Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

iyi akşamlar zayıflamaya kararlı bayanlar...
ben bugün spor yapamadım boğazım şiş hastayım heryerim kırılıyor kopuyor.bol su içiyorum.
akşam menüm;
yeşil mercimek 1 kepçe
roka domates salatası bol limonlu
2 dilim tam buğday ekmeği
yatmadan meyveli light yoğurt yicem belki grissiniyle...
şimdiden iyi geceler...

KiZlar gelsin aksam menülerimiz yemeğimi yedim oturdum feriha izliyorum marul domates mor lahanadan salata yaptım kiZlar yanında 1 kase soğuk bugdayli nohutlu yogurtlu çorbam... Birazda tavuk göğsünü dittim baharat attım kekim acı biber kori bir kasık sıvı yağ ekledik çevirdim 3 yemek kasigida ondan yedim Buda süper olmuş:))) birazdan 22 ye doğru yeşil elma yeşil çay var:)) opuldunuz

qwertybaby sen kaç kilo oldun canım en son 82ydi galiba birde siyah çayi ne kadar içebiliyoruz yani kaç bardak

Canim sen kilo vermem durdu demistin ya bak bu sporda agirlaik kaldiriyorsan ondan da olabilir ..ben de spor salonuna gittigimde hocam kas calistiriyodu kol,gogus kasi filan..kilo vermem durmustu..yeme duzenim ayni oldugu halde hatta 200-300 gr almistim...spor hocam vucudun kas yapiyor kasin kutlesi yagdan daha agirdirr ondan kilo vermen durdu panik yapma demisti...kasinin artmasi daha iyi daha cabuk kilo veririsin yaktigin kalori artar canim...

Yasemincim hayirlisi olsun Allah daha guzel bir kapi acar sana... Bu arada verdigin bilgiler icin tesekkur ederiz..gercek yulaf kepegi bulmasi biraz zor bir urun TR.de yulaf kepegi yerine kahvaltilik yulaf ezmesi satiyorlarmis...ben burda yurtdisinda buldum ama TRde cok yok diyolar bazi yerlerden siparis veriliyormus..cok faydali gercekten...

öğlen yemeğim
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
1 domates

Esracim sana esracim diyorum yasini bilmiyorum belki de cogunuz benden buyuksunuz..insallah pot kirmiyorumdur!!:26: pilavla ekmek beraber kilo yapabilir canim zaten 2 kasik bulgur 1 dilim ekmek yapiyor ya...optum!!

Ara öğün: 1 küçük muz,2 adet eti form
[/COLOR]

Canim soya muzla grisini veya diyet biskuvi yemeyin demisti bana...muz zati cok sekerli ya...

Kizlar bugun size yetisemedim..islerim vardi...menumu daha yeni yaziyorum..eksik,fazla varsa soyleyin sirineler..
Sabah: 1.5 yumurtayla yapilmis, 1 t.k.yagli menemen,1 dilim ekmek, 1 kk peynir, yesillik
Ara: yarim kuru kayisi (bagirsaklar teklemeye basladi)
Oglen: 7 y.k. kiymali pirasa yemegi , 1dilim ekmek, 3 yk yogurt,yagsiz salata(cok az yagli)
Ara: 1 yesil elma,yesil cay,2 grisini
Aksam: yine 7 yk pirasa, yarim kase sade tavuk suyu corba(sehriyelerini kocama verdim), yarim kase yogurt
Aksam 20.30: 1 brd az neskafeli sekersiz sut, yarim kuru incir,yarim kuru kayisi
Spor: 1 saat tempolu yuruyus, 15 dk aletli kol ve gogus calismasi
Su: 2-2.5 litre arasi
Optuuummmmm

Katecim aramiza hosgeldin!!! bizim yerimize de at gobecikleri!!!

canım ben 8inde geldim ama yinede hoşbuldum bende göbek o kadar çokki hepinizin yerine atarım:-D şaka bir yana küçük çocuğum var çıkamiyorum yürüyüşe mecbur evde kendimce birşeyler yapıyorum ışte

Hemen bir uğrayıp kaçacağım ))

Yasemin, herşeyin hayırlısını dilerim hakkında canım... Allah kalbine göre versin...

Genel bilgi vereyim durumumla ilgili... bugün sabah 75,600 kg olarak güne başladım )) Süper birşey... Devam devam dedim kendime ))
Biraz spor yaptım, kahvaltımı ve duşumu yaptım sonra kayınpederimi görmek için hastaneye gittim... Durumu iyiye gidiyor.. Bilinci açılıyor ama enfeksiyon riski devam ettiği için yoğun bakımda hala... Sonra kendi doktoruma gittim (nöroloji) ufak bir muayene oldum, şu an için durum iyi, ilaçlarıma devam edeceğim... 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim...
Yarın ehliyet sınavım var, bol bol test çözdüm eve gelip, pazartesi itibari ile direksiyon derslerim başlıyor...
Yarın ehliyet sınavından çıkında bir arkadaşım doğum yapacak onu görmeye gideceğim...
anlayacağınız sürekli bir koşturma içindeyim ))
Acayip yoruldum ama spor oldu diye düşünüyorum iyi geliyor ))

Sizden araştırmanızı istediğim bir şey var, bu ara çok fazla vakit bulup araştıramıyorum...
Geçen gün biberiye ve yeşil çay almak için gittiğim aktar özellikle lahana yağını tavsiye etti bölgesel incelme için...
Ama araştırmadan kullanmam biliyorsunuz, bir araştırabilirmisiniz?
Özellikle yan etkileri, zararları, vücutta alerjen durumlara yol açar mı gibi bilgiler, daha sonra da bölgesel zayıflama da faydası nedir ve nasıl kullanmak gerekir...
Aktardaki bayan günde 2 saat spor yaparken strec film sararak kullanmanın faydalı olduğundan bahsetti...
Bir araştırın bakalım neymiş, ne değilmiş...
En azından basen veya göbek bölgesinden sorunlu olan arkadaşlara tavsiye edebiliriz...
Doğal yöntemlerin kullanılmasında (eğer zararı yoksa) bir yanlış görmüyorum...

Yarın akşam ancak yazabileceğim ancak ama hep aklımdasınız,
Tüm gün sizi düşünüyorum ne yapıyorlar acaba diye ))

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Muckssss

Geçmiş olsun kakera benim yaptığım sporlar sence yeterlimi

teşekkür ederim bu sabah daha iyiyim.sporların güzel valla .zaten önemli olan en az 40-45 dk fiziksel aktivite diye biliyorum.yediklerimizin yarısını yiyip.hareketimizi 2 katına çıkartıcaz.eski halimize göre.iyileşsem de ben de başlasam tekrar.

soya 75.6 tebrik ederim.boyun kaçtı senin merak ettim.çok istikrarlı veriyorsun kilolarını darısı hepimizin başına inşallah.kayınbabana sevindim allah çektirmesin tez şifasını versin dilerim.ehliyet sınavında başarılar.
lahana yağını bi yakınım kullanmıştı ona bir sorayım bende.öpüyorum iyi günler

sirinzezecim 25 yasındayım bilmiodum bulgurun bu kadar ekmekle yarıstını bi daha yemicem tamam canım aklımda

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zayıf günler zilerimmmm

kahvaltım
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
şekersiz cay

bugun bunların yarısını yiye bildim tuaf ama karnım tok beynim aç hissediyor

qwertybaby sen kaç kilo oldun canım en son 82ydi galiba birde siyah çayi ne kadar içebiliyoruz yani kaç bardak

Bugün itibarıyla 81.800 çıktım bakalım yaaa çok zor gidiyo ama gidiyo ona şükür .. Soyamin dediği gibi gramlar birleşe birleşe kilo olcak gidicek başka yolu yok..
Siyah çay ben hiç tüketmiyorum CNm zaten Pek aram yok sekersizde zaten hiç icemiuorum o yüzden içmiyorum:))) soya bu konuda bisey yazdimi onuda hatirlayamadim CNm.. Yasemine bir soralım bakalım:)))

Katecim aramiza hosgeldin!!! bizim yerimize de at gobecikleri!!!

Tatlim sporum biraz kas ağırlıklı.. Hafta ici spora gittiğimde gram oynamiyo haftasonu gtmiyRm gramda olsa vermisim/))) eğer sonradan gidecekse birden bu kilolar yaparım hemde kaslarım kuvvetlenmis olur:))) hep böle vermeden kalmiycam dimi CNm((

soyacım bende bu formda lahana yağını çok duydum kullananlar vardı hatta diyet başarı öykülerinde görmüştüm hacer35 ti galiba kullanan arkadaş spor yaparken streç flimle sarıp kullanıyordu.şimdi bi baktımda nette yan etkileriyle ilgili pek bişey yok.%100 doğal yan etkisi yoktur falan yazıyor yağ hakkında. bulduklarımı kopyalıyorum.
Lahana sıkılaştırıcı yağı %100 doğal ve asla seyreltilmeden üretilen piyasadaki en iyi yağ durumundadır.. İnsan sağlığına zarar vermeden, fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur. 100% Lahana özünden elde edilmiştir. Lahana Yağı ülkemize üretilir. Lahana Yağı kullanımında hiçbir yan etkisi bulunmayan bir zayıflama ürünüdür. Lahana Yağı kesinlikle bir ilaç değildir !..

Lahana Yağının Özellikleri Nelerdir?

Lahana Yağı Kilo Verme Sürecinde Kısa ve Uzun Vadede Kalıcı Bir Çözümdür. Lahana Yağı kilo verme sürecinde, kilo verdirmekle beraber metabolizmanızı da dengeleyeceği için, kısa ve uzun vadede fazla kilolarınızın geri alınmasını engeller..

Maksimum oranda yoğun nemlendirici etkisi ile kuruluğu önlemeye yardım eder. İzleri yumuşatır ve cildi canlandırır. İçeriğinde yumuşatıcı lahana yağı ile bölgesel zayıflama sağlar.

Lahana Yağı Nasıl Kullanılır?

Lahana Yağının kullanımı basittir. Masaj yöntemi uygulanarak sürülür, Üzeri Streç ile sarılır ve 1 saat bekletilir, duru su ile temizlenir. Lahana Yağı ciltte harici olarak kullanılır dahili olarak kullanılmaz. Yani içilmez, deriye sürülür.

Lahana Yağının Faydaları Nelerdir?

Lahana Yağı vücudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissetmenizi sağlar. Lahana Yağı düzenli kullanımda, selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümünün düzelmesine yardımcı olur.

Lahana Yağı cildin sirkülasyonunu hızlandırır. Lahana Yağı cilde sıkılaştırıcı etkisinden başka daha yoğun ve yumuşak bir cilde sahip olabilmenizi sağlar. Bedeninizde gözle görülür şekilde incelme olduğunu düzenli yaptığınız uygulamaların sonrasında görmeniz mümkündür.

Lahana Yağı dokuların temizlenmesine yardımcı olur. Lahana Yağı uygulanması, cilde oksijen ve besin kaynağı iletirken, toksin maddeleri cilde zarar vermeden uzaklaştırmasını sağlayan bir işlemdir. Lahana Yağı yağ metabolizmasını harekete geçirir. Lahana Yağı ipeksi ve yumuşak bir cilt sağlayan bir sıkılaştırıcıdır aynı zamanda…

Lahana Yağı cildin esnekliğini arttırır. Yağ ve su metabolizmasını harekete geçirerek sarkma problemi olan bölgeleri toplar, cildi nemlenir. tamamen doğal yollarla elde edilen organik bir üründür. Aktif oksijen ile doyurulmuş bir solüsyondur. Anti-aging etkisine sahip olması ve kısa sürede mükemmel sonuçlar vermesi daha canlı daha pürüzsüz ve daha yumuşak bir cilde kavuşmak isteyenler için mükemmel bir solüsyondur.

Lahana Yağı Vücudun Hangi Bölgelerine Uygulanır?

Lahana Yağı, bel, karın, kalçalar, kollar, bacaklar gibi vücudun yağ depolanan tüm bölgelerine uygulanabilir. Hem erkeklerde hem de kadınlarda etkilidir.

Yukarıda yer alan açıklamalar bilgilendirme amaçlıdır.Kullanmadan önce mutlaka Doktorunuza Danışınız

tebrikler qwertybaby gidicek bu kilolar kararlı olduğumuz sürece kaçışı yok kilocukların.
siyah çay konusuna gelince bende çok tüketiyorum çalıştığım için günde 10 bardak falan içiyorumdur herhalde.zaten 2 yıldır şeker kullanmıyorum çayda bi ara bakmıştım şekersiz içilebilir diye hatırlıyorum.ama günde en az 8 bardak su tüketmek şartıyla

Esram şimdi gözüm ac diyosun en sevdiğn seyleri önüne koyalım . onların hepsinden bugüne kadar bir kamyon kadar yemisindir İnan tatlarida aynı değişen bisey yok yani:))) yersen pişman olucan
.. Yediğin için suçlu hissetsen kendini..İnan hiçbirşeyin moralini bozmasını istemezsin ..!oysa Zayıf oldugunda bir düşünsene herkez seni görünce çok şaşıracak istediğin her kıyafeti alabileceksin.. Daha kolay yürüyeceksin. denize bikiniyle girebilecksin esın sana daha düşkün olacak /)) kıskançlığı dahada artacak.. Şimdi bunlarımı tercih edersin yoksa tadını bildigin o gözünde olan şeylerimi... Onları nasıl olsa ideal kilomuza gelince yine azda olsa dengeli sekilde abartmadan yiyebilcez.. Bence önce eski günlerdeki gibi guZel olalım/))) yaz yaklaşıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…