Canım hamile olmayasin ben ilk göğüslerinden bilmiştim anormal acıyor hiç öğle adet acısı gibi filan degildi üzerine yatamiyodum test yaptım hamileydim:))))
Cancagizlarim..yediklerimi yazayim size..Sabah 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta ve 1 dilim ekmek
Arada sekersiz turk kahvesi
Oglen 1 kase dogranmis meyve uzerine yogurt ve tarcin,
saat 3 te 1 kase kiymali patlican yemegi, 1 kase corba, 2 yk bulgur
Aksam 3 cig badem
Aksam saat 8 de 1 brd sut
Yemek saatlerim kaydi bugun..1 saat yurudum, aksam hamis arkadasimla da 1.5 saat yavas yavas yurudum..o sayilmaz..:)))
Su da 2 litre vardir herhal...
bitki caylari hamile kalmayi engeller mi acaba? hani rahme tutunmayi filan???:26:
Sabah esim giderken tartildigimda 68.1 di kilom simdi bi daha bakayim dedim 67.9 a dusmu saka gibi valla
Ne odem varmis bende yaa
Neyse kahvalti ve ogle yemegi bir oldu
biber domates lor ile menemen gibi bisey yaptm yaninada yesillik ekmeksiz yiyorum smdi
Eveeet, günaydın hızla kilo verip hızla güzelleşen kızlaaaarrr ))
Aslında sadece kilo verdiğim zamanlar yazmayı tercih ediyorum ama bu gün bir değişiklik yapacağım ))
Bugün tartı rakamım 70,700 kg !
Şaka gibi değil mi ))
Dün 70,400 kg çıkmıştım tartıda, dünden bugüne 300 gr almışım ))
Sanırım tartı bana 69 kiloyu göstermek istemiyor )))))))
Bunu yazarken hiiiçççç üzülmedim, neden mi?
spordan kaynaklı olduğunu biliyorum çünkü ))
Hocam söylemişti kasların su tutabilir panik yapma diye (gerçi yapmıyor değilim ama neyse ))
Şimdilik 69 kilo olma olayını 1 hafta ertelemiş bulunuyorum, haftaya pazartesiye kadar kendime süre tanıdım...
Olacak o kadar))
midem bulanıo yemek yerken içim almıo normal mi ya
normal esracım,
bir süre sonra gene canın yemek yemek isteyecek
gelip geçici şeyler bunlar ))
adet sendromu yani
Canim kesinlikle ve kesinlikle spordan kaynaklaniyor kas kutlesi artar yag kutlesi azalir ama tartida rakam bi artar bi azalir taki olmasi gereken kilon vucuduna oturana kadar. Bence sen yinede cok fazla cardio calisma neden dersen mesela bnm vucudum cok hizli kas yapar ve yani olmasi gerekenden fazla sen hocana cok takilma kendin karar ver ozellikle kas yapan hareketleri calisirken bn bikere hocayi dinledimde kollarim oldu dana gbi))
günaydın güzel bayanlar nasılsınız bugün
soyacım patates konusunu kaçırmışım özürdilerim zaten az yemiştim kabızlık yapıyor diye ama bundan sonra daha yemem cezalarından korkar oldum :))
bugün sabah kahvaltıda tost yedim yeşil çay ile birlikte
birde bişey sorabilirmiyim kuru hurma geldi çok severim yiyyebilirmiyim acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?