Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Yaaa kizlar nerdesiniz yaaa ben giriyom siz yoksunuz, siz varsiniz ben yokum...nolcak booollleeee???

Simdi bi haber sitesini okuyodum kahvaltimi yaparken, aynen okudugum yeri sizlere de iletiyorum.... biz dogru yoldayiz kizlar...yola devam!!!

KAS DEĞİL YAĞ DOKUSUNDAN KİLO VERİLMELİ

Bazı gazete haberleri ve internette yayınlanan her diyete uyulmamasını isteyen Yrd. Doç. Dr. Uyar, şöyle devam etti:

''Yıllarca yanlış programlara uyup, yıllar sonra doğruya başvurduklarında insanları eski hallerine getirmek için çok uğraşıyoruz. Bozulmuş bir metabolizmayı toparlamak, yeniden kilo verdirmek ya da aldırmak çok zor. Kısa sürede çok düşük kalorili yapılan diyetler gerçekten teoride bir kilo kaybına sebebiyet verir. Biz kas dokusundan değil, yağ dokusundan kilo verilmesini istiyoruz. Tersi olursa yavaş yavaş insanlarda unutkanlık, dikkat dağınıklığı, hafıza kaybı gibi sıkıntılarla sonuçlanacak şeyler oluşur. Şok bir diyet yapan insanda ilk bir haftanın sonunda verilen kilolar sıvı kaybıdır. Ondan sonra kastan erimeye başlar. Protein diyetleri mesela... Protein diyetlerde karbonhidrat kaynağı olmadığı için vücut protein kaynağından tüketmeye başlar. Protein kaynağı metabolizmanın dönmesi için herşeyin temel yapı taşını oluşturur. Bu da çok hızlı şekilde metabolizmanın baştan sona bozulmasına neden olur.'

Bugün 36 bedene girmenin hazzını yasadım çok mutluyum :))) o kadar hoş görünüyordum ki ben bile çok beğendim kendimi cok begendim (masallah:) özellikle vücut belli eden kumaşlardan olan elbiseleri gönül rahatlığıyla gitmek olağan üstü bir his :)) daha kilo vermen gerekiyor en az 8 kilo daha vericem caymak yok ama bugün gercekten kendimi çok sevdim artık zayıfım diyebilirim :)) herkes bu hazzı yasasın arkadaslar burda hergün birbirimize destek oluyoruz motive ediyoruz basta soya_sosu olmak üzere emegi gecen tüm arkadaslara sevgiler teşekkür ediyorum :)))))))

kızlarrrrrrrrrr buraya yazdığım karnabahr tarifini muhakkak deneyin harika olmuşşşşşşşşşşş azcıkcık kaşar rendeledim üstüne ben ama cok az sadece kızarsın die anlatam ekmek yemege gerek bile kalmıo enfesti

akşam yameğim; haşlanmış 3 parça brokoli,haşlanmış tavuk göğsü yumurta kadar üzerine pul biber kimyon,azıcık haşlanmış yağsız tuzsuz kuru biber , 1 kaşık yağsız yoğurt,yanında 1 dilim çavdar ekmeği.yatmadan 1 aida çay bardağında yağsız tarçınlı süt içicem sonrada sirkeli ballı suyumu.arada nescafe yada çay içebilirim .soya nasıl sence?

merhabalar, konuya yapılan yorumlar oldukça fazla olduğu için hepsini okuyamadım. söyleyeceklerim mutlaka ki bahsedilmiş, değinilmiş şeyler olabilir fakat belki birkaç değişik bilgi kırıntıları bulabilirsiniz.
öncelikle zayıflamak gerçekten ama gerçekten oldukça sabır gerektiren bir olay. zor değil kesinlikle, ama tam bir irade ölçümü. bir buçuk yılda 16 kilo verdim. hızlı değil ağır ağır vermek benim tercihim oldu zira yaşım çok genç olduğundan bu yaşta olmadık deformasyonlara imza atmak istemedim vücudumda. tabii bu süreç benim için tam bir eziyetti. birinci kural; asla ve asla sporsuz zayıflamaya çabalamayın. eğer sağlığınız ve fiziksel şartlarınız spora izin veriyorsa mutlaka ama mutlaka sporu hayatınızdan eksik etmeyin. ikinci kural; tadına bakmak, azıcık yesem bir şey olmaz, ay ben şekersiz yaşayamam, ay ben tuzsuz yemeği yiyemem, yağsız yemek bir şeye benzemez, hamur işi olmadan nefes alamam gibisinden kültleriniz varsa bunları unutun. eğer un, tuz, yağ ve şekeri hayatınızdan çıkartmazsanız zayıflayamazsınız. bizim gibi yemek yemeği seven ve gurme içgüdülü insanlar için bu gerçekten zor olan kısım. ha derseniz ki kalori ölçümü ile zayıflarım, yok hayır yine diyorum ki zayıflamış olmazsınız. gitmesi gereken yağlarınız gitmez, gitmemesi gereken kaslarınız gider. bir bakarsınız ki 5 kilo vermişsiniz ama kolunuzu kaldırmaya mecaliniz yok. sonuç bu olur, sizi temin ederim. üçüncü kural, bunu çok büyük kilolar vermek isteyen insanlar için söylüyorum, sakın yapamam demeyin. yalnızca nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. ister 130 kilo ol ister 90 kilo ister 65 ister 60 kilo, boyuna ve yağ oranına göre hangi sağlıksız kiloya sahip olursan ol bil ki 5 kilo vermeye çalışan bir insan ile 30 kilolar vermeye çalışan bir insanın psikolojisi yaklaşık olarak aynı. yalnızca sen çok büyük kilolara imza atacağından dolayı bunun düşüncesi dahi sana imkansız geliyor o kadar. kural bir ve kural ikiyi uyguladığın sürece aylar geçtikçe aynadaki görüntüne inanamayacaksın. o yüzden kendine üzülüp, madem üzüldüm birazcık yiyeyim neşem yerine gelsin demek yerine, bir yerden başlamayı düşünebilirsin. mesela plan ve karar aşamasından başlayabilirsin. psikolojinizi sağlam tutun lütfen. ben ilk başladığımda 3 ay süreyle hiç kilo verememiştim. çabalamaya devam ettim. ha, bir de şunu unutmayın; kilo verirken yapmanız gereken şey rejim değildir, doğru beslenmektir. zira kilo vermeye çalışırken uygulamaya çalıştığınız rejimlerin çoğunda 3 götürüp 6 geri alırsınız. artı deformasyonlarınız da bonusu olur. 15 kilo verirken deforme olmamamı sağlayan en önemli şeylerden biri spor diğeri ise ay ay kilo verip diğer ay alıp sonra tekrar vermemiş olmamdır. kilo vermek istiyorsanız başlayacaksınız ve devam edeceksiniz. arada mola vermek gibisinden bir şey yok. bunu aklınızdan çıkarmayın. beslendiğiniz şekil hayatınız boyunca beslenmeniz gereken şekil olmalıdır. spora başlıyorsanız, hayatınız boyunca sağlığınız el verdikçe bırakmamalısınız. insan gibi beslenmeyi denemek zorundayız. ben şahsen insan gibi beslenmeye başladıktan sonra önceden afedersiniz ama "hayvan" gibi beslendiğimi fark ettim. o yüzden dikkat. proteinsiz, vitaminsiz, temel besin yapıtaşları olmadan kilo verilmez. hepsinden azar azar, hepsinden kararında. çok sıktım, çok uzun yazdım farkındayım. yaptıklarımın tümünü anlatmaktan ziyade tecrübe ettiğim temel mevzulara değinmek istedim. bu konuda oldukça bilgi sahibi ve antremanlı olduğuma inanıyorum. psikolojik desteğe veya bilgiye ihtiyacı olan olursa buyursun danışsın, seve seve anlatır, seve seve destek olur ve paylaşırım deneyimlerimi. tüm zayıflamaya çalışanlara kolaylıklar diliyorum ve pes etmeyin diyorum. unutmayın, kendi şartlarınızda en mükemmel fiziğe sahip olabilirsiniz. gördüğünüz mükemmel fizikli kimse o mükemmel fiziklere çalışmadan kavuşamıyor. hepsi oldukça azimli ve istikrarlı insanlar. siz veya ben neden olmayalım??

Evet biz de aynen dediginiz yontemi benimsemis durumdayiz...zaten dogru olan da bu digerleri gecici cozumler...Bu grubun performansi cok iyi...basaricaz insallah!

Kakeracim cok iyi bir menu ...!! ama ben sahsen o kadar az tavukla doymazdim...(((

Bende yediklerimi yazayım yaticam kiZlar bugün çok yorucuydu... Gelen misafirlere pasta Borek ikram ettim ama ben yemedim... Bugünkü menümü yazayım sabah 4 kasık musli sutle bol su arada öğlen 2 buçuk gibi 2 grisini maydonoz 2 kasık lor salatalık yeşil biber 1 bardak ayran bol su aralarda... Aksam 1 grisini daha sonra 1 elma 1 muz hırs yaptım Ata ogunlerimi vaktim olmadıgı için yemedim aksamda yemedim sayılır biliyorum sbah çok acikcam ama hırs yaptım tartıda eksik görmek istiyorum iyi geceler canlarim

Ya siz cok hos bir bayansiniz...!! ayrica hic soylediginiz kiloda gozukmuyorsunuz..ve uzerinizdeki bluz cok yakismis!!! Eviniz de cok guzel!! Maasallah Yaptiginiz yemekler de cok nefis gozukuyordu......

günaydın kızlar

ya ben sanırım pazartesi 71 kg göremicem şuan 71,400 gr görüküyorum
regl olmam lazım ama şişkinlik yok sadece stresi ve kasıklarda ağrısı var.bakalım ne gelir.

bugun iş olsaydı kalkamazdım ama sabahın köründe hortladım

az sonra çıkıp biraz yürüyeceğim

şimdi ballı sirkeli suyumu içeceğim

ha birde akşam 40 dk yürüş yaptım

neyse görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın

zayıf günler bizi bekliyor

Evet biz de aynen dediginiz yontemi benimsemis durumdayiz...zaten dogru olan da bu digerleri gecici cozumler...Bu grubun performansi cok iyi...basaricaz insallah!

ne mutlu size o halde. eminim ki başaracaksınızdır. kararlılığınız ve motivasyonunuz yerinde zaten anladığım kadarıyla başarılar diliyor, en kısa zamanda dilediğiniz fiziğe kavuşmanızı temenni ediyorum hepinize.

sevgili yol arkadaşlarım
bugün itibariyle 85.500:)
pazartesi 85 diyorum tabi hala
2 günüm war 85 için
yoğun çaba sarfiyatıyla pazartesi sabahı o 85 i göreceğim ben

sporu arttırdım dünden itibaren

leslie ile yürüyorum evde

yediklerimi azaltmak istiyorum ama nası yaparım bilmiyorum

günde bir dilim çavdar ekmeği yiyorum o da kahvaltı da çıkartayım mı ki onu da

öğlen salata yediysem akşam muhakkak yoğurt yiyorum

akşamları muhakkak çorba içiyorum
ama arkasında başka bişeyler de yiyorum genelde sebze yemeği oluyo
bunu mu çıkartsam ki akşamları tek çeşit mi olsun

bilemedim napıyım ben

not:qwertybaby tv de harikaydın saçlarına bayıldım:)

Son düzenleme:
Ya siz cok hos bir bayansiniz...!! ayrica hic soylediginiz kiloda gozukmuyorsunuz..ve uzerinizdeki bluz cok yakismis!!! Eviniz de cok guzel!! Maasallah Yaptiginiz yemekler de cok nefis gozukuyordu......
ay canım çok saol dünden beri o kadar motive oldumki anlatamam... Hepinizi çok seviyorum ... Ama bir gercek varki o dediğim kilodayim/))) ama o kiloda olmayacağım sizlerin sayesinde burda inceciknolacagim

canım öncelikle merhaba.bu konu hakkında çok deneyimim olduğu için önerilerimi umarım dikkate alırsın :)

1.her sabah öğlen ve akşam 1dilim de olsa ekmek ye.yiyeceğin ekmek tam buğday olsun.kepekli ve beyaz unlu ekmekler besleyici değerler bakımından çok zayıftır.
2.2lt su tüketmeye çalış.hücrelerine oksijen taşınmasına yardımcı olursun bu da toksinleri atıp yağ yakmana yardımcı olur.
sabah-ara-öğle-ara-akşam-ara şeklinde beslen.ara öğünlerini 1er porsiyon meyve yapabilirsin,yoğurt yapabilirsin.unutma ki süt ürünleri yağ yakımına yardımcı olur.
3.öğle yemeklerinde et-balık-tavuktan birisini tercih et çünkü akşama kadar seni tok tutar.
4.canın illa ki tatlı çekecek pasta börek gördün mü yemek isteyeceksin.ye.ancak 2 çatalı geçmesin :)

günaydın kızlar
sabah menüm
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk.lor peyniri maydonoz ve dereotlu
yarım domates salatalık 5,6 dal limonlu maydonoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…