Zorluu süreçte burdan çokk şey öğreneceğimmm belkii burası eskisi gibii olmasada geçmişte mesajları okuyorumm onlardan çokk güzel bilgiler aldımmm ,
eskii arkadaşlarında gelmesinii çokk isterinn
aslında geliyorlar yazıyorlar amaa yediklerinii kimse yazmıyor sankiii
selam kizlar, panik yok, bayram sonrasi kilolar son hizla verilecek merak etmeyin )) bayramda ne yapacaksiniz ben asil onu merak ediyorum ))))))) o kadar israr ve ikrama direnebilecekmisiniz acaba? Merak etmeyin, ceza vermeyecegim... Bayramda ufak tefek kacamaklariniz olursa gormezden gelecegim ama hepsini yazmaniz sartiyla ve asla abartmamaniz kaydiyla ! Eger kacamaksiz atlatirsaniz memnun olurum, size de eziyet etmek istemem... Netice de o kadar sure oruc tuttunuz, bayrami dilediginizce yasamak hakkiniz... Merak etmeyin, aldiginiz yada veremediginiz her bir kiloyu size verdirecegim )) sevgilerimle...
yediklerimizi yazmıyoruz çünkü ramazan ayı diye yazmıyoruz çünkü genelde oruc olan var oruc olmayan var
ama ramazandan sonra yediklerimizi yazmaya tam gaz devam bol bol eleştirilerde olur tatlım kafanı yorma
yediklerimizi yazmıyoruz çünkü ramazan ayı diye yazmıyoruz çünkü genelde oruc olan var oruc olmayan var
ama ramazandan sonra yediklerimizi yazmaya tam gaz devam bol bol eleştirilerde olur tatlım kafanı yorma
Günaydın herkese,
diyete hiç kaçamaksız devamm.. dün gece çocukları uyuttuktan sonra spor yaptım. evde aylardır öylece duran koşu bandında 20 dakika hızlı tempoda yürüdüm. ama çok hamlamışım. önceden en az 40 dakika yürürdüm. şimdi 20 dakikada yoruldum. belki onun öncesinde çocuklar ile parkta koşturmanında etkisi vardır. ama ben şunu anladım ne kadar diyet yaparsam yapayım. sporsuz zayıflayamıyorum. haftada 4 gün koşu bandında yürümeye karar verdim. bakalım bu haftaya etkisi nasıl olacak..
Çok teşekkürler soyacımm,burda sen yazmıştınn eğerkii canınızz çikolata tatlımıı istedi yapın süt tarçın koyunn ,yok olmadı açmısın yemeğe saldıracağınıza meyve yiyinn bu çok hoşuma gitmiştii,eskiden olsa belkii yapamazdımm bunuugunaydin kizlar, hemen tebrikleri yazayim, paphia, tebrikler canim.. Muhtesem bir duygu degil mi )) insanin inanasi gelmiyor... Hep daha fazlasini istiyor )) insirah, sana hangi kiloda dur diyecegiz bilmiyorum 50 kilodan bahsediyirsun ))))))) 55 de sabitle orda kalsin, hic bir kadina bir deri bir kemik vucut yakismas bence... Maksimum dusmek isteyecegin kilo 55 olsun... Ve merak etme, ramazan bitince tum hizimizla o kilolara dogru yol alacagiz canim )) yasemin 38 beden pantolonlar almayami basladin sen bakayim? Vay vay vay, kiyafet almayacagim diyen yasemine bak )) bende 60 a dusene kadar almam demistim ama hic bir sey olmayinca almaya mecbur kaliyirsun iste... Gule gule giy bebegim, daha guzellerini nasip etsin Allah... Qwerty'm, starim benim, sari saclarindan sen suclusun ))))) cok guzel olmussun, kac gundur yazicam unutuyorum )) masallah, Allah nazarlardan saklasin seni... Inci, kupayi biz aldik, cok guzel aldik, soke soke aldik, uzatmayacagim, en buyuk galatasaray ))))))))))) ve dun aksam tatli krizine girip tarcinli sut icen arkadasim, senide tebrik ederim... Isin ozunu kavramaya baslamissin, bu yolda kararli oldugunu gosteriyor bu davranisin, cok tesekkurler.. Aysss, burda istedigin kisi ile yazisabilirsin, kimseye yazisiyor diye kizmam, sadece saygisizlik yapilmasina kizarim, ki sen gayet iyi takipcilerimizden birisn )) istedigin zaman yazismalarimiza katilabilir, aklina gelen sorulari solabilirsin )) ve gelelim bana.. Bugun buyuk gun, birazdan pazara gidicez, once istanbula goturecegim seylerin alisverisini yapicam... Sonra aksam icin yemek hazirliycaz ve balkonu tullerle ve balonlarla susliycez... Annemle babamin 40. Evlilik yildonumu bugun... Kizkardesim ve enistemin ise dogum gunu.. Pasta sparisi vermistik, dun aksam onu aldik cok guzek bir pasta... Bembeyaz bir kalp, uzerinde kirmizi guller var... Annemler bayilacak... Kendime dun aksam elbise aldim, bu aksam onu giycem, face'e foto koycam yarin )) hadi ben ufaktan pazara gidiim buranin pazari oglene kadar ondan sonra toplaniyo, mucksss
dün akrep arkadaşımızıa bunu söylicektim
burda hangi topikte ramazana saygıdan dolayı menü yazılmıyo
ben sadece burda diye biliyorum.
burdan tekrar soya arkadaşımıza ramazana ve oruç tutanlara bu saygıyı gösterdiği için teşekkür ediyorum....
bu arada face'e yeni aldigim elbisemle cektirdigim resmimi koydum, gecen sefer koydugum resimde arkadaslarim arayip neden ustume tisort giydigimi sordu, neden elimi karnima koydugumu sordu... Bikinili fotografmi koysaydim facebooka dedim? Ellerimi nereye koyacagimi bilemedim bende karnima koydum dedim... Gobegimi saklamak icin koydugumu dusunmusler ))))) bende boydan fotograf koydum, elimide bilerek karnima koydum, cunku bu seferde arayip elbisenin bel bolgesi genisti gobegin varsa da gizlemis diyeceklerdi ))) tum bu soylemlerden kurtulmak icin boydan fotografimi koydum kurtukdum artik bakip bakip dursunlar, sisman olsam derrrt, olmasam derrrrttt... Bir arkadasim var ismi baris, cocuklugumuzdan beri kankayiz, ben ona abla derim o da bana abi, o derece yani )) eskiden incecik bir delikanliydi, evlendi ayrildi sonra kotu beslenme ve alkol sebebiyle cok kilo aldi, benim resimleri gordukten sonra sabah aksam yurumeye baslamis... Inanmiyormus resimdekinin ben olduguna )) istanbula donunce hemen goruselim diyor, o sen olamazsin diyor bana )))))) son bir senedir onun isleri sebebiyle gorusemiyordukta, uzun suredir beni gormeyip birden resmi gorunce sok oldu tabi... Neyse, hazirlanayimda denize gideyim ben, sicak fena carpti beni yawwww
bu arada face'e yeni aldigim elbisemle cektirdigim resmimi koydum, gecen sefer koydugum resimde arkadaslarim arayip neden ustume tisort giydigimi sordu, neden elimi karnima koydugumu sordu... Bikinili fotografmi koysaydim facebooka dedim? Ellerimi nereye koyacagimi bilemedim bende karnima koydum dedim... Gobegimi saklamak icin koydugumu dusunmusler ))))) bende boydan fotograf koydum, elimide bilerek karnima koydum, cunku bu seferde arayip elbisenin bel bolgesi genisti gobegin varsa da gizlemis diyeceklerdi ))) tum bu soylemlerden kurtulmak icin boydan fotografimi koydum kurtukdum artik bakip bakip dursunlar, sisman olsam derrrt, olmasam derrrrttt... Bir arkadasim var ismi baris, cocuklugumuzdan beri kankayiz, ben ona abla derim o da bana abi, o derece yani )) eskiden incecik bir delikanliydi, evlendi ayrildi sonra kotu beslenme ve alkol sebebiyle cok kilo aldi, benim resimleri gordukten sonra sabah aksam yurumeye baslamis... ınanmiyormus resimdekinin ben olduguna )) istanbula donunce hemen goruselim diyor, o sen olamazsin diyor bana )))))) son bir senedir onun isleri sebebiyle gorusemiyordukta, uzun suredir beni gormeyip birden resmi gorunce sok oldu tabi... Neyse, hazirlanayimda denize gideyim ben, sicak fena carpti beni yawwww
Gwerty baby yemeğin enfes görünüyor
bak inci hamile canı falan çekmesin
birde tarifini yazarmısın
artık ne yemek pişireceğimi şaşıyorum sen bu konuda maşallahın var gerçi sen her konuda iyisin
arada değişik tarifler yaz şekerim tabi zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?