SÖZ KONUSU GÜNAHLARIM

Yanlış düşünüyorsun
Allah bazı günahları gece gibi örtecegini ifade ediyor bıyerlerde .
Şuan açık bilgi veremiyorum sonra ban yiyorum dini bilgi verdim diye on gün
Yanlış düşünmüyorum herkesin her yaptığı ortaya çıkacak herkes kendi telaşında olacak bu kadar dert etme diyorum konu sahibine. Bazı günahların gece gibi örtülecek olması bazılarının da ortaya çıkacak olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani söylediğimin geçerliliği devam ediyor bu durumda. Mesela yanlış düşünüyorsun demek yerine her şey ortaya çıkmayacakmış bir kısmı gece gibi örtülecekmiş şeklinde ekleme yapabilirsiniz. Sevgiler

Çok naziksiniz ama halen katılmıyorum

Günah mıdır sorusuna dini konuşmadan nasıl cevap verebiliriz öbür tarafta yalanlar ortaya çıkacak o net bilgi. E euthrox yazmış nasıl olacağını. Bu kadar mağfiret istemen güzel bir şey. Kul hakkı yemediysen günahın ne olursa olsun bir karşılığı var. Ama kul hakkıyla gelme diyor.

Hatayı tekrarlamazsaniz Allah'ın kapatamayacagi günah yoktur. Siz samimi olun Rabbim hem kapatır hemde herkeslere kapattirir....

Bak bunu buldum
İnsan, ne kadar büyük günah işlerse işlesin, pişman olur ve bir daha aynı günahı işlemezse, günahı affolur. İşlediği günahları kimseye söylemezse, ahirette o günahlar açıklanmaz. Hiç kimseye bir şey söylemeden, "Günahlarıma tevbe ettim. Bir daha işlememeye karar verdim. Ya Rabbi, günahlarımı affet" demek kâfidir. Namazınızı hiçbir zaman aksatmayınız
Sen ne guzel pisman olmussun umudunu kesme iki rekat tevbe namazi kil dua et rabbime bunu da dusunme surekli
Bak ne diyor hadis i serifte
Cenab-ı Hak, tevbe edilen her günahı affeder. Bir kâfir, küfrüne tevbe ederse, mümin olur, bütün yaptıkları affolur. Bir mümin de, her büyük günahtan daha büyük günah olan Allah’a şirk koşarak kâfir olsa, sonra pişman olup tevbe etse Allahü teâlâ yine affeder. İşte iki âyet-i kerime meali:
(Kim, kötülük eder, nefsine zulümde bulunur da, sonra mağfiret dilerse, Allah’ı çok affedici, çok merhametli bulur.) [Nisa 110]

(Ey müminler, Allah’a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz.) [Tahrim 8]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Günahına tevbe eden, günah işlememiş gibi olur.) [İbni Mace]

(Hak teâlâ buyurdu ki, kulumun, günahı göklere kadar yükselse, benden ümit kesmeyip, af dilerse affederim.) [Tirmizi]

Allah’tan umidini kesme sen Allah’a dua et inan vesvese yapma

Çok naziksiniz ama halen katılmıyorum
Katılmanız gibi bir gayem olmadı ki, düşünceme yanlış diyebilmeniz için tezimi net olarak çürütmeniz gerek, tüm günahlar gece gibi örtülecekse evet bana yanlış düşünüyorsun diyebilirsiniz, ancak sizin de söylediğiniz gibi "bazıları" gece gibi örtülecekse benim düşüncemin yanlış bir tarafı yok bunu izah etmeye çalışıyorum bana katılın diye değil bu izahım rahat olabilirsiniz.
Siz de çok naziksiniz teşekkür ederim

Yanlış düşünüyorsun
Allah bazı günahları gece gibi örtecegini ifade ediyor bıyerlerde .
Şuan açık bilgi veremiyorum sonra ban yiyorum dini bilgi verdim diye on gün
"Sakın şeytan Allah'ın rahmetiyle sizi kandırmasın." Fatır süresi 5

Aynı şeyi yine yine yapmazsan hem sen rahat olursun hem de inşallah affedilirsin dua etmeyi bırakma ama kendini de böyle üzme lütfen sen elinden geleni yapıyorsun zaten

Dinen tam bilgi verebilecek bilgim yok ama benim bildiğim sen kendin için doğru olanı yapmaya başladıysan hala geçmiş için bu kadar ağlamak seni yersiz üzmekten başka bir şey yapmaz

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin günahlarını affetsin, Settar adıyla ayıplarımızı örtsün inşallah.

İnşallah inşallah. Allah razı olsun güzel kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…