Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Oglenki menümü yazdimmi hatirlayamadim ama yazıyım ben yinede 1 ufak kase yogurtlu buğday çorbası bol acı attım icine:)))
Aksamda disardaydik kocamla kanat yedim bilemedim yememelimiydim tavuk olunca ızgara olunca tercih ettim yanında 1 kase yoğurt bolca pişmiş soğan kanat 6 tane çok oldu sanırım ya..

Hmmmm...
Böyle yazınca çok yemişsin gibi oldu değilmi ))
Şöyle diyeyim, 6 kanat ızgara ortalama 300 kalori... Genellikle akşamları daha hafif yemeliyiz ki metabolizmamızı yormayalım...
Çünkü akşamları metabolizma daha yavaş çalışır ve yediklerimizi kolay yakamayız...
Göğüs eti yağsız olduğundan daha çok tercih edilir akşam yemeklerinde bilgine ))

Soğan piştiğinde içindeki şeker açığa çıkar...
Soğanı mümkünse çiğ tüketelim...

Fazla yememişsin, gayet ölçülü,sadece seçimlerini yaparken masum olup olmadığına değil, içerdiği yağ-şeker-tuz oranına bak...
En kötü ihtimalle kaç kalori olabileceğini hesapla...
Ve akşamları midemizi çok yoracak yiyecekler yerine daha hafif şeyler tercih edersek kilo verme sürecimizde daha kolay yol alırız...

Sevgilerimle ))

Zeytin ?
Yasaklı listemizde değilmiydi o bizim?
Unuttuk mu yoksa dayanamadık mı?
Duymayayım bir daha !
Ekmek miktarın 4 dilim olmuş, çok fazla... Günlük 2 dilime düşür...
Kilo vermeni biraz hızlandıralım senin... Sabah 1, öğlen 1 dilim ekmek, akşam yok...
Akşamları mutlaka yağsız tuzsuz salata olacak yemeğinin yanında doymazsan...

Ayrıca şunu unutmayın, vücut bir bölgeden vermez sadece... Metabolizma böyle çalışmaz... Heryerden aynı derecede kilo verirsin... Sadece vücut yapına göre kilo verdiğinde fark yaratır... Yani basenlerin genişse bunu sadece diyetle değil yanında spor yaparak eritebilirsin... Ama vücut sadece bir bölgeden erimez, aynı derece de heryerden yağ yakar bunu unutmayalım...

Sevgilerimle ))

Kızlar günde 150 kere ip atlıyorum oda bir spor dimi

Zıplamak metabolizmayı en iyi çalıştıran spordur, bu durumda ip atlamak en iyiler arasında yer alıyor ))
Ama bebek düşünüyorsan ve bu konuda çalışmalara başladıysan ip atlama derim ))

Sevgilerimle ))

Starda yeni bir hayat'ı izliyorum...
Gayet güzel bir program, bence fırsat bulursanız izleyin kızlar...

Şu anda mavi takımın ödül kazandığını, (kazandıkları ödül restaurantta yemek yemek) ve ödül için restauranta gittiğini gösteriyor...
1 aydır o evde olmalarına rağmen hala beyinlerini eğitememişler...
15 kalem pirzola istedi adam ya... İnanamıyorum !
Biz burda 10-15 günde ne kadar yol katettik...
Onları da buraya davet edelim bence, daha çabuk zayıflarlar )))))

Öpüyorum hepinizi ))

Bende onu izliyorum canım bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra ağustos sonuna kadar ne verirsem artık yağ yakmazmi ip atlamak tartıliyorlar çok heyecanlı ya

Tamam soyacim dikkat edicem kanat yerine göğüs ızgara tavuk sis filan tercih edicem ... bugün pazar olunca kahvaltılar gecikti offff yaaa yeni kalktım.. ama benideli gibi mutlu eden şey tartıda 81.100 görmem:))) bu olayı çok seviyorum :))
Sanırım haftasonu spora gitmediğim zaman gidiyo bu kilolar:)))

Sabahki kahvaltım sekerler
2 tane kepenki grisini 3 tane ufak ceri domates
Kibrit kutusu beyaz peynir lorum bitmiş... Sekersiz nescafe ... 1 litre su

şirinzeze emzirmenin memeleri olumsuz etkilediğine inanmıyorum ben.ilk oğlum 9 yaşına girecek.1 yaşına kadar emdi sönmüş balon gibilerdi.ama 1 yıl içinde eskisinden daha iyi toparlandı biraz egzersizde yaptım tabii.şimdi 2.yi emziriyorum ve şu hallerine bakıp moral bozmuyorum biliyorum ki eskisi gibi olacak tek emsinde bebişim.
Allah gönlüne göre versin senin de kate inde evlat bambaşka..

dün öğlende bulgur pilavı ve yoğurt yemiştim ben
akşam eve geldiğimde hiç açlık hissetmedim ve yemek yedim akşam

bir şey yemiş olmak adına bir tane ekşi elma yedim sadece

bu sabahta yarım dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
ve yağsız tavada pişmiş omlet yedim.

Bende aynen sana katılıyorum canım 25ay emzirdim pek fark olmadı zaten sonradan topluyor kendini ama sık sık kilo alıp vermek daha çok sarkıtıyor. Gelelim bugün ne yediğime kahvaltıda 1yumurta 2dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir şimdide yeşil çay içicem yeşil elmayla. Kahvaltımi 11buçukda yaptım öğle yemeği sayılır.

selam

yeni birgün yeni birhafta

bu hafta sonu buralar resmen yıkıldı bütün parklarda kermesler çocuklar için eğlenceler vardı yeğenimin gösterisi vardır artık anaokulundan mezun oldu keplerini attı artık kuzum benım 1 sınıf olcak ve çok mutlu

bende yıne ikigun hep yürüdm sabahları erken kalkıp parklarda spor yaptım ve arkadaşım p..... ve yuzun kuçulmuş dedi evet ben
tam tamına 71 kg oldum ve 23 nisan 69 kg benım bekliyor oluyor bu işler yaşasın

bende bir kız kardeş ona örnek olmak istiyorum çok güzel bir yuzu ve çok iyi bir işi var ama kılolu onu rahatsız ettiğinden emin ama işte beynıne hükmedemıyor bir kendine dur diye bilse süper olcak annem de ona üzülüyor bende anneme kızıyorum öle işte annemde rejım yapıyorum dyor nerden baksan günlük 2saat yuruyor ama nasıl biliyormusun elinde bir torba çekirdek ile

annem sabahları artık sirkeli ballı su içiyorum diyor faydası var ama yemesinden hiç ödün vermiyor annem işte

Günaydın iyi zayıf haftlar

bugun nasılsın arkadşlar bakalım

sabah yarım simit yedim

günaydın arkadaşlarrrr

hafta sonu diyettir sağlıklı beslenmedir hepsi gitti

hafta sonu kötü bir migren atağı geçirdim ve bütün gün bişey yiyemedim
düzensiz yedim

zaten regliyimm

ama bu haftaya 64,9 la başladım

hadi bakalım hayırlısı

ihşallah güzel ve sağlıklı bir hafta olur.

günaydın kızlarrrrrrr

1 domates
1 yumurta
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek şekersiz çay

BUGÜN OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ YAVRUM İYİ Kİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Selam kızlaaarrr ))

Bugün direksiyon dersim vardı yarına ertelendi ))
Yani bir aksilik çıkmazsa bugün sizleyim oleyyy ))

2 gündür kilom sabitlendi 75,300'deyim gr oynamıyor, neyse...
Sabitlenmeside güzel... En azından kilo almıyorum... Arada sabitlesin ki destekli kilo vermiş olayım..
Geçenlerde topiklerin birinde bir yazı gördüm, kızın biri demişki bir paket sanayağı 250 gr... Verdiğim kilo xxx bu durumda xx paket sanağayını vücudumda atmış bulunuyorum... Çok hoşuma gitti ))))) Buna göre bende vücudumdan 88,6-75,3 =13,3 / 0,25 =53,2 paket sanayağı atmış bulunuyorum ))))

Çok güzel bir hesaplama ))))))

Hafta sonu biraz fazla spor yaptım özellikle dambıllarla fazla çalıştım, kollarım sarkmasın ve belde oluşan yağlanmalardan kurtulayım istedim ama sanırım belime çok yüklendim... Dün bel ağrısından ölüyordum resmen... Nasıl bir bel ağrısı çektim anlatamam size... Bir ara belimmi ağrıyor böbreklerim mi anlamadım... (kullandığım ilaçlar biraz ağır ve yan etkilerinden biri böbrek taşına yol açması o yüzden korkuyorum böbrek taşı yapacak diye) Bütün gece kıvrana kıvrana yattım... Eşim bir kaç kere doktora götüreyim dedi ama gitmedim... Hala devam ediyor ama böbreklerimle ilgili olmadığını anladım çünkü ağrıyan yerim şu anda sadece belim... Böbreklerimde bir şey yok Allaha şükür )) Dün ağrı nerdeydi anlamıyordum bile ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…