İlla bir takıma girmen gerekmiyor ki...
Sende kendi takımını yarat ))
Varsa arkadaşların getir buraya, burda takım oluştur...
Sayfayı ben açtım diye illaki benim istediklerim olacak diye bir şey yokki ))
Nasıl zayıflayacağını en iyi sen bilirsin..
Kendi bünyeni en iyi sen tanırsın...
Bursa ben sadece kendi yaptıklarımı yazıyorum, bende işe yarıyor...
Denemek isteyen dener ))
Burası kendimce günlüğüm, ve hep yazacağım ama isteyen girip istediğini yazabilir ))
doğru diyorsun canım...
o zaman buraya girip seni rahatsız edeceğim sık sık :)
Ya siz nasıl kilo alıyorsunuz ?? Ben ne napasam napayım kilo alamıyorum birileri bana anlatsın akıl verin birşeyler yapın
benide aranıza alın 64 kiloyum 50 kilo olmak istiyrm ama başaramıyoprum 15 kilo az değil
benide aranıza alın 64 kiloyum 50 kilo olmak istiyrm ama başaramıyoprum 15 kilo az değil
Sevgili günlük )))))
Saat 1.30 civarı eşimin aldığı termal sauna eşorfmanı giydim ve adımsayarımı belime taktım...
Eşimle birlikte yürümeye başladık, sahile indik yürüdük yürüdük... Sonra baktım şu belediyenin koyduğu aletler...
Hadi birazda bunlarda çalışayım dedim... Eşim kendimi fazla hırpalamamamı söylediği için çok fazla yapmadım (iyiki de zorlama demiş, şimdi bile hafiften ağrı var)
Mekik çekeyim biraz dedim ama sadece 5 tane çekebildim )))) Neyse zamanla artacak ))
Sonra biryerde oturduk, bir sade neskafe, bir yeşilçay içtim... (şeker kullanmam zaten)
Daha sonra öğle yemeği vaktim gelince bir tane kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost söyledim
Yanında çok az yağsız salata ve kızarmış patates getirdiler...
Patatesleri yemedim tabiki, ne sandınız ))
Sonra eve geldik yine yürüyerek..
Eve geldiğimde sırılsıklam terlemiştim...
Adımsayarıma baktığımda 2.300 km yol yürüdüğümüzü gördüm ve toplamda 3,400 küsür adım atmışız...
İlk gün için gayet güzel...
Tek canımı sıkan şey, tostun içindeki peynirin biraz tuzlu olmasıydı...
Ama ona müdahale şansım yoktu...
Biraz su tutabilir vücudum...
Neyse, yarın tartıda göreceğim farkı...
Ama bu şekilde gidersem hedef kiloma istediğimden daha çabuk ulaşacağımı biliyorum...
Üstelik tüm gıdalarımı alıyorum... Hiç bir şeyden kısmıyorum ))
Balık yiyorum, omega almış oluyorum
Köfte yiyorum, protein almış oluyorum
Meyve sebze yiyorum, vitamin alıyorum
Yoğurt, peynir yiyorum kalsiyum alıyorum
Makarna, ekmek yiyorum karbonhidrat alıyorum
Daha ne olsun ))
Sizi de bekliyorum ))
takipteyim kuzucum daha da kurtulamazsın benden.... bende sağlıklı zayıflama peşindeyim....çok şoklara soktum kendimi ama bir halt olmadı.... artık spor artı sağlıklı beslenmeye yöneldim , oluyor ve daha da güzel olacak
boy : 1.58
Başlangıç kilo 69.2 --- 10 gün önce....
şuanki kilo 68.1
hedef şimdilik 60
Sevgili günlük ))
Akşam menümü yazıyorum ))
Ton balığı (light) + mısır + göbek salata + roka + dereotu (vazgeçilmez oldu benim için) + 1 yk lor peyniri + 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile yaptığım salata
Not: bu sefer hepsini yiyemedim... O kadar doydum ki anlatamam... Sanırım midem küçülüyor... Doğru yoldayım ehehehehehe
Akşam misafir geldi... Üstelik eli boş gelmemiş... izmir lokması getirmiş... Bir severim sormayın...
Annemde kıymalı börek, tavuk göğsü ve patates salatası yapmış...
Hepsinden birer tane koydum tabağa veeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki misafirlere ikram ettim, benim yediğimi nasıl düşünürsün yaaaa...
Ben o kadar iradesiz o kadar zayıf bir insanmıyım senin gözünde ????
Hayır efendim tadına bile bakmadım !
Canım çekti tabi ki !
Bende insanım..
Ne mi yaptım...
Küçük bir boy muz, bir tane kivi ve küçük bir boy yeşil elmayı doğradım
Yanına da yeşil çayımı demledim
Onları yedim
Lütfen, lütfen !
Ben zayıflayacağım dedim,
Zayıf iradeliyim demedim !
Şu an sadece vücudumu işgal etti bu yağlar, beynimi değil !
Zaten amacım bu yağlar beynimi ele geçirmeden onları vücudumdan atmak ))))))
Kendimi seviyorum ve kendime bu haksızlığı artık yapmak istemiyorum !
tebrikler soya sosu çok iyi gidiyosun, boyun kaçtı bu arada, ben de 85in altına inememiştim, şu an 82 deyim ben de zayıflamak istiyorum.
merhabalar ben geldimm
soya sosu maşşallah sen çok iyi gidiyosun ben henüz tartılmadım cuma inş bakalım eğer 87 yi görürsem benim için inanılmaz bi motive olucak.şimdilik pek bi sorun yok ama akşamları çok acıkıyorum saat 18.30 gibi yemek yiyorum ve sonra meyve bile yemiyorum ben sadece yeşil çay içiyorum ama boş mideye yeşil çay ağrı bile yapıyor yani.acaba çok mu az yiyorum ben?hiç ekmek yemiyorum mesela akşam yemeğinde genelde de çorba ve haşlama tarzı şeyler yiyorum.ne önerirsin bunun için midem kezınıyo saat 8.30-9 gibi bende hemen yeşil çay içip uyuyorum yoksa yerim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?