- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
tatlim cok tesekür ederim....ay insallah huzurlu günler yudumlariz en önemlisi bu...
Son zamanlar basim agridigi icin huzursuz oldugum icin tek istegim huzur illerisi icin...
amanyadan teyzemde getirmişti bize bundan
hımm anladım o zaman internetten bak araştır hoşuna gidenleri bir liste yap çıkart.sonuçta türkiyede herşey var bulumam dediğin şey yok birtek tupperwareler bize geç geliyo o kadar:))
şimdidien bakmalıısn araştırmlaıısn ve böle topikleri gezmelisinki hangi marka daaha iii diye canım bizde yardımcı oluruz sana.
olsun rabbim yok herşeyin gönlünce olur inş. hem türkiyede yaşıcağın için evlendikten sonra alabilirsin .ama büyük şeyleri alıp gözden çıkarmalıısn allah yardımcın olsun .zamanında kısıtlı:26:
Sende güle güle kullan insaAllah :) Evet inernette hem model hem fiyat konusunda arastirmalara baslamaliyim yavas yavas. Yani degilmi ama koskoca türkiyede sanirim bi geline lazim gelen herseyi bulabilirim hadi bulamadim zamanla tamamlarim seninde dedigin gibi :) Ama ceyizimden önce su bohca isini hall etmem sart :)
yok canım eve getirdi bize ama annem pek kullanmıyor pek büyük diye:))
kesinlikle başlamalıısn canım geneli pahalı şeylerrr varr ama çkda güzeller
başlıca marklar sölim;
-karaca
-kütahya porselen
-bernardo
-mudo
-tchıbo
-biev
zaten elelktriklilerin markalarını biliyosundr yazmama gerek yok.:))
ayy bohça çk zor iştee
Süper tesekkür ederim. Bu iyi oldu internette arastirabilirim. Karaca burda da pek meshur. Yani türkiyeye gidip gelenler hep karacayi överler :) Beyaz esya konusunda arastirmalarim oldu evet. Bu yaz nisandan sonra Allah nasip ederse beyaz esyalari secemeyi düsünüyoruz.
Evet bohca zor is :) Neyi nerden hangi marka yada markasiz mi ve kime ney ne kadar alinsin diye düsünüp duruyorum :)
Sen yurtdisina gelin geldin yani dogrumu anladim :) Evet bencede türkiyede cok daha güzel cesitler var. O eziyeti bende cekmek istemiyorum iste. Hatta türkiyede ' ceyiz setleri ' bile varmis. Yada ekstra ceyiz alinabilecek yerler. Burda nerde gezer öyle yerler :)
Yok hayir benim bi tane var oda dedigim gibi hediye geldi. Ben evin en kücügü oldugum icin ceyiz hazirligi bile hic düsünülmemisti benim adima :) Hehe iyi hadi bakalim üc boyda cesitli pizzalar yaparda afiyetle yersiniz insaAllah :)
inşallah canım ama gerçekten takma kafana değmiyor bir erkek için çevredekilerede kulak verme içinden ne geliyorsa onu yap bu haayat senin..
Sende güle güle kullan insaAllah :) Evet inernette hem model hem fiyat konusunda arastirmalara baslamaliyim yavas yavas. Yani degilmi ama koskoca türkiyede sanirim bi geline lazim gelen herseyi bulabilirim hadi bulamadim zamanla tamamlarim seninde dedigin gibi :) Ama ceyizimden önce su bohca isini hall etmem sart :)
çok güzelmiş cnm güle güle kullan
yok canim allaha sükür hic kimse laf etmedi hatta sözlendigim icin icerlemislerdi, inan ailem cok sevindi bu duruma hic istemiyorlar sevmiyorlardi cünkü varmis bir bildikleri iste. Kafama takmiyordum pismanlik yasiyorum iste...ama benim icin tecrübe oldu bunlar...
kimi boşboğazlılar vardır konuşur durur genelde hep öledir yani.
Ama sevindim senin adına gerçekten büyükleri sözünü dinleememiz gerekiyorr.dinlemediğin için pişmanlığın dimi
olsun yaşandı bitti canım
evet canim yasandi ve bitti, allaha sükür laf eden söz eden olmadi. Olsa bile hic umrumda degil etrafimizdaki sesleri dinleyeceksek vay halimize bizim yok o ne der bu ne der diye hayatima yön verecek degilim.
Pismanligim sadece dinlemedigimden degil aslinda onun icin ailemle kötü oldugum icin onun icin ailemi karsima aldigim icin yani aslinda degmeyen biri icin bunlari yaptigim icin pismanligim yoksa ben sevgimi sahiplenmeyecek onun icin emek vermeyecek zorluk cekemeyecek biri degilim pismanligim degmeyen ve yanlis insan icin bunlari yapmis olmam bunun sebebide cahiligim ve tecrübesizligim iste...
selam kızlar kimse varmııı
bende geldim burdayım :80:
h.g canım ama çıkmışsınn
selam kızlar konuyu okuyosunuz sanırım bişe yazmadığınıza göre
h.b cnm gelipp gidiyorum arada
ben 5 te gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?