- 17 Nisan 2017
- 70
- 10
- 3
- Konu Sahibi Ozgededikya
-
Erkek arkadaşımın okumak gibi bir düşüncesi yok bende bu yıl hazırlanıyorum o gelince 1. Sınıfa başlamış olucamÜniversite?
Bizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olurevet çok erken.
Üniversite hayatın avuçlarının içinden kayıp gidecek. Bilgin olsun.Bizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olur
Aynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibiSöz olsun nişan olmasın bu dönemde iyice tanımış ve okulunu da bitirmiş olursun . Aman diyeyim 20 yaşında evlenmeye niyet etme çok pişman olursun. 27de evlendim evlendikten sonra 27nin bile erken olduğunu düşündüm ama mutluyum tabi çok şükür .
Üniversite hayatım zaten çok özgür olamazdı ilişkim olsa da olmasa da içine kaoanık biriyimÜniversite hayatın avuçlarının içinden kayıp gidecek. Bilgin olsun.
Peki teşekkürlerEğitim,iş, maddi manevi anlamda yeterlilik.
Erken olur o yaş,gençliğinizi birine bağlanmadan geçirmek en güzeli olur.
Hayaller,hedefler,birey olmak daha güzel evlilikten.
İyi tanı hemde çok iyi tanı...! Peki sevgilinin bir mesleği bir maddi dayanağı var mı ? Askerden gelip iş tutturmak biraz uzun süre alabilir çünküAynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibi
Evet bi aile şirketleri var. Söylediklerimi dikkate alıp iyi tanıyacağımİyi tanı hemde çok iyi tanı...! Peki sevgilinin bir mesleği bir maddi dayanağı var mı ? Askerden gelip iş tutturmak biraz uzun süre alabilir çünkü
Erkek arkadaşımın okumak gibi bir düşüncesi yok bende bu yıl hazırlanıyorum o gelince 1. Sınıfa başlamış olucam
Beni o değil ailem gönderecek üniversiteye ayrıca vasıfsız değil bir işi varokumayıp napcakmış limon mu satacakmış?
sözlün/nişanlın/kocan okumayıp vasıfsız işlerde çalışırken seni üniversiteye göndereceğini mi sanıyosun?
Askerlikten gelince düşünüyoruz zaten sözü ki kararını değiştirme konusu karakterine de bağlı bence birazYaş cok erken
ayrıca Üniversiteye başlayınca hemen evlenmek gibi bir niyetin yoksa bu kadar uzun nişanlılık süresi çok kötü sonuçlar doğuruyor
bir de erkek arkadaşınız askere gidip gelsin önce askere gidip gelince evlenmekten vazgeçen değişen bir sürü insan oluyor
Bence aileleri araya çok katmadan önce askerliği ve üniversiteyi bir hale yola koyun
Aile şirketi olması ona ne kazandırır ? Okuması bence daha akıllıca olur. En azından kendi işini yaparken bir yandan da okuyabilir okusun okumali..Evet bi aile şirketleri var. Söylediklerimi dikkate alıp iyi tanıyacağım
Beni o değil ailem okutacak zaten evlenicez demedim sadece söz düşünüyoruz dedimOkumayıp ne yapacak peki,okumayan adam seni okuturmu hiç evladım...
Biraz kafanı çalıştır ne bu böyle hemen evlenme planları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?