Kızlar günaydın bisey ogrendimmmm:)))
Esra Erol şimdi soledi sabahları sekersiz nescafe yağ yakiyomus... Soyacim icelimmi her sabah:)))Ne dersin???
Sabah: Müslim sutle beraber sabahları bunu tercih ediyorum kızlar çünkü bağırsaklarını çalıştırıyor yoksa bağırsaklarının çalışacağı yok:)))
Bu hafta daha kiloda oynamak yok.. Pazartesiye kadar bakalım inşallah kızlar:)))
Spora gelince spor salonuna gidiyorum 45 dakika 55 Dakika'ya kadarda çıkıyor bazen hocam sıkarsa:))) mekiktir alt karindir öyle seyler çalışıyorum... Oluyorum otdan çıktığımda ama asla saldırmıyorum yiyeceklere gelip güzelde yemeklerimi hazırlıyorum:)))
hiç olmadığım kadar iyiyim
çünkü 12 yıl verdiğim bir şirketten ayrılıyorum çünkü artık dayanamıyordum dün ipler koptu bugunde tamamen konuşup bitirdim yerime biri alınıncaya kadar burdayım aldıktan sonra rahatım artık
kurtuluyorum artık yaşaasınnnnnnnnnnn
öğlen yemeğim
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
1 domates
[/COLOR]Ara öğün: 1 küçük muz,2 adet eti form
Katecim aramiza hosgeldin!!! bizim yerimize de at gobecikleri!!!
Geçmiş olsun kakera benim yaptığım sporlar sence yeterlimi
Hemen bir uğrayıp kaçacağım ))
Yasemin, herşeyin hayırlısını dilerim hakkında canım... Allah kalbine göre versin...
Genel bilgi vereyim durumumla ilgili... bugün sabah 75,600 kg olarak güne başladım )) Süper birşey... Devam devam dedim kendime ))
Biraz spor yaptım, kahvaltımı ve duşumu yaptım sonra kayınpederimi görmek için hastaneye gittim... Durumu iyiye gidiyor.. Bilinci açılıyor ama enfeksiyon riski devam ettiği için yoğun bakımda hala... Sonra kendi doktoruma gittim (nöroloji) ufak bir muayene oldum, şu an için durum iyi, ilaçlarıma devam edeceğim... 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim...
Yarın ehliyet sınavım var, bol bol test çözdüm eve gelip, pazartesi itibari ile direksiyon derslerim başlıyor...
Yarın ehliyet sınavından çıkında bir arkadaşım doğum yapacak onu görmeye gideceğim...
anlayacağınız sürekli bir koşturma içindeyim ))
Acayip yoruldum ama spor oldu diye düşünüyorum iyi geliyor ))
Sizden araştırmanızı istediğim bir şey var, bu ara çok fazla vakit bulup araştıramıyorum...
Geçen gün biberiye ve yeşil çay almak için gittiğim aktar özellikle lahana yağını tavsiye etti bölgesel incelme için...
Ama araştırmadan kullanmam biliyorsunuz, bir araştırabilirmisiniz?
Özellikle yan etkileri, zararları, vücutta alerjen durumlara yol açar mı gibi bilgiler, daha sonra da bölgesel zayıflama da faydası nedir ve nasıl kullanmak gerekir...
Aktardaki bayan günde 2 saat spor yaparken strec film sararak kullanmanın faydalı olduğundan bahsetti...
Bir araştırın bakalım neymiş, ne değilmiş...
En azından basen veya göbek bölgesinden sorunlu olan arkadaşlara tavsiye edebiliriz...
Doğal yöntemlerin kullanılmasında (eğer zararı yoksa) bir yanlış görmüyorum...
Yarın akşam ancak yazabileceğim ancak ama hep aklımdasınız,
Tüm gün sizi düşünüyorum ne yapıyorlar acaba diye ))
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Muckssss
qwertybaby sen kaç kilo oldun canım en son 82ydi galiba birde siyah çayi ne kadar içebiliyoruz yani kaç bardak
Katecim aramiza hosgeldin!!! bizim yerimize de at gobecikleri!!!
Hemen bir uğrayıp kaçacağım ))
Sizden araştırmanızı istediğim bir şey var, bu ara çok fazla vakit bulup araştıramıyorum...
Geçen gün biberiye ve yeşil çay almak için gittiğim aktar özellikle lahana yağını tavsiye etti bölgesel incelme için...
Ama araştırmadan kullanmam biliyorsunuz, bir araştırabilirmisiniz?
Özellikle yan etkileri, zararları, vücutta alerjen durumlara yol açar mı gibi bilgiler, daha sonra da bölgesel zayıflama da faydası nedir ve nasıl kullanmak gerekir...
Aktardaki bayan günde 2 saat spor yaparken strec film sararak kullanmanın faydalı olduğundan bahsetti...
Bir araştırın bakalım neymiş, ne değilmiş...
En azından basen veya göbek bölgesinden sorunlu olan arkadaşlara tavsiye edebiliriz...
Doğal yöntemlerin kullanılmasında (eğer zararı yoksa) bir yanlış görmüyorum...
Yarın akşam ancak yazabileceğim ancak ama hep aklımdasınız,
Tüm gün sizi düşünüyorum ne yapıyorlar acaba diye ))
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Muckssss
Bugün itibarıyla 81.800 çıktım bakalım yaaa çok zor gidiyo ama gidiyo ona şükür .. Soyamin dediği gibi gramlar birleşe birleşe kilo olcak gidicek başka yolu yok..
Siyah çay ben hiç tüketmiyorum CNm zaten Pek aram yok sekersizde zaten hiç icemiuorum o yüzden içmiyorum:))) soya bu konuda bisey yazdimi onuda hatirlayamadim CNm.. Yasemine bir soralım bakalım:)))
Esram şimdi gözüm ac diyosun en sevdiğn seyleri önüne koyalım . onların hepsinden bugüne kadar bir kamyon kadar yemisindir İnan tatlarida aynı değişen bisey yok yani:))) yersen pişman olucangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zayıf günler zilerimmmm
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
şekersiz cay
bugun bunların yarısını yiye bildim tuaf ama karnım tok beynim aç hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?