Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bahsettiğim arkadaşın başarı öyküsünü buldum.hcr35 ten alıntıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/250547-hcr-35in-basari-oykusu.html

- En büyük yardımcım spor oldu. Nivea Body ile dinamik sabahlar cd.sini indirdim. Her akşam üşenmeden yaptım. Mecitefendi lahana yağı aldım. Akşam saat 10 gibi bel bölgeme sürdüm, streç filmle sardım. Günlük kıyafetlerimi giyindim ve akşam dizilerimi izlerken bir yandan da nivea body cd.sini uyguladım. 27. gün sonunda bu şekilde belim 10 cm inceldi.

Bende de bu bahsettiği nivea body dinamik sabahlar daha önceleri yapmıştım.ama lahana yağı hiç kullanmadım o zamanlar ölçülerimi almıştım bende epey fark etmişti belimin ölçüleri haftalık ölçüyordum bence önemli olan spor yapmak ve sorunlu bölgeleri çalıştırmak

yemedim zaten canım beynim ne derse desin vaz gecmicem ben uzun sürsede vericem kilo mu güzel bir anne olmak istiyorum boyum uzun kilo mmu verirsem inan manken gibi olucam ben beynime hükmetme cabasındayım midem vazgecti o da vazgecsin die ayyyyyyyyyyyyyy yermiyim canlar 50 gr bile versem benim için çok büyük bişi

KiZlar ac karna sabah nescafe sekersiz sutsuz...
Yarım litre su
1 kupada sirkeli ballı su
Musli sutlu bir kase /)))

ABD’li bilim adamları yağ yakımını hızlandırmak için uyulması gereken 9 belli başlı yolu ortaya koydu.
ABD Indiana eyaletindeki Purdue Üniversitesi’nde yürütülen bir araştırma, gün içinde yağ yakımını hızlandırmak için uyulması gereken 9 belli başlı yolu ortaya koydu:

– Su: Bol su içmenin vücuttaki nemi koruduğu ve kuruluğu önlediği gibi metabolizmayı da düzene soktuğu biliniyor. Çünkü bol su içmek, gereksiz kalori alımına ihtiyacını azalttığından yağların daha çabuk yakılmasına yardım ediyor.

– Ara öğün: Ara öğünlerde küçük atıştırmalar, ana öğünde aşırı yemenin önüne geçerek metabolizmaya aşırı yüklenmekten koruyor.

– Egzersiz: Stres yüzünden yavaşlayan vücut, yağ yakmak için yeterli gücü bulamadığından kasları gereğince çalıştıramıyor.

– D Vitamini: D vitamininin hastalıklara karşı etkisi olduğu gibi kilo vermedeki etkisi de güçlü. Güneş ışığından faydalanarak alınan D vitamini, ekstra kaloriye karşı doyurucu özellik taşıyor.

– C Vitamini: Yağ yakmada doğrudan etkili olduğu kanıtlanan C vitamininin her gün en az 75 mg alınması tavsiye ediliyor. Bir greyfurt, 44 mg C vitamini ihtiva ediyor. Lif bakımından zengin C vitamini çoğu meyvede bulunuyor.

– Merdiven kullanma, diğer yağ yakma egzersizlerine göre 2 kat daha etkili.

– Ağırlık kaldırmak: Kol ve bacaklara ağırlık kaldırtma egzersizi, vücuttaki fazla yağı yakmaya yardım ettiği gibi vücut ısısını da koruyor.

– Gülmek: Gülmek ve kahkaha atmanın sinir sistemini rahatlatan niteliği yanında en az 10 kalori yakmayı sağladığı da belirtiliyor.

– Yeşil çayın, yağ çözülmesini sağlayan karakteristiği yapılan tüm çalışmalarla onaylanıyor. İnsülin ve glikoz oranlarını dengeleyici etkisi sayesinde hem yağ emilimine katkı veriyor hem de vücut sağlığını koruyor.

bugün tek çalışan benim aranızda herhalde benden başka kimse yok
öğle yemeğim
bol domates ve soğanlı bulgur pilavı
yarım kase yoğurt

Merhaba forumumun formu güzel kızları )))

Yazdıklarınıza bir göz attım hemen ))

Kısa bilgi vereyim yine, ehliyet sınavım muhteşem geçti, umarım direksiyon sınavımda aynı şekilde geçer önümüzdeki ay ))
Kayınbabamın bilinci gene kapanmış, durum hala aynı... Beklemedeyiz... Doğum yapacak arkadaşımın yanına uğradım, normal doğum yapacaktı ama bir türlü sancısı başlamadı, doktor yarın sabaha dedi bende çıktım eve geldim... Şimdi aradılar sezeryana almışlar, birazdan çıkıp gideceğim tekrar )))

Bu sabah itibari ile kilom 75,300 )) Boyumu soran bir arkadaşım vardı, boyum 1,65...
Bu aralar herkes çok zayıfladığımı, çok güzelleştiğimi söylüyor şımarıyorum ha ha hayt p

Gelelim sizeeeee ))))

Mısır patlağı şeklindeki light üründen yiyen arkadaşlarım, çok tüketmeyin o ürünü lütfen...
Tadı çok güzel biliyorum ama light yazan hiç bir şey light değildir !
İçindeki yağı azaltırlar şekeri fazladır, şekeri azaltırlar karbonhidratı fazladır... Yani mutlaka birşeyleri fazla olur...
Eğer çok yemek isterseniz haftada iki kere ikindide ara öğün olarak yanında meyve ile 1 adet tüketin... (paket değil)

Karnım doydu ama gözüm aç diyen canım arkadaşım, olayı ne güzel anlatmış ve de anlamışsın ))
Karnının doyduğunu artık anlayabiliyorsan emin ol yakında beyninde anlayacak...
Bunun yolu da daha uzun sürede yemek yemeği öğrenmek !
Mesela kaşık kullanırken tatlı kaşığı kullanabilirsin.. Heme yemeği daha uzun sürede yemiş olursun hemde beynin doydum sinyaline ulaşır ve gözünde artık istemez ))
Gözüne o sinyali gönderen beynin çünkü ))

qwerty, 200 gr daha vermişsin )) Yavaş yavaş veriyorsun ama güzel, canını hiç sıkma... Bir süre sonra hızlanacak.. Bazen metabolizmayı canlandırmak uzun sürebilir ama o bir rayına oturunca artık daha kolay olacak senin için herşey ))

Lahana yağı ile ilgili araştırma yapan arkadaşım çok teşekkürler, ama genede zararları veya yan etkileri vardır bunun... Araştırmaya devam edelim... Benim araştırmalarıma göre en fazla 2 saat vücutta kalabilir fazlası zararlıdır diye bir şeyler çıkmıştı mesela.. Tüm gün yada tüm gece kalmasının yan etkileri vardı sanırım... Henüz ayrıntılı bir araştırma yapamadım... Fırsat bulunca ilk iş bunu araştıracağım bu süre zarfında sizde araştırırsanız sevinirim... Bölgesel yağlanmalar hepimizin baş düşmanı )) Sarkmak istemeyiz sanırım ))

Pazartesiye kadar 74,900 olmayı hedefliyorum... Bunun için gerçekten çalışıyorum... 2 günüm ve vermem gereken 400 gr yağım var... ıyyyy böyle söyleyince iğrenç oldu değil mi ))
Ama gerçek bu... Akşama eve geldiğimde yorgun bile olsam spor yapacağım, ağırlık çalışacağım... Ha bu arada daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum, spor yaparken hızlı hızlı yapmayın... Örneğin mekik çekerken yavaş yavaş çekin... Durarak değil, yavaş yavaş... Yavaş hareketlerle yaptığınızda daha fazla yağ yakarsınız çünkü daha fazla enerji harcarsınız bilginize ))

Birde normal çay içen arkadaşlar kaç bardak içebiliriz diye sormuştu, şekersiz olduğu sürece için arkadaşlar... Çayda sınırlama koymuyorum hiç bir zaman... Sadece günde 2 bardak yeşilçay, 1 fincan sade şekersiz neskafe ve en az 8 bardak su içmenizi istiyorum o kadar... Bunun dışında istediğiniz kadar çay içebilirsiniz fakat, çay vücudunuzdaki suyu eksiltir o 8 bardak suyun üstüne 1-2 bardak daha su içmeye çalışın ))

SEvgilerimle ))

Teşekkürler soya sosu siyah çayı çok seviyorum bayadirda şekersiz içiyorum hem birşeyler yememi engelliyor günde on bardağı geçer herhalde bende bugün tartıldim 70.7 çıktım bir haftada 500 gram gitmiş ama olsun gitsinde o kadar gitsin. Senide tebrik ederim bana yaklaşmişsin senin boyun uzun benim 158 ideal kilom 51 en fazla 62 olmam gerekiyormuş 63 olsam kilo verin diyor internetten baktımda

canım ya benim de motiveye ihtiyacım vardı yazdıklarını okuyunca kendime geldim.sağol...

Tabii canim biz sabrettikce gidecek o kilolar..:))) yeter ki sabredelim..mesela benim hep giydigim bi kotum var ben bu beslenme duzenine 5 nisansa basladim, 5 gun sonra tartildim o kotumun bel kismi daha rahat oldu...ama o zamandan beri neredeyse 1 hafta olucak, hic degisme olmadi...yani kalcadan kilo veremedim buyuk ihtimal...sali gunu gorcez bakalim...moralim bozuldu dun kotu giyince ama bugun sizlerin yazdiklarini okudum kendime geldim..az da olsa gidicek!!! sen kas calismaya devam et..uzun vadede cok fayda saglar...

Offff kizlar ben verdigim kilolari ustten veriyorum yaaa hemen goguslerim kuculuyo..onlar sabit kalsa olmaz mi...inip sismekten sarktilar vallahi...haftanin 3 gunu gogus calisiyorum sarkmasinlar diye....gerci istedigin kadar ugras cocuk olup da emzirince zaten sarkiyo diyolar...oyle mi anne kizceler????
Goguslerden sonra kollarim, mide bolgem, sonra belim,karnim en son bacaklarim ve kalcam veriyo..artik ezberledim... Neyse vereyim de onemli degil...

Size dun yediklerimi yazayim..
Sabah: 1 dilim ekmek(ekmekler hep tam bugdayli veya kepekli),1 kk peynir, yesillik,havuc,1 zeytin
Ara: yarim muz
Oglen:yagsiz izgara yapilmis tavuk but,yagsiz salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek
Ara:1 yesil elma,yesilcay
Aksam:7 yk pirasa yemegi,2 dilim ekmek,2 yk yogurt
Spor: 1 saat yuruyus, karin hareketleri
Su:2 litre

Göğüs sarkması kilo alıp verincede oluyo canım çocuk emzirıncede pek fark olmuyo en azından benim olmadı zaten az çok şarkmişti:-D çünkü on senedir aldım verdim aldım verdim düşün yani nasıl olduğunu:-D senin çocuğun yokmu yada emzirmedinmi benim 1kızım var 25ay emzirdim

Arkadaslar asagida en cok ihtiyac duydugumuz ekmek ve baklagil degisimlerini kopyaladim..liste cok uzun ..meyveleri,sebzeleri yag ,et ve sut urunlerini de iceren besin degisim listeleri de mevcut..devami icin www.beslenmevediyet.org
sitesini ziyaret edebilirsiniz..ozellikle orada ekmek degisimleri cok cesitli merak ettiklerinize bakabilirsiniz..ben en cok tukettiklerimizi kopyaladim...

EKMEK DEGISIMLERI(1dilim ekmek yerine gecenler)
Çorba (mercimek, yayla vb) 1 küçük kase
Bulgur pilavı 2 yemek kaşığı
Diyet Bisküvi 1/2 adet
Ekmek ( Buğday, Çavdar, Yulaf ) 1 ince dilim (25 gr)
Erişte (Pişmiş) 1/2 kase
Eti Form şekersiz kepekli bisküvi 1/2 paket
Aşurelik buğday 3 yemek kaşığı
Galeta 2-3 adet
Makarna, spagetti 2 yemek kaşığı

KURUBAKLAGİL DEĞİŞİMLERİ (Aynı zaman bu ölçüdeki kurubaklagil çeşitleri 1 dilim ekmek yerine geçer)
Nohut (pişmiş) 4 - 5 yemek kaşığı
Kuru Fasulye (pişmiş) 4 - 5 yemek kaşığı
Mercimek (pişmiş) 4 - 5 yemek kaşığı
Börülce (pişmiş) 4 - 5 yemek kaşığı
Barbunya (pişmiş) 4 - 5 yemek kaşığı

Canim benim de aynen ...ergenligimden beri al-ver...yo yo etkisi diyolar buna kisir dongu gibi bisey ...Insallah bu son olur artik...bozup verdiklerimi tekrar almaktan korkuyorum...bizimkisi tamamen duygusal aclik...ama beyinde bitirince o da kalmiyo...benim cocugum yok daha..uzerinde calisiyoruz insallah yakin zamanda gelir bebis...cok istiyorum!!! Ne guzel senin kizin varmis..ben kizlari cok severim!!!

En kısa zamanda olur inşallah canım buradanda şöyle merak ederim. Ben evlendim 9 ay sonra oldu 3yaşına girecek 3 ay sonra bende hep kız isterdim şükürler olsun verdi allahım. Yeterki olsun bebisin sarkması hiç sorun değil zaten öylede böylede sarkiyo:-D ağustos gibi 2.yi düşünüyorum bakalım nasipse olur

Olsun da bi soylerim muhakkak...ben sana agustosa ertelemeyin simdiden baslayin filan demistimm dimi?? Simdi hatirladim seni... Evet bebis olsun da sarkma filan umrumda degil....Nasilsa sarkiyo...yercekimi ne yapalim??? Sana da Allah istedigin gibi versin hayirlisini...

Evet öyle demiştin:-D şimdiden başlarsam kalırım falan kilo vermem lazım ondan sonra canım kaç yaşındasin ben 27 boy 158 kilo 70.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…