Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

sabah kalktım yulaf,süt,2 kayısı,3 badem,biraz da kuru üzüm koyup müsli hazırladım kendime...
arada komsuma gittim nescafe,2 tane form yedim.
simdi bezelye yedim ögle yemeği..aksama bakalım diyorum napcaz...:))

merhaba güzel arkadaşlarrrrr
ben bugün öğlen kıymalı kabak (kıymaya yağ koymadım kendi yağında)
ayran ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim

ama sıcaklar bastırdıkça canım buzlu limonlu kola istiyorrrrrr yaaaaaa çok şu ana kadar yenilmedim inşallah bu böyle devam eder.
ama birşey sormak istiyorum
meyveli soda içen varmı problem olmaz sanırım dimi
diyetisyene gittiğim dönemde maden suyunu içebilirsin demişti
kolanın yerine yani :) en azından onunla geçiştir derdi

Arkadaslar yorumlarınız için çok saolun inanın kendimi çok iyi hissettim... Ama zayifliycam ben bununda üstesinden gelicem... Vücudum bana direniyo sanırım bende onadirenicem... O yaptıklarını yedinmi diye soran arkadaslar o zaman kalmamıştı inanın kimseden yiyemedim:))) ama genelde kocama bile hazırlarım yani hazirlardim ama artık daha sağlıklı seyler yiyoruz... Soya sosu 75 gibi anca demirsin öyle sevindimki vallahi 84.6 sabah tartım kiZlar ama ben o 75 leri gorcem ... Yediklerini yaZ demissin soya dünü yazıyorum sabah yıkadık sutlu musli yeşil çay arada 3 gibi iZgara balık salata yoğurt yiyip 5:30 1 saat spora gittim gelincede 2 grisini ile domates salatalık taE nane roka maydonoz lor peyniri yedim... Bol suyumu ictim2 tanede Cigkofte etsiz yedim... Balığa tuz attım azda olsa... Suyu 3 litre kadar iciyorum hergün azalacağına artıyı bu kilom... Saglık problemim yok canım diyetisyene giderken yaptırmıştım her bir degerim normal çıkmıştı... Offffff offfff anlamıyorum....
Banyomu beğenen arkadasimcok saol ne emek döktük bı bilsen o hale gelinceye kadar:)))) hepinizi çok seviyorum

CANIM ZATEN GÜZELLİĞİNİ EVİNE YANSITMIŞSIN
OĞLUŞUN PEK TATLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ONU TABİKİ SENİDE

KİLONA GELİNCE MORAL BOZMAK YOK sabır sabır

ben günde 1 tane içiyorummm
sorun olmaz diye düşünüyorum

Sevgili arkadaşlar,

Meyveli sodanın menümüzde yeri yok malesef...
Üzgünüm size sürekli olumsuz bilgiler veriyor gibi hissediyorum kendimi ama şimdi size kendimi bir tarifle affettireceğim ))

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, asitli içecekler ve meyve suları şeker içerir... Her ne kadar üzerinde sıfır şeker, çok doğal vs yazsada inanmayınız...
Bu tip şeyler bize kilo yapar... Eğer meyveli soda içmek istiyorsanız aşağıdaki tarifi uygulayın...
Ve sade soda içenler lütfen günde sadece 1 bardak sodadan daha fazlasını tüketmeyiniz...

Teşekkürler...

Meyvveli soda tarifi ))

Sade soda
Yarım limonun suyu
Küp küp doğranmış bir adet kivi
2-3 adet çilek (bunuda doğrayın)
Buz

Bunları bir bardağa dökün 2-3 dakika bekleyin ve için
Kalan meyveleri de yiyin ))

Alın size meyveli soda.. Hemde meyveleri yiyerek ara öğününüzü yapmış olursunuz ))
Ayrıca görüntü olarakta zaten sizi cezbedecek, buzunda metabolizma hızlandırıcı etkisi var..

Daha farklı meyvelerde kullanabilirsiniz ama meyvelerinizi seçerken genelde kalori ve metabolizma açısından dengeli meyveler seçin...
Örneğin kiraz çıktığında kiraz koyabilirsiniz... Karpuz çıktığında karpuz...
Bilginize ))

Canım,
Ben ekranda gördüğümü söyledim ))

Hiç bir şekilde kendine yenilme ve savaşmaya devam et... Sen kazanacaksın... Vücudun başlarda çok direnecek sana... Ben kolay kazanmadım bu savaşı...
88,600 kg ile başladım ve o kadar sinirim bozuldu ki... Bir çıkıyordum tartıya 86,600 bir çıkıyordum 87,900... Deliriyordum... Yediklerim aynı ama kilo bir türlü düşmüyor... 7'li rakamları göremiyecekmiyim diye çok umutsuzluğa kapıldım ama hep savaştım... Herkes gözümün önünde yemek yedi ben aldım yemeğimi geçtim karşılarına kendi yemeğimi yedim... Canım istemedi mi onların yediklerinden yemek? Deli gibi istedi... Ama savaşım bedenimle ve kendimleydi... İlk bir ay kabus gibiydi.. Resmen psikolojik savaştı benimki... Aç değildim ama gözüm açtı ve kilolarım bir türlü gitmiyordu... (İstediğim hızla) Sonra bir baktım zayıflamaya başlıyorum... Savaşı ben kazandım... Vücudum artık benle savaşmayı bıraktı...
Şimdi ara ara gene savaşıyor ama eskisi gibi uzun süre direnemiyor, çabuk sıkılıyor benden )) Anladı ne kadar deli olduğumu ))
Sende başaracaksın, yolu yok, biliyorum ))

Gelelim dünkü menüne, hatırlamak için tekrar yazıyorum..

sutlu musli yeşil çay (sütün yarım yağlı süt olsun, light süt kullanma... tam yağlı ise içine biraz su kat)
arada 3 gibi iZgara balık salata yoğurt (gayet güzel, salatamız 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile ve tuzsuz olsun)
5:30 1 saat spora gittim (süper, sporda hareketleri hızlı hızlı yapma... yavaş yapılan hareketler daha fazla yağ yakar... )
gelincede 2 grisini ile domates salatalık taE nane roka maydonoz lor peyniri yedim... (çok iyi, tazen naneyi fazla tüketme, iştah açar... mümkünse kokla, koklamak iştah kapatır)
Bol suyumu ictim (Günde 2-2,5 litre su yeterlidir, fazlası bünyeye zarar)
2 tanede Cigkofte etsiz yedim... Balığa tuz attım azda olsa... (Çiğköfte yeme... Gereksiz su tutar vücudunda, ödem oluşturur.. Balığa da tuz atma, buda su tutar... Ertesi gün tartıda üzer seni bunlar)

Günlük menün gayet güzel, yanlarına ufak notlar yazdım..
Eğer önceden gün içinde ne yiyeceğini belirleyebiliyorsan gönder bana +/- yazarım sana...
Veya aklına takılan herhangi birşey, sormak istediğin varsa paylaşabiliriz...
El birliği ile o kilolardan kurtaracağız seni ki, zannettiğin gibi görünmüyor emin ol ))

Sevgilerimle ))

evet ya güzel tarif teşekkür ederim soya.içmeyiverelim meyveli sodayıda.dolapta görünce aklıma düştü de
bu arada sen bundan bahsettin benim aklımada başka bir tarif geldi meyveli çay oda kola isteğimizi kesebilir buzlu buzlu
normal demlediğimiz çaya yine küp küp doğradığımız çilekleri yada çıktığında tabi şeftalileri atıp birlikte karıştırıyoruz yada limonn
tatlandırmak içinde 1 tatlı kaşığı bal
buzlu ve nane yapraklarıyla nefis olur
zaten ben bu ara içtiğim suya bile nane atmaya başladım içerken lezzetli oluyor
yeşil çayda limonlu ve naneli daha içilebilir oluyor:)

İnsan isteyince neler geliştiriyor değil mi ))
Herşeyin alternatifi var sonuçta... Hep diyorum, çözüm üretelim bahane değil diye ))
Bu arada tekrar söylüyorum soda günde sadece 1 bardak içilmeli, daha fazla değil !

Ayrıca yukardaki çay tarifi çok güzel yalnız biz şekeri kesmeye çalışıyoruz,
Şekersiz içsek daha iyi olmaz mı?
Zaten çilek, şeftali vs ona kendi şekerini verecek...
Bal katmaya gerek yok bence ))

şiş şiş şiş şiş patlıycam az kaldı ))
Ne biçim bir şey bu ya )))
içten şişiyorum bu sefer sanki, dışardan baktığımda birşey yok ama içimde şişlik var ))
Periyod dönemlerimde genelde 2 kilo kadar oynardım tartıda, bu sefer oynamadım aksine eksildim...
Ama sanki içten içe şişiyorum )) kendimi o kadar şişmiş hissediyorum ki şu anda patlayacak gibi hissediyorum...
Neyse bi kaç güne bitecek..
Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum...
Öğlen yeşil mercimek yedim,
ara öğün olarak turp yedim

akşama ne hazırlıycam bilmiyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor bugün
Birde yarın ve öbürgün açık öğretim sınavları var of off (önlisans aldık, lisans tamamlayalım dedik)

Nohut, ton balığı, mısır, dereotu ile kendime salata yapsam ?
Olur aslında... Yanında ayranda yaparım..
Hem doyurucu olur, hem gayet besleyici...

Nasıl yapacağımı da anlatayım bari...

50 gr nohut (tahmini 1 avuçtan biraz fazla)
1 light ton balığı
2 yk mısır
dereotu
maydanoz
kimyon (gaz yapmaması için)
pulbiber
karabiber
karıştırcam ve yiycem bu kadar ))

akşama ne hazırlıycam bilmiyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor bugün
Birde yarın ve öbürgün açık öğretim sınavları var of off (önlisans aldık, lisans tamamlayalım dedik)

soya sosu benim sana bir tavsiyem olacak bu açıköğretim sınavları ile ilgili hangi bölümdesin bilmiyorum ama geçmiş yıl sınav sorularına internetten bakmanı tavsiye ediyorum.genelde geçmiş sınav sorularını karıştırıp soruyorlar ben bu şekilde bitirdim açıköğretimi geçmiş 5yıl sorularına çalışarak geçtim.birde acıköğretim.gen.tr diye bir site var oradan bulabilirsin soruları

pazartesi 85 olursam 23 marttan bu yana tam 4 kilo vermiş olacağım

en son 86.300 dü

pazartesi 85 diyorum başka da bişey demiyorum

Babycim seni izleyemedim TR de olmadigimiz icin o vakitte burda gece yarisini gecmisti de...Ama simdi youtubedan veya baska biyerden bulmaya calisicam...

Bende menümü yazayım ;
UYANINCA: Elma sirkesi + ılık su
SABAH: 2dilim çavdar ekmeğine yağsız çökelekle tost , domates , salatalık , şekersiz yeşilçay+mate
ARA : 1tane orta havuç , 1tane ceviz
ÖĞLEN: 3kaşık ıspanak , 1kase yoğurt , 1dlm çavdar ekmeği
ARA: 2tane diyet bisküvi , 1bardak süt
AKŞAM: 1kase mercimek çorbası , 1yumurda kadar tavuk , bol salata
GECE: 1bardak yeşilçay+mate
YATMADAN ÖNCE : Elma sirkesi+ ılık su
170tane ip atladım , 400 sağ+sol yan egzersiz , 50 yarım mekik. 2,5lt su.

arkadasim trabzondan olan program degil mi? persembe gununun programi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…