Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kızlar nasılsınız hepinize merhabalar ben geldim evimdeyim şimdi 4 gün full gezdik ablamla avm ,ikea,cuma(fatih) pazarı,istiklal caddesi galata anlıycağınız hep dışardaydık ve çoğunluk hep yürüdük hele istiklalden başlayıp kendimi eminöüne kadar yürüdük eşimle cumartesi pazar günüde dedim artık kır diizni otur yerine dün evdeydim evi temizledik eşimle bugünde kızımın fotoğrafları çıktı onu aldım ordanda hem kızıma anaokulu aradım hemde bi yere iş görüşmesine gittim inşallah olur haber bekliyeceğim dua edin kızlar hem evime yakın he yeri güzel hemde saatleri tam bana göre inşallah olur...
yasemincim bu arad çok geçmiş olsun deprem gerçekten çok üzücü annem şuan bodrumda ve o hissetmiş diyorki bi baktım şenzlong u biri sallıyo sandım baktım kimse yok dedi sonra etrafın paniğinden anlamışki deprem hemn kardeşimi denizden çıkarmış tsunami felan olur diye gerçekten ben burdan korktum valla geçmiş olsun....
bu arada çarşambayı iple bekliyorum bakalım tartım bana ne diyecek çok merak ediyorum
bu akşamki menüm semiz otu yemeği yanında 1 kase yoğurt
öptüm güzel bayanlar kendinize ii bakın
muck muck :))

selam kizlar, ara ara girdim baktim ama bugun pek kimse yazmamis... Qwerty umarim 3 adetten fazla cigkofte yememissindir... Eski is arkadaslarimla gorustum tepkiler superdi anlatcam sonra, simdi kankamla kahve iciyorum mucksss

amaannn bende dedim kızlar kimbilir kaç sayfa yazmıştır
birde baktım 2 sayfacık
ayol nerdesiniz siz?
ben cumartesi öğlenden itibaren pazar akşama kadar gezdim tozdum
stres attım yani ve o kadar iyi geldi ki anlatamam
bu moral epey bir zman gider bana:)
o kadar yoğun olmama karşın bugün yüzüm hep gülüyordu
zaten 15 gün sonra biz nişanlımlara ziyarete gideceğiz
soyacım nasıl hissettiğimizi sormuşsun ben şiş hissediyorum
çünkü çok fena kabızım
4 gün oldu çok fenayım aslında ama çaktırmıyorum
birde cumartesi akşamı sol karın boşluğuma ağrı girdi 2 saat dalan ağrıdı geçti
şimdide ağrıyor hafiften senin bahsettiğin ağrımı acaba dedim kendi kendime ama
soğuk da almış olabilirim tabi
yaseminn geçmiş olsun bizim buralrdada hafiften hissedilmiş
ben farketmedim yalnız
allah korusun diyelim

Kizlar valla sanirim artik ekiyorsunuz...sayfalar hic ilerlemuyor...
Soyacim 5 tane yedim esmer bulgurdan yapmis ufak sikmis:)))
Bol marul yedim domates salatalik bide yogurtlu semizotu salatasi yapmis onu yedim 6 gibi eve geldim sitede 10 tur attim sabahta sporumu yapmistim...
Aksamda zeytinyagli yesil fasulye yedim...
3 kasik kadar.. 2kasikta corba...
Hatta inipbirazdahami yurusem dedim ama cocuk uyudu elektrikler kesildi kocamda is yerine akvaryumdaki baliklarina bakmaya gitti:)))
Carsambaya kadar bende 1 kiloda olsa vermek istiyorum 75.5 tim..lutfen carsamba sabahi 74.5 ten az olayim allahim...
Banada kizlar cok vermissin devammi hala diyolar valla 60 kadar devam dedim sonrasini bilmuyorum:)))

74 lu rakamlari gorursem eger dogum kilolarimin hepsini vermis olcam..
Sonraki hedef 69lari gormek..

günaydın herkese hadi kalkın bakıyım sporaaa ben kalktım sirkeli suyumu içtim 3 tane kayası yedim şimdi sporumu yapacağım kızlar bilgisayarı açmışken yazayım dedim malum benim işler büroda çok yoğun kaç gündür uğraşıyorum bitmedi bir türlü yazamıyorum size yarın olsada tartılsak ben kendimi hafiflemiş hissediyorum yarın göreceğiz bakalım ne kadar gitmiş neyse ben spora başlayayım sonra kahvaltımı yapacağım.

günaydın kızlar
ben de dün giremedim benim bebiş rahatsız
burnu akıyo ve öksürüyo yavrum
bi de emerken ağlıyo
gaz mı var süt mü az anlamadım
ama göğüslerim biraz yumuşadı sanki
3 lt suyumu içiyorum bol dereotu soğan yiyorum
2 gündür hiç şeker içeren bişey yemedim meyve yani
malum ay sonu geldi dolap tam takır gibi
meyve kalmadı muz vardı ben de acıktırıyo diye yemedim

dün öğlen nohut yeşil mercimek ve bulguru haşlayıp ayrana kattım güzel oldu
evde hayvansal protein kalmadı bitkisel yapim dedim o da yavruma gaz yaptı sanırım

ara öğün 1 bardak süt 1 galeta

2. ara öğün leblebi

akşam
kabak yemeği yoğurt salata

akşam ara öğün yapmadım

inşallah bu hafta 72leri görürüm
bu arada ben de 2 gündür kabız oldım yeşil çay içicem işe yarar inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım yediklerin gaz yapmıştır hep gaz yapıcı şeyleri yemişsin mercimek nohut ve bulgur üçü bir arada birde tabikide rahatsız eder bebeğini ablam ve arkadaşım bu saydıklarını 9 ay boyunca hiç yemedi bebekler zaten gazlıydı kolikli bizimkiler birde senin troitlerin yoktu diye hatırlıyorum dereotu yemen sakıncalı olabilir yenmemesi gerekiyor diye biliyorum.

aaa ben dereotu yenmemesi gerektiğini bilmiyodum araştıryım bi

evet canım 3ü birarada dokundu sanırım yavruma
geçenlerde bulgur pilavını ve nohutu tek yapmıştım gaz sorunu olmamıştı
ona güvendim yanılmışım
bi daha yapmam zaten

dereotunu araştırdım mucizevi bir bitki
hem hipotroidide hem de hipertroidide etkiliymiş
sağol soyacım yaaa sayende dereotunu tanıdım
önceden bizim eve hiç girmezdi de :)
zayıflamada da çok etkiliymiş soyanın dediği gibi iştah azaltıcı etkisi varmış
anne sütünü de artırıyormuş
daha ne olsun dimi ?

merhabalar güzel kızlar ama gerçekten artık kimse girmiyo galiba bi baktım 1 sayfa sadece yoksa artık kimse grubumuzu sevmiyormu kimse yazmadığına göre bekliyorum hepinizi boş bırakmayalım grubu lütfen sabah kahvaltım:1 yumurta 2 salatalık 1 domates 1 dilim ekmek öptüm hepinizi :)

Selam kızlaaarrr ))

Sabah çıktım doktora gittim, kan verdim sonuçları saat 4'ten sonra alacağım...
nöroloji doktoruma da gittim, ilaçlarımı yazdırdım sohbet ettik biraz, tebrik etti beni verdiğim kilolar için,
havan değişmiş çok güzelleşmişsin dedi ))

Eve döndüm sonra, ama açlıktan gözüm dönüyordu resmen, yolda uyudum kaldım...
Dün kitap okudum gece, çok kaptırmışım kendimi sanırım 2,5 falandı uyuduğumda, sabahta erkenden kalkınca yollarda uyumuşum ))
Eve gelince hemen kahvaltı yaptım karnım tok ama nasıl bir açlık beynimi esir aldıysa aklım hala yemekte )))))

Yarın büyük gün kızlar, hepimiz tartılacağız, bakalım ne göreceğiz tartıda... bizi sevindirecek mi, üzecek mi?
Düz eski işyerime gittim, kızlarla buluştum, herkesin tek sorusu vardı bana...
"Sen naaptın kız kendine? ne kadar zayıflamışsın, ne kadar güzelleşmişsin.." ))
Anam bir şiştim, bir şiştim anlatamam )) Hatta sırf bu yüzden yarın tartı da fazla gelebilirim p
Hatta şirketten ayrılmadan önce kavga ettiğim bir genel müdür yardımcısı vardı, benim şirketten ayrıldığım gün yanıma bile gelmemişti güle güle demek için... Dün beni gördü, arkadaşları ile oturuyordu, kalktı yanıma geldi, bir iltifat bir iltifat anlatamam ))))

Öyle işte, güzel bir gündü, bol bol iltifat aldım, çok keyf aldım bu durumdan...
Şu anda ise çok uykum var, uyumamak için uğraşıyorum...
Ve evet, dün ve bugün topik çok sessiz kalmış, kimse uğramamış resmen...

Yasemin, inci, qwerty, insirah, paphia, nativ... siz sürekli gelenlersiniz, siz neden boş bıraktınız burayı bakayım?
prenses, daha sık gel ))
truly, seni de daha fazla görmek istiyorum... en azından günde 2 kere yaz ))
Esracım, yola çıktınız mı? bugün mü gidecektiniz, 13. de mi yola çıkacaktınız? fırsat bulursan yaz...
şirin hiç gelmedi mi? hakkaten gitti yaw... bir uğra arada, gizlice girip okuyorsan duy sesimiiiiiii ))
kate, ses ver ))
merys'den de ses yok uzun zamandır? haber alan oldu mu hiç?

Topik cansız olmasın arkadaşlar,
Valla başka topik açarım ha p

selam

evet kızlar yarın buyuk gün ama ben kedim için kılo verdiysem bile fazla çıkıcam tartıda
tam adet dönemim bugum yarın kendimi öle şiş hissediyorum kı anlatamam

ama şu bir gerçek ben daha fazla aşağıya inemicem bari yukarıda çıkmayayım

soya bana kızacaksın bunalım takılıyorsun diye ama bugun gerçekten halsiz yorgun bitkin bir halim var eve gidip sadece yatmayı düşünüyorum

burda berbat bir hava nem sıcak nefes alaınmıyorum allah dışarda çalışana yardım etsin

sen nere gidersen biz seni buluruz bacım bizi bırak nere gidiyon bakem

selam kızlar
bugün yine pek uğrayan olmamış
soyacım yarın tartımla buluşma günü
çok heyecanlıyım
bakalım tartım beni güldürecek mi
inşallah 72leri görürüm
kabızlık sorunum devam ediyo önerebileceğiniz bişey var mı yeşil çayı denicem şimdi

ara öğün
5 hurma

öğle
taze fasülye
salata
yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği

evet sizin oralarda durulmaz şimdi
at kendini denize anca öle serinlersin
ay ben deniz kenarında oturucam muhakkak her akşamüstü çıkardım denize doğru
bakmak bile yeter

yasemincim yolun sonuna yaklaşmışsın nerdeyse 65e ne kalmış şurda
aşağıya inersin merak etme
bunalım takılma

ayy bu diyetle nefsimi eğitiyorum
eskiden sufiler 40 gün açlık çekerlermiş nefsi eğitmek için
biz herşeyden yiyoruz ama hala nefis doymak bilmiyo
ama açlık çok güzel riyazet yöntemi arınıyoruz kızlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hamilelikte aldığım kiloları vermeme az kaldı 71 de asıl startı yapıcam
benim kilo vermem gerek
eşim 58 kilo delikanlı gibi dolaşıyo etrafta
ben onun yanında ablası gibi duruyorum
vericez bu yağ kütlelerini
ama benim sarkmadan zayıflamam için spor yapmam gerek
nası bi çözüm bulsam diye düşünüyorum b fiti internetten bi araştırayım bakalım yorumlar nasıl

ben buralardayım soyacım yazamasamda okuyorum gerçi pek paylaşım yapan yok 2 gündür.
hava çok sıcak eve gitmek çok zor geldi bugün aile dostumuz bir kuaför var ona gecelik sipariş etmiştim çarşıdan almak için uğradım yanına eve gidemeyeceğim büroya döneyim dedim birlikte yeriz bişiyler dedi ve bilmiyorum yasak mı ama limon büyüklüğünde 1 tane içli köfte yedim içindeki kıyma çok azdı 1 tatlı kaşığı yoktu ve tuzsuz yapmış onu yedim ilk kez yiyorum daha önce hiç yememiştim güzelmiş hafif geldi bana haşlanarak yapılıyormuş 1 tanede ayran içtim kekte vardı ama yemedim tabi yermiyim hiç yarın büyük gün

biz sahılde olan kışıler burda denize sayılı gider
bizler serin yaylalara gitmeyi tercih ederiz

ama şu bir gerçek kımı insanları deniz dinlendirir bana sahil araba ile 15 dakika yürüyerek nerden baksan 40 dakika sürer geçede hafta sonu yürüdüğümde 40dk sürmüştü

canım bugun üzerimde bir tembellık bir halsizlik var anlatamam

ah kabızlıktan ben de bıktım ilaçımı kullanırsam iyi bir ibtki karışımı yaptırmıştım arkadaşa o da iyi gelmişti fakat bitti almaya üşeniyorum öyle böyle değil bugun çok ağır oldum akaşmın olmasını iple çekiyorum

canım kabızlık için sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi önere bilirim bende işe yarıyor yada aç karnına kayası yiyebilirsin 3-4 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…