Truly,
Sürekli spor yapan biri olduğun için senin kullanmanda bir sakınca görmüyorum canım, kullanabilirsin...
Bunu daha önce de araştırmıştım ben (eşim vücut yapmayı sever, o çok araştırır böyle şeyleri)
Sadece kararsız kaldığım bir şeydi ve yan etkileri hakkında bilgi sahibi değildim ve birde ağır ilaçlar kullanan insanım, malum ciddi rahatsızlıklarım var...
Bu yüzden doktorumdan onay almadan kullanamam... Ama annenin profesyonel sporcu olduğunu ve onun yönlendirdiğini yazmışsın, bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum annenin...
Yağ yakımını hızlandıran bir destek olarak kullanabilirsin tatlım, hem motive edici olur senin içinde ))
Diğer arkadaşlar henüz bu kadar aktif spor yapmadıkları için onlar biraz bekleyecek, çünkü spor yapılmadığı takdirde hem bir işe yaramıyor hemde zararları olabiliyor...
Sevgilerimle ))
bugun 3 mil leisi yaptım ve bende bittim
yaSEMİN face de bir sorunun var mı
benimkisinde sorun varda genel mi
die soruom
Truly, damla çikolatalı kurabiye yaptım yazmışsın ya ben onu "yedim" diye okudum gözlerim kocaman oldu ))))))))))))))))))))))))))
O kadar üzüldüm ki anlatamam ))) Sonra tekrar okudum, olamaz diye geçirdim içimden )) Neyseki ikinci okuduğumda doğru gördü kahrolası gözlerim ))
Kalpten gidiyordum vallahi )) Tebrikler canım, bu azminin devamını dilerim ))
CİM BOM GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYY
GALATASARAY ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CİM BOM GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ŞAMPİYONUM CİMBOMUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
O maç stresinden, heyecanından kesin 1 kilo vermişimdir
bi ara küfretmekten ben kızardım o derece yani ))))))))))))
maç sonunda da cama çıkıp kurabiye fener diye baardık kardeşimleee
sonra bir kaç kendini bilmez fenerli en büyük fener diye baardı mihohahahaha
Neyse,
gelelim bir kaç mevzuya ))
Truly, damla çikolatalı kurabiye yaptım yazmışsın ya ben onu "yedim" diye okudum gözlerim kocaman oldu ))))))))))))))))))))))))))
O kadar üzüldüm ki anlatamam ))) Sonra tekrar okudum, olamaz diye geçirdim içimden )) Neyseki ikinci okuduğumda doğru gördü kahrolası gözlerim ))
Kalpten gidiyordum vallahi )) Tebrikler canım, bu azminin devamını dilerim ))
Yasemin,
Sebze yemekleri yada kuru fasülye/nohut/yeşil mercimek gibi yemekleri 7-8 yemek kaşığı yiyebilirsin... Ekmek yeme yanında..
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ ile ve tuzsuz) yanında ufak kase yoğurtta yiyebilirsin...
Bu ölçü fazla değil, önemli olan doyman, aç kalman değil...
Doyduğunu hissettiğin an yemeyi bırak..
Sonra acıkırım mantığı ile yeme (zaten yapmıyorsun ama benimki hatırlatma sadece ))
Menemen yemek isteyen arkadaşlarım,
Menemeni de 1 tatlı kaşığı yağ ile yapın, içine yumurta da koyabilirsiniz (isteyen yumurtasızda yiyebilir)
fakat yanında ekmek tüketmeyin...
Başka bir şey varmıydı hatırlamıyorum,
Aklıma gelirse yazıcam amaaaaa
EN BÜYÜK GALATASARAAAAAAYYYYYYDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?