Merhaba,
Sen daha önce erginsena'nın topiğinde çok başarılı bir diyet uygulamışsın gördüğüm kadarıyla, neden orda devam etmiyorsun?
Yanlış anlamanı istemem ama, eğer bir yerde başarı elde ettiysen orda devam etmen daha sağlıklı.. Okuduğum kadarıyla gayet güzel yazıların var, 80 küsür kilolardan gayet güzel kilolara düşmeyi başarmışsın...
Burdaki diyetimiz sana ağır ve sert gelebilir, çünkü diğer topikteki tatlı sert yaklaşımlar burda olmuyor...
Benim tarzım fazlasıyla sert geliyor insanlara...
Sırf o ara öğünde yediğin tuzlu bisküvi veya kremalı bisküvi için topikten direkt atıyorum kişileri...
Yani insanlar bunları yemeyeceğim diye geliyor ama daha sonra nefsine yenik düşüp yiyor ve sonra topikten atınca hem ben üzülüyorum hem attığım kişi çok kırılıyor çünkü tavrım malesef çok sert olabiliyor...
Bunları baştan yazıyorum çünkü sonrasında ikimizde üzülelim istemiyorum ))
Sevgilerimle
aay canım çok sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğimiz senin ki bakalım bizimde bebeğimiz olacak mı allah aratmasın isteyen herkese versin inşallah.sende üzülme sakın kilo alcam diye doğumdan sonra beraber veririz kiloları canım dert etme kendine sakın.Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
kizlar merhaba hepinize...ben uzun suredir yoktum...bundan sonra da olmiycam..Soyacim ve herkese cok tesekkurler...az da olsa verdigim kilolarda sizin cok emeginiz var...ama su aralar cok yogunum, psikolojik olarak da cok zayifim...hepinize minettarim..ben biraz ara vermek istiyorum...sizlerin de moral ve motivasyonunuzu bozmak istemiyorum..siz cok guzel kilolar verdiniz, ama bu olay benim hep sorunum oldu, olmaya da devam edicek gibi gorunuyor..hepinizi opuyorum...iyi kilo vermeler..umarim hersey gonlunuzce olur...
selam kızlar ))
sabah sabah geldim ve şok etkisi yaşadım gene ))
qwerty, kaynanasına yemek hazırlıyor, şok !
şirin bizi terketmiş, şok !
Inci deprem olduğunu yazmış, şok !
Nature nickli arkadaş sanırım kendisine yazdıklarımdan dolayı moralinin bozulduğunu yazmış (nedense?) şok !
Ben bu şokla yaşayamam ))
neyse,
tek tek açalım bu şok olaylarını hadi ))
qwerty, yemekleri yaparken güzel duygularla yap )) senin yemeklerin güzel olur, izledik test ettik onayladık bebeğim ))
şirin, bir dertleşseydik, konuşsaydık? Ne oldu da birden gitmeye karar verdin canım?
Sorun nedir? Burda sadece zayıflamaya çalışmıyoruz ki, dertleşiyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz...
Gelmek istersen her zaman bekleriz, seni şu anda sık boğaz etmek istemiyorum, şimdilik senin istediğin gibi olsun herşey...
Yazdıklarından anladığım kadarıyla ya gerçekten psikolojik olarak kötü durumdasın yada kaçamak yaptın kendini cezalandırıyorsun ))
her halükarda seni bekliyoruz bilesin... Sevgilerimle ))
inci, deprem nerde oldu? Hiç duymadım yahu? Geçmiş olsun tatlım... Valla şok oldum...
Nature, moralini yazdıklarım mı bozdu bilmiyorum ama moralini bozmak için yazmadım, sadece gerçekleri yazdım... Güzel bir senkron tutturmuşsun daha önce ve güzel kilo vermişsin, başarılı bir diyet geçmişin var... Bunu takdir etmemin neresi moral bozucu? Yine aynı gurupla devam etmen senin için en hayırlısı olur diye düşündüm sadece, çünkü genelde bu tip durumlarda yeni guruplara adapte olmak daha zor olur, eski guruplarda daha başarılı olabilirsin aynı senkronu tutturman daha kolay olur... Sanırım beni yanlış anladın... Ama motive olmana sevindim gene de ))
ve diğer arkadaşlarım, saat 10'u geçti nerdesiniz? Uyumuyorsunuz umarım ))
ben dün gece saat 10 civarı eve geldim, epileptik bisikletime bir heves bindim ve 3 dakika sonra geri indim... çok zormuş yahuuu
bine ine 10 dakikayı tamamladım ama bittim bittim, çok zor... Neyse ilk günler normaldir ))
bugün yarım saate tamamlamayı düşünüyorum.. Zaten ilk günlerden çok zorlamamayı planlamıştım..
çok keyifli yalnız onu da söylemeden geçemeyeceğim ))
gece uyku tutmadı, saat 2,30'a kadar kitap okudum, daha da okurdum ama uyumam gerekir diye kendimi zorladım, uyuduğumda saat kaçtı bende bilmiyorum... Antidepresan kullanıyorum uyku için (kist+migren için doktorum verdi, sürekli kullanmam gerekiyor) ama ilacım bitmişti, dün almayı da unutmuştum, sanırım ondan dolayı bir türlü uyku tutmadı...
Sabahta 8,15 te uyandım, kahvaltı hazırladım, şimdi de sade nescafe içiyorum
kahvaltım
1 biber
1 salatalık
1 ceviz
çeyrek simit (bayat-bayat simite bayılırım-)
1 çay
şimdilik bu kadar,
birazdan epileptik bisiklet ile 2. Tur karşılaşmamız var
bakalım yarım saat dayanabilecekmiyim ))
Kızlar hepinize sonsuz teşekkürler çok duygulandım yazdıklarınıza;-( zaten duygusal biriydim şimdi artık gözümün yaşı kurumaz. Internet paketimin günü dolmuştu 2 gündür yazamadim. 3 yaşında bir kızım var bu 2. Bebeğim olacak. Kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi bu. Ama yinede erkek olsun istiyorum bir tane kızım var bir tanede oğlum olsun başka çocukda düşünmüyorum zaten. Allah isteyen herkese versin. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Çok sağolun;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?