Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yok ben karar verdim
benim ruhsal problemlerim var
kesin yani
insan bu kadar saçmalayamaz çünkü
bunun başka bir açıklaması yok
kardeşim askerden geldi demiştim ya
yarın tatile çıkıyor kız arkadaşıyla
ohh valla yaw ne gam ne keder
bende istiyorum ama bana yok
nativ çalışıp didinip dursun
iyice bunaldım artık
pofffff

selam kızlar,

öğünlerimi yazmamışım gene))

öğlen,
makarna haşladım, 5 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, bol pulbiber
ara öğün 3 kayısı yarım fincan sade nescafe
akşam 1 kase çorba bol pulbiberli

akşam arada ise bir şeftali yemeyi planlıyorum
yaz geldi böyle oldu, iştah kalmadı, sırf yemiş olmak için yiyorum, metabolizma çalışsın diye yani ))

Yaz aylarında bana sadece mangal yapın, zeytinyağlıları verin, ha bi de dondurma, başka birşey istemem
bu sene yazlığa gidemeyeceğim için (eğer işe girersem ki Allah söyletti diyorum gidemeyeceğimi)) mangalı unutabilirim,
zeytinyağlıları zaten çok hafif yaptığımdan bir problem yok, dondurmayıda 60'a inmeden yemeyi düşünmüyorum ))

bu arada yarım saattir eşim epileptik bisikleti kurmaya çalışıyor, izlenimlerime göre diyebilirim ki gerçekten terletiyor ve kalori yaktırıyor ))))))))))) Halini bir görseniz inanamazsınız, mahvoldu adam yahu, sadece kurulum aşaması bu kadar terlettiyse vay halime p

şimdi kankam gelecek birlikte kuaföre gideceğiz (amma çok kuaföre gidiyorum)
kuaförde işi varmış orda buluşalım dedi, valla ben bişi yaptırmıycam ))))))
Öptüm sizi ))

Kateeeeee ay harika bir haber bu. . sağlıkla buyursun gelsinn=)
içimden bir his erkek bebeğin oalcak diyor şuan neden bilmem öyle hıssettimm:)
sağlıkla gelsiiinnnn inşallahh

paphia yine koşturmalı bir gününden geçti

sabah 1dilim ekmek 1tk lor 1form çayı.
ara yeşil elma
2.ara 1adet form
öğlen biraz çorba birkaç kaşık karışık sebze yemeği. .

ve ara akşam kaçtı yine koşturmadan.
midem ağrıyor şuan meyve salatası yiyeceğim
napayım şaştım iyice

bugün kendimi daha iyi hissediyormm:)))
sizleri seviyorumm

Kizlar yarina misafirim var kaynanamlar gelecek..
İyiki bir gittim ya...
Yemek yaptim butun gun...
Kendi babamla annemede soledim onlarda gelecek...
Yarinda bir suru is var..babamalr icer meze hazirliycam...
Tatli yapmadim...

Ev supur toz al....:)))
Simdiden 1 kilo vrrdim gitti:))))

Bide iskembe corbasi yaptim ustune gece icerler diye...
Ben yapmayi seviyorumda bu kadinla adam bunu haketmuyor...
Bende yapmadan duramuyorum...
Kendime kiziyorum sonrada...
Ben olmam gercekten...

Baj simdi aklima geldi gecenlerde gitmistim ya evlerinde bir tane fotom vardi kucuk gorumcemle onu kaldirmislar...
Yerine abisiyle olani koymuslar...

Kocama soyleyemedim bile niye kaldirdiniz diye sorarsa benim taktigimi sanip daha mytlu olurlar...
Hepsinden nefret ediyoruuuuuuuuum...

kizlar merhaba hepinize...ben uzun suredir yoktum...bundan sonra da olmiycam..Soyacim ve herkese cok tesekkurler...az da olsa verdigim kilolarda sizin cok emeginiz var...ama su aralar cok yogunum, psikolojik olarak da cok zayifim...hepinize minettarim..ben biraz ara vermek istiyorum...sizlerin de moral ve motivasyonunuzu bozmak istemiyorum..siz cok guzel kilolar verdiniz, ama bu olay benim hep sorunum oldu, olmaya da devam edicek gibi gorunuyor..hepinizi opuyorum...iyi kilo vermeler..umarim hersey gonlunuzce olur...

Günaydın kızlar

bugun nasılsınız

gwertbabyy kaynananla allah muhabettini artırsın

şirinize sorun nedir bilmemem ama arada bir gir en azından bize selam ver iyi olduğunu bilelim

Yazdığıma bin pişman oldum.Durup dururken moralim bozuldu ya.Ama farkında olmadan beni çok motive ettin.Sağol

Merhaba kızlar tahlil sonucunu aldım 4 hafta 6günlük hamileymişim. Tuhaf duygular içindeyim. Bir taraftan üzülüyorum bir tarafta demek hayırlısi buymuş diyorum.
aay canım çok sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğimiz senin ki bakalım bizimde bebeğimiz olacak mı allah aratmasın isteyen herkese versin inşallah.sende üzülme sakın kilo alcam diye doğumdan sonra beraber veririz kiloları canım dert etme kendine sakın.

nereye şirinzeze hakkikaten sorun ne ki ?bende anlayamdım canım yaseminin dediği gibi arada uğra bizi yanlız bırakma olur mu ?

herkese günaydın canlarım nasılsınız ben biraz uykusuzum akşam ki depreme komşularla balkonda otururken yakalandık deprem korkusundan gece 3 kadar uyuyamadım.ablamda bugün okullar kapanıyor ya köye gidecek yazları köyde geçiriyor akşam ablama gittim bizim küçük kızı sevmeye çok özleyeceğim onu hergün görmeye gidiyordum ne güzel.şimdi çok daha az göreceğim 3 ay boyunca 3 kez falan anca görürüm herhalde ona üzülüyorum biraz

neyse akşam yemeğim
1 kase çorba
salata
akşam ara
5 erik 1 kayası

sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek 1 domates biraz maydanoz

Selam kızlar ))

Sabah sabah geldim ve şok etkisi yaşadım gene ))

qwerty, kaynanasına yemek hazırlıyor, şok !
şirin bizi terketmiş, şok !
inci deprem olduğunu yazmış, şok !
nature nickli arkadaş sanırım kendisine yazdıklarımdan dolayı moralinin bozulduğunu yazmış (nedense?) şok !

ben bu şokla yaşayamam ))

Neyse,
tek tek açalım bu şok olaylarını hadi ))

qwerty, yemekleri yaparken güzel duygularla yap )) senin yemeklerin güzel olur, izledik test ettik onayladık bebeğim ))

şirin, bir dertleşseydik, konuşsaydık? Ne oldu da birden gitmeye karar verdin canım?
Sorun nedir? Burda sadece zayıflamaya çalışmıyoruz ki, dertleşiyoruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz...
Gelmek istersen her zaman bekleriz, seni şu anda sık boğaz etmek istemiyorum, şimdilik senin istediğin gibi olsun herşey...
Yazdıklarından anladığım kadarıyla ya gerçekten psikolojik olarak kötü durumdasın yada kaçamak yaptın kendini cezalandırıyorsun ))
Her halükarda seni bekliyoruz bilesin... Sevgilerimle ))

İnci, deprem nerde oldu? Hiç duymadım yahu? Geçmiş olsun tatlım... Valla şok oldum...

Nature, moralini yazdıklarım mı bozdu bilmiyorum ama moralini bozmak için yazmadım, sadece gerçekleri yazdım... Güzel bir senkron tutturmuşsun daha önce ve güzel kilo vermişsin, başarılı bir diyet geçmişin var... Bunu takdir etmemin neresi moral bozucu? Yine aynı gurupla devam etmen senin için en hayırlısı olur diye düşündüm sadece, çünkü genelde bu tip durumlarda yeni guruplara adapte olmak daha zor olur, eski guruplarda daha başarılı olabilirsin aynı senkronu tutturman daha kolay olur... Sanırım beni yanlış anladın... Ama motive olmana sevindim gene de ))

Ve diğer arkadaşlarım, saat 10'u geçti nerdesiniz? Uyumuyorsunuz umarım ))

Ben dün gece saat 10 civarı eve geldim, epileptik bisikletime bir heves bindim ve 3 dakika sonra geri indim... Çok zormuş yahuuu
Bine ine 10 dakikayı tamamladım ama bittim bittim, çok zor... Neyse ilk günler normaldir ))
Bugün yarım saate tamamlamayı düşünüyorum.. Zaten ilk günlerden çok zorlamamayı planlamıştım..
Çok keyifli yalnız onu da söylemeden geçemeyeceğim ))

Gece uyku tutmadı, saat 2,30'a kadar kitap okudum, daha da okurdum ama uyumam gerekir diye kendimi zorladım, uyuduğumda saat kaçtı bende bilmiyorum... Antidepresan kullanıyorum uyku için (kist+migren için doktorum verdi, sürekli kullanmam gerekiyor) ama ilacım bitmişti, dün almayı da unutmuştum, sanırım ondan dolayı bir türlü uyku tutmadı...
Sabahta 8,15 te uyandım, kahvaltı hazırladım, şimdi de sade nescafe içiyorum
Kahvaltım
1 biber
1 salatalık
1 ceviz
çeyrek simit (bayat-bayat simite bayılırım-)
1 çay

Şimdilik bu kadar,
birazdan epileptik bisiklet ile 2. tur karşılaşmamız var
bakalım yarım saat dayanabilecekmiyim ))

İncicim, şimdi internetten okudum deprem haberini, o saatte uyumuyordum ama hissetmedim de...
Geçmiş olsun canım ya, valla 5,1 de küçük bir deprem değil yani... Baya şiddetliymiş, çok korkmuşsunuzdur..
Uyuyamaman normal yani..

Kate, neden sessizsin, hala alışamadın mı bebeğe ))

soyacım deprem tekirdağ da oldu bende balıkesir gönen de oturuyorum bize baya uzak 4 saat falan arabayla epey salladı zaten bizim burası 1.derece deprem bölgesi kütahyada olan depremde de baya sallanmıştık gönende olursa kesin yıkılır heryer zaten kaplıcalarımız var birde yerin altı kaynak sularla dolu geldi geçti inşallah ama korkusu yetiyor insana

harbi bir tuhafsın bacım insan bayat simite bayılırım şöyle çıtır çıtır varken burda bizim yan tarafta simit sarayı sabah millet kahvaltı için gelirler yerler ben kokuları ile doyarım

neyse bizimde yiyeceğimiz gün gelir

inci ne depremi bacım
ee televizon izlemezsem nerden duyacam demi
neyse geçmiş olsun canım
yeğenleri de gönderiyon köye

ah benım oğlanı da köye götüren olsa kımse götürmez en fazla 2 gün dayanabiliyolar o yuzden ben sıkıntı olmasın diye 5 sendedir yaz okulana giderdi bu yılda yaz kuran kursuna gidecek belkı azcık uslanır

Kızlar hepinize sonsuz teşekkürler çok duygulandım yazdıklarınıza;-( zaten duygusal biriydim şimdi artık gözümün yaşı kurumaz. Internet paketimin günü dolmuştu 2 gündür yazamadim. 3 yaşında bir kızım var bu 2. Bebeğim olacak. Kız erkek önemli değil sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi bu. Ama yinede erkek olsun istiyorum bir tane kızım var bir tanede oğlum olsun başka çocukda düşünmüyorum zaten. Allah isteyen herkese versin. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Çok sağolun;-(

canım ya üzülme sen 2 canlısın artık gül artık bak Allah sana 2. kez anne olmayı nasip etti kızın oğlumla aynı yasta Allah ömür versin hepinize öpüyorummm seni

soyacım kate ayrı koruma programı yap hamile garibim duyguludur onu da üzmesinler duygusal die

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…