evet aynenn canımm öyle burda da öyle dahaaaha adananı sıcaklığı ha antalya nın burası resmen hala yanıyor yaww
Selam kizlar, bayram sonrasi herkesi gayet enerjik gordum ne mutlu bana
Sabah kalktim tartildim, tatil ve bayram sonrasi gunahimi soyluyorum hazirmisiniz? Tam olarak 61,5 kiloyum.. Daha fazla bekliyordum ne yalan soyliyim, yazliktayken aksam yemeklerini saat 9 gibi yiyorduk bu bile kilo almaya etken.. Birde bu aralar tatli krizim basladi ki sormayin, sanirim insulin direncim yukseliyor yine..
Bugun doktordan randevu aldim gidip kan testlerimi yaptiracagim hemen.. Ve acilen diyetime donmem lazim.. Tahminen saat 2-3 e kadar ac kalacagim cunku kan testlerimi ac karnina yaptirmam gerekiyor ama doktorum ogleden sonra geliyor.. O yuzden kan testim yapilana kadar ac bekliycem bugun malesef...
Birazdan face'e koydugum resimlerden birini buraya koyacagim ve yasemin yorumuna bayildim )) merak etme sende olacaksin boyle )))
Evet içimden bir kişi daha çıkmış gibi,
Evet ben bile bakınca bu iki kişi birbirinden farklı mı acaba diyorum,
Evet zayıflamaya karar verdim ve başardım !
Kendimi ve yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum, onlar olmasaydı başaramazdım !
Kimse bu işi tek başına başaramaz, bu uzun ve sancılı bir yol, tökezlediğinde elini tucacak,
yanlış yaptığında seni sert bir dille uyaracak, iyi bir şey yaptığında seninle sevinecek arkadaşlara ihtiyacın var...
Ve ben onlara sahip olduğum için çok mutluyum...
İyi ki varsınız kızlar ))
Sizi çok seviyorum...
Buda dunden:))Eki Görüntüle 455835
Canım giyinmeyi çok seviyorum sırf İnan kilo aldığımda bu yüzden moralim çok bozuluyordu giyinemiyordum giydiğimi kendime yakistirmiyordum...Giyim tarzına bayılıyorumm,çok güzel uyduruyorsunn benn pek beceriksizimm bu konudaaa
her renk kıyafete görede ayakkabınnn ohh ne güzel canımm
bu arada üzerine giydiklerinn kilolu hallerindemi yoksa yenimii alıyorsunnn
Canım giyinmeyi çok seviyorum sırf İnan kilo aldığımda bu yüzden moralim çok bozuluyordu giyinemiyordum giydiğimi kendime yakistirmiyordum...Giyim tarzına bayılıyorumm,çok güzel uyduruyorsunn benn pek beceriksizimm bu konudaaa
her renk kıyafete görede ayakkabınnn ohh ne güzel canımm
bu arada üzerine giydiklerinn kilolu hallerindemi yoksa yenimii alıyorsunnn
Sıcaklarmı geliyormuşşş yinee bende ne güzel eylül geldii serinler artıkk diyordummGünaydın kızlar
ya bana öyle yoksa da kımse bayram tatılınden mı çıkamadı topiğimiz pek sesiz gibi
soya sende her gidişinde doktoru şoka uğratıyorsun sanırım
kendimi o kadar yorgun o kadar halsiz hissediyorum kı anlatamam artık klımada duradura her bır yanım kazık gibi oldu bu sıcaklar mahvediyor dahada artacakmış
dün akşam yemeği yemedim canım istemiyordu sade 3 yk kadar yoğurt sonrada 3 dilim karpuz
gelelım kahvaltımıza ,
1 dilim tam buğday ekmek
1 yk lor
domates
saltalık
biber
2 ç.b çay
500 ml su
Canım giyinmeyi çok seviyorum sırf İnan kilo aldığımda bu yüzden moralim çok bozuluyordu giyinemiyordum giydiğimi kendime yakistirmiyordum...
Aslında kilo verdigimde şimdide hiçbirşeyin üzerime olmamasından dertliyim:)))
Saka saka aman tek derdim bu olsun..almamaya gayret ediyorum ama tabi zorlandığımda oluyo..
Mesela bu üzerindeki etek aslında tunik ben kestirip üst kısmını etek yaptırdım:)))
Gardolabimi değerlendirmeye çalışıyorum kotlarımı daraltip kestiriyorum...
Bluzlarimi daralttirdim mesela...
Bide eski giydiklerim bana olmayanlar vardı şimdi onların icine girebilmek en büyük mutluluğum....
Aklıma geldikçe gardolaptan çıkarıp deniyorum:)))
Olduğu an değmeyin keyfime:)))
Ayakkabılarıma gelince evet cnm çok ayakkabım var( bu bende hastalık bunun önüne geçemiyorum...
Çantada öyle..mesela facede pembe pullu bı çantam var dikkat ettiyseniz..onuda ben yaptirttim terziye..hergoren bayıldı markasını sordu:)) made in qwertty:))
Seviyorum cnm yani anlayacağın:))) bakarsanız burda bı topik acarım qwerty bugün ne giydi diye:)))
Valla aklıma yattı bunu ben bir düşüneyim:))))
Assolistiniz olarak ben bu topikte giyim konusunda elimden geldiğince yardımcı olmayada çalışırım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?