Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 65.5
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 10.5
Toplam sanayağ paketi : 42 paket

acaba verebilecek miyim...?

Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 65.5
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 10.5
Toplam sanayağ paketi : 42 paket

acaba verebilecek miyim...?

Canim,
Ben 28 kilo verdim yani 114 paket sanayagi attim vucudumdan... Sen 10 kiloyu mu atamayacaksin? Once buna inan! Ben kilo verirken buraya yazdiklarimdan farkli hicbirsey yapmadim, hicbirsey yemedim ve icmedim... Kizlara ne yasaksa bana da yasakti yani... Ve hepimiz bu kurallarla zayifladiysak sende zayiflarsin...

Ayrica 42 Paket sanaygi hic birsey degil, haftada 4 paket atarsin sen ))

Ben bu 20 kiloyu nasıl vericem.. beni bırakma bu seruvende desteğine ihtiyacım var başarmıssın sen idolüm sensin artık benim ):)))

ayyy hadi bakalım inşallah....bugün 3 km yürüdüm ve biraz öncede platesimi yaptım...:))...az yemenin ve sporumu yapmış olmanın mutluluğu var şu an üzerimde....:)))

günaydınn kimse gelmemiş bugün....

kalktım kahvaltımı yaptım..kahvaltı sonrası roman havası açtım 2 şarkı oynadım kızımın karşısında o da bana baka baka güldü...:))
sonra platesimi yaptım...

bugün tartı beni baya bi az gösterdi ama inanayım mı bilmiyorum...sanırım üzerimdeki şişlikler gidiyor yavaş yavaş...bi günde 700 gr veremem değil mi...?

64.8 'i gördüm bu sabah....!!!!!!!!!!!!

basardim basaracagim...pes etmek yok yola devam...
baslangic kilom:84
simdiki kilom:bilmuyorum(disardayim yuruyus yapiyorum oglumu avm ye kadar getirdim oyun parkindayiz..yuruyerek eve gitcez..gidince tartilip yazicam telefondan yaziyorum)
hedef kilo:59
kalan kilo:yaklasik 11
ayda 3.5 kilo hedef koyuyorum cunku zor vrren bir bunyem var biliyorsunuz...3 ay sonra istedigim kilodayim...
buda kasim sonuna kadar demek oluyor....
sabredip dayancam kasim sonu fitim istedigim herseyi alip giyebilirim....
kahvalti bile yapmadan ciktim 1 bardak sut ictim 1bsrdak sekrrsiz nescafe yaninda 3-4 adet kuru kayisi...
gidince tahmini saat 13u gecer...
gidince domates salatalik 1dilm ekmek lor maydonoz uiycem...
aksamda en gec 7de yemek isim biticek

simdi yuruyusten geldim kzialr tartildim ama bu aralar bu tartiya anlam veremiyorum...
dun akdam 72.6 tartti ve moral bozukluguyla yattim...
sabah kalktim 71.6 dim..hemen yuruyuse ciktim...
simdi tartildim 70.5
bu durumda 69.0 olan kilom 2 gunde 72lere firladi aman allahim...
bu ne yaaa...
arti gormek.istemuyorum eni sonu 59 olup zayif bir bayan olcam...
kasim sonu duyorum baskada bisey demiuorum....
simdi ilk hedef carsamba tatile gidiyorum 69.0 olan kiloma geri donebilmek...1.5 kilo 3 gunde zor gorunuuo ama imkansiz degil...
basaracagim....

Selam kizlar, oncelikle kendinize ve bunyenize biraz zaman verin ve tartiya kizmaktan vazgecin )) biliyorsunuz ki sonunda sizin yuzunuzu guldurecek teksey o tarti olacak ve siz ona olumsuz yaklastiginiz surece istediginiz rakamlari size gostermeyecek... Umutsuzluk ve mutsuzluklar bizim yolumuzda olmamali, biz sadece daha zayif olacagimiz gunleri dusunerek pozitif olmaliyiz..

Hatirlatmak isterim ki bugun kanser hastalari bile pozitif dusunceyle kanseri yenebiliyorlar bilmem bu size birsey anlatabiliyor mu?

Ve kilonuzdaki yukari asagi bir iki kiloluk oynamalar odem olabilir yeme duzeninizi gozden gecirin, yesil cay ve yesil elma tuketin

Bugun kuzenim gelecek onunla gorusecegim, bu ay sonunda almanyaya geri donuyor o yuzden mumkun oldugunca vaktimi onunla gecirmeye calisiyorum, firsat buldukca yazicam..
Sizi seviyorum
Mucksss

kizlar sizinde desteginizle bugun yeni topic actim...irayada bekliyorum sizi...
qwertybaby bugun ne giydi)
bakalim neler yapabilcem:))

Selam kizlar, pek keyfim yok.. Dun kuzenimle bulusamadik ama yine de keyifli bir gun gecirdik.. Kardesimle gezdik tozduk oyle..

Bugun kuzenim gelecekti dun gelemedigi icin, malesef rahatsizlanmis, atesi yukselmis... Ablasini. Soyledigine gore durumu kotuymus, sanirim ilk ucakla almanyaya gonderecekler ve hastaneye yatacak hemen... Her geldiginde boyle oluyor... Guzel tarafi bu sefer bolca vakit gecirebilmis olmamiz... Umarim ciddi bir durum degildir, sadece yorgunluktandir...
Kafam allak bullak su anda...

Kuzenimle konustuk, agrisi varmis ve mide bulantisi varmis... Bin ucaga git dedik ama gitmek istemiyor zaten ay sonunda gidicem diyor... Dua edin kizlar kotu birsey olmasin artik yuregim dayanmiyor... Cok fazla hassasim bu konuda...
Sizide sıkmak istemezdim ama birileriyle dertlesmek istedim...

Günaydın kızlar

soyacım kuzenın için geçmış olsun canım dualarımız onunla allag şifasını versin

gwertybaby nere açtın kı sayfayı?

Evet kızlar gelelim bana dediğim gibi hafta sonu sabah 7 ile 11 arası denizde idim bır yuzdum bir yuzdum o kadar işte akşamda 1 er saat yuruş yaptım tartıl ineceği yere tavan yaptı ama pek takmadım desem yalan olur stres oldum resmen hala tart 66,5kg geziyor

soya bir şey soracam ben hergün akşam 1 saat yuruyorum yanlış mı yapıyorum acaaba bilgi verirsen sevinirim çünkü 1 haftadır tartı hep yukarlara çıkıyor
sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırladım ama sorun ekmek getirmeyı unutmuşum bende simit aldım bugun sade başka yok

kahvaltım
domates
salatalık
biber
1 yk lor
yarım simit
1 fincan yeşil çay

kurbana kadar 60 kg olucam

herkese günaydın kızlar hastalığı atlattım sayılır sadece burnum akıyor başka sıkıntım kalmadı boğaz ağrım geçti şükürler olsun eşime geçirdim şimdi o hasta soyacım kuzenin inşallah iyi olmuştur geçmiş olsun canım.qwertcim yeni ayakkabı almadım evde olanlardan giydim platform topuklu senin pembe rengin olan bir ayakkabım vardı onu giydim.hafta sonu yorucu geçti git gel 4 saat olan bir ilçeye hem kınaya hem gelin almaya gittik dün sabah kahvaltıya kalkıp tekrar yattım akşam 5 kadar uyumuşuz yorgunluktan.şimdi de uyukluyorum.

soya çok geçmiş olsun kuzenine...sen de üzülme geçer inşallah...

yasemin yüzmek kilo verdirir ama bi o kadar da yedirir olsun üzülme vercez bu kiloları başka yolu yok....hep birlikte azimle....

inci sana da çok sevindim iyileşmişsin...bebeğinin cinsiyetini merak ediyorsundur şimdi..?..ilk bebeğin mi..?

qwertbaby sen de çok şıksın..yanılmıyorsam 69 kiloydun ama hiçte öyle göstermiyorsun...

gelelim bana...22 ağustosta 65.5!la başladım bugün 6. günüm sabah tartım 64 gösterdi...ilk hafta bendeki şişlikler gitti asıl maraton bundan sonra başlıyor...

evet canım iyileştim cinsiyetini merak etmiyorum şimdilik daha küçük ya zaman yaklaştıkça merak ederim sanırım şimdi istesemde öğrenemeyeceğim için. cinsiyetle ilgili birşeyde hissetmiyorum eşime göre erkek bebek ilk olacak allah nasip ederse fark etmez aslında erkek kız sağlıklı olsun yeter ama gönlümde yatan tarafı var tabi kız olsun isterim erkekse de üzülmem sağlıklı olsun yeter bu ara da kilon azmış veririsin ben her hafta en az 1 kilo veriyordum bende 80 kiloyla başlamıştım diyete 3 ayda 60 şı gördüm.gerçi şu aralar 63 64 arasıyım

sorma canım evet yuzerken yoruluyrum va açıkıyorum ama inan yiyeceklerimi götürüyorum denıze sırf dışarda yıyeceklere saldırmayayım diye kendimi bırakıverırsen hemen ne var ne yok yıyeceğim sonra butun uğraşlarım boş gider zaten geç kılo veriyorum kaçamak yok aç kalmak hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…