Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soya beni maç stresi şimdiden sarmaya başladı 2 saattir evde maçı nasıl izlerim diye onu araştırıyorum web den satın alıcam maçı inşllah izlerken sorun çıkmaz:18: bu stres bana pazartesi +200 gram olarak yansıya bilir şimdiden söylüyorum.
ayrıca maçı biz alıcaz

herkese selam arkadaşlar

sabah
domates salatalık biber maydonoz
1 yumurta
1 dilim ekmek

ara
1 salatalık
1 elma

öğlen

öğlen teyzem de idim oda borek kek dolma yapmış
fakat ben bunları yedim

patlıcan salatası
domates
salatalık
1 parca beyaz peynir
1 dilim ekmek

Hihohahihoha
Maç mı alıcaksınız canım benim ))
Bu maç berabere kalıcak, kupa bizim olucak söyliim şimdiden ))
Sizde geçen senenin kupasını alıcaksınız (teselli p)

Ben maçı kardeşimde izliycem, o yüzden stres yok ))
Az evvel babam aradı, yazlıktalar şimdi, kargoyla bir kutu mendil gönderdim diyo, akşam yenilince gözyaşlarınızı silersiniz diyo hasta fenerli, küfretcektim ama babam neticede sonra çok pis yapar beni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dünkü maçta eniştemle (hasta bjkli) iddialaşmıştık, ben berabere kalacaklarını söylemiştim, o da en az 3 gol atacaklarını söylemişti, bende atamazsanız eşek gibi anırıcaksın dedim, tamam dedi.. berabere kaldılar )))))))))))))) anırmadı ama böğürdü ))))))))))))))))))))))))))
Bu akşam çok keyifli geçecek, bu heyecandan 1 kilo veririm, +200 alanıda cezaya bırakırım sevinçten )))))))))))))))))))))))))))))))

Truly,

Sürekli spor yapan biri olduğun için senin kullanmanda bir sakınca görmüyorum canım, kullanabilirsin...
Bunu daha önce de araştırmıştım ben (eşim vücut yapmayı sever, o çok araştırır böyle şeyleri)
Sadece kararsız kaldığım bir şeydi ve yan etkileri hakkında bilgi sahibi değildim ve birde ağır ilaçlar kullanan insanım, malum ciddi rahatsızlıklarım var...
Bu yüzden doktorumdan onay almadan kullanamam... Ama annenin profesyonel sporcu olduğunu ve onun yönlendirdiğini yazmışsın, bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum annenin...
Yağ yakımını hızlandıran bir destek olarak kullanabilirsin tatlım, hem motive edici olur senin içinde ))
Diğer arkadaşlar henüz bu kadar aktif spor yapmadıkları için onlar biraz bekleyecek, çünkü spor yapılmadığı takdirde hem bir işe yaramıyor hemde zararları olabiliyor...
Sevgilerimle ))

yandık denese maçı alırsak sen beni cezayada bırakırsın şimdi bu hafta doğru düzgün kilo veremedim zaten 300 gr dışında işteyim daha sabırsızlıkla eve gitmeyi bekliyorum bilgisayarı tv ye bağlıcam neyse hayırlısı olsun zaten şampiyon olmasakta olur biz kendimizi şampiyon olmuş sayıyoruz zaten bunca zorlağa rahmen final oynamak bile yeter.

Pis FB'li, her halükarda bu hafta seni cezaya bırakıcam, istersen bu hafta 10 kilo vermiş ol umrumda değil )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

soyacım bundan sonra bize katılmak isteyenlere önce tuttuğu takımı soralım.fenerliyse almayalım aramıza
kızlarrrrrrrr
nerdesiniz ceza aldım.fenerli olan varsa söylemesin sakın 30:

soyacım bundan sonra bize katılmak isteyenlere önce tuttuğu takımı soralım.fenerliyse almayalım aramıza
kızlarrrrrrrr
nerdesiniz ceza aldım.fenerli olan varsa söylemesin sakın 30:

Bak bu çok güzel fikirmiş )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hasta GalataSaraylıyım ama iyi olan kazansın (GS kazansın yani )
Her iki takıma da can-ı gönülden başarılar diliyorum (En çok GS'a diliyorum yani )
Akşam sorunsuz, kavgasız güzel bir maç olur umarım (GS'liler FB'lilerin azını burnunu daatırlar inşallah )
Netice de dostluk kazansın (Yerim dostluğu GS kazansın o kadar )
Hepimiz kardeşiz p (Sadece GS'lilerle kardeşim uleyyyynnnn )

bir ara diyet yemekleri araştırıyordum ya buraya yazmıştım.hiç birini uygun bulmadım yemeklerin sözde diyetisyenler tarif vermiş yok tereyağ falan kullanmışlar yemeklerde o tarifleri ancak koruma programında kullanabiliriz o yüzden paylaşmadım sizinle bir tek bir tatlı tarifi vardı muzla ilgili işte tarifi soyacım bir kontrol edersin uygun mu diye
İşte size tek kişilik muzlu tatlınız.

Malzemeleriniz;

1 küçük boy muz

½ su bardağı yoğurt

1 tatlı kaşığı pekmez

Malzemeler birbirinden çok farklı görünse bile, lezzetleri birleştiğinde tahmin etmediğiniz bir şey oluşuyor.

İşte yapımı;

Bir küçük boy muzu ince dilimlere ayırın. Yanmaz yapışmaz bir tavaya çok çok az sıvı yağ sürün. (Izgara yağlıyormuşsunuz gibi düşünün.) Muz dilimlerini tavada ızgaralayın. Daha sonra ızgaralanan muzları bir tabağa dizin ve üzerine yoğurdu dökün. Üzerine de 1 tatlı kaşığı pekmez gezdirin.

İşte bu kadar basit.

Peki bu tatlı size nelere mal oluyor.

1 porsiyon meyvenizi bu yolla tüketmiş oluyorsunuz. Aynı zamanda ana öğünlerinizden birinde 1 kase değil de yarım kase yoğurt tükettiğinizde bu tatlıyı rahatlıkla yiyebilir hale geliyorsunuz.

Afiyet olsun…

Aslında çok güzel bir tarif ama ben olacakları söyliim şimdiden ))
yağı ne kadr süreceğimizi ayarlayamadığımızdan yada tavaya yapışmasın diye yağ fazla kullanılabilir, riskli..
Pekmez 1 tatlı kaşığı konulacak deniliyor gayet güzel bir ölçü ama şu an için çok uygun değil...

Onun yerine şöyle yapabiliriz,
haftada bir kere
1 küçük muz ve 5-6 çileği doğrayıp üzerine 1 top kesme dondurma (beyaz) koyarak yiyebilirsiniz... Üstüne tarçında serperseniz kan şekerinizi de dengelemiş olursunuz...
Dondurmanız kesinlikle hazır dondurma olmamalı, maraş dondurması gibi kesme dondurmalardan olmalı..
Hem yaz günlerinde hararetinizi de almış olur, hem meyvenizi yemiş hemde tatlı ihtiyacınızı gidermiş olursunuz ))
Sevgilerimle

süpermiş bu dondurmalı meyve ama ben 26 mayısta yapıp yicem bunu 2 ayımı kutlarken

Diyet yemekleri çok risklidir ))
Genellikle yazılan diyet listeleri koruma programları için yazılıyor,
Bizim kendi listelerimizi evdeki malzemelerle ve yaratıcılığımızı kullanarak yapmamız gerekiyor..
O yüzden elinizdeki malzemeleri kullanmaktan çekinmeyin...
Artık neleri yemeniz neleri yememeniz gerektiğini az çok biliyorsunuz...

Örneğin yeşil mercimek haşlayıp salata yapabilirsiniz, çok besleyici ve çok faydalı bir gıda...
İllaki yemeğini yapıp yemenize gerek yok her seferinde..

Ya da sebzeleri ince doğraayıp tost makinesinde ızgara yapabilir, üzerine sarımsaklı yoğurt dökebilirsiniz...
Görüntü olarak yediğiniz yemekler hem iştahınızı açmalı hemde gözünüzü doyurmalı...
Karnınızın doyması içinse yavaş yemelisiniz, başka bir yolu yok karnınızı doyurmanın bunu unutmayın...

Ve akşamları olabildiğince hafif ve erken yemeğe çalışın, geç ve ağır yenen yemekler size sadece ddaha fazla yağ kazandırır...
Akşamları ara öğün olarak sadece 1 porsiyon meyve/süt/yoğurt yiyin.. Bunun dışında yediğiniz şeyler malesef yine size yağ olarak geri döner...
Sevgilerimle

süpermiş bu dondurmalı meyve ama ben 26 mayısta yapıp yicem bunu 2 ayımı kutlarken

Yaz geliyor, herkes dondurma yemek isteyecek
Haftada 1 izniniz var artık ))
Sadece akşam yemeyin, gün içinde tüketin
Akşamları size yağ olarak döner bunlar yoksa ))

Bu aralar sanirim oglum bana iyi sardi gece 3-5 nobetine tuttu bizi...
Gece parka gitcem diyo...
Aglaya aglaya paraladi kendini..sabah 8 de teyzosa gittim o sagolsun cok sabirli anca basa cikiyo bu seferde pilav diye tutturdu ordada beni yedi...
Kahvaltiya simit aldilar yarim simit nirmal peynir yemek zorunda kaldim domates maydonoz
Oglen orda uyuttum eve geldim o uyurken koca gardolabi indirip yaptim
Saat gecmis tabi farkinda bile degilim uyanmis agliyo diye aradilar elime 1 grisini alip firladim...
simdi yeni geldim eveben orda durcam diye agladi simdide ben tek geldim esim mac uzlemeye gitti arkadaslariyla bendeodamin birini degistiyorum demistim yakizlar gittim perdeb egendim geldigimdede 1 kase nohut fasulye mercimek bugdaydan corba yapmistim 1 grisiniyle onu ictim az..
Kabizlik devam ddiyor sinirsel sanirim benimki:)))

Aksam yemegim balik salata koz patlican yogurtlu biber ve 1dilim ekmek macin stresinden yedim de yedim yani ama bisi icmedim vallahi. Bir galatasarayli olarak soyacim sonuna kadar yanindayim
kupa bizim olmaliiiiiiii
Cimbooom gol gol golllllll )))))

canım kabızlık 4 gunun uzerıne bugun tuvalete çıktım ben artık

canım aslında kabızlık gerçek stres ve sinire bağlıyorum bu hafta sende pek normal değildin o yuzden dir sabah ilacımı kullandım
artık kullanacağım cunku iyice şişmişti bugun rahatladım bırde regl olsam daha iyi olcağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…