Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

:)))
teşekkür ederim...ben yediklerimi paylaşayım sizde yorum yapın doğru yanlış diye...

aç karnına bir bardak limonlu ılık su ve normal bir bardak suyla başladım..suyla aram çok iyi su içmeyi seviyorum..hatta susadım bile..
sabah kahvaltım..,

yarım salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
1 bardak çay ve 1 dilim kepek ekmeği...

şimdi ise bebeğimi emzirip plates yapacağım..

tebrik ederim seni çok güzel bi süreç bekliyor seni...bnm sürecim bitti ve karşımda meleğim duruyor..
bende ilk zamanlar bir kere senin gibi olmuştum ve bidaha da olmadım geçen kış bi o kadar soğuk geçmesine rağmen...rabbim koruyor bizi ve meleklerimizi...

ama yaz nezlesi de çok zor geçer ne yapacağını bilemezsin..en iyisi senin yaptığın gibi ıhlamur içmek...

ay canım benım geçmiiş olsun dikkat et kendine

soya teşekkurler ilgin için tafsiyelerine dikkat edeceğim inşallah bunlada başa çıkarım yaaaaaaaaaa
az önce bankaya gittim geldi (normalde hiç gitmem bankaya görümcem rica etti kredi karı var yatırıver dedi bankda bitişik yanım) oradakı kızlar ay sana ne olmuş dedi hiç iyi görünmüyorsun hastamısın falan dediler çok zayıflamışsın dediler bende
evet zayıfladım hasta değilim fakat çok halsızım (neden bende bilmiyorum )dedim
kızda da zayıflama dedi biz senı böle görmeye alışık değiliz dedi kendisi çocuk doğurdu ne göbek ne g... Var zapzayıf bende vermem gerek 5kg var dedim verme verme diyor :))))

ay canım benım geçmiiş olsun dikkat et kendine

teşekkür ederim yasemincim.

teşekkürler canım senin bebeğininde ömrü uzun olsun inşallah bende kavuşurum sağ sağlim bebeğime.

Bu yazdiklarin kolay yapila bilcek birsey gibi görünüyor, sen zorlandinmi ? benimde 6-7 kilo acilen vermem gerkiyor, yoksa insan hamur gibi aciliyor sisdikce sisiyor...

canım aramıza hoşgeldin
ikimizde aynı kılodayız ben bayram 64 kg inmiştim ama geri 65,5 kg çıktım geri çıkacam diye çok kokrkuyorum biliyom hepsi kendi elımde ama işte hadi bakalım hangimiz ilk hedefine ulaşacak ama sen ulaşırsın çünkü ben öle bişeyimki çok geç kılo veriyorum burdakıler bilir benı
ama eninde sonuda er yada geç 60kg olucam

ha birşey daha boyun kaç

Soya nasil kiskaniyom bu ilk ve son halini anlatamam:))))
Darısı tüm arkadasklarim ve benim basıma:))))
aminnnnnnnnnnnnnnnn
ben o duyguyuu daha tatmadığımm içinn bu sorunuu yanıtsızz bırakıyorummm

regl yakınmı canımm benim yakınn bende çokk şişş hissediyorumm hamileyimm sankiii
ebnde canımm 600lü sayfalara geldimm okuyarakk ve çok şey öğrendimm burda

işte en sinir olduğumm insan türüüü
bende zayıfladığım ay kilo verme hortlağınn çıktıı demiştii birtanesii

incim cok gecmis olsun dikkat et kendine...
elbisen nasil bilmiylrum ama sax rengi altina vizon olabilr nar cicegi olabilr pembe bile olur..aksesuaraina goreayakkabini tercih etmeye calis canim..bu yilki uyumsuzlugun uyimunuda unutma:)))
yaratici ol yeni alma:))) hamilesin giyemiyeceksin bosa durcak dolapta:))
yasrmincim bu yeme istegi bendede var..dur diyemiuom kendime gceleri filan cok acikiyorum kalkip sut iciyom kuru kayisi yiyom nasil duzene giecem anlamadim...dedigin gibi kilo verince herkez yeter dedikce ipleri gevsettik..oysa ben kendi adima konusayim birine gittigimde yanimda yesil cayimi grisinimi goturuyordum yemiuordum simdi en kalorisi dusukten tercih ediyorum kisir filan ama o da kilo vrrmemi engelliuo bunu biliyorum yememem lazim....
soyaa yardimmmm etttt
disiplin istiyorum....

boyum 1.65...bu kilolara yabancı değilim aslımda üniversite hayatım boyunca en zayıf olduğum kilom 65'ti..ama sonra 57 ye düşmüştüm 4 yıl boyunca 57 lerde olunca alıştım..şimdi doğum sonrası böyle olunca kendimi iyi hissetmiyorum..zayıflamak için kesin kararlıyım...
kendime bi kumaş bide keten pantolon aldım..bide kapri..yazım keten ve kapri pantolonumla geçti..başka da bişey almadım..almayacağım da..eski pantolonlarım beni bekliyor..en az 10-15 tane var...ziyan olmasın değil mi...

Evet gwerty disipilin istiyoruz ramazan bayram derken kendimiz kayıp ettik birde etrafın güzel sözleri ile zayıflamısın güzel olmuşsun bu kadar yeter vs vs

hayır yetmez ben bu yola arkadaşlarımız bu yol bizim için o kadar çaba sarf ettik ve hala ediyor gibi görünmeyeceğiz eleımızden gelenın daha fazlasını yapacağız yolumuz kısalmışken geri dönmicen yanı 1 ileri 1 geri gitmicem hayatta (soyamın dediği gibi) helede burda bahaneler yok yok çok sıcak yok çok halsizim yok kılom gitmiyor gibi bahaneler yok bak artık önce önumuz yaz diyorduk şimdi önümüz kış bilemem kış gelince kalınları giyip biliyosun kılo pek bellı olmaz gibi bahaneler yapmıcaz ben soyaın dediği gibi diğer sayfaları inceledim araştırdım bu kadar yakınlaşmışken tekrar başa dönmicem nasıl 75 kg 65 kg yanı 5,5 bayda düştüysemsem biraz zaman fazla ama olsun 60 kg düşücem önce kendime sonra da soyaya daha sonrada diğer arkadaşlarıma söz veriyorum ya başaracam ya başaracam

artık sabah kalktımda her bir yerim ağrıyor sızlıyor yorgunum diye kalmıcam oyle kaltığım zaman bütün günüm öyle geçiyor
sabah kahvaltıda simit ile başladığım zaman butun gün karnım açmış gibi dolaşıyorum
1 kereden bişi olmaz deyip 1 lokma çikolata yemedim ama yemeyi düşündüm on kere elıme alıp koydum bakıştık sadece
kan ılacı kullanıyorum diye iştahım mı açıldı acaba deyip bu ilac benı kabız mı yapıyor acaba deyip kendimi kandırdım
halsizim yorgunum deyip acaba birşeyler yesem iyi olurum deyip

deyip deyip sadece kendımı kandırır kandırdım gibi yerimde sayar ve ya bu psikolojıyle tartı artı göstermeye başlar evet bugun silkelendım ve kaldım yerden devam ediyorum ve sizlere yıne söz veriyorum istediğim kıloya kurban bayramı 1 gün dediğim anda yanı 25-10-2012 de(tam 62 gün var) kılom 60kg olacak

tabıkı sizlerin desteği ile ben yarından itibaren buraya hep 60 kg olacam diye yazacağım
pazartesi itibriyle yemekler yıne evden gelecek burdan yemek yokkkkkkkkk
spor yoktu sadece yürüş vardı
yarın sabah 7 de kalkıp denize yüzmeye gidicem
tembelık yok
bahane yok
şimdi zayıflama zamanı
hadı gwerty baby sende kendine gel
arkadaşım

ABOWWWWWW UZUN OLMUŞ KUSA BAKMAN GARİİİİİİ

Son düzenleme:

hadı bakalım kazan mubarek olsun
Ben ömrü hayatımda 5 lı rakamları görmedım ama soya ve sizler sayesınde görücem inşallah

burası insanı çok gaza getiriyor...ben daha başlamazdım ama burayı okuduktan sonra başladım...

bide bnm bi dayı kızı var kuzenim o doğum yaptı sonra kilolu kaldı ben o zamanlar zayıftım..ben de hamile kalınca "kapılardan geçemiyorsundur artık" dedi bana...çok üzülmüştüm o zaman..bir ay önce görüştük onunla ben tabi doğum yaptım da gittim memlekete...beni gördü ağız burun kıvırıyor..kendi çocuğu 4 yaşında hala kilo verememiş benim bebeğim daha bikaç aylık...ben ondan daha zayıftım 6-7 kilo kadar bu seferde "ben doğum kontrol hapı kullanıyorum o beni zayıflatmıyor" diye bahane uyduruyor..

daha da zayıflarsam eski kiloma dönersem vay değmeyin bnm keyfime.....

kızlar zayıflama yeter artık diyenlere inat istediğimiz kilolarda oluruz inşallah...

önce sağlık için sonra kendimiz için sonrada inat için
kesin zayıflayacaz olacak bu iş

Benim çok sevgili ve çok azimli kızlarım ))

Bakıyorum bayaa dolmuşsunuz, yeme isteğinize ket vurmaya karar vermişsiniz çok sevindim ))
Bunu sizin yapmanızı bekliyordum, çünkü ben yaparsam bu ceza olurdu... Artık siz cezalık durumları çoktaaan aştınız...
Bu ceza işleri yeni gelen, topik kurallarını bilmeyenlere uygulanır sadece... Oysa siz nerdeyse topiğin kurallarını baştan yazacak kıvama geldiniz, o sebepten toparlanma ve kendinize ket vurma isteğiniz beni sevindirdi ))
Umarım yeni gelen arkadaşlarımızda bundan feyz alırlar ))

Evet zaman zaman hepimiz bunları yaşıyoruz, bir lokmacık, bir dilimcik, bir parçacık yemekten bir şey olmaz diyoruz...
Bu yüzden zaten bayramda ufak tefek kaçamaklar yapmanıza izin verdim... Ama artık bitti..
Şu saat itibari ile kesin ve net olarak söylüyorum ki bir minik parçayı ağzında dolaştırıp bırakın yutmayı, tüküren bile olsa topikten atarım !
Hadi bakalım, madem zayıflamak niyetiniz hepimiz kurban bayramına kadar kendimizi biraz sıkalım ve şu üstümüze yapışan yağ tabakalarını atalım artık..

Herkes bir hesaplama yapsın bugün...
istediğim hesaplama şöyle bir şey, örnek olarak ben kendiminkini yapıyorum hemen...

Başlangıç kilo : 88,6
Şimdiki kilo : 61 (Ahh o bayram ve tatil mahvetti beni p)
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 6
Toplam sanayağ paketi : 24 paket ))

Şöyle düşünelim, hergün 100 gr kaybetsem 10 günde 1 kilo kaybederim değil mi? Kaba hesapla 1 ayda (30 gün) 3 kilo, 2 ayda 6 kilo dan kurtulmuş olurum bu şekilde hesaplarsak ))
Yapamaz mıyım? Daha kısa sürede yaparım... Çünkü bu hesaplamayı sadece diyet yaptığımı varsayarak yaptım, buna sporda eklersem günde 150 gr çok rahat kaybediyorum... Bu durumda 1,5 ay gibi bir sürede 6 kilodan çok rahat kurtulurum ))
Şu anda spor yapmama mani durumlar var, dizimdeki ağrıdan hala kurtulamadım, doktora da gidemiyorum çünkü iş durumum hala netleşmedi... üstüne üstlük dün ağrıyan dizimi sehpaya çarptım çok fena )))))) Neyse, ben yinede dizimi kullanmadan yapacak sporlar bulurum, istedikten sonra yapamayacağım hiç bir şey yok ! Bahane değil, çözüm üretelim değil mi ))

Ha bu arada, dün kese ve köpük masajına gitmiştim ya, of diyorum size kızlar... Çıkarken pamuk helva gibi hissediyordum kendimi ))))
Az evvel kan testi sonuçlarımı da aldım, sonuçlar süper... Böbrek içinde kan testi istemişti doktor, diyetten dolayı böbrek değerlerimde bir şey varmı diye bakmak istemişti...
Hepsi süper çıktı... Yani gayet güzel bir şekilde diyeti yapabilirsiniz, içiniz rahat olsun... doktorum onayladı ))))))))
Bir türlü inmeyen sedim değerim var, o bile düşmeye başlamış... Henüz normal değerlere dönmemiş ama en azından artık normalin 4 kat üstünde değil, bu bile sevindirici bir haber... Zaten tüm bu hastalıklarım o değer sayesinde tespit edildi... Yoksa hiç birini bulamayacaktık...

Kendimden çok bahsettim gene yaw...
İncicim, tekrar tekrar geçmiş olsun canım, kendine ve bebeğe çok dikkat et...
Öncelikle sen bize lazımsın... O yüzden kendine dikkat et ki, bebeğe de dikkat edebilesin...
Doktora göründün mü bilmiyorum ama bir doktora görün... Ihlamur, nane limon iyi gelir ama belki fazlası zararlıdır bilemeyiz..

Yasemin ve qwerty, yukarda da yazdığım gibi normal menülerinizin dışında ağzınıza bir lokma dahi koymayın, sizi kurban bayramında fit görmek istiyorum ))
Benim topiğimin iki fıstığı bayramda fırtına gibi çıkacaklar podyumlara ona göre ))
Ve zayıflamışsın, bırak artık diyenlere de kulak asmayın...
Bana o kadar çok söylüyorlar ki anlatamam...
Ama hala ufak bir göbeğim var bunu görmüyorlar !
Ve o görüntü bütün o zayıflamayı vs bozuyor malesef...
O gitmeden bana huzur yok ))
İllaki 55 olacağım, illaki o göbek gidecek o kadar ))

Karabiber ve aysss, siz yola yeni çıktınız, yeni başladınız ama azminizi sevdim...
Ve bu azimle gerçekten başarabileceğinize inanıyorum...
Hergün menülerinizi paylaşın, ana ve ara öğünlerinizi yazın
Ben olmasamda diğer arkadaşlar mutlaka yorum yapacaktır size...
Doğruları yanlışları görmüş olursunuz, bu da daha hızlı ve daha doğru bir zayıflama sağlar...
Ve sporu asla ihmal etmeyin, oturduğunuz yerde bacaklarınızı karnınıza çekip bırakmanız bile bir spordur,
her anınınızı sporla değerlendirmeye çalışın ))

Son olarak,
Nickini hatırlamadığım bir arkadaşım kilo verme sürecimin zor olup olmadığını sormuş bana...
Evet zordu,
Hayır zor değildi...
İki cevap verdim çünkü, bir çok şeyi yemek istedim, yeme düzenimden uyku düzenime kadar herşeyi değiştirdim... Bunlar beni çok zorladı... Ama kilo vermek istiyorsam tüm hayatımı değiştirmem gerektiğini öğrettim kendime... Aksi halde yerimde sayardım ve yerimde sayarak kilo veremezdim sadece kendimi kandırırdım...
Kolay kısmı ise şuydu, burdaki arkadaşlarım... Onlara yazarken kendimde öğrendim... Hem öğretmen oldum hem öğrenci... Bazen onlar usta oldu ben çırak )) Çok güzel bir dayanışma oldu aramızda ve bu kilo verme sürecimi kolaylaştırdı... Bazen küstük darıldık, kızdık ama genede güzeldi )) Ve hala onlar sayesinde devam ediyorum...
Yoksa istediğim kiloya ulaştım bile... ama bir kaç kilo daha vereyim istedim işte ))

Sevgilerimle ))

Not: Hadi bakalım Yasemincim, uzun yazdım diyordun ya, bunu okumak 2 gün alır herhalde ))) Kim uzun yazıyormuş gör... Çenem düşük çenemmmmm ))))))

hadı bakalım kazan mubarek olsun
Ben ömrü hayatımda 5 lı rakamları görmedım ama soya ve sizler sayesınde görücem inşallah

çok güzel bir duyguu canımm 5 li rakamları görmekk bende bekarkenn bile o kiloda değildimm
2 yıl önce 56yı bile gördümm ama doğum yapınca ve dikkat etmediğimm içinn geri aldımmm

Bütün hazırlıkları yaptımm ve birazdan eşim gelecek ve 2 günlüğüne denize gidiyoruzz,2 gün için çadır kiraladıkk öyle hotel motel değill ama bize yetiyorrr,çocuklar çok istedi oruçtan öncede gitmiştikk 1 hafta kaldıkkk
Pazar akşamı evde oluruz ve pazartesiden itibaren yaptığım ,yediğim yürüdüğümm her adımıı yazacağımmm
Pazartesi artıkk spor salonunada başlıyorum kayıt için bugün gidecektim işlerim çok fazlaydı ve evden çıkamadım,
mutlaka yürüşde olacak ,ben mutlaka hergün yürüyüşe çıkıyorumm

Başlangıç kilom 86.8 daha daha önce 88 geliyordumm
şimdiki kilo 86 ama 85.9 görmüştüm arada GİDİP GELİYORUMM
HEDEF KİLO 59ama ilk önce 79 olmakk çokk istiyorumm soyacım dediğin gibii hesaplarsak bayrama olmayı çok istiyorumm
günlük 100 gr versek haftada 1 kilo yapar diyorsun bayılıyorumm bunaa
eskiden sevinmezdimm bunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…