Selam kizlar, napiyorsunuz bakayim dedim ama herkes bayram gezmesinde sanirim buraya gelen giden yok)) insirahcim yolun acik olsun hayirlisi ile git gel canim, her ne hakkim var ise helal olsun bitanem... Ozliycem seni )) yasemin, tartini benim yerime op, cok mutlu oldum ))))))) ben iki gundur geziyorum bol bol, bayram sonrasi icin enerji depoluyorum... carsamba gunu gorusmek uzere mucksss
selam kizlar duzenime geri dondum sabah kalkip ac karnina sutsuz sekersiz neacafemi ictim yaninda 2 kurukayisimla...
sonra oglusumu alip yuruyuse ciktim..
1 saat yurudum 30 dajikada onu parkta oynatim...bende dun aksam evime geldim bolu superdi..ajsamlari hirkasiz oturulmaz o derece:)))
yuruyusten gelince yogurt ve 2 dilim etimek yedim..evde kahvaltilik yok daha alisvrrise cikamadim..aksam halletcem artik....
tartildim artilari gordum moralimi bozmayacagim...69.6 olan kilom bugun spordan snra 71.1
bunun sebebini ben biluyorum...hem yolculuk hava degisimi..hem adet donemim...hemde ufak bayram kacamaklari...
1 hafta kendime sure veriyorum..68leri gorcem haftaya sali en gec...
sporumu aksatmiycam soz veriyorum...eylul basi tatile gidiyorum yaklasik 10 gun varhedef 68.0..
cok calismam alzim cok...
Qwerty gene muhtesem gorunuyorsun bebegim)) insgatramdan da takip ediyorum artik seni esim dayanamayip iphone almis bana )))) kac gundur elimden dusurmuyorum, surekli resim cekip duruyorum)) hatta oncesi sonrasi diye resmimi hazirladim yarin buraya yukleyecegim facete olmayanlarda gorsun diye... Ama gozlerime siyah cizgi cektim, kendimi suc islemis insanlar gibi hissediyorum her baktigimda )))))))
Yasemincim bende kurban bayramında inşallah o güzel sözlerii duymakk istiyorummm senin gibiii,inşallah bende zayıfalayacağımm sizlerle burayıı geç bulduğuma halenn kızıyorumm kendimegünaydın kızlara
herkese bol zayıf gunler
kalkın bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
karabiber gwertybaby bu topiğin assolisti bende bayılırım ona
karabiber evet kahvaltın süper
ben daha yapmadım tabiki akşamdan evden beslenme çantamı hazırladım ama sad sabah kahvaltısını bırkaç gune kadar da öğlen yemeklerımı de getiririm sonra 60 kg yol alırım
soya ve diğer arkadaşlar sizlerden allah razı olsun siz olmasaydınız ben hala tombik tombik gezerdim
zaman komucam zaman koydukca husran oluyor
bayram da uzun zamandır görmediklerım vardı bana bayıldılar bayıldılar çok zayıflamışsın dediler nasıl mutlu oldum anltmam
kımı nasıl zayıfladın
kımı zayıflama hapımı kullandın (kedi ulaşamadığı ciğeri mındar derler ya) o hesap
bende yaptıklarımızı anlatım isteyen inan istemeyen inanmaz
şimdi sıra kardeşimde karar verdı zayıflamaya az yiyor ve yürüş yapıyor onunda vereceğine inanıyorum onu da buraya gelmesini söledim bakalım gelirse
arkadaşım 4 kg verdi benı gördükçe o da hırsalndı hatta ben yuruşe bile onun sayesınde çıkıyorum hadı hadı 1 saat yuruyelım dıyo
kızlar birşey daha demekıı kıyafetlerden de verdiğim kılo bellı olmuyordu 38 beden almış olduğum pantolonlar benı fit gösteriyor 60 kg düşünceye kadar almıcam demştiya(ama aldım) gerçekten eskı 42- benden pantolanlar emanet gibi duruyordu ustumde
herkese merhaba kahvaltın süper yasemincim bebiş iyimiş bize süpriz yaptı doktora gittiğimizde 6+1 günlüktü bizim hesaba göre 7+1 günlük çıktı ve kalp atışlarını duyduk kendisini gördük şok oldum resmen dondum öyle kaldım kalbini duyunca beklemiyordum duymayı erken diye şaşırdık.dabah kahvaltım
1 tane yaş incir
yerım fincan nescafe
45 dk sonra
1 yk lor (içinde pul biber maydnoz ve dere otu)
1 dilim tam buğ.ekmek
domates
salatalık
biber
incim bebiş nasıl bebiş iyi mi tabıkı sende iyisindir inş.
Yasemincim bende kurban bayramında inşallah o güzel sözlerii duymakk istiyorummm senin gibiii,inşallah bende zayıfalayacağımm sizlerle burayıı geç bulduğuma halenn kızıyorumm kendime
Kardeşin içinde çok sevindim bende anneme anlattım burayıı neler yapıldığınıı,anne dedim ağzımıza aldığımm her kaçamak lokma bize kilo olarak dönüyor ama sankii bize kilo yapmaz gibii geliyor falann diye anlattımm günlüğün başından okudumm ona biraz yazdıklarınızdann
qwart gerçekten assolist gibii maşallahhhhh
bu arada şuann ennem bende oğlanı parka indirdii o ona bakarkenn bende ne iş yaparsam kardır deyipp ev temizliyorumm yoksa zor oluyor oğlanlaa
bizimkilerin niğdede yaylalıkk evi var yazları oraya giderler adana yanıyor çünküüü
herkese merhaba kahvaltın süper yasemincim bebiş iyimiş bize süpriz yaptı doktora gittiğimizde 6+1 günlüktü bizim hesaba göre 7+1 günlük çıktı ve kalp atışlarını duyduk kendisini gördük şok oldum resmen dondum öyle kaldım kalbini duyunca beklemiyordum duymayı erken diye şaşırdık.
devam canım bitti sigara işi kokusuna bile taamül edemiyorum bakalım bugün nasıl geçicek bürodakiler içiçek çünkü durmadan duman altında kalıcam ramazan iyiydi kokusuzatrık her gidişinde bebeğin sana süprüzler yapacak her geçen gelişimini tamamlayacak allah sağlıklıı bır şekilde kucağına vermeyı nasıp etsin
sigarasız güne devam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?