sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

hangi ülkedesin cnm sen?

canim ben almanyada yasiyorum. Aldiklarini gülle gülle kullan canim tuzluklarin cok cici. Ikinci bornoz takimin bayan bornozu bordomu rengi cok hosuma gitti.

Fincan takimida cok hosmus ikinci takim benim kahve fincanlarima benziyor ama benimki karaca degil benziyor cok s1k gercekten..

saol canım daha iileri senin olsun. bordo olan erkek canım beyaz olan bayan.

Günaydın kızlar esmer gülüm çk güzeller ya bayıldım heleki bornozlarına güle güle kullan tatlım.

Bayan1903 bence kaçırma bu fırsatı derim ben.

evet cnm almıştım 2 takım netten bakıyımda bulursam resimlerini ekleyim

bu arada kahve fincanlarında çok hoş ama ben almayı düşünmüyorum en son alıcam bunların daha güzelleri çıkıyor geliştiriyor adamlar kendileri
ekle tatlım

bu arada kahve fincanlarında çok hoş ama ben almayı düşünmüyorum en son alıcam bunların daha güzelleri çıkıyor geliştiriyor adamlar kendileri
ekle tatlım

gunaydin canim!!!
Gercekten öyle farkli farkli desenlerde ve modeller cikiyorki insanin gözü kaliyor ben aldim baska almayi düsünmüyorum ama kutahyanin bir fincan modelinde aklim kaldi ama almiycem abartmakta istemiyorum öyle herseyden ikiser ücer olmasida gereksiz hem koyacak yer bulmama sonra

günaydın canımmmm
Yani hergün daha değişikleri çıkıyor bu tarzı ben ilk başta bernardoda gördüm sonra diğerleri çıkardı sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor kızlar pek fazla para tutmucak şeyleri en sona bırakın.borcamları,nevresim takımlarını,havluları,bornoz takımını,çatal bıçak takımlarını şimdi alıp koyabilirz ama düdüklü tencere,fritoz,süpürge,yemekkk takımı,tencere takımı,kahve takımları,kahvaltı takımları en sona kalmalı
gerçi bunlarda baya para tutan şeyler ama olsun.
Kesinlikle canım kymaya yer bulamadığımızda aldığımıza pişman olucaz ve artık pek kalabalığı sevmiyoruz açık ,temiz,az,ferah olsun ,temizliğide kolay olsun bence.

Güzelmiş canım markası ne??

Hayranııımm gördüm seni

HERŞEYGUZELOLCAK

Son düzenleyen: Moderatör:
ekle tatlım

ben o takımı farklı bir tasarımda görmüştüm orada fiyatına "tanesi" 125 tl demişlerdi şok olmuştum şimdi karacada görünce çok sevindim türk kahvesini çok sevdigim için fincanlarınıda önemsiyorum

haklisin canim heleki calisan evli bayanlar icin cok önemli temizligin kolay olmasi. bende elektirikli ürünleri en son almayi düsünüyorum garanti acisindan...

ne tanesimi ay ucmuslar. Hemde tanesi bi fincana o kadar para verilmezki ya insan kiyamam onlarla icmeye kirilacak birsey olucak diye korkudan icilmezde Ben burdan almanyadan 15 Euro vermistim 6 tane fincana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…