Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Qwerty gene muhtesem gorunuyorsun bebegim)) insgatramdan da takip ediyorum artik seni esim dayanamayip iphone almis bana )))) kac gundur elimden dusurmuyorum, surekli resim cekip duruyorum)) hatta oncesi sonrasi diye resmimi hazirladim yarin buraya yukleyecegim facete olmayanlarda gorsun diye... Ama gozlerime siyah cizgi cektim, kendimi suc islemis insanlar gibi hissediyorum her baktigimda )))))))

Herkezin geçmiş bayramınıı bende kutluyorumm,bizde arifr gününden kayınvalidelere gittikk ve az önce geldikk hemenn buraya geldimmm

Hoşgeldin canım bende yeni geldimm tatilden inşallah herkez gelirr toplanırızz
bayramda çok fazla kaçamakk yapmadımm ama tutulan şekerden almakk zorunda kaldım benimde regl yakınnn

Çok çokk sevindimm soya burayada resim yükleyeceğinn içinn , diğer kızların hepsinii gördümmm, bende ilk buraya yazmaya başladığımda koymuştummm
Senii çokk merak ediyorummm

ewettt yarın başlıyorum ben de...tatile gittim geldim ewimi temizledim bayramı da atlattım söz verdiğim gibi yarın başlıyorum...allahın izniyle kesinlikle aksatmadan bol spor eşliğinde yapacağım inşallah diyetimi...

selam kızlar

nabrsiniz bakem ben kaç gundur tartı 64,50 kg idi bugun 65 kg oldu olsun bakalım

insira güle güle git güle gel canım

gwerty o soğuktan azcıkta bura gönderseydın canım bura resmen yanıyo resımde süpersın bacım

soya resımlerını dört gözle beklıyoz

Son düzenleme:
Günaydınlarrrrrrrrrr arkadaşlarr hadii bugünn çarşambaa benn geldimm hemennnn,kahvaltımıda yaptım 1 dilim tam buğday ekmek, 2 kaşık lor ,ve 1 domates yedim bile,
erkenden kalktımm eşime kahvaltı hazırladım işe gitti şimdi benn ev temizlemeye kalkayım
soya dört gözle bekliyorum resimlerinii
,qwart resimlerinii gördümm bayıldımm sanaa ,

günaydın kızlara

herkese bol zayıf gunler

kalkın bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm

karabiber gwertybaby bu topiğin assolisti bende bayılırım ona

karabiber evet kahvaltın süper
ben daha yapmadım tabiki akşamdan evden beslenme çantamı hazırladım ama sad sabah kahvaltısını bırkaç gune kadar da öğlen yemeklerımı de getiririm sonra 60 kg yol alırım
soya ve diğer arkadaşlar sizlerden allah razı olsun siz olmasaydınız ben hala tombik tombik gezerdim
zaman komucam zaman koydukca husran oluyor

bayram da uzun zamandır görmediklerım vardı bana bayıldılar bayıldılar çok zayıflamışsın dediler nasıl mutlu oldum anltmam
kımı nasıl zayıfladın
kımı zayıflama hapımı kullandın (kedi ulaşamadığı ciğeri mındar derler ya) o hesap
bende yaptıklarımızı anlatım isteyen inan istemeyen inanmaz
şimdi sıra kardeşimde karar verdı zayıflamaya az yiyor ve yürüş yapıyor onunda vereceğine inanıyorum onu da buraya gelmesini söledim bakalım gelirse
arkadaşım 4 kg verdi benı gördükçe o da hırsalndı hatta ben yuruşe bile onun sayesınde çıkıyorum hadı hadı 1 saat yuruyelım dıyo

kızlar birşey daha demekıı kıyafetlerden de verdiğim kılo bellı olmuyordu 38 beden almış olduğum pantolonlar benı fit gösteriyor 60 kg düşünceye kadar almıcam demştiya(ama aldım) gerçekten eskı 42- benden pantolanlar emanet gibi duruyordu ustumde

Son düzenleme:
kendi mutluluğumu paylaşırken turkiyenın üzüntüsünü unutmadım

Artık bu terör değil katliam artık içler acısı bir durum ülkemız gittikçe kararıyor geri nasıl aydınlanır nasıl düzelir bilmiyorum yani bu üzüntüdün tarıf edilir bir yanı yok sadec tüm türkiyenın başı sağolsun diyelim

esra ne durumdasın ses ver yerleşitin mı bacım

dabah kahvaltım

1 tane yaş incir
yerım fincan nescafe
45 dk sonra

1 yk lor (içinde pul biber maydnoz ve dere otu)
1 dilim tam buğ.ekmek
domates
salatalık
biber

incim bebiş nasıl bebiş iyi mi tabıkı sende iyisindir inş.

Son düzenleme:
Yasemincim bende kurban bayramında inşallah o güzel sözlerii duymakk istiyorummm senin gibiii,inşallah bende zayıfalayacağımm sizlerle burayıı geç bulduğuma halenn kızıyorumm kendime
Kardeşin içinde çok sevindim bende anneme anlattım burayıı neler yapıldığınıı,anne dedim ağzımıza aldığımm her kaçamak lokma bize kilo olarak dönüyor ama sankii bize kilo yapmaz gibii geliyor falann diye anlattımm günlüğün başından okudumm ona biraz yazdıklarınızdann
qwart gerçekten assolist gibii maşallahhhhh
bu arada şuann ennem bende oğlanı parka indirdii o ona bakarkenn bende ne iş yaparsam kardır deyipp ev temizliyorumm yoksa zor oluyor oğlanlaa
bizimkilerin niğdede yaylalıkk evi var yazları oraya giderler adana yanıyor çünküüü

herkese merhaba kahvaltın süper yasemincim bebiş iyimiş bize süpriz yaptı doktora gittiğimizde 6+1 günlüktü bizim hesaba göre 7+1 günlük çıktı ve kalp atışlarını duyduk kendisini gördük şok oldum resmen dondum öyle kaldım kalbini duyunca beklemiyordum duymayı erken diye şaşırdık.

ha adananı sıcaklığı ha antalya nın burası resmen hala yanıyor yaww

atrık her gidişinde bebeğin sana süprüzler yapacak her geçen gelişimini tamamlayacak allah sağlıklıı bır şekilde kucağına vermeyı nasıp etsin

sigarasız güne devam demi

atrık her gidişinde bebeğin sana süprüzler yapacak her geçen gelişimini tamamlayacak allah sağlıklıı bır şekilde kucağına vermeyı nasıp etsin

sigarasız güne devam demi
devam canım bitti sigara işi kokusuna bile taamül edemiyorum bakalım bugün nasıl geçicek bürodakiler içiçek çünkü durmadan duman altında kalıcam ramazan iyiydi kokusuz

Selam kizlar, bayram sonrasi herkesi gayet enerjik gordum ne mutlu bana
Sabah kalktim tartildim, tatil ve bayram sonrasi gunahimi soyluyorum hazirmisiniz? Tam olarak 61,5 kiloyum.. Daha fazla bekliyordum ne yalan soyliyim, yazliktayken aksam yemeklerini saat 9 gibi yiyorduk bu bile kilo almaya etken.. Birde bu aralar tatli krizim basladi ki sormayin, sanirim insulin direncim yukseliyor yine..
Bugun doktordan randevu aldim gidip kan testlerimi yaptiracagim hemen.. Ve acilen diyetime donmem lazim.. Tahminen saat 2-3 e kadar ac kalacagim cunku kan testlerimi ac karnina yaptirmam gerekiyor ama doktorum ogleden sonra geliyor.. O yuzden kan testim yapilana kadar ac bekliycem bugun malesef...
Birazdan face'e koydugum resimlerden birini buraya koyacagim ve yasemin yorumuna bayildim )) merak etme sende olacaksin boyle )))

Evet içimden bir kişi daha çıkmış gibi,
Evet ben bile bakınca bu iki kişi birbirinden farklı mı acaba diyorum,
Evet zayıflamaya karar verdim ve başardım !
Kendimi ve yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum, onlar olmasaydı başaramazdım !
Kimse bu işi tek başına başaramaz, bu uzun ve sancılı bir yol, tökezlediğinde elini tucacak,
yanlış yaptığında seni sert bir dille uyaracak, iyi bir şey yaptığında seninle sevinecek arkadaşlara ihtiyacın var...
Ve ben onlara sahip olduğum için çok mutluyum...
İyi ki varsınız kızlar ))
Sizi çok seviyorum...

Eklentiler

• $IMG_0080.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 58
Evet normal döndük kızlar
gelisn ara öğünle bakem
ilk benden
yeşil elma
yeşi çay

ve şimde ye kadar 2 lt su içtim

AY SOYA SANA BAKMAYA DOYAMIYORUM YA
ÇOK GÜZELSİN
DARISI BEN VE DİĞER KIZLARIN BAŞINA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…