Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam Kızlar,

Sporumu yaptım geldim ))
Şimdi meyve salatamla yeşilçayımı içiyorum size yazarken ))
Sabahki tartı rakamımı da bildireyim size, 70,200 ))
bakalım yarın 69'u gösterecek mi, yoksa bugünki aşırı spordan dolayı yine bana gıcıklık yapacak mı ))

Neyse, gelelim asıl meseleyeeeee

Paphia,
Alkol hiç bir diyette serbest değil ki tatlım?
Hele ki bira... En çok göbek yapan şey...
Kurtulmak istediğin şey ne senin?
Sadece kilo vermek istiyorsan ama kocaman bir göbek kalsın üstümde diyorsan içebilirsin tabi ))
Alkolün her türlüsü (şarap dahil) diyetimiz süresince yasaklılarımız arasındadır (tüm arkadaşların bilgisine!)
Bende rakı manyağıyım ama içmiyorum şu anda...
Ver bana bir büyük, su-buz koymadan şişeyi diker kafama içerim o derece (şaka yapmıyorum)
Ama kilo verme sürecinde malesef alkolü çıkarmamız gerekiyor hayatımızdan çünkü diyetimizi inanılmaz derece de tepetaklak eden birşey...
Kaçamak olarak nitelendirmiyorum, bilmediğin birşeyi nasıl kaçamak sayabilirim ki?
Şu ana kadar yiyecek ve içecekleri söyledik hep, hiç alkolü söylememiştik yasak diye..
Bundan sonra gerekli özeni göstereceğine inanıyorum canım, ayrıca masada olupta yemediğin herşey için ayrıca tebrik ederim seni ))

Esracım, gelelim sana...
bugünki kahvaltın ve öğle yemeğin hiç hoşuma gitmedi...
Çok sağlıksız ve çok az... Bu şekilde kilo verilmez...
Benim istediğim yeme şekli bu değil canım, lütfen düzelt en kısa sürede bunu...
bir bardak süt, 1 dilim ekmekle kahvaltı olmaz..
her sabah kahvaltında 1 dilim ekmek, domates, salatalık, lor peyniri (yoksa da herhangi tuzu alınmış 1 kk peynir) ve yeşillik olacak..
öğlen mutlaka sebze yemeği yiyeceksin, yanında yoğurt olacak...
Akşamda yine sebze yiyebilirsin yada et/tavuk/balık ızgara ama yanında mutlaka salatan olacak...
yeme şeklini düzene sok, takip edicem seni...
eğer hızlı kilo vermek istiyorsan düzenli ve sağlıklı beslenmelisin,
sağlıksız beslenirsen vücudun kıtlık psikolojisine girer ve yağ depolamaya başlar verdiğin kiloları geri almaya başlarsın farketmeden...

Yasemincim,
Kilonun artışını takma kafana, bir kaç güne kalmaz tekrar iner..
Spora devam tatlım, vücut ölçülerine bak bir ara, incelme var mı, varsa ne kadar?
Bazen kilo verme durur, incelme başlar...
Bende öyle oluyor, belim 11 cm inceldi mesela..

Nativ, moralini yüksek tut, sürekli ne kadar güzel olacağını hayal et...
Ben spor yaparken, özellikle koşu bandındayken en yorulduğum anlarda hep kendimi en güzel kıyafetlerin içinde hayal ediyorum ve ona doğru koşuyormuşum gibi yapıyorum... Acayip motive ediyor beni, bir bakıyorum ki az önceki yorgun kızdan eser kalmamış bıraksalar daha koşacağım yani ))
Çok güzel olacaksın o gün.. Sadece bunu düşün ve neşelen... Akşamları kendine makyaj yap, saçlarına şekil ver... Neşeni yerine getirir.. En azından nişanda nasıl görüneceğini görmüş olursun ))

Şimdilik bu kadar, bir dönüp okuyayım gözden kaçırdığım var mı diye ))

soyam bugun öle oldu ya midem biraz kötü o yüzden hafif geçtim ama akşam düzenlerim merak etme sağlıksız diil kalıcı kilo vermek amacım zaten

sevgilerimle

soyacım bizim köyde kendi üzümlerimizin yapraklarından taze salamura olmayan yeşil yaprağı dalından koparıp sıcak suda haşlasak içini de bulgur soğan ve mercimekle yaparsak olurmu ?

Canım,
Şimdi söyle diyeyim
Bu şekilde yaptığınız sarmaya tuz-yağ çok çok az koyacaksınız ve sadece 5 tane yiyeceksin, yanında bol salata yiyeceksin...
Eğer içine kıyma girecekse yağ hiç koymayacaksın...

Bu şekilde yaptıüın sarmayı evdekiler yemiyecek çünkü yağı ve tuzu olmayan sarma onlara tatsız gelecek,
Sadece 5 tane yiyeceksin diye koca bir tencere sarmayı senin için bu şekilde yapmayacaklar
Ve sarma öyle lanet bir yemek ki insan başladı mı durmak bilmiyor ))))) (kendimden biliyorum))

Eğer bu şekilde yaparız diyorsan yiyebilirsin, problem yok ))

Selam,
Öncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederiz
Biz ekip olarak sağlıklı ve düzenli beslenerek kilo vermeyi hedefledik ve gayet güzel devam ediyoruz ))
Tavsiyen için tekrar teşekkür eder, sağlıklı bir yaşam dileriz ))
Sevgilerimizle

soyacım hazır sen buralardayken seninde fikrini almak istiyorm
8:30-09:00 arası kahvaltı yapıyorsam ara kacta olmalı??
ogle yemegide 12:00-12:30 arasında yeniyorsa bi sonraki ara kacta olmalı?

soyacım hazır sen buralardayken seninde fikrini almak istiyorm
8:30-09:00 arası kahvaltı yapıyorsam ara kacta olmalı??
ogle yemegide 12:00-12:30 arasında yeniyorsa bi sonraki ara kacta olmalı?

Her zaman 2 saat arayla düşün canım

9 kahvaltıysa, ilk ara 11, öğlen 13, ikinci ara 15, üçüncü ara 17, akşam yemeği 19, son ara 21 ve finish ))
Bazen yarım saat önceye veya sonraya oynayabilir, problem değil ))

sevgilerimle ))

Son düzenleme:
bi de bi soru daha şu meshur kıymasız cigkoftecileri bilirsiniz battal bey mesela ?
onlardan yiyebiliyormuyuz acaba yaglımıdırki onlar??

bende 2şer saat arayla düsündüm ama nedense ögleden sonraya 2 arayı yerlestiremedim fazla gibi geldi
tesekkür ediyorum canım bişey daha sordum ben buarada ona da bi el atarsan cok sevinirim )

bi de bi soru daha şu meshur kıymasız cigkoftecileri bilirsiniz battal bey mesela ?
onlardan yiyebiliyormuyuz acaba yaglımıdırki onlar??

Valla sen habire yemek sorunca düşünmüyor değilim napıcaz diye ))))))))
onunla ilgili de şunu diyebilirim,
2 tane yersen ertesi gün tartıda fazla çıkarsın ))
çünkü bulgur içinde şişer şişer şişer şişer ve şişmeye devam eder ))
çiğköfte -kıymalı yada kıymasız faketmez- içindeki tuz,yağ ve bulgurdan dolayı çok susatır ve bol bol su içmene sebep olur...
içtikçe de şişersin... Ama illaki yiycem, yemeden duramam diyorsan 2 tane ye ))
Sonra gelip bana dert yanma neden kilo veremiyorum diye ))
Sevgilerimle

Kızlar bugün üzerimde havadan mıdır nedir bilemediğim bir ağırlık var canım hiç bişey istemiyor yeteri kadar suda içemedim işhanımızın tuvaletlerinde arıza varmış giremiyoruz o yüzden suda içemiyorum.eve gidip yatasım var.

Yok canım ya düşünme sen aklıma geldide sormak istedim valla art niyetim yok ) denk gelmemistim daha once yazdıklarınızda ogreneyim dedim aydınlattın beni sağol canım

Soyacım çok üzüldüm bugün inanki alkol alayım diye içmedim zaten yoksa canına okurdum
sadece o an susuzluğumu gidermek amacıyla 2 yudum aldım çok da sevmem birayı ama bir güzel geldi tadı sorma
cipsler pastalar fastfoodun çikolatanın alası. . çiğköfteler kekler börekler ay yazamıcam daha neler neler geldi geçti ben 2 yudumcuk bira için dar ağacına gidiyodum
şayet öyle bir durum olursa kilo yapacağını biliyorum belki mecburi kalınırsa dengeleyecek bir şeyler yapmalı. .

bu arada toplam da 5 kiloyu bulmuş olmam hakkında ne düşünüyosun
hızlı kilo verebilen biriyim iki hafta için çok bile farkındayım ama
biraz moralim bozuldu bu hafta 1.5 kilo verince. .

ara menümü de paylaşayım 1şekersiz türk kahvesi+2form bisküvi

soyacım akşam tavuk sote yiyeceğim ne kadar ve neyle tüketmemi önerirsin ?

selam kızlar nasılsınız dün birşey yazmaya vaktim olmadı geçti ama bugün diyeyim herkesin anneler gününü kutlarım bugünlerde insan annesinin değerini daha bir anlıyor neyse
dünki menümü yazayım
sabah: salatalık bidilim beyaz peynir tuzsuz çay çokazda omlet yedim
ara: 1 kivi 1 galate
öğle:1kase mercimek çorbası
akşam ızgarada yapılan kanat yedim derisini değil tabiki

bugün sabah:tost yanında 1fincan tarçınlı biberiyeli yeşil çay içtim
arada 4 tane hurma yedim (yiyebiliceğime çok sevindim soyacığım sağol)
öğlen: 4 tane istavrit balığıyedim bol salata
akşamada 1tane bulgurla doldurulmuş biber dolması yanında bi kase yoğurt yiyeceğim

öptüm hepinizi güzel bayanlar
:)))

Canım,
Bu sefer darağacına göndermedim ama bir daha alkol alırsan darağacına gönder beni diye yalvarırsın söyliim sana )))
Susuzluğunu gidermek için su iç, bira değil )) Yada bir tane soda iç (sade)

Verdiğin kilo gayet güzel... İlk hafta ödem attığın için normal, ikinci hafta asıl değerlerine dönmüş kilo vermen..
Zaten haftada max.2 kilodur doğru olan... Daha fazlası çok sağlıksız olur..
Haftalık 2 kilodan fazla verdiğin her kilo iç organlarına zarar verir, o yüzden sevinmelisin sağlıklı bir şekilde kilo verdiğin için...
Ayrıca içtiğin 2 yudumcuk bira şeker oranını yükseltmiş olabilir, bu da ekstradan verebileceğin yarım kiloyu etkilemiştir onu da bil )))))))))))))

Akşama tavuk soteden 7-8 yemek kaşığı yiyebilirsin, yanında salata (1 tatlı kaşığı yağ konulacak ve tuzsuz olacak) ve yoğurt (1 su bardağı) yiyebilirsin tatlım ))
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…