Söz için uygun yaş

Okumayacak mısın sen? Ne acelen var hemen evlenmeye koşuyorsun. Kazanamadıysan otur hazırlan bir sene daha çok pişman olursun.
Okuyacağını yazmışsın şimdi gördüm. Dört sene sözlü beklenmesi çok saçma. Üniversite önüne neler getirecek belli değil. Adının koyulmasına falan hiç gerek yok daha. Acele etme. Son sınıfta falan düşünürsün sözü. Böyle yaparsan okul bitince hemen evlilik olur daha işine başlamadan. Ekonomik özgürlüğün olmadan, işini eline almadan evlenme.

Üniversite hayatım zaten çok özgür olamazdı ilişkim olsa da olmasa da içine kaoanık biriyim
Özgür olup çılgınlıklar yap diye değil, akranlarınla eşit seviyede ol ve eğitim, kariyer bakımından önün açık olsun diye diyoruz. Sözlü olursanız sonra tercih edeceğin meslekte bile sınırlandırılmış olursun. Belki yüksek lisans isteyeceksin, belki başka güzel şeyler çıkacak karşına, belki yurtdışı fırsatın olacak...

Düşünceniz için teşekkür ederim

Özel bi üniversiteye başlayacağım bu yıl görüşlerinix için sağolun

Hemde çok değistirir birde 5 yıl sözlu olursalar açikcasi bende 24 yaşindayım 6 ay öncesi bile şimdi fikirlerim düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var

Hayır ama cahil oluyor insan yaşanmamişlıklar var tecrübeyle sabit yani
Zor zamanlar atlattık ben lösemi savaşı verdim o zamanlar bile hiç arkasınu dönemedi yada ayrılık demedi bende ona güvenimden böyle bi adım atalım diyoruz söz için zaten daha 2 yıl var

Zor zamanlar atlattık ben lösemi savaşı verdim o zamanlar bile hiç arkasınu dönemedi yada ayrılık demedi bende ona güvenimden böyle bi adım atalım diyoruz söz için zaten daha 2 yıl var
Bu kadar insan aynı şeyi soyluyorsa bir bildikleri vardır güzelim ama hakkinda hayırlısı olsun diyelim geçmiş olsun bu arada

nereye koşuyorsun kızım bir durun. askerden gelsin iş bulsun. sen oku sonra iş bul. birikim yapın. sonra söz nişana girrin.
sanırsın 50 yaşında evde kaldı... oohhoooo

18 çok erken bir yaş. evlilikse sorumluluk demek. inan bana hala çok küçüksün.

yıllar geçtikçe tecrübe etmen gereken şeylerin sayısı artacak. kendine hayatını yaşamak için fırsat ver.

sözlenmeseniz bile birbirinizi deliler gibi sevmeye devam edin. aksi bir durum aşkınızın bittiğini göstermeyecek sonuçta.

okulunu bitir, kendi ayaklarının üstünde dur, olgunlaş ya da istersen hala çocuk kal ama hayatını yaşa. arkana baktığında pişmanlıkların olmasın. keşke şundan sonra evlenseydim/sözlenseydim deme.

sadece abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…