Oglenki menümü yazdimmi hatirlayamadim ama yazıyım ben yinede 1 ufak kase yogurtlu buğday çorbası bol acı attım icine:)))
Aksamda disardaydik kocamla kanat yedim bilemedim yememelimiydim tavuk olunca ızgara olunca tercih ettim yanında 1 kase yoğurt bolca pişmiş soğan kanat 6 tane çok oldu sanırım ya..
Offff kizlar ben verdigim kilolari ustten veriyorum yaaa hemen goguslerim kuculuyo..onlar sabit kalsa olmaz mi...inip sismekten sarktilar vallahi...haftanin 3 gunu gogus calisiyorum sarkmasinlar diye....gerci istedigin kadar ugras cocuk olup da emzirince zaten sarkiyo diyolar...oyle mi anne kizceler????
Goguslerden sonra kollarim, mide bolgem, sonra belim,karnim en son bacaklarim ve kalcam veriyo..artik ezberledim...Neyse vereyim de onemli degil...
Size dun yediklerimi yazayim..
Sabah: 1 dilim ekmek(ekmekler hep tam bugdayli veya kepekli),1 kk peynir, yesillik,havuc,1 zeytin
Ara: yarim muz
Oglen:yagsiz izgara yapilmis tavuk but,yagsiz salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek
Ara:1 yesil elma,yesilcay
Aksam:7 yk pirasa yemegi,2 dilim ekmek,2 yk yogurt
Spor: 1 saat yuruyus, karin hareketleri
Su:2 litre
Kızlar günde 150 kere ip atlıyorum oda bir spor dimi
Starda yeni bir hayat'ı izliyorum...
Gayet güzel bir program, bence fırsat bulursanız izleyin kızlar...
Şu anda mavi takımın ödül kazandığını, (kazandıkları ödül restaurantta yemek yemek) ve ödül için restauranta gittiğini gösteriyor...
1 aydır o evde olmalarına rağmen hala beyinlerini eğitememişler...
15 kalem pirzola istedi adam ya... İnanamıyorum !
Biz burda 10-15 günde ne kadar yol katettik...
Onları da buraya davet edelim bence, daha çabuk zayıflarlar )))))
Öpüyorum hepinizi ))
Merhaba forumumun formu güzel kızları )))
Gelelim sizeeeee ))))
Mısır patlağı şeklindeki light üründen yiyen arkadaşlarım, çok tüketmeyin o ürünü lütfen...
Tadı çok güzel biliyorum ama light yazan hiç bir şey light değildir !
İçindeki yağı azaltırlar şekeri fazladır, şekeri azaltırlar karbonhidratı fazladır... Yani mutlaka birşeyleri fazla olur...
Eğer çok yemek isterseniz haftada iki kere ikindide ara öğün olarak yanında meyve ile 1 adet tüketin... (paket değil)
Mısır patlağını paket olarak tüketmiyorum zaten ben soyacım.paketin içinde 6 adet var onlardan sadece 1 tanesini ekşi elmanın yanında yedim.bir paket bana 1 hafta gitti.
şirinzeze emzirmenin memeleri olumsuz etkilediğine inanmıyorum ben.ilk oğlum 9 yaşına girecek.1 yaşına kadar emdi sönmüş balon gibilerdi.ama 1 yıl içinde eskisinden daha iyi toparlandı biraz egzersizde yaptım tabii.şimdi 2.yi emziriyorum ve şu hallerine bakıp moral bozmuyorum biliyorum ki eskisi gibi olacak tek emsinde bebişim.
Allah gönlüne göre versin senin de kate inde evlat bambaşka..
günaydın kızlarrrrrrr
1 domates
1 yumurta
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek şekersiz çay
BUGÜN OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ YAVRUM İYİ Kİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba forumumun formu güzel kızları )))
Gelelim sizeeeee ))))
Mısır patlağı şeklindeki light üründen yiyen arkadaşlarım, çok tüketmeyin o ürünü lütfen...
Tadı çok güzel biliyorum ama light yazan hiç bir şey light değildir !
İçindeki yağı azaltırlar şekeri fazladır, şekeri azaltırlar karbonhidratı fazladır... Yani mutlaka birşeyleri fazla olur...
Eğer çok yemek isterseniz haftada iki kere ikindide ara öğün olarak yanında meyve ile 1 adet tüketin... (paket değil)
Mısır patlağını paket olarak tüketmiyorum zaten ben soyacım.paketin içinde 6 adet var onlardan sadece 1 tanesini ekşi elmanın yanında yedim.bir paket bana 1 hafta gitti.
Ok inci'cim...
Ama 1 hafta içinde sadece 2 adet yemelisin...
Haftada 1 paket bitirmek uygun değil canım...
Vücudu bu tipşeylere alıştırmayalım açısından söyledim tatlım ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?