Selam canlarim..bu aralar yazamdim..sebebi kosusturmaca desem...cocuk desem...yeme duzenimi halledemiyorum desem...yeni arkadaslari pek tanimiyorum desem....
Anlayacaginiz bahane cok bende...
Basta soya olmak uzere hepinizi cok ozledim....
Giricem yazicam duzene sokucam kendimi olmuyo bole..yerimde sayip duruyorum....
Motive edin beni ne olur...eski gunlerdeki gibi...
Herkez cok zayifisin cok iyisin yeter diyor...onInlar ole dedikce saliyorum gitsin....
Ha yarn ha bugun derken kacamaklar artti..allahtan almadim 70.8 dim sabah...
Yrn yine tartilip yazicam...
Vesozlerime sadik olucam...
Tekrardan bana yardimci olrmusunuz kizlar...2 ayda bitircem bu isi..bende soyam gibi36beden olcam...
Selam kızlar
Canım sıkılıyor, iş yapmak istemiyorum..
Ayaklarımı uzatıp elime kahvemi alıp televizyon karşısında pinekleyesim var..
Az evvel araöğün olarak bir mandalina yedim, limon yesem daha iyiydi one biçim bir mandalinaydı yaw hala ağzım buruş buruş... O ekşilikte limon bile görmedim ben şimdiye kadar... Hayır neden inat ediyorsam yemek için onu da anlamadım )))
Karabiber 80 kiloyu görmene çok sevindim, darısı 70 kiloya canım))
Tabi emin adımlarla... Böyle güzel haberler duyayım ki neşem yerine gelsin ))
Hadi çok öptüm hepinizi gene yazarım sonra mucksss
Selam kızlar
Yine doktordan geldim)) artık doktorlarla kanka oldum desem yalan olmaz sanırım..
Ama bu sefer ayağımdaki his kaybının nedenini bulduk!
Siyatik sinirlerinde tuzak nöropati denilen garip bir hastalığım varmış...
Güzel tarafı, sol bacağımın diz hizasına kadar olması, eğer üstünde olsa daha kötü sonuçlara yol açıyor... Şu anda fizik tedavi başlatıyor doktor ardından emg çekilecek ve ameliyat olacağım..
Eğer tedavi olmazsam bacağımda kalıcı felç yada sakatlık oluşabilirmiş... Erken teşhis olması güzel oldu yani...
Tabi akıllara gelen soruyuda sordum doktora )) yaklaşık 5 ay gibi bir sürede 30 kilo vermemin bu hastalığa yol açıp açmadığını?
Ve kesinlikle hayır dedi... Kilo vermek kaslarda deformasyona yol açabilir ama sinirlerinde bu şekilde bir basıya sebep olmaz dedi.. En azından içim rahatladı ))
Bu arada bacak bacak üstüne atmamı yasakladı, hissizlik olduğu için geçici felce yol açıyormuş ve farketmiyormuşum ne enteresan değil mi? Ben çocukluğumdan beri bacak bacak üstüne atmadan oturamam..
En azından artık hastalığımı ve tedavisini öğrendim, çok mutluyum kafam rahatladı.. Kaç gündür aklımdan bir sürü şey geçti..
Belki fizik tedavi sonrası düzelmiş olur ameliyata bile gerek kalmaz, pozitif düşünelim pozitif olsun ))
Sevgiler
Soyam gecmis olsun bebem....
Benimde sol ayak bas parmagimda his kaybi var...dogumdan sonra oldu...pek umursamuyodum ama simdi bende merak etti m. Acaba bendede baska bisey cikarmiki
Bugun itibariyle diyetime sadik kaliyorum ve yediklerimi yaziyorum....
Sabah itibariyle 70.7
Kahvaltim ise 1 dlm bugday ekmegim lor peynir domates...9lu cayimi ictim...
Haftaya 69.5 hedef koydum bayrama kadar 68li rakkmlari gorucem insallah...
Kucuk adimlarla buyuk hedeflere ilerlemenin mutlulugunu ben sizden ogrendim...
Yaseminim kac geliyorum. ..yakalamayayim seni....yeter yerimuzde saydigimiz kizalr...soya hakli...
Hadi herkezi sasirtmaya devam canlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?