Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Tatlım,
Güzel menü ))
Ufak bir hatırlatma yapayım istedim
Tavuk kanadı ne kadar derisini çıkarsanda çok fazla yağ içerir,
but yada göğüs tercih et
Sevgilerimle ))

Canım,
dikkat et kendine...
Sevgilerimle

selam arkadaslar, bugunku menum
sabah: 2 dilim cavdar 1 yumurta biraz peynir 100 ml taze portakal suyu
sonra 1 saat body blitz & yuruyus 800 kalori kadar yakmisim
ara: 1 kuru incir 2 ceviz
oglen: az yagli sebzeli soya etli guvec (patates yok)

simdilik bu kadar. spora esim birakti biraz gec kalmisim sinifta 2kglik el agirliklarini herkes kapmis tabi ben sona kaldigim icin malesef bitmisti, 2x 3kg ile calistim ama su an kollarim omuzlarim tutmuyor bacaklarim da oyle, yarin yine robokop gibi yuruyecegime eminim bugunden belli ama cok eglendim. her pazartesi su sinifa katiliyorum ve her defasinda 15. dakikadan sonra uf puf yaparak bidaha bu sinifa kayit olmayacagim diyorum zor dayaniyorum sonuna kadar (biraz agir bir program) ama cikista kendimi o kadar harika hissediyorum ki ertesi hafta yine oradayim

bu arada, hoca da bana ilk kez adimla seslendi guzel yaptigim bir hareket icin tebrik etti adimi bilmesi cok hosuma gitti demek orada yeterince zaman geciriyorum

yasemin soysalin tek sisman beyniniz adli kitabini okuyorum (3. kez!) yine bu aralar, ve bir kere daha her dedigini hakli buluyorum. 2 ay tartilmamaya karar verdim kizlar veya en azindan 45 gun. yine dayanamayip tartiyi gorunce uzerine cikacagimi da adim gibi bildigim icin kayinvalidemlere birakiyorum bugun tartiyi. sik sik tartilmaya basladigimdan beri kiloda azalma da olsa artma da olsa beni bir stres kapliyor bir sure saglikli beslenip spor yapip rakamlardan uzak kalmak zayifladigimi kiyafetlerden gormek istiyorum. oyle yani haberiniz olsun dedim.

bu arada, olculerimi not aldigim bir defterim var aylardir yaziyorum gogus bel basen bacak olculerimi. bu sabah olctum gogus 4-5 cm kadar fazla cikti regl oncesi iste sis oldugundan. ama bu kadar da olmaz ki diyorum... inanilmaz aciyorlar hic bu kadar kotu olmamisti. sporda da kosarken ziplarken aci cektim resmen. olsa bitse de artik kurtulsam..

Canım,
dikkat et kendine...
Sevgilerimle

soyacım iyiyim şimdi az önce 1 nescafe içtim kendime geldim.dün köye gittik annemi görmeye komuşlar çok beğendiler beni kız nolmuş sana sen bekarken bile bu kadar zayıf değildin çok güzel olmuşşun dediler çok hoşuma gitti.bir sürü erik topladık bahçeden aralarda erik yiyeceğim 8 tane falan bugün 2.yeşil çayımı içemiyorum tuvalet sorunu yüzünden evde içerim artık yemekten sonra

Kızlar,

Yemeklerimizde ölçülerimiz aşağıdaki şekildedir,

Izgaralarımız,
100-150 gr olacak. (el büyüklüğünde et/tavuk/balık)

köftelerimiz,
4 adet olacak (eğer küçük hazırlıyorsanız 5 adet olabilir)

sebze yemekleri,
7-8 yemek kaşığı yenebilir

tavuk sote - et sote,

kuru baklagiller,

Yoğurt,
1 su bardağı (1 ufak kase)

Salata,
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak, tuz konulmayacak (lor peyniri koyabilirsiniz tuz ihtiyacı için 1 yk)
dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz

Meyve,
Günde 2 kere ( ara öğünlerde)

Çorba,
1 kase (un-krema olmayacak)
çorbalarınız mutlaka taneli olmalı, eğer taneli değilse içine varsa sebze yemeğinizden katın yada dereotu maydanoz doğrayıp taneli hale getirin...

Makarna,
1 su bardağı yağsız ve tuzsuz haşlanacak

Dondurma,
Haftada 1 top, kesme maraş dondurma (hazır dondurma olmayacak)

Soda
Haftada 2 kere, sade soda (taze meyve ve limonla tatlandırabilirsiniz)

Ayran
Her öğün içebilirsiniz

süt
Günde 2 kere içebilirsiniz (yarım yağlı veya yağlı-light önermiyorum)

Aklıma gelenler bunlar,
başka gelirse yazıcam
Sevgiler

Not: Yasaklıları yazmama gerek varmı?

bugün sporla o yarım kiloyu hızla vermeye çalışmalıyım :))
7li rakamlar ne zaman gelecek karşıma sabırsızlandırıyo beni 79 ne iyi gelir mesela . .

salatalarıma yağ koymuyorum canım hem salata hem yoğurt kullanmıyordum genelde hele 7-8 kaşık doktorum da 8 kaşık demesine rağmen düşürmüştüm bu oranı akşam ziyafet var desenee ohh :)
senden onay çıktığına göre. .
teşekkürler tatlımmm

Bende bugün başladım ama benim ki diyetten ziyade sağlıklı beslenme şeklinde gerçekleşiyor ( tabiki sabah ki çikolatayı saymazsak )
Daha önce gündemde olan bir diyetle 3 ayda 83 kilodan 69 a kadar düştüm ama resmen başımda saç kalmamıştı diyebilirim
Yaklaşık bir buçuk sene önce diyeti yarım bıraktım saçlarım şükürler olsun kendine geldi ama şu an 80 kiloyum

Sonuç olarak benim hedefim 60 kilo. Kurallarım ise şu şekilde;
*Mümkün oldukça yavaş yemek ve uzun süre çiğnemek.
*Günde en az 2 litre su
*Saat 6 dan sonra bir porsiyon meyve veya bir bardak süt harici birşey tüketmemek.
*Ve zayıflamaya çok etkisinin olduğuna inandığım sabah ve akşam yürüyüşleri.

Şimdilik bunlar yeterli olur umarım

Canım,

Öncelikle merhaba,
Daha önce sağlıksız bir diyet yapmışsın anladığım kadarıyla, umarım şimdiki diyetin daha sağlıklı olur..
Bizim sayfamıza yazmışsın ama yanlışmı yazdın bilemedim ))
Bizim diyet tarzımız sana fazla ağır gelebilir, mesela "bugün yediğim çikolata" diye yazmışsın ya,
işte o çikolata yüzünden burda çok kötü ceza alırsın ))
Burda asla kaçamaklara izin vermiyorum/vermiyoruz..
Yasak listemiz fazla uzun...
Dilediğin zaman gelip yazdıklarımızı okuyabilirsin, haftalık kilo bildirimi yapabilirsin ama bizimle diyet yapmak istersen bütün alışkanlıklarından vazgeçmen gerekecek ve burdaki arkadaşların sana onay vermesi gerekecek...
Sevgilerimle

Bugünki menümü paylaşayım sizlerle,

Sabah,

lor peyniri, dereotu ve pulbiberle yapılmış yağsız tost (çavdar ekmeği ile)
yeşil çay - limonlu

Ara yok (spordaydım)

öğlen

Yarım yeşil elma
yarım armut
5 adet erikten oluşan meyve salatası (tarçın serptim üstüne)
2 adet form (sunta))
Spor sonrası en ideal yiyecek buymuş ))
Yeşilçay - limonlu

Ara
Sade nescafe

Akşam (bugün saat 18:00 de yaptım)
2 tavuk but haşlama (tuzsuz-yağsız ve tabi ki derisiz)
2 yk zeytinyağlı fasulye (kayınvalidem şeker ve tansiyon hastası olduğundan yağı çok az koyuyor, şeker yok ve tuz çok az)
1 yk yoğurt
1 sivri biber (yiyemedimmmmm çok acıydı çokkkkk hala ağzım yanıyoooo )))))

Akşam arada ise 1 küçük muz ve 1 bardak süt içeceğim,
biraz kalsiyum yüklenmem lazım
yarın sabah kahvaltıya bir arkadaşım gelecek
uzun zamandır görüşmüyoruz bakalım tepkisi ne olacak

Hadi kaçıyorum, kuaföre gideceğim, kankamla orda buluşup güzelleşicez biraz
öptüm çok çok ))

Soyadan bana gelen öneriyle akşam ziyafet var dedim amaaaaaaaaaa

6kaşık koydum tabağıma hepsini yiyemedim bile sadece tanelerini seçip yedim gerisi döküldü(zaten benim her yediğimden bir parça bırakmam meşhurdur )
2yemek kaşığı kadar yoğurtt
2adet sunta almıştım yanıma 1tanesini zor yedim

acıkırsam ara olarak yeşil eşme ve yeşil çay düşünüyorum. .

Merhaba arkadaslar...2 gundur acayip bunalimlardayim...hatalar yaptim..bunu da soya ile paylastim..o da cok kizdi bana..ben kendime cok kizginim zaten..yine iradesizlik yaptim..yemege krsi cok zayifim..uzun zamandir bekliyorum ama 62 nin altina inemiyorum tatilden gelince de 2 gun bekledim tartilmak icin vuct sisligim azalsin diye..hic degilse 62 yi gormek istedim..ama 62.2 gorunce cok moralim bozuldu..beklentiye girmenin zararlari iste...ve ben de cmt- pazar bozdum duzenimi...Soya bu yaptigimi sizinle paylasmami istedi..hepinizden ozur diliyorum..iradesizligimi ne yapicam bilmiyorum..ayrica soya kendime ceza vermemi de istedi..su iki gunun bana getirisi ne biliyor musunuz? 1.3 kilo!!! evet !! bu sabah tartildim 63.5 kiloyum...elimdekini de kaybettim....zaten o zahmetlerle verdigim kiloyu geri almak bana en buyuk ceza ama..yine de bir ceza gerekiyor tabii... kendime ceza olarak 3 gun boyunca gunde 2 saat spor versem?? bu yaptigim hepinize ders olsun..1 gunun bedeli tam 500 gram oluyor..halbuki ben dikkat ettigimde gunde 100 gr bile zor veriyorum..cogu zaman hic birsey veremiyorum!!
Sabirsizligim beni bu hale getirdi...sizlere cok imreniyorum..cok iradelisiniz...

naptın kuzum sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sprunda fazla gelir 2 saatt soya sana ceza seceneği koysun biz secelim

canım ben onu biliyorum ama iş uygulamada
tek aç olan beynımız hiçbir zaman yemek yerken karnımızı değilde gözümüzü acaba nasıl doyururuz zaten doyurmadığımız için böyle olduk ama burda soyanın sayesınde öğrenmış buluyoruz önce allah bizlerin aklımıza sonra soya en son biz kendimize sahip çıkarız
önceleri olsa strese girerdim ama şimdi girmiyorum çünkü ben heryıl 69 ve 68 kg iner orda bırakır sonra yemeğe devam eder 77 kadar çıkat tekrar diyete yaparım tam 10 yıldır böyle (çocuk olduğundan beri) ama bu sefer er yada geç önce 65kg inip sonra ikinci hedef koyacağım varsın ayda 1 kg gitsin strese girmicem inşallah

soya valla fark etmedim

ama dünde yemiştim sen de bişi demedin bende gerçekten fark etmedim

neyse yaptık bir hata çekeriz cezamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…