Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.

Canım,
Senin adına çok sevindim, tebrik ederim yeni annemizi ))
Allah gönlüne göre versin, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Diyetine devam edebilirsin, sadece bir kaç şeyi çıkaracağız içinden ve bir kaç şey ekleyeceğiz o kadar...
Hamilelik sürecinde çok kilo almaman lazım, hem bebek için hem senin için sağlıklı değil çok kilo alman...
Bitki çayları vb herşeyi bırak... Doktoruna sorarak günde 2 fincan yeşilçay tüketebilirsin, bazı doktorlar olur diyor bazıları olmaz diyor..
Benim araştırmalarıma göre sakıncası yok... Ama sen yine de sormadan kullanma...
Hergün toplamda bir avucu geçmeyecek şekilde ceviz,kavrulmamış iç badem yemelisin...
Hergün mutlaka 1 bardak süt, 1 bardak yoğurt tüketmelisin bu hem senin hem bebeğin için önemli, çünkü bebeğin sendeki kalsiyumu çekecek, senin kemiklerin, dişlerin, saçların ve tırnakların için önemli... Tabi cildin içinde...
Bol bol sebze ve meyve yemeğe devam etmelisin, vitamin alman çok önemli...
Pilav-makarna türü şeyler yememeye dikkat et, bunların hamilelik süresince sana hiç bir faydası yok, sadece kilo yapar...
Haftada 2 kere balık tüketmelisin ama kızartma olmasın, zaten kızarmış balıkta folik asit 0 denecek kadar az, mutlaka ya ızgara ya buğulama şeklinde pişirerek yemelisin... Bu diyetin içinde önemli...
Tatlı ve tuzlu tüketimini yine minimumda tut, bununda hamileliğine ve bebeğine bir faydası yok, sadece kilo aldırır sana...
Biz burdayız ve herzaman yanındayız bunu unutma, seni seviyoruz ve bebeğini kucağına alacağın güne kadar sana elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız ))
Sevgilerimle

Yasemin coşmuşsun bakıyorum )))))))))))
Valla ben bu diyete başlarken kendime bir söz vermiştim,
Demiştim ki, "65 kiloya düşene kadar asla kaçamak yapmayacağım, 65 kiloyu gördüğüm zaman ilk dondurmamı yiyeceğim, ilk çikolatamı yiyeceğim... 65 kilodan sonrasını daha çok sporla vereceğim"
Bunu dedim ama gel gör ki yapamıyorum ))))
Şu anda 65 kilo olmuşumdur (tartılmadığım için bilemiyorum sadece tahmin, en son 66,100 idim)
Ama lanet diyet peşimi bırakmıyorrrr )))))
Hala hiç bir şeyin tadına bakamıyorum, hala dondurma yiyemiyorum, hala çikolatadan bir ısırık bile alamadımmmm (((((
İlla ki o 60 kiloyu görücem, görmeden yersem kendime ihanet edecekmişim gibi geliyor
Halbuki kendime verdiğim söz böyle değildi ama kendime bunu anlatamıyorum ))))
Neyse 60 kg göreyim sonra yerim ))
Sende 65 kg görünce bu iki seçenekten 1 tanesini ye bari ))
gözün dönmüş senin abooowwww, bizi de yersin valla ))))))))))))))))))))))))))))))

vala gözüm döndü allahım nasıl koktu hergün yerlerdi ama bugun daha bi çok koktu aç değildim ama işte koktu nefsim köreldi herhalde ama tabiki şuan hepsi geçti normale döndüm

sizleri yermiyim kız sizler olmasa sanırım şimdiye kadar bır tır tekeri kadar olurdum

allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebegin mi bence mutlu ol dünyada tadılcak en güzel duygu ve baska boyut bir aşk evlat

Selam Esracım ))
Hoşgeldin sefalar getirdin sayfamızaaaa
Seni burda gördüm ya artık ölsem gam yemem artık kızzzzz
özledik valla yaw, ara ara yaz bizeeee
muckssss bebeeeem ))

Selam canım,

Açıkcası bu konuda çok fikrim yok,
Ben de yeni aldım, genellikle araştırma yaparken yapılan yorumları dikkate alırım,
voit marka çok iyi yorumlar almıştı ama çok pahalıydı ))
Ondan sonra ise goodman 210 epileptik kondisyon bisikleti vardı bende onu aldım..
Henüz kullanmaya başlamadım, bu akşam kurup başlayacağım ama kullananlar çok memnun kalmışlar
ama kadınlar kulübünde kullanan çok kişi var bildiğim kadarıyla diğer topiklerden sor istersen
Sevgilerimle

Selam Esracım ))
Hoşgeldin sefalar getirdin sayfamızaaaa
Seni burda gördüm ya artık ölsem gam yemem artık kızzzzz
özledik valla yaw, ara ara yaz bizeeee
muckssss bebeeeem ))

kate hamileyim yazınca cok sevindim bende cocuk istiyorum 2. ama kilom ve sağlık durumum el vermio oyüzden yazdım sevincini paylasıyım die

katecim tebrik ederim . vardır bunda da bi hayır
soyanın dediklerini dinle süper bi hamilelik geçirirsin.
minumum kilo alarak bebişini kucağına alırsın inşallah.

öğlen hindi sote biberli domatesli yaptım bu kez
salata yoğurt
2 dilim ekmek

ay kızlar motivasyonum mu bozuldu ne
elimi kaldıracak halim yok sabah çok zor uyanıyorum
gün içerisinde de sürekli başım ağrıyo
hiç bişeyden zevk almıyorum
sizce ben depresyonda mıyım şu 2 gündür :

Merhaba,
Sen daha önce erginsena'nın topiğinde çok başarılı bir diyet uygulamışsın gördüğüm kadarıyla, neden orda devam etmiyorsun?
Yanlış anlamanı istemem ama, eğer bir yerde başarı elde ettiysen orda devam etmen daha sağlıklı.. Okuduğum kadarıyla gayet güzel yazıların var, 80 küsür kilolardan gayet güzel kilolara düşmeyi başarmışsın...
Burdaki diyetimiz sana ağır ve sert gelebilir, çünkü diğer topikteki tatlı sert yaklaşımlar burda olmuyor...
Benim tarzım fazlasıyla sert geliyor insanlara...
Sırf o ara öğünde yediğin tuzlu bisküvi veya kremalı bisküvi için topikten direkt atıyorum kişileri...
Yani insanlar bunları yemeyeceğim diye geliyor ama daha sonra nefsine yenik düşüp yiyor ve sonra topikten atınca hem ben üzülüyorum hem attığım kişi çok kırılıyor çünkü tavrım malesef çok sert olabiliyor...
Bunları baştan yazıyorum çünkü sonrasında ikimizde üzülelim istemiyorum ))
Sevgilerimle

sakın Adler 8005B Seleli Manyetik Eliptikal Kondisyon Bisikleti almayasın
ben geçen sene aldım aldığıma alacağıma bin pişman oldum
daha geldiği gün bozuktu kullanırken acayip ses yapıyo ve sallanıyo
bi kez kaynak yaptırdık yine aynı yerden oynamaya başladı
şimdi balkonumda ne hevesle aldırmıştım
keşke paraya kıyıp selesiz ve güzel bi eliptik alsaymışım
alıcaksan selsiz ve voit almanı tavsiye ederim canım

kate hamileyim yazınca cok sevindim bende cocuk istiyorum 2. ama kilom ve sağlık durumum el vermio oyüzden yazdım sevincini paylasıyım die

Herzaman herşeyi yazabilirsin canım benim ))
Sen bu topiğin her zama ayrılmaz bir parçasının zaten..
Demişbaşımızsın sen bizimmm,
yangında ilk kurtarılacaklarımızdansın bebeğimmm
mucksss ))

sen neler yapıosun yasemin hepinizi çok özledim

bizde seni çok özledik arada böyle bir girde ses ver bize
ben napam zamanında yedim yedim şiştim
şimdide zayıflıyacağız diye uğraşıyom
yani koşuşturmaca burda yaz yüzünü göstermeye başladı artık antalya nın sıcağı değil de nemı mahvetiyor insanı öle
sen neler yaptım toprlanmaya başladın mı toplanıp gelcez yardıma

ben geldim kızlarr
ama moralim bozuk hala bilemiyorum neden hiç keyfim yok
cumartesi nişanlım gelecek ondan heralde
şimdi manyakmısın ne güzel gelecek işte iyeceksiniz ama
ben böyleyim işte gelmeden gidişini düşünüyorum
nasıl göndereceğim diye
offfffff gitmesiinnnn(

harbi bir tuhafsın
gelsin ki onunla geçireceğin o güzel günü düşün hayale et bence
adamı getirmeden götürmüşsün valla
canlan biraz

anaaa bebiş geliyormuş ya topiğimize
kateciimm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
darısı isteyen herkese olsun:)
ne güzel bir haber
kate in bildiğim kadarıyla ikinci bebeği olacak

Söyleyelim gitmesin ))
Bu ayrılıklar ve kavuşmalar o kadar güzel ki, keyfini çıkar, üzülme ))
Aşkın en sevdiğim hali budur, gerisi teferruat ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…