Söz için uygun yaş

Benim ailem de öyle rahat tipler değil ki annem ilk başta istmedi ilişkiyi tanışıp bakınca ılımlu davrandı

Bak benim kızımda 9 aylık evli,arkadaşını tanıştırdığında gözlerimden alevler çıkıyordu..
Bırak ılımlı davranmayı o anda parçalamak istedim kendisini..
Daha okuyordu üstelik,okulu bitti master yaptı işe girdi sonrası tanışma ve söz nişan oldu..

Beni o değil ailem gönderecek üniversiteye ayrıca vasıfsız değil bir işi var

okumak bir insanı sadece meslek sahibi yapmaz, ona vizyon kazandırır, dünya görüşünü genişletir, hayata bakış açısı, olayları algılayışını değiştirir. bunu ancak okulun bittiğinde anlayacaksın. göreceksin ki 4 yıl sana bir meslekten çok daha fazlasını kazandırmış (tabi almaya da açık olursan)
ayrıca aile şirketinin başına geçmesi ya da çoook parasının olması onu vasıflı yapmaz ki, eğer bir becerisi yoksa bir fabrikanın sahibi o fabrikadaki üretim işçisinden daha vasıfsızdır.

Çok erken 20 de tanıdım 22 de evlendim çok erkendi pişmanım sanıyomusun ki adı konunca aileler arası yıpranmayacaksın

Analdım teşekkür ederim bi anne olarak yazıp yol gösterdiğinz içim

Tabii ki çok erken koca kaçıyor mu anlamıyorum bu ne heves evlenmek için. Hele bir askere gitsin, gelsin işini kursun. Hem annen de nasıl hemen ailesiyle tanışıyor ediyor demiyor mu kızım erken diye. Şimdi başınızda kavak yelleri esiyor gerçek hayat öyle değil biraz daha olgunlaşın ikinizde bakalım.

Çocukluk arkadaşım dedim tekrar diyim. Evet içime kapanık biriyim arkadaş çevrem çok yoktur sayılı insanla muhabbet içindeyim içine kapanık insan ilişki yürütemex mi
Yürütemez demedim. Tek kriter içine kapanıklık durumu değil. Neyse mutluluklar.

Çok erken 20 de tanıdım 22 de evlendim çok erkendi pişmanım sanıyomusun ki adı konunca aileler arası yıpranmayacaksın
Aileden aileye kişidem kişiyr değişir böyle şeyler evlenen yada nişan takan bir sürü tanıdık var illa herkes sorun yaşcak diye bir zorunluluğu yok

ya o şirket batarsa ...

Maddi anlamda ailesinden kopamayanlar her işinde ailesine danışmak zorunda kalıyor. bu da kendi çekirdek ailesini olusturamamasi ve zamanla o oluşmamış ailenin puff diye yok olmasina sebep oluyor.

Beni anlayan var mi acaba

Ya nasıl serbest insanlar değil ailen bak benimkiler serbest mesela,18 yaşında söz yapcam deseydim nolurdu tahmin bile edemiyorum...

Aklını başına al aile şirketine falan da kanma dükkandır o altı üstü zaten ne şirketi.Ortalık zaten karışık dükkan yansa bitse dımdızlak kalır ortada, limonu bile üniversite mezunları satacak yakında.Sen de ailende aklınızı başınıza alın çarşaf çarşaf seninle benzer hikayeleri olan insanlar yazıyor buraya hiç mi okumadın

Bizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olur
Erkek arkadaşının okumak gibi bir düşüncesi yoksa, senin 4 yıl içerisindeki değişiminden ilişkiniz olumsuz etkilenecektir, sözü 1. senende değil 3. senende düşün

Valla cesaretinizden ötürü önce tebrik ediyorum, sonra ileride kayınvalideye-kayınbabaya bağımlı bir hayat sürmemeniz dileğiyle diyeceğim ama zor. Eğitiminizi tamamlamadan evliliğe falan kalkışmayın, o büyük aşkınız geçim derdine düşünce, aileler işin içine karışınca bitiveriyor. Buradaki iki kayınvalide konusunu okursanız anlarsınız. Çok seviyorsa bekler, geleceğinizi yakmayın. Evlenecek adam her daim var etrafta ama zamanı geriye alma şansınız yok, bunu unutmayın.

çok küçüksün daha. senden 6 yaş büyüğüm ben bile şuan daha kendim için erken diyorum.

Anneö değil ben tanıştım erkek arkadaşımın doğum günün de

Ailem henüz tamam hadi yapalım demedi bakınn 20 yaşını bulucak zaten. Oda bende aile şirketlerine güvenmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…