Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ayyy hep öyle derler zaten
sana zayıflık yakışmıyomuş :) kör heralde görümcen
eskiden de güzelmişsin ama şimdi ayrı güzelleşmişsin çıtır kız olmuşsun
kıskançlık ne kötü yaaaa

Günaydın güzellerim ))

Hepinize teşekkürler, yazmaya kalkarsam çok uzun olur, en başına dönmem gerekir herşeyin, gerek yok...
Bir anlaşmazlık var çözmeye çalıştığım hala çözebilmiş değilim bakalım bekliyorum...
Neyse deyip geçiyorum... Daha iyiyim merak etmeyin, her zaman dediğim gibi pozitif bakarsak pozitif gelir herşey bize ve Allah bize bir şey yaşatıyorsa mutlaka bir nedeni vardır, o asla sebepsiz bir şey yaşatmaz...
Bugünümün şarkısı, "Aslan gibiyim aslan gibi, geliyorum işte aslan gibi, vuruldum ama ölmedim geliyorum işte aslan gibiiii.... " ))))

Dün gelip eve baktılar, fiyatı kırmaya çalıştılar bayaa, sevgili eşim evi o kadar kötüledi ki nerdeyse üzerine para vermek zorunda kalacaktık ))))) Eşimin böyle bir huyu var, evin tüm kusurlarını sayar döker, yahu sen satıcısın o alıcı, bırak yapacağı masrafı o düşünsün ama yoookkk, hani nerdeyse biz evdeki herşeyi tamir ettirelim vs deyip evi yarı fiyatına verelim diyecekti )) Allahtan emlakçılar fiyat konusunda çok konuşturmadılar )) Bu hafta belli olacak evin satışı, sonra da bize yol görünecek bakalım...

Ve insirah, tartılmadım ama bugün aklımdan geçmedi değil, tartılıp size söylememek bile geçti aklımdan, şeytan dürttü yani )) Ama ihanet etmem, ihanet edeni sevmem... Valla kendimi topiğin ortasına asar ibreti aleme örnek olsun diye sallandırırdım ))))))
Eğer tartıldığımda 64 kiloyu görürsemde benden mutlusu olmaz herhalde ama pek sanmıyorum, genelde üzüntü yaşadığım dönemlerde kilo vermem durur benim, çoğunlukla ya sabitlerim yada şişerim... Bakalım 2 gün sonra öğreneceğiz ))

qwerty, saçlarının rengi süper, bir dönem bende bu renge boyatmıştım ve çok memnun kalmıştım... Hala bu rengi istiyorum fakat arsız beyazlarım var )) Saçımı bir tek sarı kullanabiliyorum başka hangi renge boyarsam boyayayım ertesi gün büyün beyazlarım tekrar ortaya çıkıyor, boya tutmuyor yani... Sevgili babamdan bana geçen genetiksel bir özellik... 16 yaşında beyazlar çıkmaya başladı saçımda ))

Ve kızlar, çarşambaya az kaldı, 2 gün sonra ak koyun-kara koyun belli olacak )) Bakalım kim ne durumda... Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Daha hafif, daha şişman? daha garip ))))) Şahsen ben garip hissediyorum, diyet başladığından beri ilk defa bu kadar tartıdan uzak kaldım, çok garip bir duygu, çikolatadan uzak kalmak bile bu kadar koymamıştı ))))))))

Bu akşam eski şirketimden arkadaşlarımla görüşeceğim, karşıya geçiyorum... arkadaşlarım beni 1 yıldır görmüyor... Bakalım tepkileri ne olacak ))

Bu arada kahvaltımı yaptım,
bir dilim tam buğday ekmeğinin üzerine lor koydum
1 ceviz
yarım fincan sade nescafe
sonrada sade türk kahvesi

Öptüm sizi ))

Günaydın canım,

İnsanın birileri tarafından bu şekilde tanınamaması ne güzel,
Zaten bu zayıflama işinde en sevdiğim bölüm bu ))
Eskiden gittiğim bir kuaför vardı, kuaförün sahibi de diyet yapıyordu
bizim başladığımız dönemlerde oda diyet yapıyordu, 5-6 kilo fazladı vardı ve hala var ))
geçen gün kardeşimle o kuaförün önünden geçmiştik, kardeşim kuaföre gitmiş, kızda sormuş o ablanmıydı diye ))
İnanamamış, mutlaka ablanı getir, tanıyamadım, çok şaşırdım demiş ))

Bu tip şeyler insanı daha fazla motive ediyor,
Demotive eden bir olayda anlatayım ))
dün bir arkadaşım geldi, "ay çok güze zayıflamışsın, ne güzel olmuşsun ama maşallah simit yerinde duruyor" !!!
gırrrrrrrrrr, yemin ederim kızı simit yerlerinden ısırasım geldi, dinime küfreden müslüman olsa !
simit yerinde duruyor dediği de ufacık bir çıkıntı yani, kendine bak diycektim demedim, sadece 5 kilo daha verince işlem tamam canım dedim ve gülümsedim ))

Ve görümcenin söylediklerine kulak asma, insanlar her zaman bu kadar yeter der, sen kendini ve vücudunu biliyorsun...
Eğer hala yağ tabakan var ise vermen gereken kilo da vardır bu kadar ))

Sevgilerimle

bir gün beni de tanıyamadıkları zaman gelecek mi acaba :)
tanıyamamaları için 50li kilolara inmem gerek ama
mükemmel bi his olmalı
çok motive edici bence
soyacım simitleri de halledersin sen en zor onlar gidiyomuş zaten
ama senin için zor diye bi kavram yok dimi
beraber halledicez şu kilo işini en önemlisi sağlığımız için

bu arada kızlar bel çevresi kadınlarda 88 cm geçmemeliymiş ya
ben bi türlü tam yerini anlayamadım
göbeğin altını mı ölçüyoıruz üstünü mü neresi bu bel çevresi dedikleri yer?
tartı yasağından beri mezurayla dost olduk da :)

Evet, benim için zor diye bir kavram yok ))
Zor denildi mi bayılıyorum, kolay yoldan hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar çünkü...
Simit değil can simidi şeklindeydi daha önceden onlar, hemde üstüste 3 tane )))))
şimdi simit kalmış pehhh, gider o da gideeerrrr

Bu arada göbek deliğinin üstünden ölçüyorsun, ben baz olarak 80 cm alıyorum,
88 kalın bir bel bana göre ))
diyete başladığımda bel kalınlığım 101 cm'di, en son geçen hafta ölçtüğümde 89 cm olmuştu
ben onu 75 cm'e kadar düşürmeyi planlıyorum ama 80'e düşürsemde benim için gayet güzel bir ölçü olacaktır ))

Ve merak etme, sen 10 kiloyu ver, insanlar inanamayacak ve sürekli soracaklar
"nasıl verdin kiloyu, ne yedin? formülü ne? birşeymi içtin?" ))
insanlar sürekli yiyip sadece bilmem ne suyu içerek zayıflamanın peşinde çünkü ))

selam kızlarr

dün ilk defa antalya da depremi hissettim 1 katta oturmama rağmen
öğleden sonra dışardan geldim çok terlemıştim duş aldım azcık uzanayım dedim balkon kapısını açtım ve koltuğa uzandım allahım dışara bakıyom esinti yok avize tam 25-30 saniye sallandı ben bir içeri giriyom bir balkona çıkıyom sahile yakın oturanlar daha çok hissetmiş benim ev biraz daha içerde kalıyo pazar gün olunca da kımse yok etrafta öle geldi bir geçti sonra millet arıyor depremiz hissetinmi diye onlar aramasa ben hale bu avize neden salaanıyo diye düşünüyodum hiç deprem aklıma hiç gelmedi

soya birşey soracam sana

cumartesi ben senin bu yoğurt ve un karışımı cilt bakımını yaptım
işin ilginç tarafaı anlım cenem yanağımın dış tarafı kurudu fakat orta tarafları hiç kurumuda şöyle birşey benım yanağım orta tarafı leke biraz fazla birazda 2-3 tane sivilce var ama diğer tarfalarını süper oldu sanki cildim açıldı
yumurta ve ballı olanı da yaptım
hatta kardeşim sen naptın suratına ne güzel olmuş dedi

birde leke için birşeyler önere bilirmisin şekerim

Canım,
öncelikle deprem için çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın...

cilt bakımı ile ilgili de cildin yapısı ile ilgili bazı yerler daha çabuk kurur bazı yerler daha geç kurur, yağlı ve kuru yerlere göre değişir bu... Ama aldığın tepkiden cildindeki değişimin ne kadar güzel olduğunu anlıyorum ))

Leke için kolay bir formül var ama güneşe çıktıkça lekeler artacaktır o yüzden daha çok kışın tavsiye ediyorum,
yine de güneşten kendimi korurum diyorsan ! (güneşten korunman çok önemli)

1 yumurtanın kabuğunu (iç zarını da soyup çıkar) un haline getirene kadar öğüteceksin (sarımsak dövdüğümüz havanlarda yapabilirsin bu işlemi ve çiğ yumurta kabuğu kullanmalısın)
un haline gelen yumurta kabuğuna yarım limon sık ve karanlık bir yerde ağzı kapalı olarak 1 gece beklet...
arada sırada tahta bir şeyle bu karışımı karıştır (metal asla değmeyecek)
içindeki yumurta kabukları eriyince bir pamuk yardımı ile lekelerin üzerine sürebilirsin artık, kuruyana kadar yüzünde kalsın, kuruyunca yüzünden yıkayarak çıkar ve yüzünü kremle.. Krem olarak güneşten koruyucu 30 faktörlü krem kullanman en iyisi.. (30 faktörlü den yukarısı yalan, boşuna 50-100 faktör yazanları almayın)
Sevgilerimle ))

Ben çıkıyorum kızlar,
önce kuaföre gidip kırık fön çektireceğim (akşam kızlara güzel görünmem lazım p)
sonra anneme geçeceğim, kuzenim hamile haftaya doğum yapacak, ona gideceğiz, doğum öncesi ziyaret ))

sonra da arkadaşım gelecek birlikte karşıya geçeceğiz diğer kızlarla buluşmak için..
işim çoookkk çooookkkk ))

yarın sabahta kan tahlillerimi vermek için erkenden doktora gideceğim, aç gitmem gerekiyor
o yüzden bazılarınız uyurken, bazılarınız işe giderken bende doktora gitmek için yollarda olacağım...
Tahlil sonuçlarımı heyecanla bekliyorum, eğer temiz çıkarsa ilaçlarımdan bir tanesinden kurtulacağım inşallah ))
Günde 7 tane ilaç alınca zaten karnım doyuyor )))))))

Hadi bakalım, yollara düşme vakti
ara ara girip bakıcam, fırsat buldukça yazıcam merak etmeyin
Sizi kocaman öpüyorum
Sevgilerimle

Yasemin,

unutmuşum yazmayı,
bu karışımı en fazla 3 gün kullanabilirsin,
3 gün sonra yeniden yapmalısın...
ve mutlaka ya plastik yada cam bir şeyde saklamalısın
günde 1 kere yüzüne uygula
aklımdayken yazayım dedim ))

Kizlar bende bugun arkadasima gidicem...
Sabahtan aramis..bisey yapma dedim...cig kofte yapcam dedi offffff...
3 tane hakkim vardi sanirim.
Aslinda yemek ustemuyorum ama iste yemeyincede ayip oluyor...
Yuyincede ben kendumi cok kotu hissetcem...
Neyse bakalim yer gibi gorunup yemiycem:)))

Sabah sporumu yaptim..yemek koydum ocaga kahvaltimi uaptim..
1 grisini salatalik lor domates...
Yesil cayimi iciyorum...
Dusuma gircem makyajimi yapicam giyinip cikicam..
Cocuguda anneme yolladim bugun bol dedikodulu bir gun beni bekluyor:)))
Aksam gorusuruz kizlar

evet göbek deliğim 94 cm 6 cmi bir an önce inceltmem gerekecek
sonra 80 cme ineriz inşallah ama 75 cm de güzel durur
göbek deliğinin altı 98 cm
elimde mezura habire her yerlerimi ölçüyom
bacaklar ve kollar ve sırt da çok kötü yaaa
inşallah zayıflayınca incelir
zor diye bi kavram yok dimi
beslenmeyi oturttuktan sonrası vız geli,r tırıs giderrr:):):):)

ay canım büyük geçmiş olsun
biz de geçen tekirdağda olanı hissetmiştik
çok zor anlar allah yaşatmasın tekrar milletimize böyle acılar

Son düzenleyen: Moderatör:

ooohhh hadi bakalım
ay dediğin gibi insanlarısrar ediyo sen yemiyosun bi garip oluyo
son 3 haftadır mecbur kalmadıkça gitmiyorum ben bi yere
gidince de çaktırmadan kızıma yedirip kalanını mutfağa götürüyorum
bi de yemişsim gibi hepsini yerlerine koyup boş tabak bırakıyorum

geçmiş olsun canım deprem kötü ya bende hissetmiştim ya birkaç gün önce hala korkularım devam ediyor ya gece olursa diye hatta akşam kabus gördüm 6,5 büyüklüğünde deprem oluyormuş biz uyurken kaçıyoruz sürekli depremden rüyamda.allah yaşatmasın kimseye deprem en korktuğum şey.şimdi evdeyim yemeğimi yedim işe gitme vaktim geldi de geçti bile sizden ayrı kalamıyorum yaaa öğle yemeğim kabak yemeği 8 kaşık 3 kaşık yoğurt 1 salatalık görüşürüz kızlar okuyamadım yine bir kaç sayfayı işte vaktim olursa bakıcam olmazsa akşam eve geldiğimde okurum

selam kizlar,
deprem olmus hissedenlere gecmis olsun cok korkarim ben 17 agustos depreminden sonra kendime zor gelmistim 10kusur gun sitemizin parkinda yatmistik simdi depremin adini bile duyunca urperiyorum
menumu yazayim temizlige girisecegim bugun tum gunumu alir, aksam da zumba var bugun oldukca hareketli gececek
sabah: 1 kase yulaf lapasi, yarim greyfurt
ara: 2 kuru incir
planladiklarim:
ogle: brokoli corbasi, salata
ara: 1 ceviz, 1 kupa yesilcay
aksam: soya kiymali yesil mercimek, yogurt

anladım da bu yumurtanın zarı çıkarması nasıl olacak kı bir deneyem becermezsem sana tekrar da bilgi veririm

inci ve turly sağolasın canım valla bende depremleri hep tv görür duyardım dün az olsa da hissettim tüyler ürpertici birde evde yalnızdım eşimle oğlan annemlerdeydi

nativelfly kendine gelemedin mı yoksa sesin soluğun çıkmıyor

Son düzenleme:
canlar merhaba
hiç girmedim kaç gündür haftasonu malum nişanlımlaydım
rüya gibi geçti zaman
bugün de 6 aylık bilanço istedi genel müdürüm
onla uğraşıyorum
3 gün vaktim var bir an önce bitirip teslim etmeliyim akşam yazacağım size ayrıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…