sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Canım, öncelikle hepsini güle güle güzel günlerde kullanırsın umarım. Benim merak ettiğim
misafir takımını nereden aldığın =) Ben de bir arayış içindeyim ve senin takımın baya hoşuma gitti.

bende yavaştan başladım bakalım. ama annem yemek takımını tencereyi falan son zamanlarda alma taraftarı benim ne kadar maymun iştahlı oldugumu biliyor çünkü :))))

en güzeli bence yavastan yavastan almak illeride ne olur bellimi olur simdi böyle güzel güzel arastirip sorusturup aliyoruz nisan döneminde baska telaslardan aceleye gelipte icimize sinmeyen birsey almak sonra begenmemekte var yani isin ucunda. Yada alipta sonra daha güzeli görüpte onu almak istemek de var off cok zor..
Ben aldim ama benim zaten yurtdisinda oldugum icin simdiden aldim getirmesi zor cünkü birde yilda bir kere gidiyorum Türkiyeye...

canim benim ya kiyamam sana ben kendimi kararsiz sanirdim siz bendende kararsizsiniz kizlar...

yani değmez kırıldığı anda bir parçası pek heves kalmaz insanda kullanmak için değmez canım..
Kesinlik katılıyorum canım
bu arada kızlar isimlerinizi yaz<sanıza??
Ben burcu
ben sedef kızlar, kullanıcı adımdan anlamışsınızdır zaten

beterin beteri var canım
annemde bu yüzden aldırmıyor ya karrasız olduğumdan gerçi bütün kızlar bu konuda karrasızdır yani.kolay bişey değilki en güzeli olsun diye uğraşıyoruz yani.birde pek fazla pahalı olmasın diye.bi dünya para veriyoruz alırken kakrasız kalmak normal bencede ama fazladsıda zarar sap gibi ortada kalmıyım diyorum aniden bişey olursa
para biriktirip days ın colour,maısonette,özdilekten havlu alcam kızlar.

lpgli ferrafi aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah canım
tencere setinin rengine bayıldımmm

Dantelden nefret ettiğim için hiç bi şey yapmamıstı annem bana.. nısanlandım yıne bı sey yoktu son 1 ay kala hızlandırdımm alacaklarımı aldım allaha sukur eksıgım yok...

bence herseyın yenısı cıkıo her gordugumuzu begenıoruzz acele etmenın bı anlamı yok...

son 2 ay kala eksıklerınızın bıtmesı dıleklerımle...

sımdıden hayırlı olsun..

çok sevindmmmm ne güzel bu tereddütler gerçekten kötü oluyorr
yenisi çıkar demeye ama birde o kadar çok alınıcak şeyler varkii..
modası geçmicek şeyleri alıyorum nevresim takımı ,havlularr
teşekkürler
düğün baya yakın sanırım

arkidşimmm sen çeyiz yap bnm haberim olmasın hee :))
hemeenn resimleri bekliyorum bebegm çok merak ettim
aslında nm de size soracaklarım var kızlar merhaba bnm de 3 yılı geçkin bir ilişkim var ikimiz de üni öğrencisiyiz ve ben ufak ufak işe başlamak istiyorum
ben beğendim (hem de bayıla bayıla ) ve hesapladım size yazıyorum ekonomik mi değil mi bana fikir verirseniz çok memnun olurum....
kahvaltı seti
yemek takımı (yemek takımı, çatal kaşık seti, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çeelik çaydanlık ve cezve seti)
günlük yemek 24 parça (6 Adet Servis Tabağı 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabağı 6 Adet Komposto Kasesi 6 Adet Su Bardağı)
tecere seti ( Yapışmaz Tencere Seti - 9 Parça )
bardak takımı ( Meşrubat Bardağı - 6 Adet)
20 Parça Çay-Pasta Seti (6 adet Pasta Tabağı 6 adet Çay Fincanı ve Tabağı 1 adet Pasta Standı ve Spatulası) hepsi toplam 2290 tl tuttu sizce çok mu bu fiyat yoksa normal mi bu arada markası bernardo ben hep çok beğenirdim orayı ama bunlara bayıldım fiytı da iyi geldi açıkçası bir de şöyle iyi bir yönü var alıyorsunuz ve ileride beğenmezseniz evlenene kadar 6 yıl içinde başka bir modelle değiştirebiliyorsunuz çok iyi değil mi sizce de
görüşlerinizi bekliyorum

Mrb canım nasılsın

2290 bence bu kadar ürüne gayet iyi derim ben hemde çok iyi...
İlerde beğenilmezse 6 yıl içinde değiştirme olanağıda süper...
Bence kaçırma derim :13:

İştee karacadan beğendiğim fincan takımı. Alttaki takım fiyatını bilmiyorum. henüz mağazasına gidip sormadım. bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.

Eklentiler

• $1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 59

Kızlarrr bu kahvaltı takımım. Çiçek desen olarak üstte bulunan amaaa model açısından altta olan gibi bütün parçalar kare siteye bunu koymuşlar

Eklentiler

• $2.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 50
tuzluk biberlik ve cips tabağım

Eklentiler

• $3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $22.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $21.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Mrb canım nasılsın

2290 bence bu kadar ürüne gayet iyi derim ben hemde çok iyi...
İlerde beğenilmezse 6 yıl içinde değiştirme olanağıda süper...
Bence kaçırma derim :13:

iyiyim tatlımm sen nasılsın
ya bana da çok iyi geldi öönce dedimki modası geçer ama 6 yıl içinde değiştirme fikri cezbetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…