Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Herkese günaydın.Sabah yarım simit,peynir ve çay ile kahvaltımı yaptım.Dün sabah 35 dakika yürüyüş yaptım.Bugün sabahta yürüyüş yaptım.Yürümeyi seviyorum baharda gelince yemyeşil oldu her yer ağaçlar çiçeklendi.Yürüyerek hem spor yapıyorum hemde beynimi boşaltıyorum bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp,daha iyi hisssediyorum kendimi.
Ben artık istesemde fazla yiyemiyorum midem bulanmaya başlıyor aşırı şişkinlik hissediyorum.Rahatsız oluyorum.Az yediğimde hafif şeyler yediğimde çok rahat oluyorum.Sanırım bünyem artık alıştı.Çok mutluyum.Yanlız hala bir tartı alıp tartılamadım.Kaç kilo olduğumu bilmiyorum.
Hedefim 38 beden olmak.Şu an 40 giyiyorum.

şimdi 5 dk ve 21 dk olan yürüyüşleri yaptım
yormuyor ama güzel terletiyor tavsiye ederim kızlar
özellikle dışarıda yürüyüş yapma şansı olmayanlara

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
akşamki menüm

ızgara köfte salata ayran 1 dilim ekmek

akşam spor yapamadım ama 1 saat ütü yaptım:44::44:

leslie bende başladım önceki akşaqm

3 mil ço zevkli ve güzel
ama kızım çok sıkıldı 1 milde bıraktım onunla ilgilendim

artık onlar uyuyunca ev işlerinden vakit kalırsa yapmak istiyorum

Kızlar günaydın bisey ogrendimmmm:)))
Esra Erol şimdi soledi sabahları sekersiz nescafe yağ yakiyomus... Soyacim icelimmi her sabah:)))Ne dersin???
Sabah: Müslim sutle beraber sabahları bunu tercih ediyorum kızlar çünkü bağırsaklarını çalıştırıyor yoksa bağırsaklarının çalışacağı yok:)))
Bu hafta daha kiloda oynamak yok.. Pazartesiye kadar bakalım inşallah kızlar:)))
Spora gelince spor salonuna gidiyorum 45 dakika 55 Dakika'ya kadarda çıkıyor bazen hocam sıkarsa:))) mekiktir alt karindir öyle seyler çalışıyorum... Oluyorum otdan çıktığımda ama asla saldırmıyorum yiyeceklere gelip güzelde yemeklerimi hazırlıyorum:)))

GÜNAYDIN KIZLAR
akşam yağsız tuzsuz sütlü çorba yarım kase(yarım çay bardağı arpa şehriyeyi suyla pişirip süt ekledim.)
yarım kepçe nohut yemeği
salata

akşam ara
yarım armut

sabah
yarım dilim tam buydağ ekmeği
biraz lorpeyniri
5 dal maydonoz 1 salatalık
1 bardak şekersiz çay

yaseminnn nasılsın dünden beri

hiç olmadığım kadar iyiyim

çünkü 12 yıl verdiğim bir şirketten ayrılıyorum çünkü artık dayanamıyordum dün ipler koptu bugunde tamamen konuşup bitirdim yerime biri alınıncaya kadar burdayım aldıktan sonra rahatım artık

kurtuluyorum artık yaşaasınnnnnnnnnnn

mutluysan ve için rahatsa süperrrr

olmuyorsa zorlamanın anlamı yok

ara öğün 2 patlaklı olan eti formm 1 dilim kivi

yasemincim sıkma canını hayırlısı olsun

Sevmediğin bir yerde çalışmak zordur CNm senin için takarsa kendini daha mutlu hissediyorsan salla gitsin.. Sen herseyden onemlisin:)))

Öğle yemeği:Çeyrek simit ve ayran
Az gibi görünüyor ama şu an açlık hissetmiyorum.Acıkırsam yanımda elma ve muz var onları yiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…