herkese selam
bugun gordum topıgınızı
ya mayısda tatıle gıdıcem ve
dana gıbıyım
Acılen kılo vermem lazım..
Ne onerırısınız
ducan,ısvec fılan mı yapsam yahu:44::44:
ıkısındede cok ıyı vermıstım gecen yıllarda
Selam
ara öğün 5 adet etiform sunta
öğlen yemedim çünkü işyerinde tartışma oldu iştahım kaçtı
şuan canım hiç birşey istemiyor
CNm yaZdiklarini dikkatlice okudum... Yemek istiyorum ama İnan çok korkuyorum bende diyet böle bisey yapıyor bir lokma bisey yesem sanki suc işlemiş gibi oluyorum... Bunu asmak istiyorum...
kriz gibi şiddetli acıkınca ne yiyorsunuz lütfen söylesenize??
kendimi o kadar aç bırakmamaya çalışıyorum uzun süre aç kalınca gözüm dönüyo çünkü
çok krize girersem eğer meyveli yoğurt yada kakaolu süt en iyisi
Ben akşama kadar hiç yemek yemek istemeyen biriyim sabah kahvaltılarında bir dilim bile yiyemiyorum..ama saat dörtten sonra gözüm dönüyor(off ya aşamadım bunu bir türlü ama bugünden itibaren kararlıyım ben de bir meyveli yoğurt yiyeyim bari:)sağol arkadaşım fikir için tşk
önemli diiil canım saol takdirin için sen türkiyede yasamıodun dimi yasın kaç bu arada
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık 5-6 dal maydonoz
2 çatal lor peyniri
1 bardak şekersiz çay
ayrıca akşam gittiğim doğum günün de hiç bişi yemedim çok ısrar etmediler ve zayıfladığımı fark ettiler
sabahta tartıldım hala reglmin bitmemiş olmasına rahmen 500 gr gitmiş 74,5 geldim çok mutluyum...
pazartesi 74 kilo olabilirim ama bu hafta hiç spor yapmadım regl olunca yapmak çok zor geliyor.
günaydın zezecim
bende menünle ilgili nacizane fikrimi belirtmek isterim.
ben yürüyüşlerimi akşam yaptığım için akşam menümü çok az yiyorum ve hemen kiloma yansıdığını gördüm.
mesela köfte salata ve 1 dilim ekmek ve yanında 2 kaşık yoğurt çok çok güzel dengeli bir menü olmuş bana göre ıspanak yemesende olurmuş.
yada ıspanak-yoğurt-ekmek le de akşamı kapatabilirdin.
hatta köftenin ebatları büyükse mesela avuç içi kadarsa 2 tane bile yetebilir.
ben köfteleri biraz küçük yapıyorum ve 3 tane yiyorum zaten salata fazlasıyla doyuruyor.
akşam az yediğimde sabah göbeğimin indiğini fark edebiliyorum.
böyle işte canım bunlar benim düşüncelerimdi
KiZlar biriniz ekmek yememissin demiş onuda yersem hiç veremem üstüne kiloda alırım kesin... Yediğim iki kasık şey iste gram verememisim. !nasıl bir bünyem varmış ogghh yani...
Pes etmekten korkuyorum ama yapmiycam biliyorum yersem yuvarlanarak yürürüm heralde...
Her günde spora gidiyorum bide....
Neysesabah kahvaltımı yazayım kiZlar bir ufak kase sutlu musli... Şimdilik bu kadar:)))
ay bende meydanı boş buldum çenem düştü sanırım
aklıma ne geldi kızlar
gün gelirde tartıda hedeflediğimiz kiloyu gördüğümüzde ilk ne yaparız acaba ? düşünün bakalım
ben kaşık kaşık nutella yemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?