- 17 Nisan 2017
- 70
- 10
- 3
- Konu Sahibi Ozgededikya
-
Öyle bişi için asla böyle şeylerw kalkışmayız biz sadece güzeş bi ilişki içindeyiz sevgililik sürecinim uzaması yerine böylr bi adım atalım dedikO zaman, daha rahat görüşmek için mi sözlenmeyi düşünüyorsunuz?
Benim ailem de öyle rahat tipler değil ki annem ilk başta istmedi ilişkiyi tanışıp bakınca ılımlu davrandı
Beni o değil ailem gönderecek üniversiteye ayrıca vasıfsız değil bir işi var
ooo kadar erken olursa o is bozulur. evliliğe maksimum 1 yıl kala baslanmaliydi aileyle tanışmaya bile.Bizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olur
Analdım teşekkür ederim bi anne olarak yazıp yol gösterdiğinz içimBak benim kızımda 9 aylık evli,arkadaşını tanıştırdığında gözlerimden alevler çıkıyordu..
Bırak ılımlı davranmayı o anda parçalamak istedim kendisini..
Daha okuyordu üstelik,okulu bitti master yaptı işe girdi sonrası tanışma ve söz nişan oldu..
Yürütemez demedim. Tek kriter içine kapanıklık durumu değil. Neyse mutluluklar.Çocukluk arkadaşım dedim tekrar diyim. Evet içime kapanık biriyim arkadaş çevrem çok yoktur sayılı insanla muhabbet içindeyim içine kapanık insan ilişki yürütemex mi
Aileden aileye kişidem kişiyr değişir böyle şeyler evlenen yada nişan takan bir sürü tanıdık var illa herkes sorun yaşcak diye bir zorunluluğu yokÇok erken 20 de tanıdım 22 de evlendim çok erkendi pişmanım sanıyomusun ki adı konunca aileler arası yıpranmayacaksın
Analdım teşekkür ederim bi anne olarak yazıp yol gösterdiğinz içim
Ya nasıl serbest insanlar değil ailen bak benimkiler serbest mesela,18 yaşında söz yapcam deseydim nolurdu tahmin bile edemiyorum...Biz çocukluk arkadaşıyız sevgili düşmek de değil arkadaş gibi ilerlerdi zaten ilk başlarda ki ailem serbest insanlar asla değil sürekli görüşmedim işler bu yıl ailelere duyruldu ki onlar daha yüz yüze gelmedi
Erkek arkadaşının okumak gibi bir düşüncesi yoksa, senin 4 yıl içerisindeki değişiminden ilişkiniz olumsuz etkilenecektir, sözü 1. senende değil 3. senende düşünBizde biraz ciddiye binerse işler daha iyi olur diye düşünüyoruz açıkcası benim okulum bitince de evlilik olur
çok küçüksün daha. senden 6 yaş büyüğüm ben bile şuan daha kendim için erken diyorum.18 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var gayet yolunda gidiyor erkek arkadaşım annem ile tanıştı bende onun ailesi ile tanıştım. Bu yıl askere gidiyor dönünce ailelere tanışsın söz yapılsın ufakta olda ismi koyulsun istiyoruz çok mu erken olur yaşımız söz için 19 yaşında olucam o askerden gelince
Anneö değil ben tanıştım erkek arkadaşımın doğum günün deTabii ki çok erken koca kaçıyor mu anlamıyorum bu ne heves evlenmek için. Hele bir askere gitsin, gelsin işini kursun. Hem annen de nasıl hemen ailesiyle tanışıyor ediyor demiyor mu kızım erken diye. Şimdi başınızda kavak yelleri esiyor gerçek hayat öyle değil biraz daha olgunlaşın ikinizde bakalım.
Ailem henüz tamam hadi yapalım demedi bakınn 20 yaşını bulucak zaten. Oda bende aile şirketlerine güvenmiyoruzYa nasıl serbest insanlar değil ailen bak benimkiler serbest mesela,18 yaşında söz yapcam deseydim nolurdu tahmin bile edemiyorum...
Aklını başına al aile şirketine falan da kanma dükkandır o altı üstü zaten ne şirketi.Ortalık zaten karışık dükkan yansa bitse dımdızlak kalır ortada, limonu bile üniversite mezunları satacak yakında.Sen de ailende aklınızı başınıza alın çarşaf çarşaf seninle benzer hikayeleri olan insanlar yazıyor buraya hiç mi okumadın
Peki teşekkürlerErkek arkadaşının okumak gibi bir düşüncesi yoksa, senin 4 yıl içerisindeki değişiminden ilişkiniz olumsuz etkilenecektir, sözü 1. senende değil 3. senende düşün
Beni o değil ailem gönderecek üniversiteye ayrıca vasıfsız değil bir işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?