Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yeterli bence...
çiğköfte her ne kadar az yağ ile de yoğursan bulgur, tuz vb içerdiğinden su tutacak vücudunda...
Ara öğünlerle devam et güne...
Akşama hafif bir şeyler ye canım...

sık su içiyim mi yemekden hemen kalkınca onu sormayı unutuyorum şuan susuzum da ne yapıyım arkasına iççmem doğrumu

soya ya ben buraya felaket bağlandım sofradan kalkıom eşim nereye dio dur yediklerimi yazıp gelcem diyorummm

anam müşteri geldi tv(ınt) kapatmayı unutmuşum

suratıma bakıp duruyo
napıyo kı bu

size yazarken işlerde kalıyo

napam çok seviyorum burayı

sık su içiyim mi yemekden hemen kalkınca onu sormayı unutuyorum şuan susuzum da ne yapıyım arkasına iççmem doğrumu

Yemek yerken su içme,
Önemli olan yemek yemen ))
Onun dışında içebilirsin...
Öncesinde, sonrasında, aklına geldikçe farketmez yani ))

ya qwertybaby bu yapılır mı yaaaaa
zeytinyağlı yaprak sarmasıda yapmış çıkarmış
e mantı da yapaydın tam olaydı ))))))

bu kız beni öldürecek )))))))))))))))

dayanamadığım 2 yemek.
1-mantı
2-zeytinyağlı yaprak sarması

gördüğüm anda arkamı dönüp uzaklaşıyorum ))

Şu şekilde ifade edeyim... Mantıyı bir oturuşta 4 tabak yeme potansiyelim var, zeytinyağlı sarmayı ise genelde tencere bitene kadar gelip gidip yerim... Ama illaki tencerenin dibini görücem o kadar yani ))
Genellikle evde yapıldığında benden saklarlardı eskiden )))))))))))))

Şimdi hiç yemiyorum, belki de o yüzden zayıflıyorumdur, hasret çekiyorum ya ))))))))))))))))))))))

qwertybaby

CANIM SEN YEDİN Mİ ONLARI YA

BENİM EVDE DÜN ZEYTİNYAĞLI SARMA VAR AMA SADECE BAKIŞTIK KOKUSUYLA DOYDUM (TABIKI BEN YEMİYORUM DİYE EVDEKİLER HAKSIZLIK ETMEYELİM DEMİ )

SOYACIM BEN SARMAYA DAYANAMIYORUM AMA PAZARTESİ 71 KG GÖRMEK İSTİYORUM OFFFFFF

ŞİMDİ BU PROGRAMI İZLEDİK BUNUN USTUNE

Ç.EKMEĞİ SAND.LOR PEYNİRLİ DEREOTLU MAYDONOZ
DOMATES SALATALIK 1 TANE AYRANLA SÜPER OLUR KENDİMİ SARMA YİYOR GİBİ HAYAL EDİYORUM

GEÇEÇEK BUNLAR BİZDE YİYECEĞİZ

kesinlikle beni anlatıyorsun soya sosu

ama mantı 5 te olabilirr

şimdiye kadar yediklerimize tutalım dimi

Valla ben alıştım bu şekilde yemeğe, çok hoşuma gidiyor ))
Hatta insanları yemek yerken gördüğümde direkt kafamdan hesaplama yapmaya başlıyorum
bu şekilde yemeğe devam ettiklerinde yaşayabilecekleri sağlık sorunları vs diye ))
Eskiden bunları mı yiyordum diyorum kendime? Nasıl bu kadar kör olabildim diyorum...
aslında isteseydim şimdiye kadar yediklerimden çok fazla kısmadan daha sağlıklı beslenerek istediğim kiloya iner ve o kiloda kalırdım...
Ama işte aç gözümü doyuramamışım, midemin suçu yokmuş ))
Şimdi midemi doyuruyorum, aç gözümü de terbiye ediyorum...
O da terbiye olmaya başladı ki gördüklerini değerlendirmeye başladı ))
Şimdi önüme sarma, mantı koysan yemem...
Ciddiyim..
İstediğim kiloya ulaşınca yermiyim?
bilmiyorum ))
Belki...
O gün gelsin düşünürüm ))

önce yemek yerken sanki bizden başka kimse yemesin diye oturup ne var ne yok maşallah yiyorduk

ama hedefimize ulaştığımız zaman sadece vucudumuzun ihtiyacı olanı yiyeceğiz canım
artık bu konuyu kavramaya başladım sağlıklı ve düzenli beslenmeyi

akşam ablamın eltisi nasıl verdin diye sordu bende dedimki

şimdiye kadar yediklerimin yarısını sonra da yarısının yarısı öğünlerde diper yarısınıda ara öğünlerde yedim dedim
ee ozaman bize bunları niye ikram ediyorsun dedi(kahvenin yanında çikolata falan vardı) ikramı benden yiyip yemeyip senin kararın dedim bir gülüştük

Çok güzel bir paylaşım bu ))
Zayıfladığını senin görmen güzel ama başkalarının da görmesi ve sana bunu nasıl yaptığını sormaya başlaması daha da güzel ))
Üstelik sen işin kolay tarafından yapmıyorsun bunu... İşin sağlıklı tarafından yapıyorsun ve konuyu öyle güzel özetlemişsin ki hayran kaldım ))

"Yiyip yememek senin kararın"

Süpersin Yasemin...

sevgiler ))

senin sayende güzelim

süper olan sensin (çokta mutevazıyımdır )

senin sayende güzelim

senin sayende güzelim

senin sayende güzelim

ooooooooooooo süper iltifatlarrr

öğle menüm

4 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

şimdide 1 maden suyu

soyacım sen yazını görünce bir tane form çubuk yedim
öğlede eve gidip kendime domatesli şehriye çorbası yaptım 1 kase çorba 1 kase cacık maydonoz ve dereotlu acı pulbiber ve kuru nane kattım yarım dilimde ekmek yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…