Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Turly çok teşekkür ederim canım motive ettin beni dimi yani onlardan neyim eksik alt tarafı bi kaç kilo fazlam var)) böyle destek olan arkadaşlarım olduktan sonra kilo falan almam ben yani gerektiği kadar alırım:-D

ben seni öğretmen die hatırlıodum kurs hocasımısın

Turly çok teşekkür ederim canım motive ettin beni dimi yani onlardan neyim eksik alt tarafı bi kaç kilo fazlam var)) böyle destek olan arkadaşlarım olduktan sonra kilo falan almam ben yani gerektiği kadar alırım:-D

inan rahatsız olmasam önümüzdeki ayda ben hamile kalırdım yetişirdim sana

bu arada ank gidicez nikah için doktora gidip tansiyonum için tedavim baslıcak heycanlıyım valla ya

kahvaltım 10 da
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir ( ay ben lor peynirini sevemedim yaaa )
4 çeri domates
salatalık maydanoz dereotu

ayyy zeytin yemeyeli ne kadar zaman oldu özledim tadını ama zayıflayınca yicem

Kızlar,

son bir kaç gündür sol böbreğimde müthiş bir ağrı vardı,
özellikle ayakta fazla durduğumda ya da aynı pozisyonda çok oturduğumda ağrı şiddetleniyor hatta nefes alırken ağrı sol taraftan karnıma doğru yayılıyordu... Sizde de bu tip ağrılar olabilir diye bilgilendirmek istedim...

Öncelikle şunu belirtmek isterim kullandığım ilaçlar (migren + kist) güçlü ilaçlar fakat en büyük yan etkilerinden biri böbrek taşı yapması... Hatta bir ara yapılan idrar testinde çok fazla kristal çıkmıştı, doktorla bayaa gülmüştük, yakında elmas çıkıcak... Altın yumurtlayan tavuk gibi olucam diye )) O dönemde yapılan ultrason çekiminde böbrek taşına rastlanmamıştı ama çok fazla kristtal üretmem riskli bulunmuştu fakat ilacı kesmedik çünkü bu ilaç hastalığım için çok iyi yanıt veriyordu... Neyse, bu böbrek ağrısını ben böbrek taşına bağladım önce...
Herhalde böbrek taşı oluştu diye düşündüm ve araştırdım ama araştırmalarımın sonucunda gördüğüm kadarıyla böbrek taşı sancıları ve belirtileri tamamen farklı çıktı...
Başka neler olabilir diye araştırmalar yaptım, Allahım inanamayacağınız kadr çok hastalık varmış böbrekle ilgili )))
Hatta bitki çaylarının bile etkileri olabilir diye araştırdım o kadar yani ))

Ve sonuç olarak çıkanı yazıyorum ))

Çok zayıflayan insanlarda böbreklerin etrafını saran yağ dokusu eridiği için böbrekler yerinden oynarmış bu da böbreklerde geçici ağrılara sebep olabilirmiş ! Çok enteresan !!!
Bunu daha önce de duymuştum ama pek ihtimal vermemiştim açıkcası...

Eğer belinizin sol tarafında ağrı hissediyorsanız, bu ağrıyla birlikte bulantı, kusma, ateşlenme, idrarda yanma veya kanama benzeri şey/şeyler yok ise böbrek problemi yaşama ihtimaliniz çok düşük...
eğer belinizin sol tarafında ağrı hissediyor ve bu ağrınız ayakta çok durduğunuzda yada otururken artıyorsa ve oturuşunuzu değiştirdiğinizde hafifliyorsa böbrekle ilgili bir sorun yaşamıyorsunuzdur...

Geriye kalan seçenekler, yukarıda yazdığım gibi zayıflamaya bağlı böbreği saran yağ dokusu ve disk kayması olabilirmiş..
disk kayması için ise ağır bir şey kaldırmak, ağır bir spor yapmak vs gibi şeyler yazıyordu..
bu tip bir şeyde yapmadım, ki zaten bununla ilgili yazdığı sancılı süreç daha dayanılmaz olarak belirtilmişti...
Gene de bir doktora görüneceğim ama büyük ihtimalle bununla ilgili olduğunu düşünüyorum,
Sadece sizde de böyle bir şey var mı, varsa bu olabilir diye paylaşmak istedim
Bilginize ))

benim de bazen karın bölgemde ağrı oluyodu acaba diyetten mi diye düşündüm
dün leslie yaptım bi de twist arkasından özellikle twist yaparken ağrıdı
disk kayması da olabilir twist tehlikeliymiş uzmanlar uyarıyordu bıraktım hemen zaten
ama yağların erimesi ile ilgili olsa ben razıyım ağrı çekmeye
yeter ki yağlar erisin :)

inan rahatsız olmasam önümüzdeki ayda ben hamile kalırdım yetişirdim sana

bu arada ank gidicez nikah için doktora gidip tansiyonum için tedavim baslıcak heycanlıyım valla ya

Canım,
ankaraya güle güle gidin güle güle gelin inşallah
Yolunuz şimdiden açık olsun ))
Tansiyon tedavisine başlamana sevindim
tedavinin en önemli kuralı tuzsuz yemek biliyorsun ))
Her zaman yanındayız
Seni seviyoruz
Mucksss

biliyorum saol soya

13 ünde yola revan olucam

değişik işleri olan insanlarla ark olmayı daha çok seviom çünkü öğrencek daha çok şey buluyorum

ben de aynen senin gibiyim canım
her çevreden arkadaş edinmek iyidir
herkesten farklı bişey öğreniyoruz
yolun açık olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldim

okula gittim oğlanın karnesini aldık oğlanı anneanesine bıraktım işe geri geldim ama ben varken burda kımse yok be yokken maşşallahı var

soya teşekkurler ilgine canım benım oğlan hiperaktiv değil testini yaptırdım daha 4 aya kadar yüzüyordu takım da idi baya iyidi bir hastanlandı ondan sonra yüzmek istemedi idrara yolları ith.oldu havuzdan enf.kapmıştı gitmek isterse götürürüm ama yüzmek istmiyor istmemesinin sebebi arkadaşı bıraktı ondan bende üstelemiyorum

gönderdiğin kuran kursu öle sıkıcı bir yer değil aktiviteleri var gün aşarrı geziye fotboll basketboll at binem gibi denize götürüyorlar
sade sıkı bir yer olsa göndermem çünkü zaten ders konusunda hemen sıkılan bir çocuk ama kendide çok istiyor ve seviyor göndermek sade benım kararım değil onun karar vermesine de özen gösteriyorum

insira göndermemin sebepi en azında ilerde annem babam bana dini konusunda birşeyler öğretmesin diye din bilgisin almasını istiyorum çünkü zamanın benım ailemde bizleri gönderid kararları kendimiz verdik benım baba hoca bizle açığız hiçte zorlamadı kapanın diye falan

anam çok uzamış yıne

Ben geldimmm

bu sefer epileptik bisikletle olan savaşımda ben kazandım sayılır,
sayılır diyorum çünkü gene yarım saat dayanamadım ))))))))
22 dakika dayanabildim, kalan 8 dakika da twister yaptım ))
Akşam da 10-15 dakika yapacağım, bakalım böyle böyle 1 saate çıkaracağım elbet
Yalnız tekrar söylüyorum harbi zormuş, videosunu izlerken çok keyifli çok kolay görünüyordu
görünüşe aldanmamak lazımmış ))))))

Bu arada qwerty, senin bir topiğin varmış yahu ))
az evvel gördüm, biri yazmış topiğin listede başlardaydı öyle farkettim ))

Yasemin,senin çocuğunun hiperaktif olduğunu söylerken aslında kastettiğim duygusal zekasının fazla gelişmiş olmasıydı... yanlış kelime seçmişim )) zaten arkadaşının havuzu bırakması sebebiyle onunda bırakması bunun en güzel örneği... Eğer yaptığı aktiviteyi sevmezse ömür boyu nefret edebilir anlamında söylemek istedim ama kendi kararıysa çok güzel, bu yaşta böylesine kararlar verebilmesi gerçekten takdire değer bir şey ))

kızlar öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolma

kate özelden attım hesabımı bakarsın canım kızınada bak bakalım tutuyomu onun kide 3 yaşında demiştin 2009 doğumlu o zaman dimi

Evet canım 2009 doğumlu teşekkür ederim canım bakicam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…