soyacım deprem tekirdağ da oldu bende balıkesir gönen de oturuyorum bize baya uzak 4 saat falan arabayla epey salladı zaten bizim burası 1.derece deprem bölgesi kütahyada olan depremde de baya sallanmıştık gönende olursa kesin yıkılır heryer zaten kaplıcalarımız var birde yerin altı kaynak sularla dolu geldi geçti inşallah ama korkusu yetiyor insana
harbi bir tuhafsın bacım insan bayat simite bayılırım şöyle çıtır çıtır varken burda bizim yan tarafta simit sarayı sabah millet kahvaltı için gelirler yerler ben kokuları ile doyarım
neyse bizimde yiyeceğimiz gün gelir
inci ne depremi bacım
ee televizon izlemezsem nerden duyacam demi
neyse geçmiş olsun canım
yeğenleri de gönderiyon köye
ah benım oğlanı da köye götüren olsa kımse götürmez en fazla 2 gün dayanabiliyolar o yuzden ben sıkıntı olmasın diye 5 sendedir yaz okulana giderdi bu yılda yaz kuran kursuna gidecek belkı azcık uslanır
ay canım bu kulüpte bulduğum bir hesaplama var istersen sana yapayım cinsiyetle ilgili yaptığım herkeste doğru çıktı gerçi çok inanmamak lazım allahın işi sonuçta şimdi senin ve eşinin ay ve yıl olarak doğum tarihlerinizi yaz bana yapalım hesaplamayı bizde seni seviyoruz. esra hoşgeldin canım.işlerim çok yoğun benim bir hafta falkan sürer önümdeki iş sonrada 5 ayın evraklarını gireceğim allahtan birtane stajyer öğrenci geldi çalışmaya yardım ediyor banaKızlar hepinize sonsuz teşekkürler çok duygulandım yazdıklarınıza;-( zaten duygusal biriydim şimdi artık gözümün yaşı kurumaz. Internet paketimin günü dolmuştu 2 gündür yazamadim. 3 yaşında bir kızım var bu 2. Bebeğim olacak. Kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi bu. Ama yinede erkek olsun istiyorum bir tane kızım var bir tanede oğlum olsun başka çocukda düşünmüyorum zaten. Allah isteyen herkese versin. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Çok sağolun;-(
ay canım bu kulüpte bulduğum bir hesaplama var istersen sana yapayım cinsiyetle ilgili yaptığım herkeste doğru çıktı gerçi çok inanmamak lazım allahın işi sonuçta şimdi senin ve eşinin ay ve yıl olarak doğum tarihlerinizi yaz bana yapalım hesaplamayı bizde seni seviyoruz. esra hoşgeldin canım.işlerim çok yoğun benim bir hafta falkan sürer önümdeki iş sonrada 5 ayın evraklarını gireceğim allahtan birtane stajyer öğrenci geldi çalışmaya yardım ediyor bana
Kızlar hepinize sonsuz teşekkürler çok duygulandım yazdıklarınıza;-( zaten duygusal biriydim şimdi artık gözümün yaşı kurumaz. Internet paketimin günü dolmuştu 2 gündür yazamadim. 3 yaşında bir kızım var bu 2. Bebeğim olacak. Kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi bu. Ama yinede erkek olsun istiyorum bir tane kızım var bir tanede oğlum olsun başka çocukda düşünmüyorum zaten. Allah isteyen herkese versin. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Çok sağolun;-(
amin canım inşallah tekrarı olmasın en korktuğum şey zaten deprem evde yanlız kalıyorum bazen eşim geceleride çalışıyor vardiyalı o zamanlar hiç uyuyamıyorum zaten deprem korkusundan allahtan önümüzde ki 15 gün gündüzde geceleri evde olacak.Canım ya,
istanbulda olan her depremi bizzat yaşamış biri olarak neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum,
çok çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın canım...
canım ya üzülme sen 2 canlısın artık gül artık bak Allah sana 2. kez anne olmayı nasip etti kızın oğlumla aynı yasta Allah ömür versin hepinize öpüyorummm seni
soyacım kate ayrı koruma programı yap hamile garibim duyguludur onu da üzmesinler duygusal die
gel böyle işte hiç gitme zaten alıştık bir birimize birisi gidince tatsız oluyor ben bebeşi temmuzdan sonra düşünüyorum allah nasip ederse bakalım. sene nisan mayıs gibi doğsun istiyorum da o yüzden.saol incicim öle bakınıodum kate hamileyim yazınca daldım direk sen ne zaman yapcan bebiş ya
Canım çok sağol iyi dileklerin için. 2.bebeğe alışmak zor gelecek sanki kızımdan başka çocuk sevemiycem gibi geliyor. Bilmiyorum benmi abartıyorum hamile olduğumu öğrenince ağlayarak eve geldim kızıma kuma getirmiş gibi hissettim. Bak şimdide gözlerim doldu hatırladıkca;-(
Ekmek olarak ne tüketsem kızlar... Of kilo alicam korkusu öldürecek beni daha veremeden tekrar devam kiloya ilk 3ayi kilo almadan atlatmam gerekiyormuş. Daha sonraki 3ay ayda 1-1buçuk kilo almam gerekiyormuş diğer 3aydada ayda 1buçuk 2kilo almam lazımmiş kızımda 16kilo aldım o kadar kilo almak istemiyorum sağlık ocağındaki ebeler baklagil süt yumurta yoğurt ceviz falan çok tüket dedi. Soyanin dediklerini dedi yani of zamani değildi ya sinir oluyorum. Bu arada 500kere ip atlamıştim kasiklarim ve belim çok ağrıdı hala ağrıyo tabi hamile olduğumu bilmeden atlamıştim.
canım ya üzülme sen 2 canlısın artık gül artık bak Allah sana 2. kez anne olmayı nasip etti kızın oğlumla aynı yasta Allah ömür versin hepinize öpüyorummm seni
soyacım kate ayrı koruma programı yap hamile garibim duyguludur onu da üzmesinler duygusal die
canım şimdi böyle düşünmen çok normal ablamda hiç istemiyordu 2.bebeği plansız bir şekilde hamile kaldı hep ağladı istemiyordum diye ama şimdi sorsan ikisininde yeri ayrı evlat işte birde bizim küçük sarılık olmuştu doğduktan 2 gün sonra ablam hep ben istememiştim onu o yüzden oldu yavrum diye üzülüp durdu.Canım çok sağol iyi dileklerin için. 2.bebeğe alışmak zor gelecek sanki kızımdan başka çocuk sevemiycem gibi geliyor. Bilmiyorum benmi abartıyorum hamile olduğumu öğrenince ağlayarak eve geldim kızıma kuma getirmiş gibi hissettim. Bak şimdide gözlerim doldu hatırladıkca;-(
Sen istersinde yazmazmıyım tatlım ))
Yazmıştım gene yazdım
insanın özüsün ya seni seviyorummmmmm
Bugun yemek isi iptal sanirim yarin olacak...
Kendi babamin isi cikmis...
Sabah sabah temizlik yapmustim yemeklerimde hazirdi neyse bakalaim.
Yarinda kesin onlar sebep gosterir...
Bidahada cagirmam zaten.
Simdi oturdum kahvaltim 2 dilim lorlu etimek yedim
1 tane salatalik yedim...
Sirinzeze niye biraktin bizi yapma bole cnm..buraya yazmak seni rahatlatirdi...
Kate coks evindim cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
İsteyen herkeze allah nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?