sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

tatlim cok tesekür ederim.... ay insallah huzurlu günler yudumlariz en önemlisi bu...
Son zamanlar basim agridigi icin huzursuz oldugum icin tek istegim huzur illerisi icin...

inşallah canım ama gerçekten takma kafana değmiyor bir erkek için çevredekilerede kulak verme içinden ne geliyorsa onu yap bu haayat senin..

Sende güle güle kullan insaAllah :) Evet inernette hem model hem fiyat konusunda arastirmalara baslamaliyim yavas yavas. Yani degilmi ama koskoca türkiyede sanirim bi geline lazim gelen herseyi bulabilirim hadi bulamadim zamanla tamamlarim seninde dedigin gibi :) Ama ceyizimden önce su bohca isini hall etmem sart :)

yok canım eve getirdi bize ama annem pek kullanmıyor pek büyük diye:))
kesinlikle başlamalıısn canım geneli pahalı şeylerrr varr ama çkda güzeller
başlıca marklar sölim;
-karaca
-kütahya porselen
-bernardo
-mudo
-tchıbo
-biev
zaten elelktriklilerin markalarını biliyosundr yazmama gerek yok.:))
ayy bohça çk zor iştee

Süper tesekkür ederim. Bu iyi oldu internette arastirabilirim. Karaca burda da pek meshur. Yani türkiyeye gidip gelenler hep karacayi överler :) Beyaz esya konusunda arastirmalarim oldu evet. Bu yaz nisandan sonra Allah nasip ederse beyaz esyalari secemeyi düsünüyoruz.

Evet bohca zor is :) Neyi nerden hangi marka yada markasiz mi ve kime ney ne kadar alinsin diye düsünüp duruyorum :)

yanlız sitesinde pek fazla ürün seçenegi yok cnm sanırım sitesi yapım aşamasında. mağazalarında çok daha farklı ürünleri oluyor gezebilme şansın olursa

artık bohçada pek yapılmıyor. taraflar anlaşıyor yapılmasın diye. tabi yöre, iller vs. farklıdır adetleri açısından. sen nereden nereye gelin geliceksin tatlım ?

yok tatlim ben almanya da dogdum. Ben kütahyanin ceyiz setini aldim. Günlük yemek takimi, misafir yemek takimi, catal bicak takimi ve kahvalti takimi aldim. Birde bornoz takimi ve ivir zivir ufak seyler dedigimiz gibi türkiye´de daha güzelleri oldugu icin. Hepsini getiremedim ama Almanya´da bulsan bile cok daha pahali.

tesekür ederim canim. Aslinda biraz kalabalik yapicak mutfagimda ama almis iste annem biz cogunlukla pilav ve börek yapiyoruz hic pizza yapmadik acikcasi. Canim kac yasindasin sormasi ayiptir?`?

inşallah canım ama gerçekten takma kafana değmiyor bir erkek için çevredekilerede kulak verme içinden ne geliyorsa onu yap bu haayat senin..

yok canim allaha sükür hic kimse laf etmedi hatta sözlendigim icin icerlemislerdi, inan ailem cok sevindi bu duruma hic istemiyorlar sevmiyorlardi cünkü varmis bir bildikleri iste. Kafama takmiyordum pismanlik yasiyorum iste...ama benim icin tecrübe oldu bunlar...

evet ya birde bohca telasin var canimsimdiden kolay gelsin tatlim sana...

çok güzelmiş cnm güle güle kullan

tesekür ederim canim..

kimi boşboğazlılar vardır konuşur durur genelde hep öledir yani.
Ama sevindim senin adına gerçekten büyükleri sözünü dinleememiz gerekiyorr.dinlemediğin için pişmanlığın dimi
olsun yaşandı bitti canım

evet canim yasandi ve bitti, allaha sükür laf eden söz eden olmadi. Olsa bile hic umrumda degil etrafimizdaki sesleri dinleyeceksek vay halimize bizim yok o ne der bu ne der diye hayatima yön verecek degilim.

Pismanligim sadece dinlemedigimden degil aslinda onun icin ailemle kötü oldugum icin onun icin ailemi karsima aldigim icin yani aslinda degmeyen biri icin bunlari yaptigim icin pismanligim yoksa ben sevgimi sahiplenmeyecek onun icin emek vermeyecek zorluk cekemeyecek biri degilim pismanligim degmeyen ve yanlis insan icin bunlari yapmis olmam bunun sebebide cahiligim ve tecrübesizligim iste...

yani takmamak en üzeli boşverr el bizi mi kurtarıcak.
aynen bende işte bunun için pişmanlığım var bende çok kırdım ailemi ama olsun şu an yanımda olanlar yine bizim yanımızda olan ailemiz bundan sonra önemli olan bu hataları yapmamak canım.
herkes bir ilşkide yanlışlar yapıyor diyor ama sonaki ilşkileri daha sağlıklı oluyor.ve bizde bundan sonraki ilşkimizde bunu sağlıklı adımlar atıp bize değer verieğinizi,seveceğini bildiğimiz insanlarla konuşalım.sanada,banada bu yaşanılanlar ders olmuş oluyor tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…