Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canım saol o senin güzelliğin... Bende çorbanın aslında o kadar masum olmadıgını duymuştum diyetisyenim öyle demişti... Ama soya bu konudada bizi bilgilendirebilir...

Sabahki menümü yazayım tatliskolar....
Musli sutle karışık şimdide suyumu iciyorum!!
Bugün tartida82.5 gördüm o kadar mutluyumki...
Dün aksam bisey yememiştim sanırım benim hicbisey yenemem lazım:))))

qwertbabycim biliyosun ki hiç birşey yememek diye bişey yok mutlaka ana ve ara öğünlerimizi yapıyoruz.
akşamları bişey yemeden olmaz mesela salata yiyebilirsin dün soyanın bir mesajında bir salata tarifi vardı ton balıklı ondan yapıp yiyebilirsin eğer yemezsen olmaz kendimizi sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyoruz bazen kilo vermemiz durabilir. ama biz pes etmeden devam edersek o direnen kilocukları yeneceğiz.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zayıf günler dilerim

kahvaltı 2 dilim peynirli kızarmıs ekmek domates salatalık sekersiz çay

tebrikler mutluluğun artsın inşallah kilolar gittikçe.dünkü program hakkında bende bişeyler yazmak istiyorum müsadenle.öncelikle seni görmek çok güzeldi.çok tatlısın yani nursel i sevmediğim için seyretmediğim programa senin için baktım.sana bakarken 3 mil yürüdüm ayrıca:)))kıyafetlerine bayıldım çok yakışmıştı.özellikle elbiseyi çok güzel taşıyorsun.saçlarını çok beğendim kuaföre ne demek lazım o renk için hemen söyle lütfen:)eşinle ,yakışıklı oğlunla bir ömür mutlu kalın güzel yuvanızda inşallah...bide aç kalma lütfen az az ye atlama ara öğünlerini.yavaş da olsa emin verelim kiloları...ha birde gözlerin çok güzel maşallah makyajında yıkılıyordu:)))maşallah maşallah...

evet sabah kalktım wc sonrası tartım 68.5...beklediğimden az ama olsun gitmiş ya biraz şükür.yola devam...sirkeli ballı suyumu içtim.kahvaltıda
1 yumurta
1 dilim çavdar
yeşillik bana yetti bende şaşırdım:))arada yoğurtlu
brokoli yesem diyorum...
ya hanımlar soya nerde bilen varmı???

ya hanımlar soya nerde bilen varmı???[/QUOTE]
soyanın bugün ve yarın sınavları var dün yazmıştı açıköğretim sınavları
bugün girer mutlaka akşam üzeri gibi sınavdan sonra

ya hanımlar soya nerde bilen varmı???
soyanın bugün ve yarın sınavları var dün yazmıştı açıköğretim sınavları
bugün girer mutlaka akşam üzeri gibi sınavdan sonra[/QUOTE]
evet sen söyleyince hatırladım dün okumuştum Allah yardımcısı olsun...akşam girebilirsem okurum yazılarını artık...herkese sevgiler....

ara öğün zamanı bir kupa yeşilçay ve biberiye karıştırıp demliyorum
yarım ekşi elma ve 1 tane form çubuk

bu arada kendi demlediğimiz yeşilçay daha içelibilir oluyormuş ben 3 gündür kendim demliyorum poşetten çok daha güzel oluyor tavsiye ederim

evet inci hanım bende yeşilçaya demlerken 1 tane kabuk tarçın koyuyorum kokusuda tadıda daha güzel oluyor tavsiye ederim

Sevgili arkadaşım,

Tavsiyelerin için teşekkürler öncelikle ))
İlk üç madde zaten bizim uyguladığımız ve sürekli önemini tekrarladığımız şeyler... Senin bunları tekrar belirtmen güzel olmuş...
Fakat bizim beslenme tarzımıza 4.madde uymuyor... Bizim beslenme tarzımızda bu kaçamak olarak adlandırılıyor ve asla kaçamaklara müsaade etmiyoruz !
Sen bizi bilgilendirdin, bizde seni bilgilendirelim istedim ))

Sevgilerimle..

qwerty, daha slim günler bekiyor seni ))
Daha çoook şaşırtacak tartı seni sadece sabırlı ol ))

Ama bir şey yemeden kilo vermen doğru değil, bunu hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum bilgin olsun ))
Dün moreliten yükseldiği ve kendini iyi hissettiğin için vücudun seni ödüllendirdi, morelini yüksek tut her zaman ve sabırlı ol...
biliyorum ki sonunda sen kazanacaksın !

Sevgilerimle ))

Günaydın arkadaşlar ))

Önce acil yazmam gerekenlere yazdım, kusura bakmayın ))
Bugünki sınavım bitti, yarın sabah bir sınavım daha var... Merak edenler için, iyi geçti (benden hiç bir şey kurtulmaz !)

Bazı sorular vardı çorbayla ilgili,
Unlu, kremalı çorbalar hariç çorba içmenizde problem yok arkadaşlar...
Özellikle sebze çorbası yapıp içebilirsiniz mesela... Bağırsakları çalıştırır, gayet faydalıdır...
kapuska,kereviz,bamya,kabak çorbaları içebilirsiniz mesela...

Ama içine un veya krema koymayın, hazır çorba tüketmeyin (öğlen öğünlerinde vaktiniz yoksa hazır fincan çorbalardan haftada sadece 1 kere içebilirsiniz)

Bilginize

C
Canım çok saol.. Öncelikle yiyerek zayifliycam bunu sizlerden çok iyi öğrendim ama benim savaşım bunyemleydi...!aksam bir galetayla geçiştirdim ama inanın açlık hissetmedim bide gezmeye gittim yemek hazırlama vaktim yoktu ordada meyve yedim... Sac rengime gelince karamel di CNm ama şimdi koyulastirdim biraz.. Dün görünce yinemi öyle olsamki diye düşündüm ama önce zayifliycam sonra bastan değiştircem kendimi/))) ama daha önce platin sariydi saclarım alt ton açık yani... Canimsin... Kıyafetlere gelince bulmak için çok zorlandım kendimle savasim var çünkü büyük beden satan mağazalara giremiyorum hala genc kiZligimda girdiğim mağazalara bakıyorum kabullenmedim ben bu kiloları :))) nurseli iyi çalıştırdım ama hosuna gitmiştir umarım:)))

Bugün itibari ile 76,800 kg'dayım ))
Hergün düzenli bir şekilde 200 gr kaybediyorum...
Bu şekilde devam edersek haftada 1,400 kg eder...
Peki bunu nasıl sağlıyorum ?

her zaman dediğim gibi,
Düzenli bir şekilde beslenerek, kaçamak yaapmayarak ve sabırlı olarak...
Ve bu periyod dönemimde olmama rağmen hala kilo kaybım devam ediyor (2 ay önce bu dönemlerde kilo veremiyordum)
Vücut sisteme girince size cevap verecek... Sabırlı olun, kendinize inanın ve devam edin...
Sakın ümidinizi kaybetmeyin, zaten ümidinizi kaybedecek bir durum yok...
Yeterli besini alıyorsunuz, aç kalmıyorsunuz...
Aç kalan sadece gözünüz, bunu unutmayın... Onu terbiye edeceksiniz sadece...
Eğer bunu başarırsanız ödülünüz güzel oluyor...

Ve diyorum ki, bekle beni 75 geliyorummmmmmmm ))

Sevgilerimle

Not: Burda olmadığım zamanlarda genellikle ya geziyorum yada size faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri araştırıyorum (örneğin, metabolizma hızlandırıcılar, bölgesel problemlerin çözümleri vb) Sizlere daha iyi nasıl faydam dokunur diye iyice araştırmadan, emin olmadan hatta gerekirse deneyip karar vermeden sizlere önermek istemiyorum... Bilginize ))

Aslında ne oluyorsa o iki çataldan oluyo bende bunu tecrübe ettim soyacim :)))

Aslında ne oluyorsa o iki çataldan oluyo bende bunu tecrübe ettim soyacim :)))

Zaten bunun 1 çatalı da aynı kalori, 1 dilimi de...
Ben bu zihniyeti anlamıyorum...
1 çatal alınca 50 kalori, 1 dilim yiyince 500 kalori almıyorki insanlar...
Sen o şekeri vücuduna aldığında yağa dönüşüyor... Ben yağı eritmeye çalışıyorum zaten...

Bugün ondan çatal alırsın, yarın öbüründen derken bütün yaptıkların çöpe gider hadi sil baştan...
Girip diğer forumlara hiç baktınız mı bilmiyorum, sürekli şu yazıları göreceksiniz...

"bugün şunu yedim, bunu yedim, onu yedim, herşey boşa gitti... xx kilo almışım (( Pazartesi tekrar başlıycam yaaaa (( "

Bu ne şimdi? İkidebir zayıflayıp kilo almak ne kadar tehlikeli ! Kalp damar sağlığın için ölümcül sonuçlar doğuruyor... Herkes şimdiyi düşünerek hareket ediyor... Bundan 5-10 sene sonra bir çok kişi bu yaptıkları saçma diyetler yüzünden kalp, şeker, tansiyon vs hastası olacak farkında değil... Ama anlatamıyorum...
Neyse ya... Kızdım galiba gene ben )))))))))))))

Toplam olarak 12 kilo verdim, çok güzel bir başarı...
88,6 kg ile başladığım yolculuğumda hedefim 60 kg olmaktı (hala öyle)
ilk gün 28,6 kg nasıl verilir diye düşünmedim değil ))
Nerdeyse 10-11 yaşında sağlıklı bir çocuğun olması gereken bir kilo kadar kilo kaybetmem gerekiyordu ))
Ama hedef koydum kendime.. Yapabilirim, yapacağım dedim...
Hedeflerimi küçük parçalara böldüm, 2 kg hedeflerle başladım... Zor oldu, zırladım, tepindim, isyan ettim..
Başardım... 100 gr, 200 gr derken baktım 2 kilo gitti...
Şimdi bakıyorum 12 kilo gitmiş...
Kalmış 16,8 kg...
Demekki gözümde çok büyütmemem lazımmış ))
Çoğu gitti azı kaldı ))
Ayda 4 kilo hedeflesem 4 ayda gider zaten... Ki buda en sağlıklı olanı...

Kendimi tebrik etmek için yazıyorum, yorum yapmanıza gerek yok...
Ben kendimle gurur duyuyorum, kendime kocaman aferin diyorum...
Aferin kızım sana ! İşte senin bu yönünü o kadar seviyorum ki !
İstersen başaramayacağın hiç bir şey yok !
İstersen aşamayacağın engel, yıkamayacağın duvar, gidemeyeceğin yol yok !
Sen bi tanesin...
Sen mükemmelsin...
Seni çok seviyorum...
Oyyy canım kendim

(Biraz megalomanca gelebilir ama kendimi çok seviyorum naapiim )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…