- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi december90
-
AYY NE GÜZELLL KISKANDIM SENİ
ŞAAKA Bİ YANA UMAIRM GÖNLÜNE GÖRE ZORLANMADAN BULURSUN ELBİSENİ CANIM.
ee çeyiz işi ne durumda kız topik açda görelimm
inşallah canım ama ilk başta adam gibi birini bulimde çok hevesleniyorum böle şeylere varya
evet onu istiyorum bende inşallah gönlüme göre olur
düşüünüyorum canım da benim baya oldu çeyiz fazla eksiğim kalmadı evin her köşesi dolu tavana değiyo koliler kutular hangi birini çekip koyayım
Inşallah sende gönl
ne göre birini bulursun canım
inşallah canım..valla ben başladım almaya hepsinin resmini çekip öle koyuyorum bazanın altında resimlerde işyerimdeki pcde ne kadar komik ya
Kız ciddi misin anamm ne aldın öleee kızz
amin canım aminnn
en son aldıklarım bulaşık makinesi fırın+aygaz+davlumbaz üçlüsü tost makinesi, elektrik süpürgem
ütüm, blendr setim, günlük tabaklarım, çay seti, çaydanlık vs. hatırlamıyorum daha he bi tanede saten yorganım yapıldı ama ondan öncede çok vardı zaten
maşallah canım yaaa peki bunları taksitle mi aldın pein parayla mı
taksite girdim canım maaşı bağlıycaz artık oraya
ee ailende yardım eder dimi canımm heleki beyaz eşya baya pahalı yani hangi marka aldın??
yok tatlim ben almanya da dogdum. Ben kütahyanin ceyiz setini aldim. Günlük yemek takimi, misafir yemek takimi, catal bicak takimi ve kahvalti takimi aldim. Birde bornoz takimi ve ivir zivir ufak seyler dedigimiz gibi türkiye´de daha güzelleri oldugu icin. Hepsini getiremedim ama Almanya´da bulsan bile cok daha pahali.
tesekür ederim canim. Aslinda biraz kalabalik yapicak mutfagimda ama almis iste annem biz cogunlukla pilav ve börek yapiyoruz hic pizza yapmadik acikcasi. Canim kac yasindasin sormasi ayiptir?`?
evet ya birde bohca telasin var canimsimdiden kolay gelsin tatlim sana...
ayy çok beğendim ben bunu yaanevresim takımımın bir tanesi bu digerini bulamadım :85:
canım ömür boyu mutluluklar dilerimkısmetse evet 2012 de evli bir hanım olacağım
elbise işinede bakamadım canım daha geçen hafta gidip ikimiz bakacaktık hava yağmurluydu
sinemaya gittik bu hafta belki bakınırız ama erken canım yaa kafamdaki belli kabarık olmayacak
model beğenicem sadece evet iğne kadar bişi alsam çok mutlu oluyorum evde bizim olacak nasipse
sağol canım darısı başına seninde güzel haberlerini alıp seviniriz burda inşallah
Kızlar bende geldimm pek katılamasamda yorumlarınızı bır bır okuyorum . Bende hayatımda biri olmamasına ragmen yavaş yavaş çeyiz hazırlıgı yapanlardanım . Zamanla ınsanın yenılerı cıkınca begenmedıklerı oluyor ama ne yapalım . ıyı düşünüp taşınıp alıyorum kullanıslıgı ne kadar işime yarar bakıyorum fuzuli hiçbir şey istemıyorum . Önceleri begendıgım herşeyı alıyordum şimdi iyi, kaliteli olsun bir kere alacagım diye iyi şeyler almaya çalışıyorum .
ayy çok beğendim ben bunu yaa
veee o kahve fincanını, kalpli çerezliği, bornoz takımlarını da çoookk beğendim, güle güle kullanın kızlar
bayancımmm kuzum çok uygun bi fiyat çıkarmışsın valla, eniştem bu konuda çok şanslı, masrafsız sevgilisi var değerini bilsin benim kuzumunnn
canım ömür boyu mutluluklar dilerim
ne güzel eviniz de olucakmış kısmetsebenimse atanma durumum olduğundan bi süre kirada ordan oraya gezeriz herhalde
senin şimdi ne tatlı heyecanların vardır
darısı başımıza :97:
Ben 89 dogumluyum peki sen? :) Allah razi olsun insaAllah bohca isinide hall ederiz.ben 88 liyim canim..annenle ablala onuda cok güzel bir sekilde halledersiniz tatlim..
Günaydınlarrrr olsun
selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza
sağol pamuk helvasen nasılsın
Allah bozmasın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?