- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
hangi ülkedesin cnm sen?
tuzluk biberlik ve cips tabağım
Ben 3-4 ay önce fiyatını sormuştum cnm taksitle 30 peşin alırsan 27 demişlerdi
canim ben almanyada yasiyorum. Aldiklarini gülle gülle kullan canim tuzluklarin cok cici. Ikinci bornoz takimin bayan bornozu bordomu rengi cok hosuma gitti.
Fincan takimida cok hosmus ikinci takim benim kahve fincanlarima benziyor ama benimki karaca degil benziyor cok s1k gercekten..
canım bunlar hangi marka?
çok beğendimm
saol canım daha iileri senin olsun. bordo olan erkek canım beyaz olan bayan.
tatlım tuzluğu marketten almıştım markasını bilmiyorum ama eve geçtigimde kutusunda yazıyor mu bi bakarım. cips tabagı ise biev in sitesine girip bakabilirsin. 2 farklı renk ve modeli var cnm
ben onu bayan icin sanmistimhangi markanin peki canim rengi cok hosuma gitti???
istanbulda mısın?o marketi bulmalıyım
Günaydın kızlar esmer gülüm çk güzeller ya bayıldım heleki bornozlarına güle güle kullan tatlım.
Bayan1903 bence kaçırma bu fırsatı derim ben.
günaydın cnm. çok saol daha iyileri sizlerin olsun
evet cnm almıştım 2 takım netten bakıyımda bulursam resimlerini ekleyim
bu arada kahve fincanlarında çok hoş ama ben almayı düşünmüyorum en son alıcam bunların daha güzelleri çıkıyor geliştiriyor adamlar kendileri
ekle tatlım
gunaydin canim!!!
Gercekten öyle farkli farkli desenlerde ve modeller cikiyorki insanin gözü kaliyor ben aldim baska almayi düsünmüyorum ama kutahyanin bir fincan modelinde aklim kaldi ama almiycem abartmakta istemiyorum öyle herseyden ikiser ücer olmasida gereksiz hem koyacak yer bulmama sonra
bu arada kahve fincanlarında çok hoş ama ben almayı düşünmüyorum en son alıcam bunların daha güzelleri çıkıyor geliştiriyor adamlar kendileri
ekle tatlım
gunaydin canim!!!
Gercekten öyle farkli farkli desenlerde ve modeller cikiyorki insanin gözü kaliyor ben aldim baska almayi düsünmüyorum ama kutahyanin bir fincan modelinde aklim kaldi ama almiycem abartmakta istemiyorum öyle herseyden ikiser ücer olmasida gereksiz hem koyacak yer bulmama sonra
günaydın canımmmm
Yani hergün daha değişikleri çıkıyor bu tarzı ben ilk başta bernardoda gördüm sonra diğerleri çıkardı sürekli yeni yeni şeyler çıkıyor kızlar pek fazla para tutmucak şeyleri en sona bırakın.borcamları,nevresim takımlarını,havluları,bornoz takımını,çatal bıçak takımlarını şimdi alıp koyabilirz ama düdüklü tencere,fritoz,süpürge,yemekkk takımı,tencere takımı,kahve takımları,kahvaltı takımları en sona kalmalı
gerçi bunlarda baya para tutan şeyler ama olsun.
Kesinlikle canım kymaya yer bulamadığımızda aldığımıza pişman olucaz ve artık pek kalabalığı sevmiyoruz açık ,temiz,az,ferah olsun ,temizliğide kolay olsun bence.
ben o takımı farklı bir tasarımda görmüştüm orada fiyatına "tanesi" 125 tl demişlerdi şok olmuştumşimdi karacada görünce çok sevindim türk kahvesini çok sevdigim için fincanlarınıda önemsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?