Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ha adananı sıcaklığı ha antalya nın burası resmen hala yanıyor yaww
evet aynenn canımm öyle burda da öyle dahaaa

Geçmiş olsunn canımm ve heyacanla resmine bakacağımmm şimdiii

Soyacımmm harikasınn gerçekten içinden bir insan çıkmış gibi kilolu halin ablan gibii duruyorr,insan zayıflayınca kendine güveni geliyor ve havası bile değişiyor değilmiii
Sizleri bulduğum ve seni tanıdığım içinn çok mutluyumm
bu sefer gerçektenn başaracağımm bendeee
boğazındakii gıdığa bakarmısınn eser yokkkk

Ara öğünüm saat 10 da
5 üzüm
yarım saat sonrada yeşil çay
şimdi öğlen yemeği saatim geldi,sabahı saat 8 de yemiştimm

Selam kizlar, doktordan yeni geldim ve doktor beni yine tanimadi )))))) ya sen yine mi kilo verdin dedi bana, bende buraya yukledigim resmi gosterdim ona... O zaman tanidi iste ))))) baya sohbet ettik diyetle ve zayiflama surecimle ilgili, hepiniZe selami var size de tebriklerini gonderdi )) kan testleri verdi bana ama bu sefer bobrek icinde kan testi ekledi degerleri gormek istiyormus... Kan testlerimi yarin sabah verecegim cunku bu test sabah 8-10 saatleri arasinda yapilmaliymis yani o kadar sure bosuna ac kapmisim )))) aslinda yeni test istemeseydi Problem degildi ama yeni test isteyince sabah kan vermem gerekiyor iste..
Neyse gelelim size, bu gunki menulerinizi begendim hemen adaptasyon saglanmis, super... Hadi bakalim rastgele hepimize ))
Bende 59 kilo olma savasina basliyorum yarin itibari ile ))

Soyacımmm doktoruu adeta şoka uğratıyorsunnn canımm sana diyetisyenn teklifii gelmelii bencee

öğlenn ben bizimkilere makarna yaptımm içinde 1 sa bardağı haşlanmış aldım ve 3 kaşık yoğurt koydumm yedimm
ara ise yine üzüm ve nescafee
akşamda patlican tavası yaptım 4 kaşık ondan ve cacık yaptımm kendime tuzsuz içinede semiz otu doğradım 1 kase yedimm
şimdii yürüyüşe çıkıyorummm

Günaydın kızlar

ya bana öyle yoksa da kımse bayram tatılınden mı çıkamadı topiğimiz pek sesiz gibi

soya sende her gidişinde doktoru şoka uğratıyorsun sanırım

kendimi o kadar yorgun o kadar halsiz hissediyorum kı anlatamam artık klımada duradura her bır yanım kazık gibi oldu bu sıcaklar mahvediyor dahada artacakmış

dün akşam yemeği yemedim canım istemiyordu sade 3 yk kadar yoğurt sonrada 3 dilim karpuz

gelelım kahvaltımıza ,
1 dilim tam buğday ekmek
1 yk lor
domates
saltalık
biber
2 ç.b çay
500 ml su

Selam kizlar, henuz kimse bayram havasindan cikamamis, tatilller bitmemis )) neyse bekleriz biz problem degil))

Ben bu sabah itibari ile diyetime basladim, hedef 59 bakalim ne zaman gorecegim.. Cok bekletecegini sanmiyorum.. Bu sabah kan tahlili icin doktora gidecektim ama vazgectim yarin gidecegim, dun cok yoruldum cunku..

Bugunku planim pazara gitmek, aksamda kardesim kese ve kopuk masaji satin almis gidip onu yaptiricaz ohhh miss ))

Canım giyinmeyi çok seviyorum sırf İnan kilo aldığımda bu yüzden moralim çok bozuluyordu giyinemiyordum giydiğimi kendime yakistirmiyordum...
Aslında kilo verdigimde şimdide hiçbirşeyin üzerime olmamasından dertliyim:)))
Saka saka aman tek derdim bu olsun..almamaya gayret ediyorum ama tabi zorlandığımda oluyo..
Mesela bu üzerindeki etek aslında tunik ben kestirip üst kısmını etek yaptırdım:)))
Gardolabimi değerlendirmeye çalışıyorum kotlarımı daraltip kestiriyorum...
Bluzlarimi daralttirdim mesela...
Bide eski giydiklerim bana olmayanlar vardı şimdi onların icine girebilmek en büyük mutluluğum....
Aklıma geldikçe gardolaptan çıkarıp deniyorum:)))
Olduğu an değmeyin keyfime:)))
Ayakkabılarıma gelince evet cnm çok ayakkabım var( bu bende hastalık bunun önüne geçemiyorum...
Çantada öyle..mesela facede pembe pullu bı çantam var dikkat ettiyseniz..onuda ben yaptirttim terziye..hergoren bayıldı markasını sordu:)) made in qwertty:))
Seviyorum cnm yani anlayacağın:))) bakarsanız burda bı topik acarım qwerty bugün ne giydi diye:)))
Valla aklıma yattı bunu ben bir düşüneyim:))))
Assolistiniz olarak ben bu topikte giyim konusunda elimden geldiğince yardımcı olmayada çalışırım:))))

Canım giyinmeyi çok seviyorum sırf İnan kilo aldığımda bu yüzden moralim çok bozuluyordu giyinemiyordum giydiğimi kendime yakistirmiyordum...
Aslında kilo verdigimde şimdide hiçbirşeyin üzerime olmamasından dertliyim:)))
Saka saka aman tek derdim bu olsun..almamaya gayret ediyorum ama tabi zorlandığımda oluyo..
Mesela bu üzerindeki etek aslında tunik ben kestirip üst kısmını etek yaptırdım:)))
Gardolabimi değerlendirmeye çalışıyorum kotlarımı daraltip kestiriyorum...
Bluzlarimi daralttirdim mesela...
Bide eski giydiklerim bana olmayanlar vardı şimdi onların icine girebilmek en büyük mutluluğum....
Aklıma geldikçe gardolaptan çıkarıp deniyorum:)))
Olduğu an değmeyin keyfime:)))
Ayakkabılarıma gelince evet cnm çok ayakkabım var( bu bende hastalık bunun önüne geçemiyorum...
Çantada öyle..mesela facede pembe pullu bı çantam var dikkat ettiyseniz..onuda ben yaptirttim terziye..hergoren bayıldı markasını sordu:)) made in qwertty:))
Seviyorum cnm yani anlayacağın:))) bakarsanız burda bı topik acarım qwerty bugün ne giydi diye:)))
Valla aklıma yattı bunu ben bir düşüneyim:))))
Assolistiniz olarak ben bu topikte giyim konusunda elimden geldiğince yardımcı olmayada çalışırım:))))

herkese merhaba arkadaşlar boğazlarım acıyo benim ya dünden beri soğuk su içmiştim şişti sanırım bademciklerim rahatsız ediyor çok bugün ıhlamur alıp demledim büroda ama pek fayda etmedi gibi akşamada demlicem evde inşallah iyi gelir.gwertycim dün bir elbise aldım haftasonu bir arkadaşımın düğünü var altına nasıl ayakkabı giyeceğime karar veremedim rengi tam saks mavisi gibi değilde biraz daha açık bir mavi öğlende keşke giyip resim ekleseydim size fikir verirdiniz bana ya evdeki ayakkabılarımdan giyeceğim yada yeni alacağım

Selam kizlar, bugun kayinvalidemi suslemeye ayirdim gunumu )) onu kuafore goturdum once tuy islemleri sonra sac boyama islemleri ohhh fistik gibi oldu )) sonrada birlikte gittik tavuk izgara yedik bir yerde... Yoklugumda kilo almis onu verecek simdi... Haftaya persembe memleketine gidecek alisveris yapacagiz yarin... Simdi barbunya pisiriyorum aksam icin ama bu aksam sadece meyve ve yogurt yemeyi dusunuyorum cunku saat tahmini 18:30 civari kese ve kopuk masaji icin spa merkezine gidecegiz kardesimle )) orda bayaa vakit geciririz diye dusunuyorum jakuzi, buhar odasi falan derken kacta cikariz bilmiyorum))

Hala kendimi zayiflamis gibi hissetmiyorum garip degil mi? Sanki kilo vermemisimde aslinda hep zayifmisim gibi... Kendimi kiyafet alacagim zamanlar haric hic bir zaman sisman hissetmemistim belki de bundan.. Ancak birileri bana zayifladigimi soylediginde zayifladigimi farkediyorum, hayatimda ilk defa onaylanma ihtiyaci hissediyorum.. Buyuk bir is basarmisimda bunu herkes duysun herkes onaylasin istiyorum, oysaki boyle bir yapim yok.. Ne yaparsam yapayim kimsenin onayina ihtiyac duymam simdi neden bu ihtiyac anlamadim.. Bu sorunu cozmem lazim, bu halimi sevmedim.. Sizde boyle hissediyormusunuz yoksa sadece benmi hissediyorum merak ettim? Eger hissediyorsaniz bununla nasil basediyorsunuz/ettiniz... Hadi bakalim cevaplari bekliyorum ))

Sıcaklarmı geliyormuşşş yinee bende ne güzel eylül geldii serinler artıkk diyordumm
Bugünn düne göre adanada çok sıcakk,dün daha iyiydi çünküüü
bayramm havasından benn çoktann çıktımm canımm sabahtann berii dolaba atılacaklarıı hazırladımm daha yeni işimm bittii şimdide evdekilere islimm kebabınıı yaptımm ilk defaaa fırında pişiyor bende taze fasülye yiyeceğimmm

Gerçekten iyii olur öyle bir topikk açsan takip ederdikk senii,
bugün ne giydin çekte görelimm diye bir topik var satenn ordada giyediklerinii paylaşıyorlarr arada bakardımm onlaraaa
facede eklii değilizz canımmm yoksa görmek isterdimm seniii ordadaa

Günaydın kızlar

soya yetiş bana kendimi alamıyorum canım süreklı yemek yemek istiyor ben tekrar başa dönmek istemiyrom en önemlısı 60 kg olmak istiyorum
yeme sebepim ise her gören çok zayıflamışsın diyor bende hoşuma gidip nasıl olsa zayıfladım mantığı ile yesem birşey olmaz diyorum ramazanda bile dıkkat eden ben şu iki gündür canım herşey istiyor birde o kadar halsiz ve yorgun hissediyorum kı kendimi anlatamam sankı birşeyler yiyince halsizlik kalmayacak gibi geliyor kısacası saçmaladım benı kendime getirin

günaydın sessiz takipçiniz olarak ben geldim..dün değil ondan öncesi gün başladım diyetime 65.5'im hedefim 55...burası beni acayip gaza getiriyor..yediklerime çok dikkat ediyorum..özellikle soya senin dediğin gibi spor çok önemli sporumu hiç aksatmıyorum..yürüyüş ve plates yapıyorum..

bunları böyle yazıyorum çünkü bu şekilde yaparak temmuzda iki haftada iki kilo vermiştim...hedefime ulaşmak için önce kendime sonra size söz veriyorum....:))

Selam kizlaaarrr, bugun cok erken kalktim doktora gidip kan tahlillerimi yaptirdim aksam sonuclari alip doktora mail aticam, bakalim ne cikicak ))

Ve gelelim tarti rakamimaaaa, iki gun once bildirim yapmistim size 61,5 olarak ve bu sabah itibari ile 61 kiloyum )) bu beni sevindirdi cunku yazlikta yeme duzenimin bozulmus olmasi, bayramda ufak kacamaklar metabolizmami dengesizlestirdi mi endisesi tasiyordum ama gorunen o ki metabolizma ayni hizda devam ediyor ))

Yasemincim, bende ayni surecten gectim tatlim yasadigim sey gayet normal korkma )) insanlar senin zayifladigini soyledikce yeme isteginin olusmasi gayet dogal, bu zayiflamanin ikinci zor evresi olacak.. Bu evre aslen en zoru ve bunu basariyla atlatabilirsen emin ol hic bir sey seni tutamaz )) bende 65 kilo oldugumda herkes cok zayifladigimi soyledi ve surekli olarak aklimda ufak tefek birseyler yeme istegi olustu... Son bes kiloyu nede olsa veririm diye dusundum ama sonra girip burdaki bir kac topigi okudum.. Son bir kac kilo kaldiginda yemeye baslayip aylardir hala istedigi kiloya ulasamayan kisileri okuyunca yeme istedime ket vurmam gerektigine karar verdim... Cunku eger simdi yersem ve kendime engel olmazsam kilo verme surecimi uzatacagim... Ki su yondende bak yasemincim, benim hedefim 60 kiloydu ve ben hedefime ulastim.. Su saatten sonra tartida bir iki kilo yukari yada asagi oynamalar olacaktir bu gayet normal.. Ama ben hedefimi 55 e cektim cunku bir daha 60 kiloyu yada ustunu gormek istemiyorum.. En fazla olacagim kilo 59 olmali )) daha ustu degil ! Sana tavsiyem, yeme istegine ket vuracak hikayeler okuman, bende cok ise yaradi... Ve emin ol burda cok fazla bulacaksin.. Burdaki cogu kisi nede olsa zayifladim diyerek diyetini ve sporunu birakmis ve simdi de hem kalan kilolarini hemde fazladan aldiklarini vermeye calisiyor...

Aysss, diyete baslamana sevindim, sana bir faydamiz oluyorsa ne mutlu bize )) umarim kisa zamanda istedigin kiloya kavusursun... İstdigin zaman sorularina acigiz, aklina takilanlari sorabilirsin ))

İnci, nasil oldun tatlim? Dun soramadim kusura bakma...

bugün biraz daha iyiyim soyacım boğaz ağrım biraz hafifledi gibi ama burnum çok akıyo şimdi de üşütmüşüm sesim kısık çıkıyor tat alamıyorum yemeklerden ıhlamur nane limon geçirmeye çalışıyorum ben hiç hastalanmazdım ama hamilelikten sanırım bağışıklığım düştü geçer birkaç güne inşallah ateş yapmaz geçmezse gideceğim doktora ilaç kullanmak istemiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…