Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Tabi yukarida arkadasima ne dediysem kendime de aynen soyluyorum cunku benim de zayif noktam buyDU ama artik degilllllllllllllll!!!!!!
Bu arada benim tarti gunlerim pazartesi olsun cuma tartilirsam kendimi vermis gorunce haftasonu kahvaltilarinda cozutuyorum!!! Pardon gecmis zaman kipi kullaniyorum artik cozutuyordum!:)))
Kizlar ben size hergun bir onceki gun menumu vericem..cunku siz gunu bitirdiginizde ben yeni basliyor oluyorum ya...
Adet olamadim hala catliycam...

fazlaca acıktığım bir gün daha az sonra akşam yemeğimle sona ericek inşşşşşşşşşşşşşş çiğ köfte yaptım evde içinde ne var bildiğim için biraz yicem şimdi bunada yağ 1 yk fazla yok tamamında yaptığımın 1 yk

Bu arada esraanne seni tebrik ederim yeni dogmus bebeginle hem spor hem diyet!!! iste bu yaaa!!! vallahi bravo!!! anne adaylarina buradan ornek!! 7 aylikti degil mi?

Yaaaaa arkadaslar nerdesiniz????? yemekleri yediniz, dizileri izliyosunuz dimi????? ben birazdan yuruyuse cikicam..hava ruzgarli ve serin esiyor ama olsun!! ruzgarli havada yurunmez diye bisiy yok..hem yaseminin yazdigi gibi uzun mesafelerle hizli adimlar....:))

Bu arada esraanne seni tebrik ederim yeni dogmus bebeginle hem spor hem diyet!!! iste bu yaaa!!! vallahi bravo!!! anne adaylarina buradan ornek!! 7 aylikti degil mi?

hayır canım 3 yasında benim oğlummm ama genede zor spor yaparken üstüme yatar yada göbeğime oturur hiç ellemese pilates topumu alıp kaçıo

Son düzenleme:
selam kızlar

nasılgidiyor hayat

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz.

demek soyacığım araba farı gibi paraldın ha bugun senin günün öle bakalım

19,30

akşam yemeğim 2 y.k yeşil mercimek

kuru biber haşladım ve yoğurtlu

salata

21.00
ara öğün

1 fincan light süt 2 tane sunta(eti form)

22,15 gibi 1 adet küçük salatalık

benden bu kadar

teyzoşum bugun gerçekten benim zayıfladığımı fark etti
zaten kendide 91 kg 77 kg düştü bir azimli ki anlatamam ama doktor kontrolünde

bizde
soya sosun kontrolündeyiz dimi arkadaşlar

evet şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum bye ,,

bekle benı pazartesi 71 kg bekle

buralardayız şekerim bilgisayar sırası evde en sonbana geliyor bilirsin bayanlar mutfak ile akrabaya

evet kar kış hiç faRK ETMEZ YETERKİ BİZ İSTEYELİM

ÖPTÜN SENİ BYE

leslie BU DE DİĞİNİZ ZIMPIRTIYI YOUTUBE DEN AÇTIN 15 DK VARDI EN SADECE 5 DK YAPTIM ÇOK HECANLI BİRŞEY ARTIK FIRSAT BULDUKÇA YAPACAĞIM

Gunaydiiiiinnnn!!!
Topigin kapanisi bende olmus ben acayim bari! Size gunayydin bana iyi aksamlar, hatta iyi geceler olmak uzere....
Sizin icin dun, benim icin bugun yediklerimi yaziyorum arkadaslar, yorumu, elestirisi, tavsiyesi olan varsa bekliyorum...:)))

Sabah kahvalti oncesi soyanin tavsiyesi uzerine 1 bardak ilik sirkeliballi su
Sabah kahvalti: 2 k.k kadar beyaz peynir, yarim kirmizi biber, bol maydanoz ve dereotu,brokoli sapi,domates,zencefilli sekersiz cay,1dilim ruseymli ekmek
Ara: Adetimin sokulmesi icin biberiye ve kekik karisimi cay
Oglen: elim buyuklugunde 1 t.k. z.yaginda pisirilmis somon baligi,yagsiz,tuzsuz,sirkeli salata,1 kepce tarhana corbasi
Ara(16.00): Yine soyacigin tavsiyesi ile eksi yesil elma, 4 adet kucuk kepekli grisini,yesil cay
Aksam(18.30):8 y.k.kuskonmaz yemegi, yarim kase yogurt,1 dilim ruseymli ekmek
Aksam saat 21.00 de 1 bardak tarcinli yarim yagli sut

Bugun ayriyetten 1 saat tempolu yuruyus, ev temizligi yapildi,
2.5 litreye yakin su icildi...
Bugunum cok guzel ve huzurlu gecti...inanin gun boyu sizleri yanimda hissettim..konustum hep icimden!!! daha tanisali yeni oldu ama ben zaten hemen isinirim insanlara!!
Tekrardan hepinize dengeli beslenmeli gunler diliyorum!!

günaydın topiğimin zayıf bayanları

bugun nasılsınız

sabah kalkınca 2 bardak su içtim

kahvaltı:

1 yumurta ,1 yk kadar lor peynir ,1.dilim ç.ekmeği,domates,salatalık

daha 71,50 kg sanarım regl olacağım herhalde pazartes 71 kg göremyeceğim olsun ama allahtan ümit kesilemez ben yine

bekle pazartesi 71 kg bekle benı

Gunaydin yasemin! olsun! adetten once tartildiginda kilon ayni gozukuyorsa, aslinda kilo kaybetmissin demektir vucudun en az yarim kilo su toplar...topladigi suyla bile kilon degismemisse vermissin demektir!! sen de haftada bir mi tartiliyorsun?

Günaydın sabah sabah evden bayağı bir gergin çıktım.Yanımada birşey alamadım tabi.Zaten kahvaltı edecek halimde kalmadı.Light tuzlu bisküvi birkaç tane atıştırıcam yanında yeşil çayımı içicem.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zayıf günler dilerim

BUGUN BİR ARKADASIMIZIN 11 DE KANAL D MUTFAGIM PROGRAMINA KATILLDINI BİLİOSUNUZ DEMİ HATIRLATIYIM HEYCANINI PAYLAŞALIM

KAHVALTIM
1 YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
1 DOMATES
1 SALATALIK
1 FİNCAN ŞEKERSİZ ÇAY

gwertybaby senindi dimi canım program

Son düzenleme:
proğramın tanıtımları dönüodu az önce ayyyyyyyyyyy maşallah ne güzel bir baynmış arkadasımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ben bu bünyemi inanın anlayamadım... Spor ve diyet sanırım bana kilo olarak donuyo... Ne yapacağımı bilmez durumdayım sun inanın gizli gizli ağladım ve burda sadece size aciklayabiliyorym... Gidicek bu kilolar taktım ama nasıl onu anlayamadım... Su icsem yarıyor yeminle... Diğer yediklerim sizlerle aynı hatta inanın dahada az.. Ara ogunlerimde filan sırf yeşil çay iciyorum... Yanımda olsugunuZ için saolun moralim sıfır ... Ay sonuna kadar 5 kilo hedef koymuştum kendime gideceğine geliyolar... Neyse kiZlar ben şimdi 1 litre suyumu ictim 4 kasık musli sutlu yicem...sizleri seviyorum... Bugün beni izlemeyi unutmayın saat 11:10 da Kanald Mutfagim programında yim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…