Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Aslında ben sizlerii okadar iyi tanıyorumkii sanki yakın bir arkadaşım gibii hissediyorumm ,burdan kopunca böyle aksaklıklar oluyor ama nerden dönersen kardır canımm
Ben kendimi tanıtayım adanalıyım ,ev hanımı,3 çocuk annesiyim 92 lerden 80 kiloya düştüm
tekrar burda yazdıklarınıı okumak hoşuma gidecek

soyacım çok teşekkürler ,inşallah çok istiyorum 70leri görmeyi ama ilşk önce senden öğrendiğim gibi sırada 78 kilo var,hedeflerim hep 2 kilo vermek oluyorrr

Çoookkk pis uykum geldi, azcık gözümü yumsam nolur ki?
Geçen ofiste kimse yoktu öyle gözümü kapattım tam 15 dakka uyumuşum ))))
İşyerimde uyumakta hiç adetim değildir ha! 2 gündür geç yatıyorum ondan olsa gerek içim geçiyor şu anda...
Eve gitsemde uyusam diycem ama bugün hürrem varrr hayatta uyumammm
Aslan hürremim saldır parçala hepsini ))))))))

Selam arkadaşlar

evet kızlar kış geldi artık burda hemen hergün yağmur yağıyor ama tabi hala kısa kollularla geziyoruz yazın o kadar bunaltıcı havalar oldu kı burda daha kapı pencerelere kapatmıyorum ama benım yaz kış olsa da ellerim ayaklarım hiç ısınmaz bende böyle yaşamaya alıştım buna da şükür önce üşüdüm zaman elerim ayaklarım mosmor olurdu allahtan onlar 4-5 senedir yok

hatırladığım kadar en uzun diyeti yanı sağlıklı beslenmeyi bu dönem içinde yaptım herkes bana zayıflayınca küçüçük kalmışsın diyolar bende çektım diyorum ama ben kendimi böyle mutlu hissediyorum kendimide alamıyorum acaba 60 kg olurmuyum
fakat eskı savaşım kalmadı sankı içimde gerçi 4-5 kg hemen gitmesede geç gitsede olur en önemliside kilolarımı geri almam
bazı günler çekilmez hal alıyor son günler de yalan yok eğer canım çok bişi isterse az da olsa yiyorum ama yiyorum diye devamını getirmiyorum genelde öğlen öğunlerınde yiyorum bazen de hafta sonu diğer öğünde dengeliyorum belkı bundan dolayı kilo veremiyorum belkı spora vakit ayırmadığım için
buna da şükür 65 kg regl dönemimde bile aynı önceleri fazla olurdum ama benim kilom 64-65 kg arası gidip geliyor
SOYA ŞİMDİ DİYECEK BAHANE YOK ÇÖZÜM ARA HEDEFİNE ULAŞ DİYECEKSİN DEMİ ARKADAŞIM :))
şimdilik bu kadar görüşürüz bye

Son düzenleme:
Tebrikler karabiber bek 7li rakamlari gormussun..oh ne guzel...
Soyam kacamak yapmayim diyorum amainan gozum donuyo bir haller oldu bana..canim surekli biseyler yemek istiyor..bende dengeleyerek yemeye calisiyorum ama buda tabi kilo vermeme engel...
Basarcam diyorum..eski kendimi ozluyorum ne kadar kararli ve azimliydim...
Simdi gozumde buyuyor..onumde 10 kilom var yaklasik 2.5 ayda tamamdir diyorum ama gelde anlat bunu bu mideye...
Ha bugun ha yarin derken aylar gecti...yerimde sayuyorum...
Yeniden burdayim vebugun tartim 70.9
Pazartesi 70.0 olcam....kendime ve size soz veriyorum

Tebrikler karabiber bek 7li rakamlari gormussun..oh ne guzel...
Soyam kacamak yapmayim diyorum amainan gozum donuyo bir haller oldu bana..canim surekli biseyler yemek istiyor..bende dengeleyerek yemeye calisiyorum ama buda tabi kilo vermeme engel...
Basarcam diyorum..eski kendimi ozluyorum ne kadar kararli ve azimliydim...
Simdi gozumde buyuyor..onumde 10 kilom var yaklasik 2.5 ayda tamamdir diyorum ama gelde anlat bunu bu mideye...
Ha bugun ha yarin derken aylar gecti...yerimde sayuyorum...
Yeniden burdayim vebugun tartim 70.9
Pazartesi 70.0 olcam....kendime ve size soz veriyorum

Kızlar lütfen yardım edin. 33 yaşındayım 3 aydır bebek için uğraşıyorum olmuyor ama ben bu arada bebek yapayım derken göbek te yaptım:'( 6 kilo birden aldım:'(( Sbah eşim heryerin bıngıl bıngıl ıyyy iğrenç dedi:'( halaaa ağlıyorum. Yardım edin ne olur zayıflamak istiyorum:'(((

Selam kızlar,
Dünden beri yazamadım size.. Dün çok uğraştım net bağlantımda sorun vardı o yüzden giremedim deli oldum... Bugünde pek keyfim yok, face kullananlar bilirler neden olduğunu tekrar yazmayacağım..

Kısaca size birşeyler yazmaya geldim... Ya kendinizi toplayın bşr an önce yada bu topiğin kapısına kilit vurup gidelim.. Ben zaten hedefime ulaştım arkadaşlar burda işim ne? Sadece sizin için geliyorum hergün farkındasınız değil mi? Gel dediniz diye geliyorum!
Ben hedefime ulaşana kadar gözümü kararttım diyetime devam ettim, hatta şimdi bile yediklerimi seçerek yiyorum... Çünkü kilo almak istemiyorum.. Kilomda yarım kilo oynama olsa deliriyorum.. Ama okuduklarıma inanamıyorum şu anda!!!
Kilolar sizin, böyle devam ederseniz verdiklerinizi geri alacağınızı unutmayın.. İsterseniz eski rutinimize dönüp kilo vermeye devam edelim isterseniz topiği kapatıp gidelim...
Karar sizin
Cevabınızı bekliyorum
Sevgiler

selam kızlar

soyacım tatlım sakin ol, celallenme bukadar :) kotu gıden bısey yok herkes kılo verıyor. bak karabıber 79 a düştü. asysss nın hedefıne 1-2 kılo kaldı.. ben sızınle 6.5 kılo verdım, hedefıme 5 kılocuk kaldı :) inşirah kılo verıyor..
ohooooo bende ananemler haccdan donene kadar o 5 kıloyu verırım dıye dusunuyorum zaten. oruc borclarım var onlara baslıcam. hatta yarın baslıyım ben evet evet...
ıstedıgın kadar kızıp ceza ver bıze ama tükkanı kapatmayalım soya apla :))

karabiberiiiimmm canım arkadasım tebrik ederim senı... 69.5 ve 59.5 rakamınıda gorucez inşaAllah

yasemıncım acaba aksamları 1kepçe corba ve salata yesen bı faydası olurmu kı? bi dene bence. bırazda egzersız yapsan gunde 15-20 dk zor degıl tatlım ya. nelere vakıt ayırıyoruz.

Selam kızlar
Yine doktordan geldim)) artık doktorlarla kanka oldum desem yalan olmaz sanırım..
Ama bu sefer ayağımdaki his kaybının nedenini bulduk!
Siyatik sinirlerinde tuzak nöropati denilen garip bir hastalığım varmış...
Güzel tarafı, sol bacağımın diz hizasına kadar olması, eğer üstünde olsa daha kötü sonuçlara yol açıyor... Şu anda fizik tedavi başlatıyor doktor ardından emg çekilecek ve ameliyat olacağım..
Eğer tedavi olmazsam bacağımda kalıcı felç yada sakatlık oluşabilirmiş... Erken teşhis olması güzel oldu yani...
Tabi akıllara gelen soruyuda sordum doktora )) yaklaşık 5 ay gibi bir sürede 30 kilo vermemin bu hastalığa yol açıp açmadığını?
Ve kesinlikle hayır dedi... Kilo vermek kaslarda deformasyona yol açabilir ama sinirlerinde bu şekilde bir basıya sebep olmaz dedi.. En azından içim rahatladı ))
Bu arada bacak bacak üstüne atmamı yasakladı, hissizlik olduğu için geçici felce yol açıyormuş ve farketmiyormuşum ne enteresan değil mi? Ben çocukluğumdan beri bacak bacak üstüne atmadan oturamam..
En azından artık hastalığımı ve tedavisini öğrendim, çok mutluyum kafam rahatladı.. Kaç gündür aklımdan bir sürü şey geçti..
Belki fizik tedavi sonrası düzelmiş olur ameliyata bile gerek kalmaz, pozitif düşünelim pozitif olsun ))
Sevgiler

ayyy soyammm çok mutlu oldum senin adına
erken teşhis hayat kurtarır
inşallah riskli bi ameliyat değildir de çabucak sağlığına kavuşursun

ben işlerimi bi düzene oturtamadım ki diyetimi menümü oturtayım
ev çoluk çocuk
şikayet değil çözüm üreticez ama
ayarlıycam inşallah
yazını görünce kendime geldim
haklısın sen bizim için topiğe yazıyosun
nasıl olsa verdin kilolarını hedefine ulaştın
burdaki emeklerini nasıl öderiz canım benim
sen bakma qwertyle bana
biz hala toparlanamadık
ama kendimize gelicez sana verdiğimiz sözümüzü yerine getiricez
sanırım biraz şımarıklık oldu bayramdan ve tatilden beri diyet modunu yakalayamadık
hele topikten de uzak kalınca kilo almıyoruz ama veremiyoruz da
spor yok diyet sakat
hele sabah kahvaltı bile yapamadan koşturarak gidiyorum işe
uyanamıyorum bi türlü yaaaa
yürüyerek koşar adımlarla yetişiyorum
öğleye kadar aç tabi
öğlen kaynanam ne pişirdiyse yiyorum
sonra yine okula gidiyorum sonra akşama eve dönüyorum
aralarda bırak elma armut ceviz aklıma bile gelmiyo yaaa
ama akşam eve gelince aç duramıyorum
aslında çantamda taşıyorum ara öğün ama dediğim gibi fırsat bulamıyorum
çay alıyorum içemedn soğuyo
işe başlamadan iyi ki doğum kilolarımı vermişim yoksa kilo alırdım
kendi adıma sana minnettarım canım
kalan 10 kilomu da eninde sonunda vericem
seni seviyoruz hepimiz
rabbim sağlık afiyet versin sana

Kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum motive edildigim zaman iradem harikalar yaratabiliyor cünkü , soya sosu iraden ve motivasyon kabiliyetin hayran bıraktı...

Boyum :169
Kilo: 64.500

Hedefim haftada 1 kilo kaybederek 55 kilo olmak

sevgiler

günaydın arkadaşlar soyacım hastalığına teşhis konmasına sevindim fizik tedavi ile iyileşmesi için dualarım seninlee allahım şifalar versin tüm şifa bekleyenlere

Soyam gecmis olsun bebem....
Benimde sol ayak bas parmagimda his kaybi var...dogumdan sonra oldu...pek umursamuyodum ama simdi bende merak etti m. Acaba bendede baska bisey cikarmiki

Bugun itibariyle diyetime sadik kaliyorum ve yediklerimi yaziyorum....
Sabah itibariyle 70.7
Kahvaltim ise 1 dlm bugday ekmegim lor peynir domates...9lu cayimi ictim...
Haftaya 69.5 hedef koydum bayrama kadar 68li rakkmlari gorucem insallah...
Kucuk adimlarla buyuk hedeflere ilerlemenin mutlulugunu ben sizden ogrendim...
Yaseminim kac geliyorum. ..yakalamayayim seni....yeter yerimuzde saydigimiz kizalr...soya hakli...
Hadi herkezi sasirtmaya devam canlarim...

günaydın

soyam hastalığının sonuçlanmasına sevindim azcık evham yaptım bak allahın izniyle kötü birşey yok canım
tedaviside varmış artık rahatlamışındır sen zaten hep pozitifsin senın sayende bizde pozitif olmayı öğrendik iyi ki varsın

oo gwertybaby senı burda görmek ne güzel canım tekrar dan hoşgeldin bu sefer kesin geldin herhalde bahaneleri bırakmış gibi görünüyorsun gerçi biz senı face takip ediyoruz ama arada buraya uğrasan hiç fena olmaz
natively dediği gibi gwerty yine gezmededir demi canım :)))

sen benı yakalayamazsınbenı yakalamanı beklıyom dört gözle

hafta sonu tartı 63,90 kg gösterirken bugun sabah yine 65 kg oldu
aman bıktım bu baskul gıcıklıklarından yesem bir dert yemesem bir dert
ay soya senin dediğin gibi 65 kg takılacaksın dedin ve takıldım kaldım ama işin ilginç tarafı ne biliyormusun ölçulmedim ama incelmiş gibi hissediyorum
hadi bakalım bende gün gün yazazyım buraya kg gwertbaby yarışalım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…