lesliee yürü ve incel proramı var yasemin
bende yapmak istiyorum
eşim indirlmiş cd ye atıp getiricek eve
bende başlayacağım kısmetse
başla bakalım mmmmmmmmmmm
sen sabah metabolizma hızlandırmaile açıklayıcı bilgi yazmıştın yaa
işteben ordaki gibi hipotroidiyim yani çok zor kilo veriyorumm
spor yapmam lazım
doktora gittin mi canım bunun için?
bugün bende başlıyorum leslie ile yürücem
1 mille başlıcam bakalım
canım bu
leslie nedir acaba
doktora gittin mi canım bunun için?
bugün bende başlıyorum leslie ile yürücem
1 mille başlıcam bakalım
yasemincim EXELONun da söylediği gibi evde yapılan bir yürüyüş programı leslie.ablam sayesinde tanıştım bu programla.evden dışarıya çıkamayanlar için (bebekli hanımlar gibi) harika bir spor.başlamadan önce ölçülerinizi yazın derim kilo kaybı az bile olsa vücut inceliyor ve sıkılaşıyor.ben eski kilomda değilim ama eski pantolanlarıma girebiliyorum ilginçtir.ablama tekrar teşekkürler :)))
o kadar eğlenceli ki 1 mil kesmicek seni 2 hatta 3 mil bile yaparsın bence.kolay gelsin sağlıkla :)
Kızlar bende katılabilirmiyim sizee?
Kızlar delircem bügünde tartım 84.2 nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum... Vücudumda aumu var acaba dediklerinize harfiyen uyuyorum benim heralde ölüm orucuna başlamam laZim...pes etmedim sabah 4 kasık yulaf icine süt yedim yarım litrede suyumu ictim... Pazartesi gorcem ben 81 leri başka yolu yok ama cildirmamak elde değil bide spora gidiyorum... Emeklerimin sonucunu görmek istiyorum lutfeeeeeeeeen... Bugün Mutfagim programının sonunda yarin kime konuk oluyoruz bakalım dediklerinde o benim kiZlar asıl yayında yarın.. Bugün 12 ye çeyrek kala filan acarsanız yarınki ili tanıtacak orda kisada olsa fragmanda gorebilirsiniz...kendimle yuLesmem yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?