- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Ozgededikya
-
20 yaş diye düşündük ama bakalım
Üniversiteye gitmeye düşünüyorsan söz falan yapma. Üniversite okurken sözlünün okumaması sana batabilir. Veya birine gönlünü kaptırabilirsin. O yüzden işi resmiyete dökmeden devam edin. Yaşın çok genç ve seni yeni bir hayat bekliyor. Acele karar verme.Erkek arkadaşımın okumak gibi bir düşüncesi yok bende bu yıl hazırlanıyorum o gelince 1. Sınıfa başlamış olucam
Aynen sevmek de bir yere kadarSamanlık seyran olmuyor
Okul , iş güç sonra evlilik
Daha çok küçüksün
Erkek arkadaşımın okumak gibi bir düşüncesi yok bende bu yıl hazırlanıyorum o gelince 1. Sınıfa başlamış olucam
Bakın ben hadi haftaya evleniyorum ne diyorsunuz demedim dimi sadece bit şey sordum ayrıca önümüzde askerlik gibi uzun süreçli bir olay var ki emin olun aşık olmanın yaşı da yok karşındaki insanın olgunluğuna bağlı yetiştirilişine bağlıKonu sahibi çok geç kalmışsın bence hemen söz nişan kına nikah bi arada yap , sonra kv nin evinde kucağında bebeyle oturup ders çalışır ,okulunu kazanır ,mezun olur çalışırsın. Çok mu acelesi var birine bağlanmanın.
18 yaşındasın sadece 1-2 yıllık ilişkin olsa zaten çocukluk aşkı oluyor o çoğu hüsranla biten.
Kızıyorum bu yaşta bu kadar net adım atmaya çalışınca.
Evet bunları az çok bende biliyorum ki zaten 22 23 den önce evlenmek gibi bir fikrimiz yok ama fikirlerin ve tecrübelerini anlattığın için teşekkür ederimmValla canım biliyorum şuan bu hevesler çok güzel gelir insana bende 3 yıl önce senin gibi 18 yaşındayken bi konu acmistim ben 18 yaşında nişanlandık ve 19 girmemistim 7 8 ay içinde evlendim inan çok erken oluyor insanin omzuna daha küçücük yasta öyle yük biniyormuş ki yaşayınca anladım koca biter kocanın ailesi ile uğraş simdi o canımlar cicimler geçici malesef canım yarin birgün öyle sorunlar çıkacak ki inşAllah çıkmaz çok mutlu olursun ama %90 nin da çıkıyorinsan taşıyamıyor malesef kaç kere kendime öfke kustum bi bilsen ne vardı bu kadar erken evlenecek arkadaşların yaşıtların yeyip içip gezerken ne vardı evlilikte diye öyle çok ağladım ki ama bi oğlum var ve artik adapte olmak zorundayim çok şükür aşırı bi sıkıntım yok ama yinede bekar olmak isterdim gezmek tozmak hic bisey düşünmeden bi sure daha yasamak üniversitemi okumak off off dertlendim yine gece gece :'(
Görmemişimm arada kaynamış. Bizde tam böyle düşünüyoruzz. Teşekkürlersevgilin askerden gelsin sen de 1. sınıfı bitir sonra söz yapın bence.İkiniz için de en iyisi olur. Son sınıfta da nişan yaparsınız okul bitince de evlenirsiniz.
Ailem henüz tamam hadi yapalım demedi bakınn 20 yaşını bulucak zaten. Oda bende aile şirketlerine güvenmiyoruz
Bakın ben hadi haftaya evleniyorum ne diyorsunuz demedim dimi sadece bit şey sordum ayrıca önümüzde askerlik gibi uzun süreçli bir olay var ki emin olun aşık olmanın yaşı da yok karşındaki insanın olgunluğuna bağlı yetiştirilişine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?