Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

100 sayfamız vatana millete hayırlı olsun inş zayıf fotoları paylaşırız gene böle özel bi zamanda

başta senin ve diğer azimli bayanların destekleriyle zayıflamaya devam inşallah
spor salonundaki hocamla konuştum konuşunca yazarım demiştim belki hatırlarsın.
tüm şikayetlerimi, moral ve motivasyonumu kaybettiğimi ve sporu bırakacağımı söyledim.
çözülemeyecek sorun olmadığını ve gerekirse başka bir hocayla tekrar denememi istedi benden.bende kabul ettim dün 1.5 saat spor yaptım ve en önemlisi kilo verip incecik olmak için daha da bi hırs yaptım

ömürlü ol tatlım

işte bizde azar azar olsada uymaya çalışıyoruz

öğle yemeğim
1 küçük but tavuk ve azcık beyaz eti ve tavugun yanındaki garnitürden
1 dilim ekmek

Kızlar pazertesiye 71 kg beni bekliyor
şimdide çizelgemi değiştirdim

dün akşamdan itibariyle 71,50kg yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar tekrardan bu arada süpersin yaseminciğim bence 71 pazartesiden önce gelecek sana
öğlen menüm 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt 1dilim ekmek birazda salata

merhabalar tekrardan bu arada süpersin yaseminciğim bence 71 pazartesiden önce gelecek sana
öğlen menüm 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt 1dilim ekmek birazda salata

teşekkürler şekercik

gelek 71 kg bekle benı 6 lı rakamaları görmeye az kaldı

ama önümmüzdeki hafta önemli bir durum regl olacam

Merhaba bugün yoğunluktan giremedim.Sabah:kepek ekmekli peynirli tost yeşil çay,ara öğün yok..Öğlen:Izgara tavuk,salata..
Bir daha bugün muhtemelen giremeyeceğim birazdan çıkıcam çünkü.Akşamada salata,yoğurt çorbası ve mantar sote olacak.Sağlıklı zayıflamalar herkese

bol pulbiber ve kimyonlu karnıbahar,yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim öğlen.şimdi bebişim uyursa biraz leslie :)))

Lesliee yürü ve incel proramı var yasemin
bende yapmak istiyorum
eşim indirlmiş cd ye atıp getiricek eve
bende başlayacağım kısmetse

öğle yemeğim
bezelye
cacık
2 dilim çavdar ekmeği

şimdide üzerine metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum 1 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…