soyacım bende akşam aradım bu yoğurtlu karışımı eski sayfalarda bulamadım ben 1 yemek kaşığı yoğurt biraz un birkaç damlada limonla uyguladım tabi çoğu arttı yanlış hatırlamışım ölçülerini hemen not alıyım bari akşam oje sürdüm bende gerçi bende tırnak yok tırnaklarımı yiyorumda ama evde bir dünya ojem var 1 yıl falan önce tırnaklarımı uzatmıştım bir zamanlar ojelerden o zamandan kalma ama uzatıcam inşallah bundan sonra sabah canım hiç kahvaltı istemedi işe geç kalmıştım ama yine tost yaptım 1 tane domatesle yedim çıktım işe geldim şimdide sade türk kahvemi yaptım içtim işlerim çok şimdi işimin başına dönücem görüşürüz canlarım.
akşam bende yaptım yüzüme bu karışımdan
siyah noktalarım için
çok güzel oldu
cildim kurudur normalde ama burnumun üzerinde siyah noktalar var
her ikisine de çok iyi geldi
ben yıkadımyalnız yüzümü
ovalayarak çıkaramadım ılık suyla yıkadım
gayet güzelim şu anda:)
sabah uyanıncada yaptım
akşamdan 1 kaşık kadar arttı
onu da sabah hemen burnumun üzerine yaptım
müsait oldukça yapmak istiyorum artık süper oluyor:))
Ah canım ahhh,
18 yaşıma kadar tırnak makası nedir bilmedim,
hatta iğrenç gelecek biliyorum ama küçükken ayak tırnaklarımı bile yermişim o derece yani )))))))
ne doktorlara götürdüler neler yaptılar tırnaklarımı yemeyeyim diye ama ı ıh, tırnaklarım kanayana kadar yerdim
protez tırnak taktırdım onlarıda yedim o derece yani ))
Sonra 18 yaşımda (hayatımın dönüm noktalarından biri) birden karar verdim ve tırnaklarımı yemeği bıraktım
o minnacık görünmeyen tırnaklara kırmızı ojeler sürerdim yememek için, her ağzıma götürdüğümde kırmızı kırmızı gözüme çarpardı ve geri çekerdim elimi ))
sonra bir uzadı tırnaklarım sana anlatamam ))
bazen tırnaklarıma da bakım yapıyorum )))))
zeytinyağı ve tuz ile onları ovuyorum 5 dakika kadar çok iyi geliyor...
3-4 ayda bir çamaşır suyunu suyla seyreltip bir kaç dakika tırnaklarımı içinde bekletiyorum
buda tırnaklarımı beyazlatıyor (özellikle çok oje sürüyorsanız veya sigara içiyorsanız bir süre sonra tırnaklarınızda hafif bir sarı renk oluşur)
Arada sırada da limon kabuğu ile tırnaklarımı ovalarım, buda besler...
Bu yaptıklarım hem tırnaklarımı besliyor hemde sertleştiriyor, bilgin olsun ))
Birde düzenli olarak manikür yaptırman/yapman da tırnaklarını uzatırken çok etkili olacaktır
Ve tırnakların uzadıktan sonra asla bir daha yemek istemiyorsun ))
Sevgilerimle ))
Kizlar aksamki menumu yazayimda istahiniz kabarsin biraz:)
Tandir corbasi icinde kuru fasulye yarma nohut mercimek filan var yoresel hisey sanirim yozgata aiti:)))
Zeytinyagli yesil fasulye
Firinda sebzeli guvec
Nohutlu pilav
Yogurtlu semizotu...tarator...piyaz...yogurtlu havuc...arnavut cigeri...
Pwynirli talas boregi..
Salata.
Bide tv de. Uzlediginiz kenevir tatlisi yaotim...
Hersey bir yana arnavut cigeri burnumda valla:)))
Cok severim:)))
Bakin bakalim guzel olmusmuyum:)))Eki Görüntüle 440319
Saol cnm tesekkure derim birszdaha bakir yaotiriyim diyorum yaza dogru...sac rengin muhtesem :78:bayildim bittim eridim
Selam kızlar,
dün ve bugün pek giren olmamış gördüğüm kadarıyla (ben dahil))
dün canımı sıkan bazı olaylar oldu, günümün çoğunu ağlayarak geçirdim desem yeridir,
konuyu anlatarak başınızı şişirmiycem ama şimdi daha iyiyim merak etmeyin
Dün hiç keyfim yoktu kankam geldi beni aldı, içmeye gittik ama ben içmedim, hem diyetime hemde ilaç tedavime ihanet edemem ))
yine salata yedim akşam ama bu sefer ızgara biftekli ve sossuz, tuzsuz..
Bugün sabah ise yeğenimin doğum günü sebebi ile ailecek kahvaltıya gittik,
gayet güzel geçti, ama kahvaltıda pek bana uygun şeyler yoktu
1 kk beyaz peynir
1 minik domates
2 dl salatalık
1 kuru kayısı, yarım ceviz
1 kaşık menemen
çeyreğin çeyreği simit (ekmek normal ekmekti bende simit tercih ettim ama onuda fazla yemek istemedim)
1 haşlanmış yumurta
fazla gibi görünüyor ama bizim aile yemekleri uzun sürüyor, ara öğünü de orda yapmış oldum o yüzden bu kadar uzun liste oldu ))
sonra pasta kesildi ama pasta tabi ki de yemedim...
az evvel geldi, gelince bir tane aktiva ananaslı yedim içine keten tohumu katarak (3 tk)
aktivayı sevmem ama ananası severim tadını merak ettiğim için aldım, keten tohumunu da salatalarıma katarım diye aldım dün..
Hazır almışken ikisini birbirine katıp yedim, güzel oldu, ara öğün olarak tavsiye ederim, bilginize...
Dünden beri keyfim yok, birazdan eve bakmaya gelecekler...
Ama şu kadarını söyleyeyim resmen yaşama sevincim elimden alınmış gibi hissediyorum kendimi...
300 kilo gibi, sanki az önce 7 katlı pastayı bir oturuşta yemişim gibi...
Ne bileyim, bir garip ruh halim var, dokunsalar ağlayacak gibi...
Geçer, bu kızın hayatından çok şey geçti, bu da geçecek...
Herzamanki şarkımı söylüyorum ))
"Dağ gibiyim, taş gibiyim, dimdik ayaktaaa, sağ çıkarım, sağ kalırım ooo ooooooo....."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?