sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

nerde demişlerid canım olur mu öle şey yuhh yaaa
bende çk seviyorum canımmmm türk kahvesini ama 2 tane almayı düşünüyorum bernardodakilerde çk güzel canım

yani ben çalışıcağım için hem temziliğide pek seven insan değilimdir çok şükür
Evet canım onlar var bide ya elektrkililerde en sona bırakılmalı ayy hepsi en sona bırakıyozda biz hangi birini alıcaz bilmem ki

ben en son elektirikliliri almayi düsünüyorum gerisini simdiden aliyorum iste yavas yavas gördükce begendikce. Elektiriklilerde malum garantisi var yoksa daha kullanmadan biter garantisi. Birde Türkiye´de yeni geline borcamlar, pasta tabaklari falan cok geliyormus hediye almayi diyorlar. Burda öyle degil pek..

YANİ CANIM BİR BOZULSA GARANTİSİ GEÇMİŞ KÖTÜ OLUR YANİ.
YOK CANIM öncedendi öle borcamlar felan çeyiz gösterirsen getiriyorlar tabi birde evine davet ettiğinde ama ben istemem açıkcası .benimde öle bir huyum var getirmesnler ben pek kolay kolay beğenen bir insan değilim .onun yerine para takısınlar bana daha makbul geçer düğün sonrası bir dünya borç oluyor yani.

canım resmini koyabilirsen koysan da baksak

nerde demişlerid canım olur mu öle şey yuhh yaaa
bende çk seviyorum canımmmm türk kahvesini ama 2 tane almayı düşünüyorum bernardodakilerde çk güzel canım

bi adamın özel tasarımıymış o yüzden öyle pahalıymış ama karacada yapmış işte benzerini

bencede tanıdıkların hesiye olarak borcam vs getirmesi gereksiz. herkes aynı şeyi getiriyor. aynı şeyden 2-3 tane oluyordu

canım resmini koyabilirsen koysan da baksak

bi adamın özel tasarımıymış o yüzden öyle pahalıymış ama karacada yapmış işte benzerini

yok artık ya bunların ipin ucunu kaçırmışlarrr kafayı yemiş olmalılarrr canım send ehep pahalı şeylere bakıyorsun bakıyorumm:))

bencede tanıdıkların hesiye olarak borcam vs getirmesi gereksiz. herkes aynı şeyi getiriyor. aynı şeyden 2-3 tane oluyordu

yani o insan zaten çeeyizinde herşeyni alıyor koyuyorr yanii..ben çağırdığımda bana takı veya para atkın borcam türü şeyler getirmryin dicem:)

hmm öylemi valla ben bilmiyorumki ama okuyorum topiklerde falan iste fazla borcam bardak falan almayin diye. Bende öyleyim canim en dogrusu öyle yeni evli cift icin cünkü herkezin zevki farkli öyle oluncada kullanilmiyor ve bos yer kapliyor yazik aslinda.

Canım çok güzelllmiş ve sae olduğu için bu kadar güzel..
Artık kocişinle başbaşa kahvelerini yudumlarsın bununla.:))

Ben sözlü degilim yazin insaAllah direk nisan yapicaz. Ama ceyizimde suan cok cok cok az seyler var :) Türkiyeye gelin gidicem dügünümden bir kac ay önce ablam yada annemle türkiyeye gidip ceyizimi almayi düsünüyorum. Eminim baya zor bi is olacak herseyi birden almak ama en mantiklisi böyle olacak diye düsünüyorum.

ne güzelll ama birden almak zor olmucak mı ne kadarlığına geliceksiniz türkiyeye??herşeyin yenisini alıcaksın ama bilgide edinmelisin o kadar çok çeşitler o kadar farklı modeller varkii insan şaşırıyor.
nelerin var ekler misin bizde görwelim canım?

Canım çok güzelllmiş ve sae olduğu için bu kadar güzel..
Artık kocişinle başbaşa kahvelerini yudumlarsın bununla.:))

tatlim cok tesekür ederim.... ay insallah huzurlu günler yudumlariz en önemlisi bu...
Son zamanlar basim agridigi icin huzursuz oldugum icin tek istegim huzur illerisi icin...

Canim Türkiye´ye gelin gidecegin icinde fazla birsey alma bence yasadigin ülkeden cok begendigin birsey olursa Türkiye´de olmayan birsey olursa al götürmesi cok zor olur. Hem size hem esyara eziyet valla ben Türkiye´den getirdim cok zor oluyor...Hem ülkemizde o kadar güzel seyler varki herseyin en güzeli en özelini bulabilirsin. Elbete zor olur ama senin dedigin gibi en mantiklisi nasilsa annen ve ablanda olucakmis yaninda. Benimde tam tersi bende yurtdisinda yasiyorum ve illeride dügün icin alisverise Türkiye´ye gidilicek perdeler, gelinik icin falan getirmesi yine dert...

Iste o henüz mechul ne kadar gelir kalirim dügünden önce diye. Evet karar verme konusunda da cok zorlanicam ama belki diyorum hem kisir gider baslarim bi kac bisey almaya. Hemde yazin dügünden önce yine giderim.

Söyle bir pizza tavam var. Markasini bilmiyorum hediye geldi :)

Birde yine hediye gelen kahve fincan takimi ve yemek takimi var :)

Onun disinda dedigim gibi pek biseyim yok. Evlilik hic planda yoktu o yüzden hic hazirligimda yok :)

Sen yurtdisina gelin geldin yani dogrumu anladim :) Evet bencede türkiyede cok daha güzel cesitler var. O eziyeti bende cekmek istemiyorum iste. Hatta türkiyede ' ceyiz setleri ' bile varmis. Yada ekstra ceyiz alinabilecek yerler. Burda nerde gezer öyle yerler :)

canim sen almanya´dami yasiyorsun??? benimde var pizza tavam hemde üc boy birtane yetmezmis gibi annem aldi 3 tane boy boy...öbürleride ekle gözümüz gönlümüz acilsin

canim sen almanya´dami yasiyorsun??? benimde var pizza tavam hemde üc boy birtane yetmezmis gibi annem aldi 3 tane boy boy...öbürleride ekle gözümüz gönlümüz acilsin

Yok hayir benim bi tane var oda dedigim gibi hediye geldi. Ben evin en kücügü oldugum icin ceyiz hazirligi bile hic düsünülmemisti benim adima :) Hehe iyi hadi bakalim üc boyda cesitli pizzalar yaparda afiyetle yersiniz insaAllah :)

amanyadan teyzemde getirmişti bize bundan
hımm anladım o zaman internetten bak araştır hoşuna gidenleri bir liste yap çıkart.sonuçta türkiyede herşey var bulumam dediğin şey yok birtek tupperwareler bize geç geliyo o kadar:))
şimdidien bakmalıısn araştırmlaıısn ve böle topikleri gezmelisinki hangi marka daaha iii diye canım bizde yardımcı oluruz sana.
olsun rabbim yok herşeyin gönlünce olur inş. hem türkiyede yaşıcağın için evlendikten sonra alabilirsin .ama büyük şeyleri alıp gözden çıkarmalıısn allah yardımcın olsun .zamanında kısıtlı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…