günaydın canım yediklerin gaz yapmıştır hep gaz yapıcı şeyleri yemişsin mercimek nohut ve bulgur üçü bir arada birde tabikide rahatsız eder bebeğini ablam ve arkadaşım bu saydıklarını 9 ay boyunca hiç yemedi bebekler zaten gazlıydı kolikli bizimkiler birde senin troitlerin yoktu diye hatırlıyorum dereotu yemen sakıncalı olabilir yenmemesi gerekiyor diye biliyorum.günaydın kızlar
ben de dün giremedim benim bebiş rahatsız
burnu akıyo ve öksürüyo yavrum
bi de emerken ağlıyo
gaz mı var süt mü az anlamadım
ama göğüslerim biraz yumuşadı sanki
3 lt suyumu içiyorum bol dereotu soğan yiyorum
2 gündür hiç şeker içeren bişey yemedim meyve yani
malum ay sonu geldi dolap tam takır gibi
meyve kalmadı muz vardı ben de acıktırıyo diye yemedim
dün öğlen nohut yeşil mercimek ve bulguru haşlayıp ayrana kattım güzel oldu
evde hayvansal protein kalmadı bitkisel yapim dedim o da yavruma gaz yaptı sanırım
ara öğün 1 bardak süt 1 galeta
2. ara öğün leblebi
akşam
kabak yemeği yoğurt salata
akşam ara öğün yapmadım
inşallah bu hafta 72leri görürüm
göbek deliği hala 94
günaydın canım yediklerin gaz yapmıştır hep gaz yapıcı şeyleri yemişsin mercimek nohut ve bulgur üçü bir arada birde tabikide rahatsız eder bebeğini ablam ve arkadaşım bu saydıklarını 9 ay boyunca hiç yemedi bebekler zaten gazlıydı kolikli bizimkiler birde senin troitlerin yoktu diye hatırlıyorum dereotu yemen sakıncalı olabilir yenmemesi gerekiyor diye biliyorum.
Selam kızlaaarrr ))
Sabah çıktım doktora gittim, kan verdim sonuçları saat 4'ten sonra alacağım...
nöroloji doktoruma da gittim, ilaçlarımı yazdırdım sohbet ettik biraz, tebrik etti beni verdiğim kilolar için,
havan değişmiş çok güzelleşmişsin dedi ))
Eve döndüm sonra, ama açlıktan gözüm dönüyordu resmen, yolda uyudum kaldım...
Dün kitap okudum gece, çok kaptırmışım kendimi sanırım 2,5 falandı uyuduğumda, sabahta erkenden kalkınca yollarda uyumuşum ))
Eve gelince hemen kahvaltı yaptım karnım tok ama nasıl bir açlık beynimi esir aldıysa aklım hala yemekte )))))
Yarın büyük gün kızlar, hepimiz tartılacağız, bakalım ne göreceğiz tartıda... bizi sevindirecek mi, üzecek mi?
Düz eski işyerime gittim, kızlarla buluştum, herkesin tek sorusu vardı bana...
"Sen naaptın kız kendine? ne kadar zayıflamışsın, ne kadar güzelleşmişsin.." ))
Anam bir şiştim, bir şiştim anlatamam )) Hatta sırf bu yüzden yarın tartı da fazla gelebilirimp
Hatta şirketten ayrılmadan önce kavga ettiğim bir genel müdür yardımcısı vardı, benim şirketten ayrıldığım gün yanıma bile gelmemişti güle güle demek için... Dün beni gördü, arkadaşları ile oturuyordu, kalktı yanıma geldi, bir iltifat bir iltifat anlatamam ))))
Öyle işte, güzel bir gündü, bol bol iltifat aldım, çok keyf aldım bu durumdan...
Şu anda ise çok uykum var, uyumamak için uğraşıyorum...
Ve evet, dün ve bugün topik çok sessiz kalmış, kimse uğramamış resmen...
Yasemin, inci, qwerty, insirah, paphia, nativ... siz sürekli gelenlersiniz, siz neden boş bıraktınız burayı bakayım?
prenses, daha sık gel ))
truly, seni de daha fazla görmek istiyorum... en azından günde 2 kere yaz ))
Esracım, yola çıktınız mı? bugün mü gidecektiniz, 13. de mi yola çıkacaktınız? fırsat bulursan yaz...
şirin hiç gelmedi mi? hakkaten gitti yaw... bir uğra arada, gizlice girip okuyorsan duy sesimiiiiiii ))
kate, ses ver ))
merys'den de ses yok uzun zamandır? haber alan oldu mu hiç?
Topik cansız olmasın arkadaşlar,
Valla başka topik açarım hap
selam
evet kızlar yarın buyuk gün ama ben kedim için kılo verdiysem bile fazla çıkıcam tartıda
tam adet dönemim bugum yarın kendimi öle şiş hissediyorum kı anlatamam
ama şu bir gerçek ben daha fazla aşağıya inemicem bari yukarıda çıkmayayım
soya bana kızacaksın bunalım takılıyorsun diye ama bugun gerçekten halsiz yorgun bitkin bir halim var eve gidip sadece yatmayı düşünüyorum
burda berbat bir hava nem sıcak nefes alaınmıyorum allah dışarda çalışana yardım etsin
evet sizin oralarda durulmaz şimdi
at kendini denize anca öle serinlersin
ay ben deniz kenarında oturucam muhakkak her akşamüstü çıkardım denize doğru
bakmak bile yeter
yasemincim yolun sonuna yaklaşmışsın nerdeyse 65e ne kalmış şurda
aşağıya inersin merak etme
bunalım takılma
ayy bu diyetle nefsimi eğitiyorum
eskiden sufiler 40 gün açlık çekerlermiş nefsi eğitmek için
biz herşeyden yiyoruz ama hala nefis doymak bilmiyo
ama açlık çok güzel riyazet yöntemi arınıyoruz kızlar :)
canım kabızlık için sabah kahvaltıdan sonra türk kahvesi önere bilirim bende işe yarıyor yada aç karnına kayası yiyebilirsin 3-4 adetselam kızlar
bugün yine pek uğrayan olmamış
soyacım yarın tartımla buluşma günü
çok heyecanlıyım
bakalım tartım beni güldürecek mi
inşallah 72leri görürüm
kabızlık sorunum devam ediyo önerebileceğiniz bişey var mı yeşil çayı denicem şimdi
ara öğün
5 hurma
öğle
taze fasülye
salata
yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?