- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
karacanında yeni katoloğa koymuşlar çok hoş bi fincan takımı çokta degişik fiyatını bilmiyorum eger uygun birşeyse ondan alırım yok degilse bernardo alıcam :44:
koysana buraya canım merak ettimm.
aldığım bi kaç şeyi eklemek istiyorum netten buldukları kendi çektiklerim .. bornoz takımım battaniyem felanda var ama resimleri yok ..
bu müsafiryemek takımım
yemek takımının çay takımı resmini eve gelince çektim aynı zamanda yemek takımın pasta tabaklarıyla kahvaltı takımı olarak kullanıcam ve kahvaltı takımı almıcam ..
müsafir çatal bıcak takımım ama saten değil parlak
tencere takımım siyah kulplu benimkiler.. ayrıca bi tanede tek var buradaki yorumlarda okumuştum ufak tencereler lazım oluyor ilk zamnlar diye hisarda bi set bozmuşlardı hemen oradaki küçük tencereyi aldım :) normalde tek tek satmıyolarmış :))
bundan bir iki sene öncesine kadar pike ne dir nevresim nedir bilmiyorudm bile hiç ilgi alanıma girmiyodukendime aldığım ilk nevresim takımı acayip tereddütlü aldım sanki bunlrı en iyi annem bilir o aalbilirmniş gibi ama cesaretimi toplaıdm aldım .. pamuklu saten ..
şimdilik bu kadar...hepinize sevgilerr..
bende yavaştan başladım bakalım. ama annem yemek takımını tencereyi falan son zamanlarda alma taraftarı benim ne kadar maymun iştahlı oldugumu biliyor çünkü :))))
daha güzeller daha güzeller:26:böle diye diye bişey alamıyoru yyumurta dayandığında 2 ayak giricek bir papuca yani nişan masrafı,yatak odası bikaç beyaz eşya ee ben ailemin bana takıcakları takılar içinde paa biriktirmem gerekiyoorrr..nerden başlasam kızlar ya.içime öle sinende yokmaymun iştahlıyım biraz onu görüyorum onu beğeniyorum başka tarafta ayy buda güzelmiş diyorum yanii çk karrasız bir insanım ben
ben sedef kızlar, kullanıcı adımdan anlamışsınızdır zatenyani değmez kırıldığı anda bir parçası pek heves kalmaz insanda kullanmak için değmez canım..
Kesinlik katılıyorum canım
bu arada kızlar isimlerinizi yaz<sanıza??
Ben burcu
canım işte benimki tam tersi hep renkli şeylerden hoşlanır, mesela ben gri göz farı kullanmayı çok severim, o mor sür mavi sür yeşil sür derzaten evlenince bulaşıklar ona ait olcak o yüzden gri çeliklerden alıp bi de onları kurulama eziyeti çektirmiyeyim çocuğa renkli renkli yıkarken içi açılır ne güzel canim ya ne sanslisin masallahelini soguk sudan sicak suya sokturmayacak yani eniste, bir yandanda sen kiyamiyorsun ona
hehe ikimizde kıyamıyoruz
canım ben normalde temizlik yapmayı çok severim, öyle durup dururken alırım elime toz bezi tamam tutmayın beniama gel gelelim bulaşık yıkamayı bi türlü sevemedim napiim içimden gelmiyo. hiç sevmiyorummm. o yüzden onurla anlaştık bulaşıklar onun tabii daha sevgiliyiz, evlenince ne olur bilemem. :97:
en güzeli bence yavastan yavastan almak illeride ne olur bellimi olur simdi böyle güzel güzel arastirip sorusturup aliyoruz nisan döneminde baska telaslardan aceleye gelipte icimize sinmeyen birsey almak sonra begenmemekte var yani isin ucunda. Yada alipta sonra daha güzeli görüpte onu almak istemek de var off cok zor..
Ben aldim ama benim zaten yurtdisinda oldugum icin simdiden aldim getirmesi zor cünkü birde yilda bir kere gidiyorum Türkiyeye...
canim benim ya kiyamam sanaben kendimi kararsiz sanirdim siz bendende kararsizsiniz kizlar...
Dantelden nefret ettiğim için hiç bi şey yapmamıstı annem bana.. nısanlandım yıne bı sey yoktu son 1 ay kala hızlandırdımm alacaklarımı aldım allaha sukur eksıgım yok...
bence herseyın yenısı cıkıo her gordugumuzu begenıoruzz acele etmenın bı anlamı yok...
son 2 ay kala eksıklerınızın bıtmesı dıleklerımle...
sımdıden hayırlı olsun..
kızlar ben de sizlerdenimm :13:
fikir alışverişi için hemen koştum geldim
5 yıldır süren bi ilişkim var
ama okul, askerlik, iş vb yüzünden bi 5 yıl daha beklicez sanırım
çeyize de ufak ufak başlamak lazım ama..
ben çeyizimde sevgilimle ortak zevkimiz olan şeylerin olmasını istiyorum :97: sonuçta onları birlikte kullanıcaz
geçen yaz bir şey bir şey görüp beğenmiştik, sadece onu aldım çeyize
6 lı pasta tabağı ve çay bardaklarıyla birlikte bi takım aldım; bir de 6 lı yine aynı pasta tabakları ve kahve fincanlarıyla birlikte bi takım aldım. yani pasta tabakları aynı olduğundan 12 li takım gibi oldu, sadece bardakları farklı, şu anda teyzoşta kalıyorum eve gidince fotoğrafları eklerim
bu aldığım takım cam. bir de porselen almak lazım
çok şey beğeniyorum; ama ilerde modası geçer de beğenmem diye korkuyorum :96:
bir de anneciğimin yaptığı kumaş boyamalar var, onlar da vitrin takımı masa örtüsü havlular falan
bir de ahşap boyamalar var, ekmeklik, elek, makyaj kutuları falan..
kaynanişim de dantel örüyo
bi ara resimleri eklerim kızlar
arkidşimmm sen çeyiz yap bnm haberim olmasın hee :))
hemeenn resimleri bekliyorum bebegm çok merak ettim
aslında nm de size soracaklarım var kızlar merhaba bnm de 3 yılı geçkin bir ilişkim var ikimiz de üni öğrencisiyiz ve ben ufak ufak işe başlamak istiyorum
ben beğendim (hem de bayıla bayıla ) ve hesapladım size yazıyorum ekonomik mi değil mi bana fikir verirseniz çok memnun olurum....
kahvaltı seti
yemek takımı (yemek takımı, çatal kaşık seti, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çeelik çaydanlık ve cezve seti)
günlük yemek 24 parça (6 Adet Servis Tabağı 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabağı 6 Adet Komposto Kasesi 6 Adet Su Bardağı)
tecere seti ( Yapışmaz Tencere Seti - 9 Parça )
bardak takımı ( Meşrubat Bardağı - 6 Adet)
20 Parça Çay-Pasta Seti (6 adet Pasta Tabağı 6 adet Çay Fincanı ve Tabağı 1 adet Pasta Standı ve Spatulası) hepsi toplam 2290 tl tuttu sizce çok mu bu fiyat yoksa normal mi bu arada markası bernardo ben hep çok beğenirdim orayı ama bunlara bayıldım fiytı da iyi geldi açıkçası bir de şöyle iyi bir yönü var alıyorsunuz ve ileride beğenmezseniz evlenene kadar 6 yıl içinde başka bir modelle değiştirebiliyorsunuz çok iyi değil mi sizce de
görüşlerinizi bekliyorum
Mrb canım nasılsın
2290 bence bu kadar ürüne gayet iyi derim ben hemde çok iyi...
İlerde beğenilmezse 6 yıl içinde değiştirme olanağıda süper...
Bence kaçırma derim :13:
en güzeli bence yavastan yavastan almak illeride ne olur bellimi olur simdi böyle güzel güzel arastirip sorusturup aliyoruz nisan döneminde baska telaslardan aceleye gelipte icimize sinmeyen birsey almak sonra begenmemekte var yani isin ucunda. Yada alipta sonra daha güzeli görüpte onu almak istemek de var off cok zor..
Ben aldim ama benim zaten yurtdisinda oldugum icin simdiden aldim getirmesi zor cünkü birde yilda bir kere gidiyorum Türkiyeye...
hangi ülkedesin cnm sen?
Mrb canım nasılsın
2290 bence bu kadar ürüne gayet iyi derim ben hemde çok iyi...
İlerde beğenilmezse 6 yıl içinde değiştirme olanağıda süper...
Bence kaçırma derim :13:
İştee karacadan beğendiğim fincan takımı. Alttaki takım fiyatını bilmiyorum. henüz mağazasına gidip sormadım. bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?