Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

çorba yaparken neler yapalım neler önerirsiniz peki bu benim de kafamı kurcalıyor
hep sebze mercimek tarzı mı yapılmalı?
siz ne çorbası yapıyorsunuz?

Günayındın

kahvaltım
1 dilim çavadar ekmeği
domates
salatalık
biber
1 yk lor

evet tarhana çorbasını 1 kasesi tam tamına 290 kcal imiş
bakalım soya nediyeceksin bu duruma
bir daha diyet süresince tarhana çorbası yok

ne gibi çorbalara yiyebilirz arkadaşlar bilgi verirseniz

Offffffffffff ya

tam sağlıklı beslenmeye başlayalı 57 gün olmuş yakında 2 ay olacak ve ben 69 kg takıldım kalldım toplamında 6kg gitti

nedendir bilmem
acaba nerde yanlış yapıyorum pes etmek istemiyorum
soya öğlenleri yine domates salatalık biber ve yoğurt mu getirsem evden acaba

ölçülerimi en kısa zamanda bildireceğim

ilk haftalar öyle yapıyordum

gerçi tabilota yoğurt salata her öğün tüketiyorum

sporda yapıyorum

gerçi 3 mil leiss geçemedim ama yakındır

Inci

kendini çok yorgun hissediyorum demişsin canım

bence hafta sonu köye gitmişsinya temiz hava çarpmıştır

bende hafta sonu köye gittim daha da kendime gelemedim ne zaman gitsem oranın havası benı çarpıyor

antalya basık nem berbat bir hava

naptın şirinzeze ya keşke yapmasaydın arkadaşım.bak 1,3 kilo geri gelmiş 2 günde hemde daha dikkatli ve iradeli olmammız lazım keşke yazsaydın yasaklı şeyleri yapmadan önce biz vazgeçirirdik seni motive ederdik hakikatten sana en büyük cezayı tartı vermiş zaten. biraz spora ağırlık verip yediklerine dikkat ederek 2 günün bedelini belki 1 hafta belki 2 haftada veririsin inşallah vazgeçme sakın

naptın şirinzeze ya keşke yapmasaydın arkadaşım.bak 1,3 kilo geri gelmiş 2 günde hemde daha dikkatli ve iradeli olmamız lazım keşke yazsaydın yasaklı şeyleri yapmadan önce biz vazgeçirirdik seni motive ederdik hakikatten sana en büyük cezayı tartı vermiş zaten. biraz spora ağırlık verip yediklerine dikkat ederek 2 günün bedelini belki 1 hafta belki 2 haftada veririsin inşallah vazgeçme sakın

gunaydin kizlar
kahvaltim 1 kase yulaf lapasi icine biraz kuru meyve
1 sade kahve

1 saat sonra pilates var hava cok yagmurlu canim hic evden cikmak istemiyor ama gidiyorum tabi ki

sirinzeze canim cok uzuldum ben de ayni senin gibiyim gram gram gidiyor ama bozsam eminim kilo kilo geri gelir hep oyle oldu simdiye kadar. o yuzden bu olay sana ders olsun bir daha bozmak aklina gelirse hemen bu ani dusun 2gunluk kacamagin bedeli 2-3 hafta oluyor bunlari dusun o zaman belki iradene daha iyi hakim olabilirsin.

merhabalar kızlar
dün ölçümüm vardı şoklardayım resmen 500 gr vermişim koskoca ay kilo vermem durdu biliyorum ama bu kadar da beklemiyordum. niye bu kadar zor gidiyor bu kilolarım
kilom: 68.9 bu ayki incelmem 25 cm.
spora başladığımdan beri 81 cm inceldim ama tartıya yansımayınca insanın morali bozuluyor

kahvaltım
1yk pulberli maydonozlu dereotlu lor
1dilim ekmek
1fincan limonlu yeşil çay
biraz yağsız salata
dünden beri gr gitmemiş bende de :/

diyetimden sıkıntım yok da biraz gitsin istiyorum. . yavaş yavaş umarım yarın görürüm

Kizlar valla bende takildim kac gundur bendede gram oynamiyordu taki bu sabaha kadar
Bugun 77.9 gordum cok sukur...
15 gunde anca 2 kilo ama bence super ay sonuna 2 kilo daha veriyim bana yeter:)))
Sabah kahvaltim peynir domates kepeklu ekmek tere...
Ara limonlu ilik su
Kizlar kilisu sabitleyenler sut urunlerini biraz azaltsinlar ozellikle 0 kan gurubu olanlar..
Benim oyle giduyo valla ama tamamen kesmeyin soya bana olyle demisti

canım benimde oynamıyor gerçekten takıldım burda nedendir bilmiyom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…