Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

iştebiz burda hepimiz birbirmizi anlamak için burdayız tatlım
sayılı gün çabuk gelir geçer yeterkı sağlığımız bozulmasın

Ay kızlar ben yıne kendimi bunalıma bağladım acep 60 kg olurmuyum
ne güzel olur bir 60 kg olursan kım tutar benı en son 60 kg 11-12 yıl once 5 li rakamları hatırlamıyom bile hep 60 kg ve üstü idim

neden böle dedim biliyonuzmu kendimi suçlu hissediyorum

bizim sokakta tatlıcı ve dondurmacı var gelip geçerken çocukları birer tatlı verir onlarda böyle akıştıra akıştıra yerler dün yeğenim tuturdu teyze tatlı(bakalava) alalım dedim oğlana dondurma hadi alalım dedim aldık sonra annem ler gittik öyle bi yiyolarkı ay nasıl canım çektı anlatamam belkı oruçtan dolayı belkıde nefsim işte ama hergün geçiyorum alıyoruz da ama dün resmen ağzımın suyu aktı

aslında şerbetlı tatalıları pek sevmem genelde sütlü tatlılar tercihim

bende iftar oldu oruçumu su ile açtım 1 tane yedim sankı o tatlıyı yıynce kendimi o kadar suçlu o kadar mutsuz hissetim kı anlatamam
yemekte 1 kepçe çorba salata ve cacık yedım diğer ana yemekleri yemedim bile

biliyoruum yanlış yaptım ama tutamadım kendimi
hemen kendime ceza kestim akşam 1 saat hızlı tempolu yürüdüm çünkü ben 65 kg görünceye kadar canım çıktı birdaha da yukarı çıkmayaı hiç düşünmüyorum
bugun de yürümek isterdim ama arkadaşımla ona pantolan bakmağa gidecez avm yarın akşamda kuzenler bana yemeğe gelecek yanı geri sporum büyük ihtimalle bayram sonu olucak

ee şimdi soya bakalım nedicek ceza kesecek mı bana

kızlar ben yarın doktora gidicem ya iştende izin alabilirsem doktor dönüşü köye anneme gidicem kalmaya bayram tatili boyunca yokum evdeki neti kapattırdım ya o yüzden işe gelmeden görüşemicez şimdiden hepinizin bayramını kutlarım herkese iyi bayramlar

selam kizlar, yaliva feribottayim, eve varmama son 1 saat )) yolculugumuz cok iyi geciyor Allaha sukur... Feribottan size merhaba yazayim dedim... Yasemincim, ramazan ayinda tatli,pilav vb yiyecekleri olculu yemeniz kaydiyla serbest birakmistim tatlim, unuttun sanirim... Ceza yok, zaten o kadar oruc tutuyorsunuz benim yaptigim eziyete girer yasaklarsam, ayrica aklinizda kalacak size de gunah.. Allah boyle bir mukafat vermisken ben kimimki boylesine kutsal bir ayda bunlari size yasaklayayim )) bak, bayramda bile izin verdim, sucluluk duyma hic )) incicim, sen sagliklive mutlu ol, geldiginde bolbol yazisiriz tatlim onemli degil, sana ve ailene guzel bayramlar dilerim.. Anne ve babanin ellerinden operim... Leysal, kendini kotu hissettiginde bunaldiginda mutlaka gir yaz birseyler... Bana cok iyi geliyor yazmak.. Emin ol sana da iyi gelecektir... Esin konusunda uzuldum ama elden birsey gelmez.. Vardirbu iste de bir hayir diyelim... Senin icin dua edecegim, Allah herseyi gonlune gore versin.. Verdiginiz helallikler icin cok tesekkur ederim arkadaslar, inanin araba yolculugu beni korkutuyor, enistem iyi kullaniyor ama trafik bu nolur nolmaz... Hayirlisi ile eve ulasayim gene yazicam, mucksss

hepinize iyigeceler kizlar, evde olmak guzel bir duygu ama annemi ve babami simdiden ozledim... Biz giderken arkamizdan gozu yasli bakislari gitmiyor gozumun onunden... Tahminen eylul ortasinda gelecekler... Neyse, yarin sabahtan doktor randevum var, gidip kontrol yaptiracagim ve ilaclarimi alacagim... Ogleden sonrada isgorusmem olacak, tahmini eve donmem 4-5 civari olabilir simdiden bilginiz olsun.. Aslinda tek istedigim tum gun evde ayaklarimi uzatip yatmak ama once su isleri bir halledeyim, bayramda kuzenimle gorusecegim, bu ay sonu almanyaya geri donecek.. Kismet olursa seneye gorusecegiz artik... (insallah) hadi ben yatayimda guzellik uykumu tam alayim, size iyi geceler diliyorum.. Ruyanizda kendinizi olmak istediginiz kiloda, olmak istediginiz bedende, istediginiz bir kiyafette gorun ve ruyaniz gercek olsun insallah, mucksss ))

Soyacim hoşgeldin ıstanbula) bugün doktora gittim cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş açmadi bacaklarını doktor on dakika fazla uğraştı ama inadı tuttu bozmadı pozisyonunu:-( ama kız olabilir genellikle kızlar göstermiyo geç gösteriyo dedi net değil ama kıza benziyo dedi yani 2. Kız yolda birşey sorucam 3yaşında kızım varya saçları büyümüyor hiç kestirmedim anne saçı daha yeni tokaya geliyor yani hepten toplanıyor at kuyruğu gibi ışte. Ne yapsam annen kuafördü sende bilirsin birşeyler kimisi sıfıra vurdur diyor kimisi uçlarından aldır diyor bugün bi komşu saçları uzamiyo dedi güldü üzüldüm ne yapsam bi akıl ver canım ya :-()))

gunaydinnnnn, kalk borusu mu calsam ne yapsammm, davul mu calsammmm, ne tembel kizlarim varmis benim yahuuuuuu... Alooo herkes uyuyor muuuuu, ben size boylemi ogrettimmmm, erken kalkmanin vucuda faydalarini anlatmadim mi, metabolizmayi hizlandirdigini soylemedim miiii? Hala uyuyormusunuzzzz? Ben kalktim, dusumu aldim, makyajimi yaptim, simdi doktordayim vaktimin gelmesini bekliyorum, nasil ciktiysam evden erken gelmisim )) burdan sonra bir avm yapacagim cunku is gorusmem ogleden sonra.. Bos vakiti degerlendireyim, hem gezmis olurum hemde bir iki alisveris yaparim... Bak o kadar yazdim hala gelen yok, abooo bayramdan sonra kilo almisimdiyenin cezasini kesicem, boyle uyuyun uyuyun sonra sisersiniz tabi )))))) saka saka, uyuyun guzellerim, helal olsun uykulariniz size... Oruc tutmak kolay mi, senede bir defa tutuyorum valla ondada butun vucuduma karincalar basiyormus gibi oluyor, gozlerim karariyor.. Bunyem kaldirmiyor, susuzluk mahvediyor beni... Hadi kaciyom, firsat bulunca yazicam gene cok optum hepinizi ))

günaydın kızlar

ooo soyacım formundasın bugun bakıyomda inşallah doktor ve iş görüşmen iyi gecer canım

offfffffffffffff şöle bıraksalar akşama kadar yatcağım üzerimde bir yorgunluk bır ağırlık anlatamam çok şükür ramazan bitti sayılır

kızlara akşam kuzenler yemeğe gelecek

menum şöle nasıl sizce

mercimek çorba
pilav
köfte ve tavuk ızgara da
şakşuka
dometes salatası
semiz otu yoğurtlaması
sütlü irmik tatlısı üzerine meyveli jole yapacam
kola gazoz ayran içecek de

ha ben bunları saat 5 ten sonra yapacam yetişir demi şakşukayı dünden yaptım dolaba koydum zaten
yeter mı acaba toplamında 10 kışı olacaz

katecim tahminim tutacak sanırım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ilk bebeşimiz inşallah.bende doktora katılıyorum büyük ihtimal kızdır kızlar göstermez kendini benim ablamın 2 numara 8 ay boyunca gizledi hep teretdüt ettik acaba erkek olabilirmi diye ama kız oldu. sağlıklı olsunda ablası içinde bence azıcık kestir istersen saçını sıfır olmaz kız çocuğuna bence.

bence yeter yasemincim zaten oruçtan insan birşey yiyemiyor su içince şişiyor yetiştirirsin herhalde canım saat 8 e yakın okunuyor herhalde sizin orada ezan 3 saat yetişir zaten çorba pilav en fazla yarım saatini alır ızgarayıda son yarım saatte yaparsın ilk tatlını yapta soğusun iftara kadar.

selam kızlar
soyam uyumuyorum bizim bebiş sabahın 7sinde ayakta
istesem de gözümden uyku aksa da sabahları uyanıyoruz
ama öğlen öğleden sonra bebiş ne zaman uyuyosa ben de onunla beraber uykudayım :)

benim de saçlarımdan yana derdim büyük
bildiğiniz akıyo yaaa her yer saç
eşim çok kızıyo kestirdim ama fayda etmedi
süpürüyorum siliyorum ama bi bakıyorum olmadık yerden saç çıkıyo
evde de kapatamıyorum başımı sadece yemek yaparken örtüyorum
napim yaaa bana bi akıl verin

inci hayırlı bayramlar canım sana da
ben de bayramın ikinci günü yola çıkmayı planlıyorum
ama daha en zaman çıkacağımız tam belli değil
eşim muhasebeci ayın 24ü diyip duruyo
nefret ettim ayın 24ünden artık yaaa
ne zormuş sizin meslek
valla eşime diyorum gir kpssye bankacı mı olcan memur mu kurtul şu işten diye ama
adam takmış bi kere
seviyomuş işini :)

ay canım benimde aynı sorunum var ya hamilelikten sanırım saçım 1 haftada incecik kaldı çok üzülüyorum tutam tutam dökülüyor. doğurana kadar kel kalıcam sanırım sen şu soyanın argan yağı falan bir tarifi vardı onu dene istersen.

yasemincimm menün çokk güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…