit etmeyi severler, bundan dolayı böyle davranıyor olabilir
Sevgilerimle
ne kadar isteklisin aramızda olmak için)
gerçekten çok mutlu oldum
arkadaşlar söylemiş zaten hatalarını
şunu eklemek isterim
eti form büskiviler sandığımız kadar masum değiller
çok tüketiyorsun her ara öğünde yemişsin mutlaka
azaltalım onun yerine meyve tercih edelim bence ne dersin
su konusuna gelince
biraz fazla mı sanki 3 litreyi geçiyorsun
gerçi havalarda çok ısındı ama
bu konuda sözü soya sosuna bırakayım en iyisi:)
çok istekli ve heveslisin
umarım böyle dewam eder
söyledikleri net anlasılıo ama anlamadığmda çok şey sölüo bebek dilinde
kızlar benim oğlum 3 yasında söleneni sölüo ve işaret dili iiii ama tam konuşamıo şarkı falan ezberlio ama derdini anlatamıo o kadar bu durum beni çok sıkıo sorun varmı anlayamıom yasıtları şakır şakır konuşuo neden konuşmuo die soruolar çocuklar sıkılıo hemen bi aktivite falan yapmak istesek korkuom bişi mi var die burda yurt dışından katılan bi ark var o psikolog sanırım ya ona ben olmassam gören sölesin nolurrrrrrrrrr
ara öğünüm için 4tane çilek yedim uygunmudur?daha kabul edilmedim ama yanlış bir şey yapmayayım yine de =)
içim rahat etmiyor
başka mevye malesef kalmamış evde. .
şekerli diye çekindim çilekten de. .
esraanne benim kuzenin de 4yaşına kadar konuşmamıştı bunun zeki olmakla ilgili olduğunu öngören teyzeler hep vardır bilimselliği konusunda bir fikrim yok ama :). .
evhamlanmakta haklısın ama ben de bir problem olduğunu düşünmüyorum sanırım disleksi gibi bir sorunu olsa ezber yapması zor olurdu yine de araştırmadan bir şey söyleyemiyorum tam . .
içini ferah tut sen yine de hiselrime bakılırsa gayet sağlıklıdır bence oğlun :)
ne kadar değişik insanlar var anlamış değilim
bihterin günlüğüne bakıyordum şimdi
bizim hakkımızda yazılanları gördüm çok üzüldüm
insan tanımadığı kişilerle ilgili bu tarz yakıştırmaları nasıl yapabilir
reis,mürid falan ne kadar ayıp
bizim hakkımızda ne biliyor
aramızda iletişimi nerden anlayabilir
kırıcı olmak ne kadar basit ya
1,5 ayda toplam 7,5 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1,5 ayda toplam 7,5 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?