Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Yasemincim hareket burazdaha artirmaliymisiz dun melek baykali izledim diyetusyen oyle diyordu
Kilosu takilan hareketi artirsin yaglar daha fazla direnemz ama pes etmek yok dedi yani bizim burda hergun kinustugumuzu anlatti...vucudumuz direnir ama sonunda mutlaka pes edecektir
Evet sikici bir surec oluyor
Beklemek iztemuyoruz biran once zayif olmak istiyoruz
Bu kilolari biranda almadikki biranda verelim
Sabir kizlar sabir
Biz dogru beslenmeyi ogrendik
Bu kilolarin nasil gidecegini ogrendik
Daha bunu bilemeyenler var
Sacma sapan arayis icinde olanlar var
Size sukadarini soliyim 45 gun oldu diyete baslayali
Ogrendimki ekmek unlu sekerli gidalar kesinlikle aciktiriyor
Simdi ogunumu yemeden once yemek yemek aklima gelmiyo
Aaaa saatim gelmis diyorum kiyuyorum yiyecegimi yiyorum yersem inanin yerim insanin yedikce yiyesi geliyo cok dogru hemen kalkip kaldiriyorum yediklerimi koca bir bardak su iciyorum
Uzerine...
Surekli yemek dusunen ben artik baska seyler arastiriyorum mesela diyet yemekler kiyfatler oteller bikiniler:)))

valla artıra bilceğim kadar artırıyorum işte hareket etme şansım yok masa başı ama saat 16.00 sonra koşuşturmaca evde takı akşam yatıncaya kadar
yok pes etmeyi düşünmüyorum strese de girmicem ben böyle olacğını biliyordum 1 ayda vermesem bile sonunda bir yerden başlıyacak vucut pes etmeye

elimden geldiğimce hareketi artıracağım
şu havalarda insanın içini daraltıyo

slm kızlar yazamadım dünden beri acmadım neti.

sabah kahvaltm domates lor salatalık biber 1 bucuk dilim cavdar ekmegi ve yesil cay
ara türk kahvesi
öglen mantarlı tavuk ve yogurt 1 bucuk dilim ekmek bu ara doymuyorum ben sanki sinir oluyorum kendime

bende yaklaşık 15 gün önce internetten zayıflama hikayeleri okurken buldum kadınlar kulubünü ve o günden beri hergün buralardayım. bana faydası ne oldu benimle aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar ve onların bildikleri çok işime yaradı hergün girip burda ne yediğimi paylaşmak cuma günleri kaç kilo verdiğini görmek o tatlı rekabet çok güzel geliyor bana 15 günde 4 kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum rahat ve huzurlu hissediyorum kendimi . gelelim buraya neden yazdığıma bu topiği açan ve burda paylaşım yapan arkadaslarımı tebrik ediyorum. o kadar faydalı şeyler yazılmış ki bilmediğim bir çok şey öğrendim sayenizde beni de aranıza alırsanız çok sevinirim herkese bu uzun ama sonu zafer olan yolda başarılar diliyorum

hoşgeldin

önce verdiğin 4 kg için seni tebrik ederim

sayfayı okuduğuna göre kurallarımız katı

hatalarımız nerdeyse yok denecek kadar sıfır burda

bizler burda sağlıklı ve düzenli nasıl beslenir onu öğreniyoruz ve öğrendik de

ama tabiki son kararı soya sosu veriyor çünkü patronumuz o bizim

ara öğün yaptım az önce
1 kupa yeşilçay
1 ekşi elma

esracım sabahları aç karna münkünse tuvalete çıktıktan sonra üzerinde hafif kıyafetler varken tartıl gün içinde farklı sonuçlar çıkabiliyor.yiyip içtiklerimizle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…