Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canım ya,
istanbulda olan her depremi bizzat yaşamış biri olarak neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum,
çok çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın canım...

Valla ben bayat simit severim,
Simiti alırım 2-3 gün bekletirim iyice bayatlayınca yerim ))
taze sıcak simit mideme oturuyor benim, sadece hamur yemiş gibi hissediyorum kendimi ))
Bu arada çocuğu kuran kursuna göndereceğini yazmışsın ya, orda uslanacağını hiç sanmam ))
senin çocuk hiper aktif, onu daha çok enerjisini boşaltacağı bir aktiviteye gönder bence...
Kuran kursuna da gönder ona lafım yok yanlış anlama sakın ))
Onun yanında başka bir aktivite daha bul anlamında söyledim
SEvgilerimle

Ekmek olarak ne tüketsem kızlar... Of kilo alicam korkusu öldürecek beni daha veremeden tekrar devam kiloya ilk 3ayi kilo almadan atlatmam gerekiyormuş. Daha sonraki 3ay ayda 1-1buçuk kilo almam gerekiyormuş diğer 3aydada ayda 1buçuk 2kilo almam lazımmiş kızımda 16kilo aldım o kadar kilo almak istemiyorum sağlık ocağındaki ebeler baklagil süt yumurta yoğurt ceviz falan çok tüket dedi. Soyanin dediklerini dedi yani of zamani değildi ya sinir oluyorum. Bu arada 500kere ip atlamıştim kasiklarim ve belim çok ağrıdı hala ağrıyo tabi hamile olduğumu bilmeden atlamıştim.

ay canım bu kulüpte bulduğum bir hesaplama var istersen sana yapayım cinsiyetle ilgili yaptığım herkeste doğru çıktı gerçi çok inanmamak lazım allahın işi sonuçta şimdi senin ve eşinin ay ve yıl olarak doğum tarihlerinizi yaz bana yapalım hesaplamayı bizde seni seviyoruz. esra hoşgeldin canım.işlerim çok yoğun benim bir hafta falkan sürer önümdeki iş sonrada 5 ayın evraklarını gireceğim allahtan birtane stajyer öğrenci geldi çalışmaya yardım ediyor bana

saol incicim öle bakınıodum kate hamileyim yazınca daldım direk sen ne zaman yapcan bebiş ya

Canım,
Biz hep yanındayız merak etme,
canın ne zaman isterse gir yaz, aklına takılan bir şey olursa gel sor..
sana yazdığım listeye dikkat et, ordaki şeyleri yemeye çalış çünkü hem senin hem bebeğin için önemli ))
seni sevdiğimizi hiç bir zaman aklından çıkarma ))
Allah gönlüne göre versin ama önce sağlıklı versin,
Ve ağlama herşeye ))
Hep gülümseeeee bak ne güzel hayırlısı ile 2.bebeğini kucağına alacaksın ne güzeeelll ))

Canım ya,
istanbulda olan her depremi bizzat yaşamış biri olarak neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum,
çok çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın canım...
amin canım inşallah tekrarı olmasın en korktuğum şey zaten deprem evde yanlız kalıyorum bazen eşim geceleride çalışıyor vardiyalı o zamanlar hiç uyuyamıyorum zaten deprem korkusundan allahtan önümüzde ki 15 gün gündüzde geceleri evde olacak.

Canım çok sağol iyi dileklerin için. 2.bebeğe alışmak zor gelecek sanki kızımdan başka çocuk sevemiycem gibi geliyor. Bilmiyorum benmi abartıyorum hamile olduğumu öğrenince ağlayarak eve geldim kızıma kuma getirmiş gibi hissettim. Bak şimdide gözlerim doldu hatırladıkca;-(

saol incicim öle bakınıodum kate hamileyim yazınca daldım direk sen ne zaman yapcan bebiş ya
gel böyle işte hiç gitme zaten alıştık bir birimize birisi gidince tatsız oluyor ben bebeşi temmuzdan sonra düşünüyorum allah nasip ederse bakalım. sene nisan mayıs gibi doğsun istiyorum da o yüzden.

bende aynı düşünceye sahibim diğer cocugumu sevemicem sanıyorum tuaf dimi

ip atlamayı kess ))
Spor olarak sadece yürüyüş yapabilirsin,
hergün yürüyüş yap, hiç bir sakıncası yok hatta faydası bile var...
ekmek olarak tam buğday ekmeği tüket, diğer ekmekleri yeme...
ekmeği günde sadece 3 dilim tüket, fazlasının senin içinde bebek içinde faydası yok...
ve sana yazdığım gibi sebze, meyve, süt yoğurt, balık/et/tavuk, hergün toplam 1 avuç olacak şekilde ceviz-badem yemelisin...
tatlı-tuzlu, pilav-makarna, börek-çörek türü şeylerin senin ve bebeğin için bir faydası yok, sadece tadımlık yersin canın isterse..
Netice de hamilesin aşerebilirsin )) Şöyle düşün, canın pilav yemek istediğinde 2 yk pilav ye ama yanında ekmek yeme...
Yada börek yemek istersen kahvaltıda yemeği tercih et, 1 dilim ye ama kahvaltıda ekmek yeme gibi...
Akşam saatlerinde çok ağır yememeye çalış, günlük mutlaka 1 bardak süt, 1 bardak yoğurt tüket...
Sevgilerimle

Sen istersinde yazmazmıyım tatlım ))
Yazmıştım gene yazdım

canım şimdi böyle düşünmen çok normal ablamda hiç istemiyordu 2.bebeği plansız bir şekilde hamile kaldı hep ağladı istemiyordum diye ama şimdi sorsan ikisininde yeri ayrı evlat işte birde bizim küçük sarılık olmuştu doğduktan 2 gün sonra ablam hep ben istememiştim onu o yüzden oldu yavrum diye üzülüp durdu.

Bugun yemek isi iptal sanirim yarin olacak...
Kendi babamin isi cikmis...
Sabah sabah temizlik yapmustim yemeklerimde hazirdi neyse bakalaim.
Yarinda kesin onlar sebep gosterir...
Bidahada cagirmam zaten.
Simdi oturdum kahvaltim 2 dilim lorlu etimek yedim
1 tane salatalik yedim...

Sirinzeze niye biraktin bizi yapma bole cnm..buraya yazmak seni rahatlatirdi...
Kate coks evindim cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
İsteyen herkeze allah nasip etsin...

Soyacim dediklerini aynen uygulayıcam çünkü aşırı kilo almaya hiç niyetim yok. Esraanne evet çok değişik bir duygu kızımin yerine başka bir çocuk koyamam öyle hissediyorum. Inci özel mesaj yolladım doğum günümüzü yani. Bende senin gibi yaza getirmek istiyordum o yüzden hep ramazandan sonra istiyordum bugüne nasipmiş:->

gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun?
yulaf lapasi ve muz ile gune basladim birazdan da zumbaya gidecegim
kate, senin tam hormonlarinin costugu an su an, boyle duygusal olman dogal bence :) hersey harika olacak uzme kendini hadi ama
soyanin da dedigi gibi agir spor yapmamaya calis cok fazla sicak basip terlemek de iyi degilmis hamileler icin, kalp ritminin cok yuksek de olmamasi lazim, sen o yuzden yavas yavas yuruyus yap kendini cok yormadan
onca kisi var azicik kilo alarak bitiriyorlar hamileliklerini, senin onlardan neyin eksik stres yapma bu kadar canim, biraz alsan (ki bu normal) bile sonra verirsin nasil beslenmen gerektigini biliyorsun zaten artik. hicbir sey bebisin sagligindan daha onemli degil

Bence de senin kaynanan arıza çıkarır yarını iptal eder )))
Yaptığın yemekleri de artık konuya komşuya dağıtırsın hayrına,
Allah sabır versin canım, çekilir dert değil yani ))

günaydın kızlarrrr
dicem ama öğlen oldu
bugün 2. gün tartılmadığım ay dayanamıyorum yaaa tartının pilini çıkardım
sırf tartılmayım diye
ama tartılmamak da diyet yapmak gibiymiş aklımdan hep tartılsam mı diye geçiyo
zor zaptediyorum kendimi

katecim her hafta balık yemeye özen göster
ben özellikle balığı ve cevizi çok tükettim hamileliğim boyunca
ve yürüyüş benim vazgeçilmezimdi
herkes nası hamilesin sen diyodu
hele son gün suyum geldi eve koşar adımlarla yürümüştüm suyum gele gele
bi gittik hastaneye açılma 6 cm olmuş bence yürüyüşten
inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin

yasemincim çocuğunu kuran kursuna gönderecekmişsin
ben de kuran kursu öğreticisiyim
ve artık kuran kurslarında çok güzel aktiviteler yapılıyor
biz geçen sene tenefüs aralarında yakan top ip atlama mendil kapmaca vs
tüm oyunları öğrencilerle caminin bahçesinde oynuyorduk
onlardan çok biz eğleniyorduk
tabi soyanın dediği gibi başka aktivitelere de yönlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…