- 17 Nisan 2017
- 70
- 10
- 3
- Konu Sahibi Ozgededikya
-
Ua
O kadar güzel yazmışsın ki içim rahatladı güven problemimiz hiç olmadı yok yani erkek arkadaşımın ds basksıı yok yüzük falan diye. Evlerine de hiç gitmedim gitmem de ailesinden ablası ve annesi ile iletişimim var oda özel günlerde ve ara ara hal hatır sormak için anne diye de demedim demem de ve güzel dileklerini için çok teşekkür ederim seninle evliliğin hep huzurlu devam etsin
Evet bekliyeceğiz söz sadece bi ismi konsun diye düşünülen bir şey 20 yaşında söz yapılsa 2 yıl beklense daha iyi gibierkenden evlenmeni hiç tavsiye etmem. tamam soz nisan bi kac sene beklicekseniz ok. ama en az 23- 24 yaşından önce evlenme. erkek arkadasin da olgunlassin biraz, sen de
Evet haklısın ki bekleyeceğine de eminim zamana bırakmak daha iyi olacakBence çok erken. Daha 18'sin yani daha yeni yetişkin olmuşsun. Biraz dünyayı keşfet, sana demiyorum ki erkek arkadaşından ayrıl ama bence çok erken. Gittiği yere kadar devam edin, bu sırada eğitimine devam et. Genç yaşların bir daha gelmez. Zaten o doğru insansa sen eğitimini tamamladığında bile yanında olacaktır.
Bence de gençliğinin tadını çıkar. Okuluna git, yeni arkadaşlar edin, biraz akışına bırak herşeyi ve bu yaşında söz gibi sorumlulukları bir süre düşünme :)Evet haklısın ki bekleyeceğine de eminim zamana bırakmak daha iyi olacak
Tamamdır çok teşekkür ederimm :))))Bence de gençliğinin tadını çıkar. Okuluna git, yeni arkadaşlar edin, biraz akışına bırak herşeyi ve bu yaşında söz gibi sorumlulukları bir süre düşünme :)
Pekala çok teşekkür ederim düşüncelerin için23 söz, 24 nişan v.s. 25 te de düğün olur. bu şekilde gayet iyi görünüyor. Askere gidip gelecek, çalışma hayatına atılacak, aynı şekilde sende kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışacaksın. Merak etme sevdiğin bir yere kaçmaz, giderse de zaten sevmemiş demektir. Bizim zamanımızda senin yaşlarındayken bırak sevmeyi evlenmeyi, derslerimizden başka bir şey düşünmezdik.
Sozlu olmak daha iyi degil, bir an once evlilik olmadigi surece ayrilma ihtimalinizi arttirirsiniz.Aynen evlilik gibi bi düşüncemiz zaten yok küçük bi söz yapılsın istiyoruz sadece çünkü o gidip gelip kendini toparlayasıya da bi zaman geçiçek sevgiliktense sözlü olmak daha İyi gibi
Dalga geçmekte bi garip dimi bir şey sordum sadece18 yaşevde kalmış bile olabilirsin
20 yaş diye düşündük ama bakalımcok erken degilmi?
Evlilik olmaz sadece söz olarak kalacakSöz ile kalacaksa neden olmasin.
Ama 19 20 yasinda evlenilmez. Hayatin bahari resmen. Ozgurce yasanmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?