Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selamm ben geldim kizlar
bugun 6:45te kalktim, esimin ailesi ile sabah 8de yola ciktik 1 saat uzakliktaki bir yere gittik orada kayinpeder bir seminerde konusmaciymis tum gun suren bir etkinlik. kahvaltida 1 kupa sutlu cay ictim ve 1 yumurta yedim. ekmek yemedim o hakkimi oglen kullanirim diye. ogle yemegi de piknik gibi herkes yaninda goturuyor orada 1 saatlik arada yeniyor daha once 2 kez daha gitmistim oraya. sehrin disinda cayir cimenlik bir yerin ortasinda bu gittigimiz yer. yaninda yoresinde ne bir cafe var ne de baska bir bina.

neyse dun gece kurabiye yaptim cikolata damlali, gorumcemin cocuklari, esimin kucuk kardesi (13 yasinda) vs gelecek herkes yesin diye. ve cok ilginc birsey farkettim, eskiden pistikten sonra sogumasini bile bekleyemeden 2-3 taneyi agzima atan ben, dun parmagima bulasan bir damla cikolatayi bile yalamadim gittim elimi yikadim. ustelik bunu kendimi zorlayarak degil gayet istemli bir sekilde yaptim. bu belki insanlik icin cok kucuk ama benim icin inanilmaz buyuklukte bir adim arkadaslar :) cunku benim cikolata ve tatlilar ile ciddi problemlerim vardi ama ben su an bunu asmaya basladigimi hissediyorum.

neyse esime favorisi olan tavuklu mayonezli sandviclerden yaptim, kendime de koca bir saklama kabi dolusu yesil salata ve 2 ince dilim tam tahilli ekmekten beyaz peynirli kucuk bir sandvic hazirladim. bir de yanina elma+cilek+ananaslari meyve salatasi yapip onu aldim tatli olarak. cidden kendimle gurur duyuyorum su an.

aksam yemegi olarak da az once bir kase sebze corbasi ictim.

buna ragmen kilo inecegi yerde gram gram artmaya devam ediyor, sanirim regl olup bitene kadar boyle olacak. karnim su an davul gibi sis. zaten bu sabahtan itibaren artik tartilmiyorum (gerci sozde bu sabah da tartilmayacaktim ama neyse), hatta tartiyi komple kaldirdim yine dayanamaz ustune cikarim diye.

yarin ogleden sonra esimle badminton oynayacagiz sporum o olacak. bugun bos gecti malesef su etkinlik yuzunden.

tamamdir canim :) evet annem ritmik jimnastikci idi, incecik elastik bir kadin simdi emekli tabi, ama hala hayati sporla dolu haftanin 3-4 gunu o da spor yapiyor. onun disinda da eski okulundan arkadaslari ile hala tenis ve voleybol oynuyor. o konuda anneme cekmisim yani ben de yerimde duramam. gerci kilo beni oldukca hantallastirdi, ama o kilolar da yavas yavas gidiyor ben de eski performansima geri donebilecegim umarim yakin zamanda.

yan etki bende sadece midemde biraz gaz yapiyor. tek farkettigim yan etki bu. ama o da zaten cok hafif bir etki ve 1 saate gecmis oluyor. baska var mi bilmiyorum sen doktorundan ogrenebilirsen burada paylasirsin artik canim.

CİM BOM GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYY
GALATASARAY ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CİM BOM GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ŞAMPİYONUM CİMBOMUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
O maç stresinden, heyecanından kesin 1 kilo vermişimdir
bi ara küfretmekten ben kızardım o derece yani ))))))))))))
maç sonunda da cama çıkıp kurabiye fener diye baardık kardeşimleee
sonra bir kaç kendini bilmez fenerli en büyük fener diye baardı mihohahahaha

Neyse,
gelelim bir kaç mevzuya ))

Truly, damla çikolatalı kurabiye yaptım yazmışsın ya ben onu "yedim" diye okudum gözlerim kocaman oldu ))))))))))))))))))))))))))
O kadar üzüldüm ki anlatamam ))) Sonra tekrar okudum, olamaz diye geçirdim içimden )) Neyseki ikinci okuduğumda doğru gördü kahrolası gözlerim ))
Kalpten gidiyordum vallahi )) Tebrikler canım, bu azminin devamını dilerim ))

Yasemin,
Sebze yemekleri yada kuru fasülye/nohut/yeşil mercimek gibi yemekleri 7-8 yemek kaşığı yiyebilirsin... Ekmek yeme yanında..
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ ile ve tuzsuz) yanında ufak kase yoğurtta yiyebilirsin...
Bu ölçü fazla değil, önemli olan doyman, aç kalman değil...
Doyduğunu hissettiğin an yemeyi bırak..
Sonra acıkırım mantığı ile yeme (zaten yapmıyorsun ama benimki hatırlatma sadece ))

Menemen yemek isteyen arkadaşlarım,
Menemeni de 1 tatlı kaşığı yağ ile yapın, içine yumurta da koyabilirsiniz (isteyen yumurtasızda yiyebilir)
fakat yanında ekmek tüketmeyin...

Başka bir şey varmıydı hatırlamıyorum,
Aklıma gelirse yazıcam amaaaaa
EN BÜYÜK GALATASARAAAAAAYYYYYY DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hahah kiyamam, korkma oyle birsey olmayacak 60 kilo halimi de gorecegiz burada hep beraber.

galatasarayi da tebrik ediyorum esim beni zorla arsenalli yapmadan onceki takimimdi cok sevindim

Kızlaaaaarrrrr,

Tüm annelerin, anne adaylarının, gelecekte anne olacakların, teyzelerin (anne yarısı oluyorlar neticede) anneler gününü kutlarımmmmmm ))

Bende bir teyze olduğuma göre anne yarısı sayılırım, bugün bir arkadaşımla buluşacağım, o da bir teyze, 2 teyze birleşip bir anne olacağız
ne de olsa 2 yarım bir tamı oluşturur, yani bir nevi voltranı oluşturacağız )))))))))))))))))))))))))))))))))

Yıllar evvel bir gün annemle aramız bozuktu, kahvaltı yapıyorduk...
Ananem gelmişti bize.. ananem annesini 7 yaşındayken kaybetmiş, çok acılar çekmiş biri...
4 kardeşlermiş, her kardeşi bir akrabanın yanına vermişler... Kardeşlerinden birini döverlerken belini kırmışlar ve ölmüş...
14 yaşında gelin olurken üstünde hala 7 yaşındaki kıyafeti varmış... Sanırım neler yaşadığını anlatmak için bu kadar bilgi yeter...
O gün bize geldiğinde bunları anlattı ve dedi ki, "keşke annem sağolsaydı da bir gözüm olmasaydı, bir kolum olmasaydı, annem başımda olsaydı bu acıları yaşamak daha kolay olurdu... En azından dizine kafamı koyup ağlayacağım biri olurdu... Hep gizli gizli ağladım..."
O gün içime o kadar işledi ki bu sözleri, boğazıma düğüm düğüm oturdu resmen... Şu anda bile duygulandım yazarken...
O gün bu gündür annemin gözünden bir damla yaş aksa dünyayı yakar hale geldim...
Annem de babamda benim için çok değerlidir...

Geçen gün kına gecemin videosunu izledim (çekim yapıldığını bile bilmiyordum))
Kına da türkü söylüyorlar beni ağlatmak için bense habire gülüyorum..
Sonra eşim diyor ki, "annene bak"
Kafamı anneme çeviriyorum ve onun oturuşunu görür görmez ağlamaya başlıyorum (çok mu duygusalım bilmiyorum ama şu anda da ağlıyorum ya offff)

Annelerimizin değerini bilelim...
Üzmeyelim..
Sevgilerimle

tebrikler soyacım şampiyon oldunuz sonunda bizi yenemediniz ama neyse bizde gol atamadık sonuçta olan tırnaklarıma oldu dipleri çok acıyor şuan
bu maç bana yaradı sabah 67.6 kg geldim akşam 500 gram gitmiş kurtuldum 68 den sonunda senin ve herkesin anneler günü kutlu olsun..

sabah kahvaltım
1 dilim ekmek domates salatalık biraz lor peyniri
birazdan komuşuya gidip leslie ile 5 mil yapıcam bakalım yapabilirsek görüşmek üzere iyi tatiller herkese

gunaydin kizlar :) 11e kadar uyudum dun nasil yorulmussam.. cok erken kalkip gun icinde kosturup durunca gece bayildim resmen tv izlerken koltukta.

kahvaltim, 1 kase yulaf lapasi icine biraz cig findik ve cilek dogradim.

ogle yemegim dunden kalan corba olacak sebzeli.

aksam kayinvalidemlerdeyiz o zaten kendisi de diyette (36 beden olmasina ragmen kadinin hayati diyetle geciyor) yagsiz tuzsuz yapar birseyler :) gece gelince yazarim.

tum annelerin anneler gunu kutlu olsun benim de bir kutlayanim olsun 2013 yilinda amiiin

Anneler gununuz kutlu olsun bayanlar..
Kahvaltim domates biber salatalik lor peyniri pul biber 1 dlm ekmk yesilcay
Ara tarcinli yarim elma ve 1 cay bardagi sut
Iyi pazarlar herkese..

Selam kızlarrr ))

Kayınvalidemin evine geldim artık, ama gelmeden gidip internet aldım kendime ))
4 gb kotalı bir vodem paket aldım bakalım ne kadar yetecek bana..
Şu anda ilk denememi yapıyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun p

Bu sabah 70,500 kg geldim tartıda +300 olan tartı bana -200 olarak kıyak yaptı kaldı +100...
spora başladığıma lanet edesim var ))))
Bugün biraz lesli yaptım (2 mil) biraz bel hareketleri çalıştım, biraz mekik çektim
Kısaca ortaya karışık

Anlaşılan herkes anneler günü kutlaması sebebiyle pek uğramamış buraya, yarın herkesten rapor bekliyorum ))))))

İnci, 500 gr çok iyi bir rakam tebrik ederim, ayrıca gol atamasakta önemli değil... 2 kere şampiyonuz biz canım mucksss ))

Hadi kaçıyorum, kıyafetlerimi yerleştiricem daha...
Yarın görüşürüz
Öptüm çok ))

selamlar herkeseeeee . .
dün akşamı 6kaşık yeşil mercimek yemeğiyle kapadım. .
ve
1şekersiz kahve 2yudum bira aldım
daha neler geldi geçti yanımdan anlatamam unutmak istiyorum ama 2gündür çok büyük sınavdaydım
ne aburcubur harika ne varsa hepsi önümde yenildi içildi bir tanesine bile dokunmadım !

bugün ki menüm ise söyle
kahvaltı kk peynir 1dilim kepek ekmeği+2şekersiz çay
ara toplam 1avuç kadar erik+çilek
öğlen bir simit
ara 1salatalık 2 küp şekindeki kavun tanesi
akşam bir tabak yeşil mercimek+1kase yoğurt

1tane de şekersiz kahve. .

deliricem sandım ama karnım doyunca akşam yemeğimden sonra artık rahatladım
sizleri de özledim 1gün de hepiniz iyisinizdir umarımmm
ayrıca anneler gününüz kutlu olsunnnnn:)
yarın tartı günüm bakalım sabah beni neler karşılayacak :)
2haftam doldu bile bakalım ay sonunda nerede olacağım ?

Son düzenleme:
Selam kizlar kimsecikler yok heralde..
Buhun sabah 11 de ciktim evden annemide aldik sehir disinda bi balik restoranti var oraya gittik
Sabah musli sutlu
Oglen balik iazgara salata yogurt
Aksam sac kavurma yine disardaydim tek secenek buydu kizlar insanlar kaburga dolma yediler bakmakla yetindim valla atran ictim ekmek yok..
Kizlar bu arada alisveris merkezinde olcumumu yaptirdim...
Metaboluzma yasim38 cikti 8 yas yasliymisim ben yaaa kocam 31 cikti bozuntuya vermiyorum ama sinirim bozuldu..
Yag 30 kilo sanirim oyle hatirluuorum kagit annemde kaldi

Iyi aksamlar kizlar aksam yemegim izgarada sebze kizartma bide ufak bi karniyarik yogurt ya ben sevmiyorum bu hafta sonlarini saatlerim sasiyoo neyseki bittiiii ) herkese iyi geceler yarin herkese guzel bi gun olsun !!!

Günaydın

herkese iyi haftalar bol zayıf günler

bu pazar gerçekten yoğun bir gündü

ama öğünlerde bir değişiklik olmadı

sadece saatler şaşırdı bıraz okadar

sabah

1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık biber

ara
1 elma

öğle
2 kepçe tarhana çorbası
yarım balık
salata

akşam

salata
yoğurt

saatler geç olduğu için ara öğün yapamadım

bugun kilom malesef 69 kg geri yukselmışım

ama regl oldum sanırım ondan

soyacım tebrik ederim şampiyonluğunu

şimdilik benden bu kadar

bugun

sabah ballı sirkeli ılık su

kahvaltı
1 yk lor
domates salatalık yeşil biber
1 dilim ekmek
2 çay bar.çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…