gunaydin yasemin! Olsun! Adetten once tartildiginda kilon ayni gozukuyorsa, aslinda kilo kaybetmissin demektir vucudun en az yarim kilo su toplar...topladigi suyla bile kilon degismemisse vermissin demektir!! Sen de haftada bir mi tartiliyorsun?
proğramın tanıtımları dönüodu az önce ayyyyyyyyyyy maşallah ne güzel bir baynmış arkadasımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım saol o senin güzelliğin... Bu gidişle hiç güzel olamiycam heralde ben.. Tartıda yine eksilecegime artmisim... Çöktüm koseye kıçımı kaldıramıyorum... İnsanlar gelcek programı bizde iZliycez bisey yapacak moral kalmadı...
yaaaa ben işyerindeyim seyredemiyeceğim programı üfff.Acaba internetten görebilirmiyim?
yaaaa ben işyerindeyim seyredemiyeceğim programı üfff.Acaba internetten görebilirmiyim?
Canım saol o senin güzelliğin... Bu gidişle hiç güzel olamiycam heralde ben.. Tartıda yine eksilecegime artmisim... Çöktüm koseye kıçımı kaldıramıyorum... İnsanlar gelcek programı bizde iZliycez bisey yapacak moral kalmadı...
Sevgili arkadaşlar,
Bir zamanlar aşırı derecede ağrı kesici kullananan biriydim...
Günde 8-10 tane ağrı kesici içerdim, çok fazla baş ağrım vardı ve dayanamıyordum ağrılarıma...
Deliriyordum, başımı duvarlara vuruyordum, aynı anda 14 tane ilaç aldığımı biliyorum sırf ağrım geçsin diye...
İğneler vurdururdum ama geçmezdi, bir tuttumu en az 3 gün delirtirdi beni...
Ve bu yaklaşık 10 yıl kadar sürdü... Ölecek gibi olduğumu bilirim ağrıdan ve kaç kere doktora yalvardığımı bilirim kes kafamı kurtulayım diye...
O derece şiddetliydi yani...
Sonra bir gün fenalaştım, adımı bile söyleyemiyordum. hastaneye kaldırdılar beni...
Bir sürü tetkik yapıldı mr çekildi... Ve sonrasında bir çok şey çıktı... Bunlarla kafanızı yormayacağım ))
Doktorumun öncelikli söylediği şey şuydu,
Çok fazla ağrı kesici kullanmaktan vücudum tepki oluşturmuş ve tiryaki olmuşum bir nevi...
Yani ağrı kesici kullanmadan duramıyordum ve vücudumda ağrı kesicilerin yarattığı tahribatlar vardı
Bunlardan kurtulmak için yine hayatıma kortizon girdi...
Ve doktorum benden çok zor birşey istedi...
Önce kendisine güvenmemi, sonrada kendisinden istediğini yapmamı...
Başın ne kadar ağrırsa ağrısın asla ağrı kesici almayacaksın !
Çünkü ağrı kesici aldıkça vücudumda daha fazla ağrı oluşuyor ve daha fazlasını istiyormuş ama almazsam vücut yavaş yavaş buna karşı savaş açacakmış ve ben kazanacakmışım...
Eğer bunu yapamazsam beni hastaneye yatıracağını ve hastanede daha sancılı bir tedavinin beni beklediğini tane tane anlattı ))
İlk iki ay öyle zor geçti ki anlatamam... Başım ağrıdığında ölüyorum diye hissettim...
Ağrı kesicilerin hepsini atmıştım, yine de evde deli gibi ağrı kesici aradım...
Bulamadım ))
Ama geçti... Şimdi yine arada sırada başım ağrıyor ama önemsemiyorum... 2 sene geçti... Eskiden hergün başım ağrırdı şimdi ayda bir iki kere...
Zayıflamakta böyle birşey...
Önce çok zorlayacak ama sonrası çok rahat geçecek.. İlk bir hafta değil... 2 ay zorlayacak ama sonrası öyle kolay geçecek ki...
Şöyle düşünün...
Ben acile kaldırıldım ağrı kesiciler yüzünden...
Ama obezlik yüzündende gidebilirdim ?
Her türlü bakış açımız olmalı...
Sevgilerimle ))
çok geçmiş olsun canımm
bilirim o başağrılarını
kaç defa acillik oldum
şimdi çok şükür daha hafif atlatıyorum
ben hafif atlatmayı içtiğim bitki çaylarına bağlıyorummm
akşam yaptığım bomba çayımı beğendin mi
günaydın
soya sosu acil bişey sorcam
yoğunum bugün
2 saat arayla yeşil elma
sorun olur mu
Ok, ama sadece bugün ))
Yanında galeta veya yoğurt tüketmen şartıyla !
Aksi durumda tek tip beslenmeye girer bu da vücudunda şeker ve yağ birikmesine sebep olur...
Yani yaptığın herşey boşa gider...
Sevgilerimle ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?