Esram şimdi gözüm ac diyosun en sevdiğn seyleri önüne koyalım . onların hepsinden bugüne kadar bir kamyon kadar yemisindir İnan tatlarida aynı değişen bisey yok yani:))) yersen pişman olucan
.. Yediğin için suçlu hissetsen kendini..İnan hiçbirşeyin moralini bozmasını istemezsin ..!oysa Zayıf oldugunda bir düşünsene herkez seni görünce çok şaşıracak istediğin her kıyafeti alabileceksin.. Daha kolay yürüyeceksin. denize bikiniyle girebilecksin esın sana daha düşkün olacak /)) kıskançlığı dahada artacak.. Şimdi bunlarımı tercih edersin yoksa tadını bildigin o gözünde olan şeylerimi... Onları nasıl olsa ideal kilomuza gelince yine azda olsa dengeli sekilde abartmadan yiyebilcez.. Bence önce eski günlerdeki gibi guZel olalım/))) yaz yaklaşıyor:)))
Esram şimdi gözüm ac diyosun en sevdiğn seyleri önüne koyalım . onların hepsinden bugüne kadar bir kamyon kadar yemisindir İnan tatlarida aynı değişen bisey yok yani:))) yersen pişman olucan
.. Yediğin için suçlu hissetsen kendini..İnan hiçbirşeyin moralini bozmasını istemezsin ..!oysa Zayıf oldugunda bir düşünsene herkez seni görünce çok şaşıracak istediğin her kıyafeti alabileceksin.. Daha kolay yürüyeceksin. denize bikiniyle girebilecksin esın sana daha düşkün olacak /)) kıskançlığı dahada artacak.. Şimdi bunlarımı tercih edersin yoksa tadını bildigin o gözünde olan şeylerimi... Onları nasıl olsa ideal kilomuza gelince yine azda olsa dengeli sekilde abartmadan yiyebilcez.. Bence önce eski günlerdeki gibi guZel olalım/))) yaz yaklaşıyor:)))
Tatlim sporum biraz kas ağırlıklı.. Hafta ici spora gittiğimde gram oynamiyo haftasonu gtmiyRm gramda olsa vermisim/))) eğer sonradan gidecekse birden bu kilolar yaparım hemde kaslarım kuvvetlenmis olur:))) hep böle vermeden kalmiycam dimi CNm((
ara
1 kupa yeşilçay
1 eksi elma
1 tane mısır patlağı
Göğüs sarkması kilo alıp verincede oluyo canım çocuk emzirıncede pek fark olmuyo en azından benim olmadı zaten az çok şarkmişti:-D çünkü on senedir aldım verdim aldım verdim düşün yani nasıl olduğunu:-D senin çocuğun yokmu yada emzirmedinmi benim 1kızım var 25ay emzirdimOffff kizlar ben verdigim kilolari ustten veriyorum yaaa hemen goguslerim kuculuyo..onlar sabit kalsa olmaz mi...inip sismekten sarktilar vallahi...haftanin 3 gunu gogus calisiyorum sarkmasinlar diye....gerci istedigin kadar ugras cocuk olup da emzirince zaten sarkiyo diyolar...oyle mi anne kizceler????
Goguslerden sonra kollarim, mide bolgem, sonra belim,karnim en son bacaklarim ve kalcam veriyo..artik ezberledim...Neyse vereyim de onemli degil...
Size dun yediklerimi yazayim..
Sabah: 1 dilim ekmek(ekmekler hep tam bugdayli veya kepekli),1 kk peynir, yesillik,havuc,1 zeytin
Ara: yarim muz
Oglen:yagsiz izgara yapilmis tavuk but,yagsiz salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek
Ara:1 yesil elma,yesilcay
Aksam:7 yk pirasa yemegi,2 dilim ekmek,2 yk yogurt
Spor: 1 saat yuruyus, karin hareketleri
Su:2 litre
Göğüs sarkması kilo alıp verincede oluyo canım çocuk emzirıncede pek fark olmuyo en azından benim olmadı zaten az çok şarkmişti:-D çünkü on senedir aldım verdim aldım verdim düşün yani nasıl olduğunu:-D senin çocuğun yokmu yada emzirmedinmi benim 1kızım var 25ay emzirdim
Canim benim de aynen ...ergenligimden beri al-ver...yo yo etkisi diyolar buna kisir dongu gibi bisey ...Insallah bu son olur artik...bozup verdiklerimi tekrar almaktan korkuyorum...bizimkisi tamamen duygusal aclik...ama beyinde bitirince o da kalmiyo...benim cocugum yok daha..uzerinde calisiyoruz insallah yakin zamanda gelir bebis...cok istiyorum!!! Ne guzel senin kizin varmis..ben kizlari cok severim!!!
En kısa zamanda olur inşallah canım buradanda şöyle merak ederim. Ben evlendim 9 ay sonra oldu 3yaşına girecek 3 ay sonra bende hep kız isterdim şükürler olsun verdi allahım. Yeterki olsun bebisin sarkması hiç sorun değil zaten öylede böylede sarkiyo:-D ağustos gibi 2.yi düşünüyorum bakalım nasipse olur
Olsun da bi soylerim muhakkak...ben sana agustosa ertelemeyin simdiden baslayin filan demistimm dimi??Simdi hatirladim seni... Evet bebis olsun da sarkma filan umrumda degil....Nasilsa sarkiyo...yercekimi ne yapalim??? Sana da Allah istedigin gibi versin hayirlisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?