Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam

ara öğün 5 adet etiform sunta

öğlen yemedim çünkü işyerinde tartışma oldu iştahım kaçtı
şuan canım hiç birşey istemiyor

hoşgeldin canım

ama burada hızlı kilo verilmiyor
bu kiloları ne kadar sürede aldıysak o kadar sürede vermeyi hedefliyoruz
çünkü 1-2 ayda almadık değil mi

biz düzenli ve sağlık bir biçimde kilo vermeyi hedefliyoruz

CNm yaZdiklarini dikkatlice okudum... Yemek istiyorum ama İnan çok korkuyorum bende diyet böle bisey yapıyor bir lokma bisey yesem sanki suc işlemiş gibi oluyorum... Bunu asmak istiyorum...

seni anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım
bende mesela kola içtiğimde dünyaları yemişim gibi şiş hissediyordum kendimi
uzun süredir kola içmiyorum 2 gün önce 2 yudum içtim ve yine aynı şeyi hissettim bıraktım hemen
ama ekmek kola gibi değil ekmeği yemesen bile onun yerine koyabileceğin şeyleri dene ceviz mesela
1 dilim ekmek yerine 1 küçük çaybardağı ceviz yiyebilirsin yada ekmek yerine geçen 3-4 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsin
ama tabi kahvaltıda bence ekmek yemelisin
birde kendini psikolojik olarak biraz rahatlat ama yaaaaaa :)
kendini yedikçe kilo alacağına inandırma
bide 2*2=4 kadar emin olmamız gereken bişay varki oda
boğazımızdan kısıp sporda ypınca kilo vermenin kaçınılmaz olduğu kendini buna şartla :)
korkma inadına üstüne git ve iyi düşün iyi olsun arkadaşım :13:

Selam herkese kızlar,ben de yeni başladım sizler gibi zayıflamaya ve bu sayfadaki tüm yorumlardan çok şey öğreniyorum teşekkürler... bizim firmamızda inanılmaz öğğle yemekleri çıkıyorbaklava,döner vardı bugün kabus gibi... ben 67 kiloyum ve hedef 56.. bu sayfayı okuyunca yemek yemekten vazgeçiyorum:)ne yesem şimdi bu kadar dmner baklavalar içinde ya

kriz gibi şiddetli acıkınca ne yiyorsunuz lütfen söylesenize??

kendimi o kadar aç bırakmamaya çalışıyorum uzun süre aç kalınca gözüm dönüyo çünkü
çok krize girersem eğer meyveli yoğurt yada kakaolu süt en iyisi

Ben akşama kadar hiç yemek yemek istemeyen biriyim sabah kahvaltılarında bir dilim bile yiyemiyorum..ama saat dörtten sonra gözüm dönüyor(off ya aşamadım bunu bir türlü ama bugünden itibaren kararlıyım ben de bir meyveli yoğurt yiyeyim bari:)sağol arkadaşım fikir için tşk

rica ederim
ama uzun süre aç kalıp birden yersen kilo vermede problem yaşayabilirsin
gün içinde dengeli yememiz lazım

ay bende meydanı boş buldum çenem düştü sanırım
aklıma ne geldi kızlar
gün gelirde tartıda hedeflediğimiz kiloyu gördüğümüzde ilk ne yaparız acaba ? düşünün bakalım

ben kaşık kaşık nutella yemek isterim

aaaa nerdesiniz kızlar yaa
e madem kimsecikler yok kendi kendime ara ve akşam menülerimide yazayım bari
arada sütlü kahve 2 tane küçük bisküvi
akşam bende bilmiyorum henüzz ne yesem acabaaaa:26:
kahvaltı olabilir
haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
evet evet iyi olur
ben bugün yeşil çay içmedim akşam içem barii

merhaba arkadaşlar ben şuan 67 kiloyum 2 haftadır aklımca diyetteyim ve sadece 1.5 kilo vermişim aslında boyum 173 kolllarım bacaklarım çok ince ama karnım ve basende toplanıyor bütün kilom ve bana önere biliceğiniz bişey olabilir mi acaba elma sirkesi denedim ama çok midem bulandı içemedim hızlı kilo vermenin yanı sıra basenimi eritmem için ne yapabilirim sizce? hepinize şimdiden teşekkürederim... :))

Supersiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn!!!!!! davete gidip te yememek cok zordur bi de o kadar israr karsisinda!!!!!! Iste boyle iradeye hangi kilo dayanir? Tekrar bravo arkadasim!!!

Canim haklisin sagol yorumun icin...ihtiyacim var yorumlara insan bazen nerde yanlis yaptigini bilmiyor!!! O gun biraz ogunlerin yeri sasti normalde proteini oglen yerim...

Canim ekmek yemiyosun diyen bendim ve hala ayni fikirdeyim...Berilin de dedigi gibi eger ekmegi kesersen kilo vermen durur sonra moralin bozulur ayni simdi hissettigin gibi ve moralin boyle olmaya devam ederse ben kilo veremiyorum der bozarsin...sonra hoooppp hersey yeni bastan..ben bu senin yaptigin seyi o kadar cok yasadim ki..sayisiz...sonu hep husran oldu...hem sen o kadar kilo verdin...onlari hic gormuyosun??? ara ara duraklama olacaktir...vucut bu makine degil ki..yag kaybettikce panikliyor, yokluyor kendini..sen sabirla devam et veremiyorum diye azaltma, ekmegini ye ve berilin dedigi gibi sabah hep musli yiyorsun ..yumurta peynir de ye yoksa kastan verirsin kilonu tamam mi arkadasim...yilmak yok!korkmak yok!!! biz yanindayiz,..bak sonucu sen de goruceksin...hem soya ne siyordu....kilolar senden korksun sen onlarda korkma...ustune git arkadasim sonunda vucudun sana boyun egecek!!! sevgiler

Hayiiiirrrrrr oyle bisey yooookkkkk :130:tamam nutella yiyebilirsin ama sabah kahvaltisinda 1 kasik ve gun icinde meyveni 3 porsiyondan 1 e indirerek canim...yoksa gelsin yine kilolar...

Yine kimsecikler yok!!!yemek vaktiniz tabi...afiyet olsun kizceler!!! Ama yaramasin
Ben de menumu yazayim (dunku) YORUMLARI BEKLIYORUM FISTIKLAR!!!!
Sabah: 1 dilim tb li ekmek,1 kk peynir,domates,yesillik,1 haslanmis yumurta
Ara:1 portakal,yesil cay
Oglen: yagsiz izgara somon baligi,yagsiz salata(artik yemeklere cok az yag ve tuz katiyorum kocami da alistiriyorum kizlar)
Ara: 2grisini,1 yesil elma,yesil cay
Aksam: 8 yk ispanak yemegi, yarim kase tavuk suyu sehriye corbasi,yarim kase yogurt
Gece: yok
YASASIN SAGLIKLI BESLENME!!!! Haftaya sali tarti gunum bakalim ne kadar gidecek..ben yavas kilo verdigim icin hedefimi yuksek tutmuyorum...500 gr hedef koydum haftada...tabii bu zaman zaman 200-300 gr a dusebilir....Metabolizmami bozmamin cezalari bunlar....Amaaannn vereyim de yavas yavas az az ne farkeder!!! bundan sonra boyle!!

Kizlaaaarrrr buradan bir kampanya baslatiyorum...DAVETLERE GUNLERE DAVET EDILIP TE ONCA TACIZE RAGMEN YEMEYEN, YANINDA KENDI YIYECEGI SEYLER GOTUREN KIZCELERE KOCAMAN ALKIS YAPALIM!!!! ISRAR EDENE DEBOSA KALORI ONLAR BEN SIMDI GEREKSIZ YERE KALORI ALMAK ISTEMIYORUM DEYIVERELIM ONLARIN DA BOGAZINA DIZILSIN!!!

Bir uğrayayım dedim, ancak fırsat bulabildim...
Mazeretimi biliyorsunuz tekrar açıklamayacağım ama durum şimdilik iyi bilginiz olsun ))

Yazdıklarınıza şöylece bir göz attım kısaca yorum yapacağım hemen...

Gün içinde en az 1, en çok 3 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tüketiyoruz mutlaka... Bunuda dengelemek için gün içinde yediklerimize göre ayarlıyoruz.. Örneğin sabah yumurta yersek ekmek yemeyelim... Öğlen 2 dilim, akşam 1 dilim tüketelim ve ara öğünlerde girissini yada bisküvi yemeyelim... Eğer gün içinde grissini yada bisküvi yiyorsak ekmek sayımızı düşürelim... Genel olarak akşam ekmek yemeği önermiyorum... Sadece salata yiyeceğiniz akşamlarda bir dilim ekmek yada 1 girisini ile salatanızı tüketmenizde fayda var...

Diyet bitince kaşık kaşık nutella vb şeyler yemeği düşünmek bizim yaptığımız beslenme türüne uygun değil... Biz sağlıklı bir yaşam için zayıflıyoruz, şimdi zayıflayalım sonrasına bakarız mantığı için değil... Bu şekilde devam edersek yaptığımız herşey boşa gider ve verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alırız, mantığımızı hemen değiştirelim lütfen...

Arada hızlı zayıflamak istediğini, bölgesel zayıflamak istediğini yazan arkadaşlar var, lütfen başka topiklere bakınız, biz size yardımcı olamayacağız bu konuda... Hızlı zayıflama ile ilgili maalesef bilgi vermiyorum kimseye, sağlıklı değil... Sağlıksız olduğuna inandığım bir şeyi önermem... Burda paylaşan arkadaşları da istemem...

Yeni bir şey denemeden önce lütfen geçerliliğini kontrol edin arkadaşlar, bir çok kür var ve emin olun hepsini okudum... O kadar çok aaraştırma yaptım ki... Bir çoğunu sorduğunuzda bilmiyorum dedim ama biliyordum... Sadece konuyu uzatmamak ve aslında bir işe yaramadığını bildiğim için bilmiyorum deyip geçiyorum... Eğer bir şey deneyecekseniz önce içindeki tüm bitki/malzemelerin tek tek ne işe yaradığını, bünyeye yarar ve zararlarını, gerçekten etkili olup olmadığını, kullanan varsa yorumlarını, tansiyon/kalp/şeker/mide hastalıklarındaki etkilerini vb tüm etkilerini araştırın ve tüm bu araştırmalar sonucunda eğer sizi tatmin ediyorsa kullanın... Yeşilçayı bile önerirken emin olun aylarca araştırdım ben... Bu sizin yararınıza... Uzun vadede sağlığınız bozulmasın diye... Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi?

Ton balığı ile ilgili bir konu vardı, ton balığı kullanacak arkadaşlar lütfen sadece light ton balığı kullanın... Diğer ton balıklarındaki yağı ne kadar süzseniz, çatalla bastırarak yağını alsanızda hiç bir şekilde içindeki yağı gideremezsiniz ve çok fazla yağ girmiş olur vücudunuza... Ama bu balık yağı, bizim için faydalı demeyin onların içindeki yağ bitkisel yağ... Ton balığı light olmalı, the end ))

Yeni gelen arkadaşlar aklınız karıştığında sorularınızı Yasemine sorabilirsiniz, şu ana kadar diyetinde gayet başarılı ve konulara hakim... Ben olmadığımda danışabilirsiniz...

Nişaşta, şeker, tuz, yağ, un, bizim programımızda sınırlı... Bunları doğal yollardan alıyoruz unutmayalım... Yani pirinç yemiyoruz... Şeker ve şekerli gıdalar yemiyoruz vb...

Yarın itibari ile herkes yaptığı sporuda yazacak... Günlük ne kadar spor yaptı ve ne yaptı ? Bu önemli... Çünkü bekleyerek zayıflayamayız... Metabolizmamız kendi kendine çalışmaz, biz çalıştırmalıyız onu... Bunu biliyoruz değil mi?

Bu arada 75,900 oldum )) Yeni hedef 73 ! Bekle geliyorum )) Yasemin, seni yakalayacağım koş kooooooşşşş ))))

Sevgilerimle ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…