Canım saol o senin güzelliğin... Bende çorbanın aslında o kadar masum olmadıgını duymuştum diyetisyenim öyle demişti... Ama soya bu konudada bizi bilgilendirebilir...canım öncelikle merhaba.bu konu hakkında çok deneyimim olduğu için önerilerimi umarım dikkate alırsın :)
1.her sabah öğlen ve akşam 1dilim de olsa ekmek ye.yiyeceğin ekmek tam buğday olsun.kepekli ve beyaz unlu ekmekler besleyici değerler bakımından çok zayıftır.
2.2lt su tüketmeye çalış.hücrelerine oksijen taşınmasına yardımcı olursun bu da toksinleri atıp yağ yakmana yardımcı olur.
sabah-ara-öğle-ara-akşam-ara şeklinde beslen.ara öğünlerini 1er porsiyon meyve yapabilirsin,yoğurt yapabilirsin.unutma ki süt ürünleri yağ yakımına yardımcı olur.
3.öğle yemeklerinde et-balık-tavuktan birisini tercih et çünkü akşama kadar seni tok tutar.
4.canın illa ki tatlı çekecek pasta börek gördün mü yemek isteyeceksin.ye.ancak 2 çatalı geçmesin :)
Kakeracim cok iyi bir menu ...!! ama ben sahsen o kadar az tavukla doymazdim...(((
Sabahki menümü yazayım tatliskolar....
Musli sutle karışık şimdide suyumu iciyorum!!
Bugün tartida82.5 gördüm o kadar mutluyumki...
Dün aksam bisey yememiştim sanırım benim hicbisey yenemem lazım:))))
soyanın bugün ve yarın sınavları var dün yazmıştı açıköğretim sınavlarıya hanımlar soya nerde bilen varmı???
ara öğün zamanı bir kupa yeşilçay ve biberiye karıştırıp demliyorum
yarım ekşi elma ve 1 tane form çubuk
bu arada kendi demlediğimiz yeşilçay daha içelibilir oluyormuş ben 3 gündür kendim demliyorum poşetten çok daha güzel oluyor tavsiye ederim
canım öncelikle merhaba.bu konu hakkında çok deneyimim olduğu için önerilerimi umarım dikkate alırsın :)
1.her sabah öğlen ve akşam 1dilim de olsa ekmek ye.yiyeceğin ekmek tam buğday olsun.kepekli ve beyaz unlu ekmekler besleyici değerler bakımından çok zayıftır.
2.2lt su tüketmeye çalış.hücrelerine oksijen taşınmasına yardımcı olursun bu da toksinleri atıp yağ yakmana yardımcı olur.
sabah-ara-öğle-ara-akşam-ara şeklinde beslen.ara öğünlerini 1er porsiyon meyve yapabilirsin,yoğurt yapabilirsin.unutma ki süt ürünleri yağ yakımına yardımcı olur.
3.öğle yemeklerinde et-balık-tavuktan birisini tercih et çünkü akşama kadar seni tok tutar.
4.canın illa ki tatlı çekecek pasta börek gördün mü yemek isteyeceksin.ye.ancak 2 çatalı geçmesin :)
Ctebrikler mutluluğun artsın inşallah kilolar gittikçe.dünkü program hakkında bende bişeyler yazmak istiyorum müsadenle.öncelikle seni görmek çok güzeldi.çok tatlısın yani nursel i sevmediğim için seyretmediğim programa senin için baktım.sana bakarken 3 mil yürüdüm ayrıca:)))kıyafetlerine bayıldım çok yakışmıştı.özellikle elbiseyi çok güzel taşıyorsun.saçlarını çok beğendim kuaföre ne demek lazım o renk için hemen söyle lütfen:)eşinle ,yakışıklı oğlunla bir ömür mutlu kalın güzel yuvanızda inşallah...bide aç kalma lütfen az az ye atlama ara öğünlerini.yavaş da olsa emin verelim kiloları...ha birde gözlerin çok güzel maşallah makyajında yıkılıyordu:)))maşallah maşallah...
Aslında ne oluyorsa o iki çataldan oluyo bende bunu tecrübe ettim soyacim :)))tebrikler mutluluğun artsın inşallah kilolar gittikçe.dünkü program hakkında bende bişeyler yazmak istiyorum müsadenle.öncelikle seni görmek çok güzeldi.çok tatlısın yani nursel i sevmediğim için seyretmediğim programa senin için baktım.sana bakarken 3 mil yürüdüm ayrıca:)))kıyafetlerine bayıldım çok yakışmıştı.özellikle elbiseyi çok güzel taşıyorsun.saçlarını çok beğendim kuaföre ne demek lazım o renk için hemen söyle lütfen:)eşinle ,yakışıklı oğlunla bir ömür mutlu kalın güzel yuvanızda inşallah...bide aç kalma lütfen az az ye atlama ara öğünlerini.yavaş da olsa emin verelim kiloları...ha birde gözlerin çok güzel maşallah makyajında yıkılıyordu:)))maşallah maşallah...
Sevgili arkadaşım,
Tavsiyelerin için teşekkürler öncelikle ))
İlk üç madde zaten bizim uyguladığımız ve sürekli önemini tekrarladığımız şeyler... Senin bunları tekrar belirtmen güzel olmuş...
Fakat bizim beslenme tarzımıza 4.madde uymuyor... Bizim beslenme tarzımızda bu kaçamak olarak adlandırılıyor ve asla kaçamaklara müsaade etmiyoruz !
Sen bizi bilgilendirdin, bizde seni bilgilendirelim istedim ))Ne olursa aslında o iki çataldan oluyo bende bunu anladım soyacim:)))
Sevgilerimle..
Aslında ne oluyorsa o iki çataldan oluyo bende bunu tecrübe ettim soyacim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?