Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
allahım bir 65 kg düşem soya önce canım ne istiyorsa yiyeceğim biliyorum yanlış düşünüyom ama şirkette şuan kıymalı kaşarlı kuşbaşılı(en çık bunu severim de) pide yiyorlar nasıl koktu nasıl anlatamam bende evden getirmiş olduğum patlıcan ve biber közlemiştim ayranla onu yedim ama kendimle ve vucudumla savaşacağım yemicem yemicem öncekı yediklerıme sayacam
ama istediğim kiloya düşünce bir gün kuşbaşılı pide bir günde mc dons dan hamburger yiyebilirim demi sakın kızma bana canım çektı bura yazıyom
kızlar iştahınız kabarasın ha
kalkam da kendime bir çay koyam bari
yasemin coşmuşsun bakıyorum )))))))))))
valla ben bu diyete başlarken kendime bir söz vermiştim,
demiştim ki, "65 kiloya düşene kadar asla kaçamak yapmayacağım, 65 kiloyu gördüğüm zaman ilk dondurmamı yiyeceğim, ilk çikolatamı yiyeceğim... 65 kilodan sonrasını daha çok sporla vereceğim"
bunu dedim ama gel gör ki yapamıyorum ))))
şu anda 65 kilo olmuşumdur (tartılmadığım için bilemiyorum sadece tahmin, en son 66,100 idim)
ama lanet diyet peşimi bırakmıyorrrr )))))
hala hiç bir şeyin tadına bakamıyorum, hala dondurma yiyemiyorum, hala çikolatadan bir ısırık bile alamadımmmm (((((
illa ki o 60 kiloyu görücem, görmeden yersem kendime ihanet edecekmişim gibi geliyor
halbuki kendime verdiğim söz böyle değildi ama kendime bunu anlatamıyorum ))))
neyse 60 kg göreyim sonra yerim ))
sende 65 kg görünce bu iki seçenekten 1 tanesini ye bari ))
gözün dönmüş senin abooowwww, bizi de yersin valla ))))))))))))))))))))))))))))))
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebegin mi bence mutlu ol dünyada tadılcak en güzel duygu ve baska boyut bir aşk evlat
merhabalar bende eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. çok fazla marka ve çok farklı fiyatlar var. hangisini önerirsiniz? yada rastegele bir tane alsam aynı işi görür dimi ? sağlam sorun cıkarmıycak bişey olsun istiyorum da..
Selam Esracım ))
Hoşgeldin sefalar getirdin sayfamızaaaa
Seni burda gördüm ya artık ölsem gam yemem artık kızzzzz
özledik valla yaw, ara ara yaz bizeeee
muckssss bebeeeem ))
Nativelfy ve inci işler bitmedi herhalde bugun
Merhaba Soya-Sosu .Ben de katılmak istiyorum.B-Fite başlayalı 3 gün oldu.Yürüyüş de yapıyorum.Kilom 68-69.Daha çok 69.Kilo verince panik oluyorum sanki.Yemeye başlıyorum.Belli bi diyete uymam gerekiyor.Yoksa ne yiyeceğimi şaşırıyorum.Ölçüyü kaçırıyorum hemen.Ramazana kadar 63 olmayı planlıyorum.Sonrasında ramazanda anca korurum.Ama ramazandan sonra tekrar devam.
Yediklerim sabah:1 d.ekmek,1 d. peynir,domates,ş.siz çay
Ara:4 tuzlu bisküvi,1 kremalı bisküvi maalesef.
1/2 lt su
Bugün b-fite 30 dk yürüyüş ekleyeceğim.Vücudum anca alıştı b-fite artık ağrımıyor.Boy 1.60 Yaş 37
Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
merhabalar bende eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. çok fazla marka ve çok farklı fiyatlar var. hangisini önerirsiniz? yada rastegele bir tane alsam aynı işi görür dimi ? sağlam sorun cıkarmıycak bişey olsun istiyorum da..
kate hamileyim yazınca cok sevindim bende cocuk istiyorum 2. ama kilom ve sağlık durumum el vermio oyüzden yazdım sevincini paylasıyım die
sen neler yapıosun yasemin hepinizi çok özledim
ben geldim kızlarr
ama moralim bozuk hala bilemiyorum neden hiç keyfim yok
cumartesi nişanlım gelecek ondan heralde
şimdi manyakmısın ne güzel gelecek işte iyeceksiniz ama
ben böyleyim işte gelmeden gidişini düşünüyorum
nasıl göndereceğim diye
offfffff gitmesiinnnn(
harbi bir tuhafsın
gelsin ki onunla geçireceğin o güzel günü düşün hayale et bence
adamı getirmeden götürmüşsün valla
canlan biraz
ben geldim kızlarr
ama moralim bozuk hala bilemiyorum neden hiç keyfim yok
cumartesi nişanlım gelecek ondan heralde
şimdi manyakmısın ne güzel gelecek işte iyeceksiniz ama
ben böyleyim işte gelmeden gidişini düşünüyorum
nasıl göndereceğim diye
offfffff gitmesiinnnn(
Söyleyelim gitmesin ))
Bu ayrılıklar ve kavuşmalar o kadar güzel ki, keyfini çıkar, üzülme ))
Aşkın en sevdiğim hali budur, gerisi teferruat ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?