Söz için uygun yaş

eger kızım gelip 18 yaşında söz yapacam falan desin varya cok büyük konusmayayım vayyy haline
derdine ne oldu yavrum senin yaaaaa
git oku eglen ne koca meraklısı cıktın beee

Sanırım 12 ay yapacak askerliği. Gelip apar topar da söz yapılmaz desek 20 olur. Üniversite 2.sınıf olursun. Yine erken bence canım.

Üniversite okuyan biri olarak söylüyorum ki, bence 3.sınıfın ortasında falan söz yapın 4ün sonunda da evlenirsiniz.

eger kızım gelip 18 yaşında söz yapacam falan desin varya cok büyük konusmayayım vayyy haline
derdine ne oldu yavrum senin yaaaaa
git oku eglen ne koca meraklısı cıktın beee
Bende aileme gidip ben şimdi sözlenicem demedim zaten eğitimci bi annenin kızıyım emin olun benim annemde siz kadar ilgili ve bilgilidir

Okuyacağım bölüm 2 yıllık tatlım ama dediğin gibi okulun bitmesine yakın yapsak daha sağlıklı olucak

ailelerin müdahil olduğu bir sözlülüktense ikinizin kendi arasındaki sevgililik ilişkisi çok daha sağlıklı olur.uzun yıllar sözlü kalırsan çok yüz göz olunur

ailelerin müdahil olduğu bir sözlülüktense ikinizin kendi arasındaki sevgililik ilişkisi çok daha sağlıklı olur.uzun yıllar sözlü kalırsan çok yüz göz olunur

Canim o soyledigin yastaysan,kisiligin daha oturmamis demektir.
Yani ne istedigini tam anlamiyla bilmiyor olabilirsin.
Bence cookk erken bir yas.
Tabi evlenip mutlu olabilirsin de,aradan 40 yil gecer torunlarina dersin erken evlendim iyiki de evlenmisim falan filan.
Ama ya tam tersi olursa, neden boyle bir kumar oynuyorsun ki.
Senin okuman ve calisman lazim.
Bayanlarin okuyup calismasi ,erkege muhtac olmamasi konusunda sesimi.duyurabilmem muhtesem bir duygu.

Bizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olur
sen o okulda okurken dusuncelerın duyguların hepsı degısecek lısans mezununa ıs yokken lıse mezunu adam ne ıs yapacak ne kadar kazanacak ki????
adam senın altında ezılecek, bunu kıskanclık kısıtlama sana karısma olarak gerı yansıtacak, kazandıogın para da gordugun egıtımde sorun olacak, ne soz ne baska bırsey yapmayın o gıtsın askere sen gıt okulunu oku devam ederse bu surecte ılıskınız senın unıversıtreden bıttıgınde ve ısını elıne aldıgında gelırler ısterler soz nısan ne ıstersenız yaparsınız ve asla okulun bıtıpte meslegını elıne almadan evlenme ..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…