Canım hamile olmayasin ben ilk göğüslerinden bilmiştim anormal acıyor hiç öğle adet acısı gibi filan degildi üzerine yatamiyodum test yaptım hamileydim:))))
ahh keske
canımmmmmmmmm bende ilk gögsümden anladım bi dolgunnluk ve agrı oluo
nerelerdesin prenses göremioz seni sık sık
evet haklısınız kızlar benimde en büyük hatam buydu belkide benim eşim 8:30 da geliyo 9 da anca yemeğe oturuyoruz haklısınız bende bundan sonra erken yiycem belki onla 1 kase yoğurt yerim belkide meyve hı ne dersiniz?*Tamam tamam kizma canim ya haklisin aynen dedigin gibi gecsaatte yemek yemek bizi bu hale getiren yavas yavas alistiraym ben kocami tek basina yemek yemege dedigin gbi bende cayimi icerim karsisinda)
Kızlar yoksunuz hiçbiriniz bende kaçar ayyyy dua edin verelim su kilocuklarimizi yaaa
anacım daha yeni gelio kızlar kaçma soyamda gelir şimdi
iyi geceler herkese nasılsınız fıstık bayanlar ben bugünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim karpuz az peynir 1dilim ekmek
bilmiyorum karpuz yasakmıydı ama çok hararet vardı ince bir dilim yedim
ara:1 galate
öğle bol acılı soğanlı patates kavurması 1 brdk ayran
ara:3 erik 3 kiraz
akşam
bugün yemek yapmadım salata çay yumurta yedim
öptüm hepinizi bayanlar :))
merhaba arkadaşlar. .
bugün koşturmalı bir gündü benim için kahvaltımı payaştım ara da 7erik 2çile yedimm
öğlen dişarda olduğum için 1simit yedim
ara olarak 2adet form bisküvi şekersiz 1çay ve 1sade neskafe. .
ama malesef aradan snra akşam yemeğimi yemem 2saat değil 4saat sonra oldu. . :/
yetişemedim ne yazıkki
3ızgara tavuk köftesi 1domates1salatalık2yaprak marulla salata yapıp 1bardak ayranla bitirdim akşam yemeğimi. .
İyi aksamlar herkese kizlar
Aksm menum firinda tavuk sanirm 150 grm kadardir yanina domates salatalk ve yogurt ekmek yemedim. Sonra saat 10a dogru ara yaptim 1 kivi yesil cay ve eti formdan 2 parca yedim fazlami oldu biraz??
Bende wii diye bi oyun konsolu var mutlaka duymussunuzdur onda just dance 2 diye bi oyun var allahim bitirdi beni yok boyle bi ter !! -ki ben 2 saat yurusemde terleyemeyen bi insanim
Tavsiye ediyorum hepinize evden cikamayanlar icin bi alternatif daha iste.
Zumbada var wiide pazarteside ona baslicam super oldu bu is yuruyusten cok daha faydali buna inaniyorum)
Canım,
akşam menün çok güzel ))
akşam ara öğününü en geç 9-9,30 arasında bitirmeye çalış, o saatten sonra acıkırsan da sadece süt yada yoğurt tüket 1 bardak...
gecenin ilerleyen saatlerinde yenen meyve şekere dönüşür, yazık olur bedenine ))
wii bende istiyorum ama bakalım kısmet ))
O zumba beni bitiriyo, her seferinde "ya bismillah" diyip başlıyorum, en son nefesimi nerden alıyorum bende bilmiyorum )))))))))))))))))))
Eveeet,
Bugün yorucu bir gün oldu benim için...
Yorucu olması spordan dolayı idi ))
spora gittiğimde koşu bandında ilk yürümeye başladığımda ölücem sandım, adım atarken canım acıyordu..
sonra açıldıkça açıldım, 20 dakika yürüyüşten sonra (5,5-6,5 hızda) hidrolik fitness yaptım 40 dakika..
Sonra bu kadar yeter dedim çünkü bayaa yorulmuştum, duş aldım çıktım spor salonundan yorgunluktan eser kalmamıştı
girsem yine spor yapabilirmişim gibi hissediyordum kendimi )))))) Girmedim tabi, kardeşim rahatsızdı ona gittim..
Akşama kadar ordaydım, biraz maç izledim biraz feriha derken anca geldim..
Bu arada geçen gittiğimde spor hocasının önerdiği L-Cartinini araştırdım biraz, hatta doktoruma mail attım cevap bekliyorum
Bu önerdiği şey yağ yakımını hızlandırıyor (spor yaparken), cartinin denilen şeyi koyun eti, sığır eti, süt, gibi şeylerden alıyormuşuz vücudumuza...
Genellikle spor sonrası et, süt gibi şeyler önerilir zaten... Neyse, spor hocasının önerdiği şeyin içinde yeşilçay, cartinin, vitamin d ve krom bulunuyor...
Bende doktoruma mail attım, insülin direncim olduğundan ilaç kullanıyorum biliyorsunuz ve doktorum bana ayrıca krom ilacı yazıyor... (Krom ilacın etkisini artırıyor)
Araştırmalarıma göre spor hocasının önerdiği cartinin vücut için zararlı değil ve yağ yakımı için faydalı ama doktorumdan gelecek cevabı bekliyorum,
Ondan gelen cevaba göre kullanıp kullanmayacağımı yada size önerip önermeyeceğimi söyleyeceğim...
Ama öncesinden bilgi vermek istedim, sizde araştırmak isteyebilirsiniz...
Bu bir zayıflama ilacı değil, bunu bilmenizi isterim... Bunu içip oturursanız bir faydası olmuyor, gereksiz yüklemeden dolayı kilo alırsınız...
Bunu kullandığınız zaman cardio çalışmanız ve sağlıklı beslenmeniz gerekiyor, o zaman yağ yakımınızı hızlandırıyor...
Hassas bir konu o yüzden internette okuduğunuz her bilgiye inanmayın, çok dikkatli araştırın, ben 3 gündür çok fazla sayfa okudum
Çok fazla kişiylee görüştüm bununla ilgili... Genel olarak olumsuz bir şey duymadım, ama dediğim gibi doktorumdan gelecek cevap benim için önemli...
Bu kadar sağlık problemim varken üstüne bir tane daha eklemeye hiç niyetim yok ))
Eğer cevap gelmezse önümüzdeki hafta kan testlerimi yaptırmak için gittiğimde yüzyüze soracağım, daha net bilgi alırım (bazen yoğunluktan cevap yazamayabiliyorda))
Bu arada biriniz bezelyenin patatesle eşdeğer olduğunu yazmıştı, doğrudur değerleri yaklaşıktır ama birebir aynı değil... Ayrıca içerdikleri vitaminlerde aynı değil... O yüzden bezelye yiyebilirsiniz ama patates yiyemezsiniz )) Zaten bir tencere yemiyorsunuz, en fazla 1 tabak yiyorsunuz bezelyeyi ))
Ha aklımdayken spor mevzusuna gelelim, sporunuzu 45 dakikaya çıkarın diye yazmıştım... Artık vücudunuz her zamanki temponuza fazlasıyla alıştı arkadaşlar, siz yorulduğunuzu hissediyor olabilirsiniz ama bu vücudunuzun size bir oyunudur inanmayın... Sporunuzu artırın... Doğru nefes alın, spor yaparken 15-20 saniyelik kısa aralar verin, hareketlerinizi dik yapmaya çalışın... İlk başlarda zorlanabilirsiniz ama vücut alıştıkça daha kolay hareket edeceksiniz ve daha çok kalori harcayacaksınız...
Bugün koşu bandında 5,5-6,5 hız ile 20 dakika yürüdüm ve ne kadar kalori harcadım biliyor musunuz? 100 kalori sadece... 2 dilim ekmek kadar kalori harcadım 20 dakikada...
Şimdi yemek yerken daha fazla düşünüyorum "bunu kaç dakikada eritirim" diye... Spor salonunun böyle bir faydası oldu bana... Evde spor yaparken 10 dakika da yapsam "yediğim öğle yemeğini erittim" mantığı ile bakıyordum ama iş öyle değilmiş işte...
Şöyle düşünelim, sabah 1 tost, 1 domates, 1 salatalık, biraz yeşillik, 1 yeşil biber yediğimi düşünelim... Ben 20 dakikada 100 kalori yaktıysam sadece tosttaki 2 dilim ekmeği yakabildim demektir, e tostun içindeki peynir? ya diğer yediklerim? ara öğünlerim, öğle ve akşam yemeğim? Bunları nasıl yakıcam?
O yüzden her anınızı sporla değerlendirin... Dediğim gibi otururken karnınızı içinize çekip bırakın bu bile spor...
Şimdilik bu kadar,
Bir dönüp geçmişe göz atayım, atladığım birşey varmı
Öptüm hepinizi ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?