Merhaba canım ne kadar güzel kilo vermişsin seni tebrik ediyorum 60 kg ye kaç ay da geldin ?
Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 65.5
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 10.5
Toplam sanayağ paketi : 42 paket
acaba verebilecek miyim...?
Canim,
Ben 28 kilo verdim yani 114 paket sanayagi attim vucudumdan... Sen 10 kiloyu mu atamayacaksin? Once buna inan! Ben kilo verirken buraya yazdiklarimdan farkli hicbirsey yapmadim, hicbirsey yemedim ve icmedim... Kizlara ne yasaksa bana da yasakti yani... Ve hepimiz bu kurallarla zayifladiysak sende zayiflarsin...
Ayrica 42 Paket sanaygi hic birsey degil, haftada 4 paket atarsin sen ))
soya çok geçmiş olsun kuzenine...sen de üzülme geçer inşallah...
yasemin yüzmek kilo verdirir ama bi o kadar da yedirir olsun üzülme vercez bu kiloları başka yolu yok....hep birlikte azimle....
inci sana da çok sevindim iyileşmişsin...bebeğinin cinsiyetini merak ediyorsundur şimdi..?..ilk bebeğin mi..?
qwertbaby sen de çok şıksın..yanılmıyorsam 69 kiloydun ama hiçte öyle göstermiyorsun...
gelelim bana...22 ağustosta 65.5!la başladım bugün 6. günüm sabah tartım 64 gösterdi...ilk hafta bendeki şişlikler gitti asıl maraton bundan sonra başlıyor...
soya çok geçmiş olsun kuzenine...sen de üzülme geçer inşallah...
Yasemin yüzmek kilo verdirir ama bi o kadar da yedirir olsun üzülme vercez bu kiloları başka yolu yok....hep birlikte azimle....
Inci sana da çok sevindim iyileşmişsin...bebeğinin cinsiyetini merak ediyorsundur şimdi..?..ilk bebeğin mi..?
Qwertbaby sen de çok şıksın..yanılmıyorsam 69 kiloydun ama hiçte öyle göstermiyorsun...
Gelelim bana...22 ağustosta 65.5!la başladım bugün 6. Günüm sabah tartım 64 gösterdi...ilk hafta bendeki şişlikler gitti asıl maraton bundan sonra başlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?