bizde mavibulvardayız canım.salı pazarının kurulduğu yerde:)tşkler bu arada.haklısın kilo verip spor yapmayı planlıyorum
günaydın arkadaşlar;
benim dün 1 hafta oldu diyete başlayalı bugün yine tartıldım 68,5 kilo geldim.70 ile başlamıştım hatırlarsanız.şimdilik böyle.
Yalnız benim canım şu aralar çok sıkkın kızlar.şimdiden gözlerim tekrar dolu dolu oldu
eşimin irana gitme durumu var 7 aylık bir süre.benimde 2,5 aylık kızım var ankara da oturuyorum.annem evlendiğinde ankaradan adanaya gelin gitmişti halada adanada oturuyorlar.ben ankarada miniciğimle tek başıma kalamam diye ailemin yanına gideceğim.ama bebişin tüm eşyaları burada.illaki bi kısmını götüreceğiz.ama evimden eşimden ayrılmak istemiyorum.çok ama çok üzülüyorumelimden bir şeyde gelmiyor.sonuçta iş için gidiyor.oda üzülüyor.bende.
Ailenin yanına gidiyorsun yabancı yere değil diyeceksiniz belki ama kendi evine alıştın mı ailenin evi bile yabancı geliyo.küçücük bi şeye bile kırılabilirim.ben doğumdan sonra birazda hassaslaştım sanırım.küçücük şeye sinirlenebiliyorum ya da ağlayabiliyorum.bi tuhaf oldum valla...
Neyse sadece çok doldum.bayramdan sonra adanaya gidebiliriz az zaman kaldı.dertleşmek istedim sadece.eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalacağım.
Bu arada soyacım iyi yolculuklar.helal olsun bir hak varsa ortada.işin konusunda da inşallah hakkında hayırlıısı neyse o olur.bende çalışmak istiyorum ama bebiş küçük bırakacagım kimse yok.geçici işte istemiyorum.bir yerde bi kaç sene çalışıyorsun şehir değişince iş hayatın bitiyor.ben çukurova üniv.biyoloji mezunuyum.formasyonumda var ama atanamadıgım için ev hanımıyım.geçen sene kuzenim atandı ama 91 puanla.yozgata atandı.oda biyoloji mezunu arkadaşlar.hayırlısı bakalım bende ekonomik özgürlüğüm olsun istiyorum.kpssye çalışacak şu ara pek zamanım olmuyor.onada canım sıkılıyor.her şeye canım sıkılıyor şu ara.aman aman..
Soyacım eski yazılarında burayı günlük olarak kullandığını ve yazdıkça rahatladığını söylemiştin ya.sahiden çok haklısın biraz olsun içim rahatladı.burada samimi bir ortam var.kendimi huzurlu hissediyorum.
Soyacim hoşgeldin ıstanbula) bugün doktora gittim cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş açmadi bacaklarını doktor on dakika fazla uğraştı ama inadı tuttu bozmadı pozisyonunu:-( ama kız olabilir genellikle kızlar göstermiyo geç gösteriyo dedi net değil ama kıza benziyo dedi yani 2. Kız yolda birşey sorucam 3yaşında kızım varya saçları büyümüyor hiç kestirmedim anne saçı daha yeni tokaya geliyor yani hepten toplanıyor at kuyruğu gibi ışte. Ne yapsam annen kuafördü sende bilirsin birşeyler kimisi sıfıra vurdur diyor kimisi uçlarından aldır diyor bugün bi komşu saçları uzamiyo dedi güldü üzüldüm ne yapsam bi akıl ver canım ya :-()))
inci seninde bayramın kutlu olsun canım kendine ve bebişine iyi bak
öpüyorum
bence yeter yasemincim zaten oruçtan insan birşey yiyemiyor su içince şişiyor yetiştirirsin herhalde canım saat 8 e yakın okunuyor herhalde sizin orada ezan 3 saat yetişir zaten çorba pilav en fazla yarım saatini alır ızgarayıda son yarım saatte yaparsın ilk tatlını yapta soğusun iftara kadar.günaydın kızlar
ooo soyacım formundasın bugun bakıyomda inşallah doktor ve iş görüşmen iyi gecer canım
offfffffffffffff şöle bıraksalar akşama kadar yatcağım üzerimde bir yorgunluk bır ağırlık anlatamam çok şükür ramazan bitti sayılır
kızlara akşam kuzenler yemeğe gelecek
menum şöle nasıl sizce
mercimek çorba
pilav
köfte ve tavuk ızgara da
şakşuka
dometes salatası
semiz otu yoğurtlaması
sütlü irmik tatlısı üzerine meyveli jole yapacam
kola gazoz ayran içecek de
ha ben bunları saat 5 ten sonra yapacam yetişir demi şakşukayı dünden yaptım dolaba koydum zaten
yeter mı acaba toplamında 10 kışı olacaz
selam kızlar
soyam uyumuyorum bizim bebiş sabahın 7sinde ayakta
istesem de gözümden uyku aksa da sabahları uyanıyoruz
ama öğlen öğleden sonra bebiş ne zaman uyuyosa ben de onunla beraber uykudayım :)
benim de saçlarımdan yana derdim büyük
bildiğiniz akıyo yaaa her yer saç
eşim çok kızıyo kestirdim ama fayda etmedi
süpürüyorum siliyorum ama bi bakıyorum olmadık yerden saç çıkıyo
evde de kapatamıyorum başımı sadece yemek yaparken örtüyorum
napim yaaa bana bi akıl verin
yasemincimm menün çokk güzellgünaydın kızlar
ooo soyacım formundasın bugun bakıyomda inşallah doktor ve iş görüşmen iyi gecer canım
offfffffffffffff şöle bıraksalar akşama kadar yatcağım üzerimde bir yorgunluk bır ağırlık anlatamam çok şükür ramazan bitti sayılır
kızlara akşam kuzenler yemeğe gelecek
menum şöle nasıl sizce
mercimek çorba
pilav
köfte ve tavuk ızgara da
şakşuka
dometes salatası
semiz otu yoğurtlaması
sütlü irmik tatlısı üzerine meyveli jole yapacam
kola gazoz ayran içecek de
ha ben bunları saat 5 ten sonra yapacam yetişir demi şakşukayı dünden yaptım dolaba koydum zaten
yeter mı acaba toplamında 10 kışı olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?