herkese günaydın
sabah 06:50 kalktım kocama kahvaltı hazırladım işe gönderdim sirkeli suyumu içtim ve 45 dak leslie yaptım 3 mil olanı sonunda lastik olan varya kollar için onu yaptım duş alıp kahvaltımı yaptım
yarım dilim ekmek 1 domates 1 salatalık biraz maydanoz yedim.çok komik bişiy oldu cumartesi akşamı eşimin enyakın arkadaşı geldi bende komuşdaydım eve geçtim ayaküstü gördü beni dün eşime misafiriniz vardı herhalde demiş yoo ne misafiri demiş bizimkide.ee sizin eve giren kimdi ozaman gece diye sormuşoda inciydi demiş nasıl yani çok zayıf biriydi o inciydi falan çok şaşırmış beni 1 aydır görmüyorda çok güldüm bende tanıyamamış beni sonra dün görümcem aradı facede görmüş fotolarımı yeter artık dahada zayıflama vs.dedi kıskanıyo beni sanırım alışmıştık senin tombiş halin daha güzeldi diyo bende yok daha zayıflıcam dedim.bu hafta her sabah yapıcam sporumu erken kalkıp daha iyi oluyor sabahları güne enerjik başlanıyor kızlar yine işlerim çok bugün çok giremeyeceğim görüşürüz.
herkese günaydın
sabah 06:50 kalktım kocama kahvaltı hazırladım işe gönderdim sirkeli suyumu içtim ve 45 dak leslie yaptım 3 mil olanı sonunda lastik olan varya kollar için onu yaptım duş alıp kahvaltımı yaptım
yarım dilim ekmek 1 domates 1 salatalık biraz maydanoz yedim.çok komik bişiy oldu cumartesi akşamı eşimin enyakın arkadaşı geldi bende komuşdaydım eve geçtim ayaküstü gördü beni dün eşime misafiriniz vardı herhalde demiş yoo ne misafiri demiş bizimkide.ee sizin eve giren kimdi ozaman gece diye sormuşoda inciydi demiş nasıl yani çok zayıf biriydi o inciydi falan çok şaşırmış beni 1 aydır görmüyorda çok güldüm bende tanıyamamış beni sonra dün görümcem aradı facede görmüş fotolarımı yeter artık dahada zayıflama vs.dedi kıskanıyo beni sanırım alışmıştık senin tombiş halin daha güzeldi diyo bende yok daha zayıflıcam dedim.bu hafta her sabah yapıcam sporumu erken kalkıp daha iyi oluyor sabahları güne enerjik başlanıyor kızlar yine işlerim çok bugün çok giremeyeceğim görüşürüz.
bir gün beni de tanıyamadıkları zaman gelecek mi acaba :)
tanıyamamaları için 50li kilolara inmem gerek ama
mükemmel bi his olmalı
çok motive edici bence
soyacım simitleri de halledersin sen en zor onlar gidiyomuş zaten
ama senin için zor diye bi kavram yok dimi
beraber halledicez şu kilo işini en önemlisi sağlığımız için
bu arada kızlar bel çevresi kadınlarda 88 cm geçmemeliymiş ya
ben bi türlü tam yerini anlayamadım
göbeğin altını mı ölçüyoıruz üstünü mü neresi bu bel çevresi dedikleri yer?
tartı yasağından beri mezurayla dost olduk da :)
soya birşey soracam sana
cumartesi ben senin bu yoğurt ve un karışımı cilt bakımını yaptım
işin ilginç tarafaı anlım cenem yanağımın dış tarafı kurudu fakat orta tarafları hiç kurumuda şöyle birşey benım yanağım orta tarafı leke biraz fazla birazda 2-3 tane sivilce var ama diğer tarfalarını süper oldu sanki cildim açıldı
yumurta ve ballı olanı da yaptım
hatta kardeşim sen naptın suratına ne güzel olmuş dedi
birde leke için birşeyler önere bilirmisin şekerim
Canım,
öncelikle deprem için çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın...
cilt bakımı ile ilgili de cildin yapısı ile ilgili bazı yerler daha çabuk kurur bazı yerler daha geç kurur, yağlı ve kuru yerlere göre değişir bu... Ama aldığın tepkiden cildindeki değişimin ne kadar güzel olduğunu anlıyorum ))
Leke için kolay bir formül var ama güneşe çıktıkça lekeler artacaktır o yüzden daha çok kışın tavsiye ediyorum,
yine de güneşten kendimi korurum diyorsan ! (güneşten korunman çok önemli)
1 yumurtanın kabuğunu (iç zarını da soyup çıkar) un haline getirene kadar öğüteceksin (sarımsak dövdüğümüz havanlarda yapabilirsin bu işlemi ve çiğ yumurta kabuğu kullanmalısın)
un haline gelen yumurta kabuğuna yarım limon sık ve karanlık bir yerde ağzı kapalı olarak 1 gece beklet...
arada sırada tahta bir şeyle bu karışımı karıştır (metal asla değmeyecek)
içindeki yumurta kabukları eriyince bir pamuk yardımı ile lekelerin üzerine sürebilirsin artık, kuruyana kadar yüzünde kalsın, kuruyunca yüzünden yıkayarak çıkar ve yüzünü kremle.. Krem olarak güneşten koruyucu 30 faktörlü krem kullanman en iyisi.. (30 faktörlü den yukarısı yalan, boşuna 50-100 faktör yazanları almayın)
Sevgilerimle ))
Evet, benim için zor diye bir kavram yok ))
Zor denildi mi bayılıyorum, kolay yoldan hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar çünkü...
Simit değil can simidi şeklindeydi daha önceden onlar, hemde üstüste 3 tane )))))
şimdi simit kalmış pehhh, gider o da gideeerrrr
Bu arada göbek deliğinin üstünden ölçüyorsun, ben baz olarak 80 cm alıyorum,
88 kalın bir bel bana göre ))
diyete başladığımda bel kalınlığım 101 cm'di, en son geçen hafta ölçtüğümde 89 cm olmuştu
ben onu 75 cm'e kadar düşürmeyi planlıyorum ama 80'e düşürsemde benim için gayet güzel bir ölçü olacaktır ))
Ve merak etme, sen 10 kiloyu ver, insanlar inanamayacak ve sürekli soracaklar
"nasıl verdin kiloyu, ne yedin? formülü ne? birşeymi içtin?" ))
insanlar sürekli yiyip sadece bilmem ne suyu içerek zayıflamanın peşinde çünkü ))
selam kızlarr
dün ilk defa antalya da depremi hissettim 1 katta oturmama rağmen
öğleden sonra dışardan geldim çok terlemıştim duş aldım azcık uzanayım dedim balkon kapısını açtım ve koltuğa uzandım allahım dışara bakıyom esinti yok avize tam 25-30 saniye sallandı ben bir içeri giriyom bir balkona çıkıyom sahile yakın oturanlar daha çok hissetmiş benim ev biraz daha içerde kalıyo pazar gün olunca da kımse yok etrafta öle geldi bir geçti sonra millet arıyor depremiz hissetinmi diye onlar aramasa ben hale bu avize neden salaanıyo diye düşünüyodum hiç deprem aklıma hiç gelmedi
Kizlar bende bugun arkadasima gidicem...
Sabahtan aramis..bisey yapma dedim...cig kofte yapcam dedi offffff...
3 tane hakkim vardi sanirim.
Aslinda yemek ustemuyorum ama iste yemeyincede ayip oluyor...
Yuyincede ben kendumi cok kotu hissetcem...
Neyse bakalim yer gibi gorunup yemiycem:)))
Sabah sporumu yaptim..yemek koydum ocaga kahvaltimi uaptim..
1 grisini salatalik lor domates...
Yesil cayimi iciyorum...
Dusuma gircem makyajimi yapicam giyinip cikicam..
Cocuguda anneme yolladim bugun bol dedikodulu bir gun beni bekluyor:)))
Aksam gorusuruz kizlar
selam kızlarr
dün ilk defa antalya da depremi hissettim 1 katta oturmama rağmen
öğleden sonra dışardan geldim çok terlemıştim duş aldım azcık uzanayım dedim balkon kapısını açtım ve koltuğa uzandım allahım dışara bakıyom esinti yok avize tam 25-30 saniye sallandı ben bir içeri giriyom bir balkona çıkıyom sahile yakın oturanlar daha çok hissetmiş benim ev biraz daha içerde kalıyo pazar gün olunca da kımse yok etrafta öle geldi bir geçti sonra millet arıyor depremiz hissetinmi diye onlar aramasa ben hale bu avize neden salaanıyo diye düşünüyodum hiç deprem aklıma hiç gelmedi
Yasemin,
unutmuşum yazmayı,
bu karışımı en fazla 3 gün kullanabilirsin,
3 gün sonra yeniden yapmalısın...
ve mutlaka ya plastik yada cam bir şeyde saklamalısın
günde 1 kere yüzüne uygula
aklımdayken yazayım dedim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?